Lijst 17 harssalons in Haarlemmermeer

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-02

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Pretty Simple, LiliBeauty, SalonbySaima, Huid by Amanda, De Beautykliniek. Laten we het samen ontdekken!

1.Pretty Simple

Pretty Simple
Vandaag ben ik voor de derde keer bij Marjolein geweest voor mijn wenkbrauwen. Ik ben erg tevreden met het resultaat! Marjolein is vriendelijk en professioneel, waardoor ik me op mijn gemak voel. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar mijn wensen. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!

Daarnaast kom ik al twee jaar bij Marjolein voor welness voetbehandelingen. Marjolein is een hele fijne, meelevende en lieve vrouw. Ze geeft me een prettig gevoel en de salon heeft een rustige en schone uitstraling. Kortom, ik ben erg tevreden over de behandelingen van Marjolein en raad haar zeker aan!

2.LiliBeauty

LiliBeauty
Laat u meevoeren naar een oase van rust en ontspanning bij LiliBeauty. Ervaar de helende handen van Nana, die met haar scherpe oog uw probleemgebieden feilloos weet aan te wijzen en vakkundig aanpakt. Geniet van een massage die uw lichaam en geest nieuw leven inblaast.

Stap binnen in de serene sfeer van LiliBeauty, waar meesteresthetici Nana met haar expertise u een stralende huid en perfecte wenkbrauwen bezorgt. Zie hoe uw huid zachter en gezonder wordt dankzij haar deskundige behandelingen. De massages en gezichtsbehandelingen van LiliBeauty zijn niet zomaar behandelingen, maar een belevenis die u doet stralen van binnenuit. Plan vandaag nog uw afspraak en ontdek de transformatieve kracht van LiliBeauty.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

3.SalonbySaima

SalonbySaima
SalonbySaima biedt uitzonderlijke service en professionele behandelingen. Vele tevreden klanten loven de vriendelijke en efficiënte aanpak van Saima. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke schoonheidsbehandeling of een verfrissende kappersbehandeling, SalonbySaima staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Dankzij de expertise en persoonlijke aandacht van Saima weet je zeker dat je de best mogelijke verzorging krijgt. Haar gedegen advies en oog voor detail zorgen ervoor dat je behandeling perfect afgestemd is op jouw wensen. Ervaar zelf waarom SalonbySaima zo geliefd is en boek vandaag nog een afspraak!

4.Huid by Amanda

Huid by Amanda
Ontdek Huid by Amanda voor een huid om bij weg te dromen! Ervaar de magie van Rana's hand, die met precisie en vakmanschap je wenkbrauwen transformeert. Haar scherpe blik en oog voor detail zorgen voor een verbluffend resultaat dat al je verwachtingen overtreft.

Voor tieners die worstelen met een onzuivere huid, biedt Huid by Amanda een reddingsboei. Ervaar de verzachtende touch van onze specialisten, die met zorg en kennis de onvolkomenheden wegwerken. Ze begrijpen de uitdagingen van een tienerhuid en begeleiden je naar een heldere en stralende teint. Laat Huid by Amanda de onzekerheid wegsmelten en je huid het zelfvertrouwen geven dat je verdient!

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

5.De Beautykliniek

De Beautykliniek
Bij De Beautykliniek Bonita word je met een warm welkom ontvangen. Het deskundige team luistert aandachtig naar jouw wensen en geeft persoonlijk advies. De behandelingen worden met uiterste zorg en precisie uitgevoerd. Of het nu gaat om een klassieke manicure of een nieuwe coupe, bij De Beautykliniek Bonita ben je in goede handen.

Ervaar zelf de uitstekende service van De Beautykliniek Bonita. Laat je nagels professioneel lakken of laat je wenkbrauwen in model brengen. Bonita werkt hygiënisch en secuur, zodat je altijd verzekerd bent van een perfect resultaat. Gun jezelf een moment van ontspanning en laat je verwennen bij De Beautykliniek Bonita.

6.By Cil

By Cil
Ik ben zo blij dat ik Bycil een paar jaar geleden ontdekte. Wat een fantastische meiden! Ze zijn kundig, werken professioneel en zijn altijd vriendelijk en gezellig. De acties en prijzen zijn een leuke bonus. Een absolute aanrader, die ik zeker niet geheim houd!

