Lijst 11 pilates studios in Watergraafsmeer Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-25

Samengesteld uit de beste lijsten over pilates studios in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Equal Yoga - Hot Power Yoga, Studio 191 Amsterdam, The Body Studio Oost, FORM | Oost, Thrive Yoga Oost. Laten we het samen ontdekken!

1.Equal Yoga - Hot Power Yoga

Equal Yoga - Hot Power Yoga
Equal Yoga - Hot Power Yoga presenteert een exclusieve welkomstactie die je niet wilt missen. Hun vernieuwende verwarmingssysteem is ongeëvenaard in de industrie en zorgt voor een unieke en effectieve yogabeleving. De infraroodpanelen verwarmen het lichaam gelijkmatig, wat resulteert in een optimale spierflexibiliteit en een intense detoxificatie.

De bekwame yogaleraar Sander gidst je vakkundig door de intense Hot Power Yoga sessies, waarbij hij zijn inspirerende kennis deelt en je motiveert om je grenzen te verleggen. Of je nu een ervaren yogi bent of net begint, Equal Yoga biedt een reeks klassen die zijn afgestemd op jouw niveau en behoeften. Ervaar de transformerende kracht van yoga in een warme en uitnodigende studio waar het welzijn van de leden voorop staat.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

2.Studio 191 Amsterdam

Studio 191 Amsterdam
Kom tot rust in de prachtige ruimte van Studio 191 Amsterdam, waar de yogalessen ongeëvenaard zijn. Ervaar de ultieme ontspanning met onze Flow for All lessen, of daag jezelf uit met Barre Burn of Barre Box. Voor een unieke ervaring, probeer Surf Yoga, waar je de golven berijdt in een veilige en comfortabele omgeving.

Studio 191 is meer dan alleen een yogastudio. Het is een heilige ruimte waar je je lichaam en geest kunt verfrissen. Onze ervaren leraren leiden je vakkundig door elke les, waardoor je je verbonden voelt met je innerlijke zelf en een gevoel van harmonie zult ervaren. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, Studio 191 heeft voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek waarom zoveel mensen verliefd zijn geworden op deze bijzondere plek.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

3.The Body Studio Oost

The Body Studio Oost
De Body Studio Oost is een oase van fitheid en welzijn. Deze moderne sportschool biedt een uitgebreid scala aan trainingsprogramma's, geleid door ervaren en gepassioneerde trainers. Van intensieve cardio-sessies tot krachttrainingen op maat, De Body Studio heeft iets voor iedereen die zijn fysieke grenzen wil verleggen.

Maar De Body Studio is meer dan alleen een sportschool. Het is een plek waar je kunt ontspannen en socializen in een duurzame en gastvrije omgeving. Na je workout kun je genieten van heerlijke en voedzame maaltijden in de gezellige cafetaria, waar je kunt bijpraten met vrienden of nieuwe contacten kunt leggen. De Body Studio Oost is de perfecte plek om je lichaam en geest in evenwicht te brengen, terwijl je geniet van de voordelen van een gezonde levensstijl.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

4.FORM | Oost

FORM | Oost
Form is de perfecte combinatie van studio en barre les. Je verlaat de studio zowel energiek als helemaal afgemat van het sporten!

Wat ben ik blij dat ik Form heb gevonden! De droom (en de kans) om betrokken te raken bij barre en ballet heb ik nooit gehad. Tot ik Form ontdekte. En nu breng ik hier elke dag door voor een heerlijke workout in een leuke omgeving.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Thrive Yoga Oost

Thrive Yoga Oost
Thrive Yoga Oost is een oase van rust en beweging midden in de levendige Amsterdamse wijk Oost. Hier vind je een breed scala aan yogalessen voor alle niveaus, van beginners tot ervaren yogi's. De kleinschaligheid van de groepen zorgt voor persoonlijke aandacht en begeleiding, waardoor je optimaal profiteert van je yogapraktijk.

Of je nu op zoek bent naar een dynamische vinyasaflow, een ontspannende yinles of een uitdagende poweryoga, bij Thrive Yoga Oost zit je goed. De ervaren en gediplomeerde docenten nemen je mee op een reis naar innerlijke rust en balans. Laat je verrassen door de warme en uitnodigende sfeer en ervaar de transformerende kracht van yoga bij Thrive Yoga Oost.

Lees meer: Lijst 22 pilates studios in Amsterdam

6.Back in Balans

Back in Balans
Kom in balans bij Back in Balans! Ervaar de rust en ontspanning van yoga in onze intieme groepen, onder begeleiding van onze ervaren en behulpzame instructrice. Kies uit een breed scala aan yogastijlen, passend bij jouw behoeften en voorkeuren. Naast de yogalessen bieden wij ook massages aan, voor een complete ontspanningssessie.

Onze gasten geven onze lessen zes welverdiende sterren! Je zult met een opgepept gevoel vertrekken, waarbij het overslaan van een week echt als een gemis voelt. Onze lessen zijn serieus, maar met een vleugje humor, zodat je heerlijk kunt ontspannen en genieten. We bieden kleine groepen op flexibele tijden, zodat je altijd een les kunt volgen die past bij jouw agenda. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem, je kunt de les inhalen op een ander moment. Beleef de positieve effecten van yoga bij Back in Balans en meld je vandaag nog aan!

7.Studio 9 Pilates

Studio 9 Pilates
Studio 9 Pilates is dé Pilates studio in De Lés. De ervaren en gepassioneerde docenten helpen je om het beste uit jezelf te halen, of je nu beginner bent of al jaren Pilates beoefent.

De studio is uitgerust met de nieuwste Pilates apparatuur, en de lessen zijn klein en persoonlijk, zodat je altijd de aandacht krijgt die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout of een manier om je lichaam en geest in balans te brengen, Studio 9 Pilates is de perfecte plek voor jou.

8.PerfeKt Pilates

PerfeKt Pilates
  • Beoordeling: 5,0/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Oosterparkstraat 155D Trompenburgstraat 131-133, 1079 TW, 1092 BD Amsterdam, Nederland

PerfeKt Pilates: al meer dan een jaar train ik wekelijks met Madeleine, en ik kan haar van harte aanbevelen!

Madeleine is een ervaren Pilates-instructeur die haar lessen aanpast aan haar studenten, rekening houd met blessures en beperkingen. Haar uitgebreide kennis en passie voor Pilates maken elke les uniek en uitdagend. Ik voel me altijd energieker en flexibeler na een sessie met Madeleine. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde Pilates-beoefenaar, Madeleine kan je helpen om je doelen te bereiken.

9.PLTS Reformer Pilates Oost

PLTS Reformer Pilates Oost

10.Studio 191 Oost

Studio 191 Oost is een ware parel in het Amsterdamse fitnesslandschap. Deze prachtige studio biedt een breed scala aan lessen, waaronder barre, yoga en Pilates. Vooral de barrelessen zijn een aanrader. De ervaren instructeurs leiden je met enthousiasme door een pittige, maar effectieve workout. De studio zelf is sfeervol en uitnodigend, met een vleugje vrouwelijkheid. En hoewel er geen douches aanwezig zijn, compenseert de fijne sfeer dit ruim.

Dus of je nu op zoek bent naar een uitdagende work-out of gewoon wilt genieten van een moment van ontspanning, Studio 191 Oost is zeker een bezoekje waard. Je zult er niet alleen fysiek sterker worden, maar ook mentaal opgeladen en verfrist. Neem dus snel een kijkje op hun website en boek vandaag nog je eerste les!

11.TRUE METHOD PILATES STUDIO

TRUE METHOD PILATES STUDIO
Post suggesties