Lijst 22 danslessen in Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over danslessen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Amsterdam Dance Centre, Chassé Dance Studios, Baila Bel Air 'Afro & Latin dance', Studio NBA/ Balletstudio Marieke van der Heijden, BeatZone. Laten we het samen ontdekken!

1.Amsterdam Dance Centre

Amsterdam Dance Centre
Het Amsterdam Dance Centre viert met trots de heropening van hun deuren. Na een lange periode van stilte klinkt de muziek weer door de studio's en staan de dansers te popelen om hun passie te delen. Als je op zoek bent naar een plek om je lichaam los te gooien, je creativiteit te uiten en nieuwe vrienden te maken, dan is het Amsterdam Dance Centre the place to be.

Met een breed scala aan lessen voor alle niveaus en stijlen, is er voor ieder wat wils. Van klassiek ballet tot moderne jazz en van hiphop tot breakdance, de ervaren docenten helpen je om je doelen te bereiken. De studio's zijn ruim en professioneel uitgerust, zodat je je volledig kunt concentreren op je dans. Of je nu een beginner bent die de eerste danspassen wil zetten of een gevorderde danser die je vaardigheden wil verbeteren, het Amsterdam Dance Centre verwelkomt je met open armen. Dus kom langs, trek je dansschoenen aan en ervaar de magie van dans!

2.Chassé Dance Studios

Chassé Dance Studios
Dans met passie bij Chassé Dance Studios! Ontdek een wereld van dansmogelijkheden, waar onze ervaren docenten je begeleiden op jouw reis naar elegantie en beweging. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde danser, Chassé biedt lessen afgestemd op elk niveau.

Stap binnen in onze inspirerende studio's en laat je meeslepen door de ritmes van ballet, moderne dans, jazz en meer. Ons team van gediplomeerde professionals zal je techniek verfijnen, je stijl verbeteren en je helpen jouw innerlijke danser te ontketenen. Sluit je aan bij onze gepassioneerde dansgemeenschap en ervaar de vreugde van beweging bij Chassé Dance Studios.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Baila Bel Air 'Afro & Latin dance'

Baila Bel Air 'Afro & Latin dance'
Dompel jezelf onder in de exotische ritmes van Afro-Latijns-Amerikaanse dansen bij Baila Bel Air. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, deze gerenommeerde dansschool biedt een scala aan levendige workshops die je vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Stap binnen in een warm en uitnodigend klaslokaal, waar bekwame docenten je meenemen op een reis door de pulserende cultuur van Cuba. Van de energieke salsa tot de verleidelijke rumba, je zult de essentie van Latijns-Amerikaanse dans ervaren met elke stap die je zet.

4.Studio NBA/ Balletstudio Marieke van der Heijden

Studio NBA/ Balletstudio Marieke van der Heijden
Welkom in de adembenemende balletstudio verbonden met de Nationale Balletacademie van Nederland, een haven voor aspirerende dansers. Hier ontvouwt zich een buitengewoon balletprogramma dat je hart sneller doet kloppen. Zowel jonge als volwassen leerlingen duiken in een wereld van gratie en precisie, geleid door ervaren instructeurs.

De studio hanteert een strikte en traditionele benadering die een onwrikbaar fundament biedt. Elke les is een reis door de wonderlijke wereld van ballet, waar studenten hun lichaam transformeren tot instrumenten van expressie. Of je nu een beginner bent of een gevorderde danser, de balletstudio van Marieke van der Heijden ontsteekt een passie voor kunst en elegantie die een leven lang meegaat.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.BeatZone

BeatZone
De BeatZone in Leusden is een waar dansparadijs voor jong en oud. Deze zomer beleefde ik samen met mijn dochter een onvergetelijke dag bij BeatZone. Zij maakte kennis met verschillende dansstijlen en kon haar ervaringen later delen met haar eigen dansdocente. De energieke sfeer en professionele begeleiding maakten deze dag tot een ware traktatie. Ik kan niet wachten om volgend jaar weer terug te keren naar BeatZone voor nog meer dansplezier.

Ook voor kinderfeestjes is BeatZone een absolute aanrader. Wij organiseerden hier het verjaardagsfeestje van onze dochter en het was een groot succes. De kinderen genoten van de afwisselende dansstijlen, de vrolijke muziek en de enthousiaste begeleiding. Het was een onvergetelijke dag en ik raad BeatZone van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een leuke en actieve dag vol dansplezier.

6.CanDance Studios

CanDance Studios
Bij CanDance Studios beleefde men onlangs een fantastische verzamelaarsbeurs. Met meer dan 300 bezoekers was het een bruisende dag vol gezelligheid. De ruime zaal bood voldoende ruimte voor de diverse stands en er was volop parkeergelegenheid op het terrein.