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

7.Thé Beauty Factory H

Thé Beauty Factory H
Bij Thé Beauty Factory ben je in vertrouwde handen. Onze ervaren schoonheidsspecialistes staan garant voor heerlijke behandelingen. Of je nu kiest voor een ontspannende massage, een anti-aging behandeling of gewoon een manicure, wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten en dat je met een stralende huid en een ontspannen gevoel naar huis gaat.

Thé Beauty Factory is gevestigd in een prachtig pand met voldoende parkeergelegenheid. De inrichting is stijlvol en sfeervol, waardoor je je direct op je gemak voelt. Onze salon is gemakkelijk bereikbaar en is dus de ideale plek om even heerlijk te ontspannen en jezelf te laten verwennen. Boek nu je behandeling en ervaar zelf de unieke sfeer en de professionele behandelingen van Thé Beauty Factory.

8.Beautycenter Hoofddorp

Beautycenter Hoofddorp
Welkom bij Beautycenter Hoofddorp, uw go-to bestemming voor al uw schoonheidsbehoeften. Of u nu uzelf wilt verwennen met een ontspannende gezichtsbehandeling, uw haar wilt laten stylen door onze getalenteerde kappers, of uw huid een welverdiende opfrisbeurt wilt geven, wij hebben alles wat u nodig hebt onder één dak.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om u deskundig advies te geven en u te voorzien van de beste producten en behandelingen die bij uw specifieke behoeften passen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe look, een ontspannende wellness-ervaring of gewoon wat tijd voor uzelf, wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak en stralend voelt. Onze strikte hygiënestandaarden garanderen uw veiligheid en welzijn, zodat u kunt genieten van een onbezorgde schoonheidsreis.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

9.house of beauty

house of beauty
Het Huis van Schoonheid is een oase van rust en ontspanning, waar u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en uzelf kunt verwennen met een momentje voor uzelf. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te verwelkomen met een warme glimlach en u te voorzien van de beste service en behandelingen.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannende massage, een verfrissende gezichtsbehandeling of een vlekkeloze manicure, wij hebben de expertise en de passie om u de ultieme schoonheidsbeleving te bieden. Onze behandelkamers zijn uitgerust met de nieuwste technologie en onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om zelfs de meest veeleisende huidtypes te verwennen. Laat u onderdompelen in een wereld van ontspanning en welzijn, en ontdek waarom het Huis van Schoonheid de perfecte keuze is voor uw "me-time".

10.Beautysalon Feeling Good

Beautysalon Feeling Good
Ervaar ultieme ontspanning bij Beautysalon Feeling Good, waar Celina je verwent met een luxueuze gezichtsbehandeling. Ze gebruikt hoogwaardige producten die perfect bij jouw huidtype passen, zodat je stralend en vitaal de deur uitstapt. De nek-, hals- en voetenmassage zijn een ware oase van rust en ontspanning, die je in no time tot rust brengen.

Geniet van een weldadige hoofd- en schoudermassage, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Celina luistert aandachtig naar je wensen en zorgt ervoor dat de massage perfect aansluit bij jouw behoeften. Haar duidelijke uitleg en regelmatige check-ins garanderen een ontspannende ervaring, die je nog lang bij zal blijven.

11.schoonheidssalon-suzanne

schoonheidssalon-suzanne
Stap binnen in de verkwikkende oase van schoonheidssalon-suzanne, waar u wordt omhuld door een serene sfeer en deskundige verzorging. Geniet van het kalmerende geluid van zachte muziek terwijl u wordt verwelkomd door de warme glimlach en het scherpe oog van Suzanne, een ervaren schoonheidsspecialiste met een schat aan kennis en ervaring. De nette ruimte straalt een gevoel van rust en elegantie uit, waardoor u zich direct op uw gemak voelt en klaar bent om te ontspannen in bekwame handen.

Bij schoonheidssalon-suzanne gaat het niet alleen om het verzorgen van uw uiterlijk, maar ook om het voeden van uw innerlijke welzijn. Tijdens uw behandeling legt Suzanne geduldig alles uit en stelt ze een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Haar professionele aanpak en uitzonderlijke vriendelijkheid creëren een top-salonervaring die u keer op keer opnieuw zult willen beleven.

12.Nog Mooier

Nog Mooier

13.Relax4u Beauty Hoofddorp

Relax4u Beauty Hoofddorp

14.Smash Waxing - Look'n Good, Feel'n Great

Smash Waxing - Look'n Good, Feel'n Great

15.Ade beauty

Ade beauty

16.Fully Fabulous

Fully Fabulous

17.Always Beautiful

Always Beautiful
Post suggesties