Lijst 18 telefoon winkels in Transvaalbuurt Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-07-22

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Transvaalbuurt Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Rum Baba coffeeroasters Shop & Brew-bar East, Vishandel Gibraltar, Kwekkeboom Banketbakkerij Oost, De Glutenvrije Winkel, Marqt Linnaeusstraat. Laten we het samen ontdekken!

1.Rum Baba coffeeroasters Shop & Brew-bar East

Unieke koffie- en theeconcepten in een gezellige en uitnodigende sfeer.

Rum Baba coffeeroasters Shop & Brew-bar East
  • Beoordeling: 4,5/5 (783 Review by google)
  • Adres:

    Pretoriusstraat 15, 1092 EW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 16:30

  • Diversiteit van producten:

    Brede selectie koffiebonen, theesoorten en gebak.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige koffie en thee van lokale branders en leveranciers.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat graag advies geeft.

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Elektrische stopcontacten, Buitenterras, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk

**Ontdek de Koffiewereld bij Rum Baba Coffeeroasters** Stap binnen bij Rum Baba Coffeeroasters en laat u meevoeren naar een paradijs voor koffieliefhebbers. De barista's begroeten u met een warme glimlach en verwennen uw smaakpapillen met hun meesterlijk gezette koffie. Proef de zoete nectar van versgemalen bonen, die uw zintuigen zullen opwekken met elke heerlijke slok.

**Een Sfeervolle Oase voor Koffieliefhebbers** Dompel uzelf onder in de gezellige ambiance van deze koffieshop. De hippe inrichting nodigt uit tot ontspanning en sociale interactie. Geniet van de heerlijke geur van versgebrande koffiebonen terwijl u zich mengt in de levendige drukte. Of u nu even wilt ontsnappen aan de drukte van de stad of op zoek bent naar een inspirerende werkplek, Rum Baba Coffeeroasters is de perfecte bestemming.

2.Vishandel Gibraltar

De beste vis in Amsterdam.

Vishandel Gibraltar
  • Beoordeling: 4,2/5 (168 Review by google)
  • Adres:

    Pretoriusstraat 92A, 1092 GL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Divers Product:

    Grote diversiteit van vissoorten en andere zeevruchten.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit en versheid van alle producten.

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en deskundige bediening.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    verse vis, zeevruchten, kant-en-klaarmaaltijden, catering, bezorging

Kom genieten van de heerlijke vis bij Vishandel Gibraltar! Onze verse vis vangt letterlijk het oog en uw smaakpapillen zullen dansen van genot bij elke hap. U kiest zelf welke vis u wilt, vers gebakken of gegrild. We serveren uw vis op een royaal schaal, zodat u met uw gezelschap kunt smullen van deze overheerlijke lekkernij.

Of u nu een fijnproever bent of gewoon houdt van lekker eten, bij Vishandel Gibraltar bent u aan het juiste adres. Onze ervaren vissers zorgen ervoor dat wij u de beste en meest verse vis aanbieden. En onze meesterkoks bereiden uw vis tot in perfectie, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring. Dus kom langs bij Vishandel Gibraltar en ontdek waarom wij bekend staan om onze heerlijke vis!

Lees meer: Lijst 34 telefoon winkels in Amsterdam

3.Kwekkeboom Banketbakkerij Oost

Slogan: 'De banketbakkerij waar ambacht en smaak samenkomen'

Kwekkeboom Banketbakkerij Oost
  • Beoordeling: 4,1/5 (306 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 80, 1092 CN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:45

  • Diversiteit van producten:

    Brede selectie aan gebak, brood en zoetigheden

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige en ambachtelijke producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gezellige zitgelegenheid, Gratis wifi, Terras, Afhaalmogelijkheid, Levering aan huis

De geur van verse lekkernijen verwelkomt je bij Kwekkeboom Banketbakkerij Oost. Een waar monument in Amsterdam, waar de rijke historie nog steeds voelbaar is. De vaste klantenkring van weleer neemt nog altijd hun vertrouwde plekje in, genietend van de authentieke sfeer.

Hoewel de bediening op de dag van ons bezoek wat chaotisch was, door het inwerken van nieuw personeel, kunnen we de overheerlijke lekkernijen niet genoeg aanprijzen. Het saucijzenbroodje van Black Angus was helaas een kleine tegenvaller, met een papperige vulling. Desalniettemin blijft Kwekkeboom een geliefde plek voor Amsterdammers, waar je terecht kunt voor een moment van zoet genot.

