Lijst 29 boksscholen in Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over boksscholen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals EttakiGym, Kops Gym, Fight District, PTBoxing, Kickboks Fit. Laten we het samen ontdekken!

1.EttakiGym

EttakiGym
Ontdek de wereld van fitness met EttakiGym en ervaar de ultieme workout-ervaring! Onze ultramoderne faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken, van state-of-the-art apparatuur tot enthousiaste en deskundige trainers. Dompel jezelf onder in een motiverende sfeer waar je gedreven wordt om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Bij EttakiGym staat plezier en gezelligheid centraal. Onze energieke kickbokslessen zijn een ware adrenalinekick die je lichaam en geest revitaliseren. Laat je meeslepen door het ritme van de muziek en voel de stress van je afglijden terwijl je je spieren traint. De deskundige begeleiding van onze trainers zorgt ervoor dat je veilig en effectief traint, zodat je elke keer maximale resultaten behaalt.

2.Kops Gym

Kops Gym
Kom in beweging bij Kops Gym Bert, de no-nonsense sportschool voor iedereen. Ervaar de sfeer van een echte boksschool en train onder leiding van ervaren professionals. Of je nu een beginner bent of een gevorderde bokser, bij Kops Gym Bert is er altijd een plek voor jou.

Ontdek het plezier van boksen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met hoogwaardige trainingen en persoonlijke begeleiding, helpt Kops Gym Bert jou om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, het leren van zelfverdediging of het nastreven van een kampioenschap, bij Kops Gym Bert ben je aan het juiste adres.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Fight District

Fight District
Betreed de Fight District, een state-of-the-art sportschool waar top trainers onder leiding van François Lubbers je naar een ongekend niveau brengen. Of je nu een ervaren vechter bent of je eerste stappen zet in de wereld van de vechtsport, onze trainingen zijn op maat gemaakt voor jouw ambities.

Ervaar de expertise van Saroj, een ervaren vechter die zijn kennis en technieken met passie deelt. Elke training is een uitdagende en leerzame ervaring, waarbij je onder zijn begeleiding je grenzen verlegt en nieuwe hoogtes bereikt. Stap binnen in de Fight District en ontdek de kracht van top trainingen die je zullen transformeren.

4.PTBoxing

PTBoxing
Op zoek naar een ultieme fitnesservaring die lichaam en geest versterkt? Ontdek PTBoxing, waar de grenzen van traditionele fitness worden verlegd. Wij bieden een revolutionaire full body work-out die kracht, conditie en techniek naadloos combineert, onder begeleiding van ervaren professionals.

Dompel jezelf onder in een meeslepende trainingsomgeving waar het zweet druipt en de adrenaline door je aderen giert. De combinatie van krachtoefeningen en intensieve conditietesten zal je uithoudingsvermogen verbeteren, je metabolisme opvoeren en je lichaamsbouw transformeren. Onze deskundige trainers begeleiden je op elk niveau, zodat je het maximale uit je training haalt en je fitnessdoelen bereikt. Laat PTBoxing je helpen om je fitnessroutine nieuw leven in te blazen en ervaar het ultieme fitnesssucces.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Kickboks Fit

Kickboks Fit
Kickboks Fit Wim is dé HIT/kickboks trainer voor buiten in Amsterdam en omstreken! Persoonlijke aandacht én uitdagende PT's voor een scherpe prijs.

Ben je klaar voor een energieke workout in de buitenlucht? Dan is Kickboks Fit Wim jouw ideale workout partner! Persoonlijk afgestemde PT's in het prachtige Erasmuspark. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier terecht voor een uitdagende en nooit saaie workout. Meld je aan en ervaar zelf de voordelen van kickboksen in de frisse buitenlucht!

6.Sin City Boxing

Sin City Boxing
Sin City Boxing, dé plek voor een geweldige boks- en gewichthefsessie! Met een hartslag die de hele sessie boven de 150 ligt, weet je zeker dat je tot het uiterste gaat. Onder begeleiding van een vriendelijke trainer, in een energieke ruimte vol DJ-verlichting en swingende beats, zul je in een groep van ongeveer 20 personen flink aan de slag gaan. Vergeet je polsbandages niet, want die zijn verplicht en verkrijgbaar bij Sin City Boxing voor € 10. Deze sessie is zo verslavend dat je zeker nog een keer terugkomt!

Ben je op zoek naar een uitdagende buikspieren- en bilspierensessie? Dan zit je bij Sin City Boxing goed. Hoewel de instructies soms wat beknopt zijn voor Engelssprekenden en het tempo hoog ligt, zijn de faciliteiten uitstekend en schoon. Er zijn volop douches en kluisjes beschikbaar, zodat je na je intensieve workout weer fris en fruitig naar huis kunt.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.The Big Lab Sportcentrum / The Big Lab Sportstudio

The Big Lab Sportcentrum / The Big Lab Sportstudio
Ben je op zoek naar een sportschool waar je lekker kunt trainen in een sportieve sfeer? Dan is The Big Lab Sportcentrum de perfecte plek voor jou! Wij bieden een breed scala aan groepslessen, waaronder yoga, pilates en spinning. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en leerzame omgeving, waar jij je kunt focussen op je techniek en conditie.

