Lijst 11 telefoon winkels in Nesselande Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-13

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Nesselande Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Winkelcentrum Nesselande, Albert Heijn, Mamamo Nesselande, Bakker Ammerlaan (Strandboulevard Nesselande), Jumbo. Laten we het samen ontdekken!

1.Winkelcentrum Nesselande

Winkelcentrum Nesselande: voor al uw dagelijkse boodschappen en meer!

Winkelcentrum Nesselande
  • Beoordeling: 4,0/5 (1482 Review by google)
  • Adres:

    Maltaplein, 3059 XW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Diversiteit van producten:

    Winkelcentrum Nesselande biedt een breed scala aan producten en diensten.

  • Productkwaliteit:

    De producten en diensten zijn van goede kwaliteit.

  • Klantenservice:

    De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Openingstijden van maandag t/m zondag, Pinautomaat aanwezig, WC aanwezig, Rolstoeltoegankelijk

"Winkelcentrum Nesselande biedt een ruim assortiment winkels voor al uw dagelijkse benodigdheden, waaronder Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Shoeby, Kruitvat, Jumbo en Hema. Het winkelcentrum is strategisch gelegen nabij het strand en biedt een ruime keuze aan producten. Laat u verrassen door de ambachtelijke bakkerij met een overheerlijk assortiment gebak en brood. Geniet na het winkelen van een hapje en een drankje in een van de gezellige horecagelegenheden. Ontdek het gemak en de variatie die Winkelcentrum Nesselande te bieden heeft!"

Lees meer: Lijst 23 telefoon winkels in Rotterdam

2.Albert Heijn

Kwaliteit en service voor een aangename winkelervaring.

Albert Heijn
  • Beoordeling: 4,0/5 (521 Review by google)
  • Adres:

    Maltaplein 52, 3059 XW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan producten voor al uw dagelijkse boodschappen.

  • Productkwaliteit:

    Verse en hoogwaardige producten voor een gezonde en veilige maaltijd.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat u graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Breed assortiment aan biologische producten, Uitgebreide versafdeling met verse groenten, fruit en vleeswaren, Gemakkelijk online bestellen en thuisbezorgen, Zelfscankassa's voor snel en efficiënt afrekenen, Parkeren voor de deur

Welkom bij Albert Heijn, de grootste supermarkt van Nederland met een ongeëvenaard assortiment. Ons filiaal in het Winkelcentrum Nesselande ligt op steenworp afstand van het heerlijke Nesselandse strand en biedt je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde maaltijd.

Onze goed gevulde schappen bieden een ruime keuze aan verse producten, delicatessen en alledaagse boodschappen. Of je nu op zoek bent naar biologische groenten, smaakvol vlees voor de barbecue of een heerlijke wijn bij je diner, wij hebben het allemaal. Kom langs en ontdek de wereld van smaak bij Albert Heijn Nesselande, waar kwaliteit en keuze hand in hand gaan.

3.Mamamo Nesselande

Uw one-stop-shop voor alle dagelijkse benodigdheden.

Mamamo Nesselande
  • Beoordeling: 4,3/5 (244 Review by google)
  • Adres:

    Maltaplein 17, 3059 XW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment aan producten voor al uw behoeften.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit die aan de hoogste normen voldoen.

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice die altijd klaar staat om u te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gemakkelijk parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Vriendelijk en behulpzaam personeel, Ruime openingstijden, Regelmatige promoties en aanbiedingen

Mamamo Nesselande, een oase voor jong en oud!

Stap binnen in Mamamo Nesselande en dompel je onder in een wereld van smaak en gezelligheid. Geniet van heerlijke koffie, vergezeld door de verrukkelijke carrotcake van Koekela. Terwijl de kids zich uitleven in de kleurrijke speelhoek, kun jij ontspannen genieten van het uitzicht op het water en het strand. Maar dat is nog niet alles! Mamamo Nesselande heeft ook een speelgoedwinkel en talloze accessoires, zodat je je kinderen en jezelf kunt verwennen met leuke hebbedingetjes.

4.Bakker Ammerlaan (Strandboulevard Nesselande)

Bakker Ammerlaan (Strandboulevard Nesselande)
Bakker Ammerlaan aan de Strandboulevard in Nesselande is een ware culinaire oase, een paradijs voor fijnproevers en liefhebbers van ambachtelijk gebakken lekkernijen. Stap binnen en laat je betoveren door de overdaad aan vers gebakken brood, geurige croissants en verrukkelijke patisserie.

Verwen je smaakpapillen met de vriendelijke bediening die je met een warme glimlach van dienst is. Geniet van een kopje dampende koffie of thee, vergezeld door een heerlijk gebakje of een vers broodje. Of neem plaats op het gezellige terras en voel de zonnestralen op je gezicht terwijl je ontspant met een welverdiend moment voor jezelf. De ambiance is ongedwongen en gastvrij, waardoor je je meteen thuis voelt in deze culinaire hotspot.

5.Jumbo

Jumbo: voor al je dagelijkse boodschappen

  • Beoordeling: 4,1/5 (656 Review by google)
  • Adres:

    Siciliëboulevard 402, 3059 XT Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 21:00

  • Divers Product:

    Jumbo heeft een breed assortiment aan producten voor al je dagelijkse boodschappen.

  • Productkwaliteit:

    De producten van Jumbo zijn van goede kwaliteit en vers.