Daarnaast werd er onlangs een inspirerende workshop gegeven door Kirsten Dodgen en Kirsten Vos, georganiseerd door HrN productions. De grote zaal was de ideale locatie voor deze workshop, die deelnemers de kans gaf om hun dansvaardigheden te verfijnen. De centrale ligging en ruime opzet van CanDance Studios maken het een uitstekende locatie voor allerlei evenementen.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Euphoria Dance Academy

Euphoria Dance Academy
Euphoria Dansacademie: waar passie voor dans samenkomt!

Beleef een onvergetelijke dansreis bij Euphoria Dansacademie. Hier word je verwelkomd in een warme en gastvrije sfeer, waar je je direct thuis zult voelen. Onze ultramoderne faciliteiten zijn ontworpen voor optimaal dansplezier, met ruime studio's en hoogwaardige geluids- en lichtapparatuur. Of je nu een beginnende danser bent of een ervaren professional, bij Euphoria vind je de perfecte les om je vaardigheden te verbeteren en je passie te voeden.

8.Zhembrovskyy West: Ballet, Dance & Fitness Studio

Zhembrovskyy West: Ballet, Dance & Fitness Studio
De Zhembrovskyy West: Ballet-, Dans- & Fitnessstudio. Zoek je een studio die er sprankelend uitziet en een frisse uitstraling heeft? Combineer dat dan met enthousiaste docenten, een fantastische sfeer en een uitgebreid aanbod aan dans- en fitnesslessen. De studio is makkelijk bereikbaar, ligt in een rustige omgeving en is voorzien van alle gemakken. Zhembrovskyy West: jouw studio in Amsterdam voor ballet, dans en fitness.

Je bent van harte welkom om een balletles voor volwassenen uit te proberen. Wees niet bang als je nog geen ervaring hebt. Onze ervaren docenten begeleiden je stap voor stap. Ballet is een geweldige manier om je lichaam te trainen, je houding te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. De lessen zijn leuk, uitdagend en leerzaam. Meld je nu aan en ervaar het zelf!

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Wladimir Dance Studios

Wladimir Dance Studios
De Wladimir Dancestudio's zijn al jarenlang een begrip in de regio. Met hun uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer bieden ze dansliefhebbers van alle leeftijden de kans om hun passie te volgen.

Voor jonge kinderen zijn de danslessen een ideale manier om hun energie kwijt te raken en hun creativiteit te ontwikkelen. Ook voor oudere dansers zijn er volop mogelijkheden om hun skills te verbeteren of nieuwe stijlen te ontdekken. De enthousiaste en ervaren docenten staan altijd klaar om je te begeleiden en te motiveren. Met hun persoonlijke aanpak en passie voor dans zorgen ze ervoor dat jij het maximale uit je dansbeleving haalt.

10.Dansschool Kluver

Dansschool Kluver
De professionele dansschool Kluver heet u hartelijk welkom tijdens de zaterdagavondtraining. Ervaar de passie en het talent van onze dansers en waag een dansje met de ervaren Leon. Dompel uzelf onder in de fascinerende Afrikaanse danslessen van Bess Kuil, waar ritme en beweging samenkomen tot een onvergetelijke ervaring.

Bij dansschool Kluver gaat professionaliteit hand in hand met een warme ontvangst. Leer van de beste dansers en ervaar de vreugde van dansen in een inspirerende omgeving. Ontdek de energieke wereld van Afrikaanse dans bij Bess Kuil en laat u meeslepen door de pulserende ritmes en elegante bewegingen.

11.DANSLAB Noord

DANSLAB Noord
Danslab Noord is nu gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Witbolstraat! Deze supergezellige dansschool biedt lessen met een fijne sfeer en professionele begeleiding. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Danslab Noord heeft voor iedereen wat te bieden.

Kom langs voor een proefles en ervaar zelf de combinatie van gezelligheid en kwaliteit! Het team van ervaren docenten staat klaar om je te begeleiden in jouw dansavontuur. Danslab Noord is dé plek om je passie voor dans te ontwikkelen en te genieten van een fijne dansschoolomgeving.

12.Dans-dansen

Dans-dansen

13.I Love Chicas Academy

14.Amsterdam Ravers Academy

Amsterdam Ravers Academy

15.Ballroomdansen.nl

Ballroomdansen.nl

16.Global Dance Centre Amsterdam

Global Dance Centre Amsterdam

17.Amsterdam Dance Centre

Amsterdam Dance Centre

18.Rederij Lovers B.V.

19.MOVELAB DANCE CENTRE Danslessen! Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans.

MOVELAB DANCE CENTRE Danslessen! Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans.

20.Solid Ground Movement

Solid Ground Movement

21.The Dance Movement | Amsterdam

The Dance Movement | Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Belcampo Loft, Hannie Dankbaarpassage 33, 1053 RT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

22.Saragüey Dance Company

Saragüey Dance Company
Post suggesties