Lijst 12 pilates studios in Zaanstad

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over pilates studios in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Melinda Moves, Fit-Factory, Yogadreams Zaandam, Core & More Pilates, TanjaSports The House of Pilates. Laten we het samen ontdekken!

1.Melinda Moves

Melinda Moves
Wil jij ook je spieren soepeler maken en lekker in je vel zitten? Dan is de personal training van Melinda echt iets voor jou! Ik weet als geen ander hoe het is om fit te willen zijn, maar niet te weten waar je moet beginnen. Gelukkig kwam ik Melinda tegen via Google en sindsdien ben ik helemaal verkocht.

Melinda legt alles duidelijk uit en weet precies hoe ze mij moet motiveren. Ze is een echte Pilates-expert en weet precies wat ze doet. Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar en merk dat mijn spieren al veel soepeler zijn geworden. Als je op zoek bent naar een goede personal trainer die je kan helpen om je doelen te bereiken, dan raad ik Melinda van harte aan!

2.Fit-Factory

Fit-Factory
Fit-Factory is meer dan een sportschool. Het is een plek om te sporten, te socialiseren en je thuis te voelen. Met een warme en uitnodigende sfeer is het een plek waar iedereen welkom is, ongeacht je fitnessniveau. Je maakt snel nieuwe vrienden en voelt je meteen thuis. Groepslessen zijn een geweldige manier om fit en gezond te blijven, en bij Fit-Factory zijn ze uitdagend maar ook leuk. De ervaren trainers zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt, terwijl je het gevoel krijgt dat je met vrienden traint.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Yogadreams Zaandam

Yogadreams Zaandam
Welkom bij Yogadreams Zaandam, waar we jou een hartelijk welkom heten in ons prachtige pand. Hier vind je een hemelse plek die is gewijd aan het verjongen van zowel lichaam als geest.

Onze ervaren yogadocenten leiden je met passie door verschillende yogastijlen. Of je nu op zoek bent naar een dynamische Vinyasa-flow om je hartslag te verhogen, of een zachte Yin-les om dieper te ontspannen, bij Yogadreams Zaandam vind je jouw ideale match. Dankzij onze ruime yogazalen kun je in alle rust genieten van jouw yogapraktijk, omgeven door een serene ambiance die je inspireert om tot nieuwe hoogtes te stijgen.

4.Core & More Pilates

Core & More Pilates
Core & More Pilates is een feestje voor lichaam en geest. Marloes, de gediplomeerde Pilates-trainster, verwelkomt je met vrolijkheid, humor en een serieuze focus op jouw welzijn. Haar studio ademt een fijne sfeer en is heerlijk licht. De digitale lessen zijn eveneens top en bieden de perfecte oplossing voor wanneer je thuis aan je conditie wilt werken.

Al tijdens je zwangerschap kun je bij Core & More Pilates terecht voor aangepaste lessen. Marloes begeleidt je deskundig en houdt rekening met jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor lessen in de studio of online, je bent verzekerd van een professionele en plezierige ervaring. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Meld je vandaag nog aan en ontdek het verschil dat Core & More Pilates kan maken voor jouw gezondheid en welzijn!

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.TanjaSports The House of Pilates

TanjaSports The House of Pilates
Welkom bij TanjaSports, Het Huis van Pilates! Ervaar het ultieme gevoel van balans en welzijn met onze fijne reformer pilates lessen. Onze studio kenmerkt zich door geduldig uitgelegde oefeningen en een intieme, gezellige sfeer. Onze ervaren docente staat klaar om je te begeleiden naar een gezonder en vitaler lichaam.

Kom tot rust met onze exclusieve hands-on bindweefsel massages. Je zult versteld staan van het ontspannende effect en de verbeterde soepelheid die je direct ervaart. Deze massages zijn ideaal voor wie gestrest is of last heeft van chronische pijn. Gun jezelf een moment van pure verwenning en ervaar de transformative kracht van TanjaSports.

6.YOGACENTRUM YOGINON

YOGACENTRUM YOGINON
  • Beoordeling: 5,0/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Lagendijk 3 studio B226/228, Bevind zich in: De Bedrijvige Bij, 1541 KA Koog aan de Zaan, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Personal Fitness Center Zaandam

Personal Fitness Center Zaandam

8.east side studio

east side studio

9.Yogastudio Krommenie

10.Yoga Studio De Weer

Yoga Studio De Weer
Yoga Studio De Weer biedt een unieke kans om los te komen van de dagelijkse routine en volledig te ontspannen. De proefles geeft je een voorproefje van de weldadige sfeer en de deskundige begeleiding.

Al bijna anderhalf jaar vind ik bij Yoga Studio De Weer mijn rust en ontsnapping. Hier laat ik de werkstress achter me en laat ik mijn lichaam en geest tot rust komen. De lessen bieden een harmonieuze mix van fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie. De ervaren instructeurs creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je vrij voelt om jezelf te ontdekken en te groeien.

11.Peregrine Pilates

Peregrine Pilates

12.Evado Lifestyle U.A.

Evado Lifestyle U.A.
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    H. Gerhardstraat 182, 1502 CM Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 22:00

Post suggesties