  • Klantenservice:

    Het personeel van Jumbo is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Parkeren, Pinautomaat, PostNL pakketpunt, Vers brood, Zelfscankassa's

Welkom bij Jumbo, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan! Wandel door onze ruime gangen en ontdek een overvloed aan verse producten, overheerlijke delicatessen en alles wat je nodig hebt voor een ontspannen thuismaaltijd. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je alles vindt wat je zoekt.

Of je nu op zoek bent naar biologische groenten, sappig vlees, ambachtelijk brood of exclusieve wijnen, bij Jumbo vind je de beste keuzes. Profiteer van onze scherpe prijzen en speciale aanbiedingen, zodat je kunt genieten van topkwaliteit zonder in te leveren op betaalbaarheid. Waar wacht je nog op? Kom langs bij Jumbo, waar winkelen een plezierige ervaring is!

6.Apotheek Nesselande - onderdeel van Zovida

Apotheek Nesselande - onderdeel van Zovida
Apotheek Nesselande, een onderdeel van Zovida, staat bekend om zijn uitzonderlijke service. Ons vriendelijke en behulpzame personeel gaat graag de extra mijl om u te helpen. Of u nu op zoek bent naar advies over medicatie of gewoon een vraag hebt, ons team staat altijd voor u klaar.

Wij streven ernaar om de beste apotheekervaring te bieden, met een klantgerichte benadering die ongeëvenaard is. Bovendien bieden wij het gemak van 24-uurs afhaal, zodat u uw medicatie kunt ophalen wanneer het u uitkomt. Bezoek Apotheek Nesselande vandaag nog en ervaar het verschil!

7.Shoeby - Rotterdam Nesselande

De Shoeby winkel in Rotterdam Nesselande biedt een ruime keuze aan stijlvolle en modieuze kleding voor zowel dames als heren. De winkel is klein en gezellig, met een warme en uitnodigende sfeer. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een chique jurk voor een speciale gelegenheid of een casual outfit voor alledag, bij Shoeby Nesselande vind je zeker wat je zoekt.

Met een ruime collectie aan tops, broeken, jurken, rokken en jassen, is er voor ieder wat wils. Shoeby staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige kleding en betaalbare prijzen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je waar voor je geld krijgt. Of je nu een stijlvolle blouse zoekt voor op kantoor of een comfortabele trui voor een avondje op de bank, bij Shoeby Nesselande vind je het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en ontdek de nieuwste modetrends bij Shoeby in Rotterdam Nesselande!

8.HEMA Rotterdam-Nesselande

HEMA Rotterdam-Nesselande
Bij HEMA Rotterdam-Nesselande vind je alles wat je nodig hebt, van dagelijkse boodschappen tot handige huishoudelijke artikelen. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen met het vinden van wat je zoekt. Zoals die keer dat ik per ongeluk een rol plakband was vergeten mee te nemen, maar deze wel had betaald. Na een kort telefoontje werd mijn plakband gevonden en kon ik het later ophalen. Dankzij de uitstekende service van HEMA kon ik mijn taak toch afmaken.

9.Primera

Primera
Of je nu op zoek bent naar het perfecte boek, een unieke wenskaart, handige schoolartikelen of een pakje sigaretten, bij Primera vind je het allemaal onder één dak. Deze winkel in winkelcentrum Nesselande is weliswaar niet groot, maar biedt een indrukwekkende selectie aan producten die aan al je dagelijkse behoeften voldoen.

Van de nieuwste bestsellers tot prachtige cadeaukaarten, Primera Nesselande heeft voor elk wat wils. Blader door de uitgebreide tijdschriftencollectie en vind de perfecte leesstof voor je volgende reis of avond ontspanning. Trakteer jezelf of een geliefde op een uniek cadeau uit de selectie van wenskaarten, cadeauartikelen en bankzaken. Of stop gewoon even binnen voor een pakje sigaretten of de laatste schoolbenodigdheden. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen met al je vragen en ervoor te zorgen dat je vindt wat je zoekt.

10.Zeeman Rotterdam Maltaplein

Zeeman Rotterdam Maltaplein
Zeeman Maltaplein, een compacte winkel boordevol koopjes, ligt op een steenworp afstand van de bruisende Nieuwe Binnenweg. Stap binnen en ontdek een schatkist aan essentiële artikelen en budgetvriendelijke vondsten. Hoewel de ruimte beperkt is, is de winkel verrassend overzichtelijk, zodat je moeiteloos je weg vindt naar dat ene onmisbare item.

De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar basics voor je garderobe, huishoudelijke artikelen of decoratieve accenten, Zeeman Maltaplein heeft het allemaal tegen onverslaanbare prijzen. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en profiteer van de ongelooflijke deals die deze geliefde winkel te bieden heeft.

11.Kruidvat

Kruidvat
Kruidvat, een ware schatkamer voor alledaagse benodigdheden en verrassende aanbiedingen! Stap binnen in een wereld van geuren en kleuren, waar deskundige medewerkers je graag wegwijs maken in het uitgebreide assortiment. Van verzorgingsproducten tot huishoudelijke artikelen, van lekkernijen tot speelgoed: Kruidvat heeft het allemaal.

En het mooie is: aanbiedingen zijn er volop! Laat je verrassen door de wekelijkse acties, kortingen en verzamelbons. Zo koop je jouw favoriete producten voordelig in. Kruidvat, jouw ideale winkel voor alledaagse boodschappen en onverwachte vondsten. Waar kwaliteit en voordelig hand in hand gaan!
Post suggesties