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, bij The Big Lab Sportcentrum is er voor ieder wat wils. Onze state-of-the-art apparatuur en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je een optimale workout kunt ervaren. Bovendien is er altijd een gezellige sfeer, zodat je gemotiveerd blijft en graag terugkomt voor meer.

8.Leth’s Muay Thai Gym

Leth’s Muay Thai Gym
Bij Leth's Muay Thai Gym vind je vriendelijke trainers die de sportschool graag delen met hun leerlingen. Voor het glorieuze gevecht van die avond warmen ze samen op en leren ze waardevolle Muay Thai-technieken. Na een intensieve training, hebben de leerlingen weer iets nieuws geleerd en beseffen ze dat Muay Thai een voortdurende uitdaging is die hen zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Muay Thai is meer dan alleen een vechtsport, het is een manier van leven. Bij Leth's Muay Thai Gym ervaar je de authentieke Thaise cultuur en leer je respect, discipline en doorzettingsvermogen. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, iedereen is welkom in deze gastvrije sportschool en kan genieten van de vele voordelen van Muay Thai. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Leth's Muay Thai Gym en ontdek de kracht van "de kunst van de acht ledematen"!

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.4th GYM

4th GYM
4th GYM is een fantastische boksschool waar je in een gezellige en motiverende sfeer traint. De ervaren trainers en trainsters begeleiden je met veel passie en enthousiasme, waardoor je het maximale uit jezelf haalt. Of je nu een beginner bent of ervaren bokser, bij 4th GYM vind je de juiste uitdaging.

Na mijn proefles in januari was ik meteen om. De energieke groepslessen en de persoonlijke begeleiding zorgden ervoor dat ik mijn sportschoolabonnement direct opzegde. Sindsdien train ik met veel plezier en fanatisme bij 4th GYM en heb ik mijn conditie en techniek aanzienlijk verbeterd.

10.Team Ramzi

Team Ramzi
Train en vecht als een pro met Ramzi! Zijn ongeëvenaarde technieken brengen jouw kickbokskunsten naar ongekende hoogten. Ramzi's gym is een heiligdom voor de sport, waar hij zijn passie en expertise met studenten deelt. Voel je direct thuis in de warme en uitdagende sfeer, waar iedereen streeft naar verbetering.

Betreed een sportschool waar het bruist van energie en diversiteit. Hier vind je een geweldige mix van mensen, allemaal verenigd door hun toewijding aan fitness. Vergeet het zweten, want in deze sportschool ontdekt je het plezier van fysieke uitdagingen.

11.BoxingBoost | Outdoor Boxing

BoxingBoost | Outdoor Boxing
**BoxBoost | Buitenboksen** Bij BoxBoost beleef je een stoere workout in de frisse buitenlucht. Olivier, jouw ervaren trainer, leidt je door een intensieve training waarbij je flink zweet en veel leert. Zelfs beginners maken snel vorderingen en voelen zich helemaal thuis in de gezellige, kleine groep.

**Professionele lessen, geweldige ervaring** Onze deskundige trainers geven je niet alleen een stevige workout, maar ook waardevolle technieken en tips. Dankzij hun enthousiasme en gedrevenheid leer je in korte tijd alle kneepjes van het boksen. Of je nu een beginner of een gevorderde bokser bent, bij BoxBoost haal je alles uit je training. Kom en ervaar zelf de energieke sfeer en de geweldige resultaten!

12.Boxing Sisters Amsterdam

Boxing Sisters Amsterdam

13.Boogieland [Kick] Boxing Club

Boogieland [Kick] Boxing Club

14.ANDA BOXING CLUB

ANDA BOXING CLUB

15.USC School of Boxing

USC School of Boxing

16.VBSK.nl

VBSK.nl

17.Personal Boks Trainer Alex Blanchard

Personal Boks Trainer Alex Blanchard

18.Gym Royale

Gym Royale

19.Royal Gym Amsterdam

Royal Gym Amsterdam

20.Kings Gym Amsterdam

Kings Gym Amsterdam

21.MPPRO Boxing Center

MPPRO Boxing Center

22.Eastbound Gym

Eastbound Gym

23.Dojo Doorjé

Dojo Doorjé

24.Spallys

Spallys

25.BoxingFun

26.Sportvereniging Bep. Kneppers

Sportvereniging Bep. Kneppers

27.Amsterdams Boks Centrum

Amsterdams Boks Centrum

28.Fight Fans Gym

Fight Fans Gym

29.Boksschool Bijlmerbajes

  • Beoordeling: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Marineterrein Amsterdam, Kattenburg 5, 1018 JA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Post suggesties