4.De Glutenvrije Winkel

De Glutenvrije Winkel
Ontdek de glutenvrije hemel bij De Glutenvrije Winkel! Voor mensen met een glutenallergie is dit de ultieme bestemming waar zorgen verdwijnen en smaakbelevingen floreren. Stap binnen in een paradijs van heerlijk versgebakken brood, waar etiketten lezen tot het verleden behoort. De aroma's van ambachtelijke lekkernijen vullen de lucht, verleidend en uitnodigend.

Het vriendelijke team staat klaar om uw wensen te vervullen. Bestel eenvoudig uw favoriete producten via e-mail en laat ze langdurig bewaren. Zij zijn ware glutenvrije engelen die uw leven een stuk gemakkelijker en smakelijker maken. Of u nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, De Glutenvrije Winkel heeft alles in huis om uw culinaire dromen te vervullen, zonder zorgen over gluten. Bezoek nu de winkel en ervaar de pure vreugde van glutenvrij genieten!

5.Marqt Linnaeusstraat

Een oase van biologisch en duurzaam winkelen in Amsterdam-Oost

Marqt Linnaeusstraat
  • Beoordeling: 4,2/5 (179 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 70-72, 1092 CN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment aan biologische en duurzame producten

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van lokale en internationale leveranciers

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat graag helpt

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime versafdeling met biologische groenten, fruit en zuivel, Uitgebreide selectie aan veganistische en glutenvrije producten, Natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, Koffie- en theebar met biologische koffie en thee, Gratis wifi

Marqt Linnaeusstraat

Een winkel die zich moeilijk laat plaatsen maar wel een ding duidelijk heeft: lekker eten! De winkel heeft een ruim assortiment aan kaas en verder ook een hoop andere lekkere dingen. Zoals brood, daar koop ik het ook altijd. Het enige nadeel is dat de winkel klein is, dus als je bijvoorbeeld vis wilt kopen heb je niet heel veel keus.

6.Helly Secondhand Tweedehands Kwaliteitskleding

Helly Secondhand Tweedehands Kwaliteitskleding

7.'t Buideltje sinds 1958- home of vaudetassen.nl

't Buideltje sinds 1958- home of vaudetassen.nl
Welkom bij 't Buideltje: de thuisbasis van het meest uitgebreide assortiment Vaude-tassen. Stap binnen in onze charmante winkel en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Ondanks onze compacte omvang bieden wij een ongeëvenaarde selectie, zodat er voor elke reiziger de perfecte tas te vinden is.

Of je nu op zoek bent naar een praktische rolkoffer voor je volgende avontuur of een stijlvolle rugzak voor je dagelijkse bezigheden, ons team van experts staat voor je klaar om je te begeleiden. Zoals onlangs het geval was voor onze tevreden klant die op zoek was naar een tas in het teken van het WK. Samen met onze vakkundige medewerkers vond hij de perfecte Vaude-rolkoffer in een opvallende oranje kleur. Een tas die perfect bij zijn reisplannen past en garant staat voor jarenlang plezier.

8.The Cottage Shop & Deli

The Cottage Shop & Deli

9.Coffeeshop Crash Light

Coffeeshop Crash Light
De deskundige barista's van Crash Light gebruiken alleen de beste bonen, zorgvuldig gebrand om een onweerstaanbaar brouwsel te creëren. Of je nu houdt van een klassieke espresso of een creatieve cold brew, hier vind je een koffie die perfect bij je past. Ontdek de wereld van koffie bij Coffeeshop Crash Light en ervaar de ware smaak van perfectie.

10.Grapedistrict Oost

Grapedistrict Oost
Welkom bij Grapedistrict Oost, een pareltje voor wijnliefhebbers. In onze sfeervol ingerichte winkel vind je een zorgvuldig samengestelde collectie kwaliteitswijnen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

Geniet van exclusieve proeverijen op gezette tijden of neem deel aan onze georganiseerde wijnproeverijen. Laat je smaakpapillen verrassen door een breed scala aan wijnen, van klassieke Europese favorieten tot gedurfde nieuwe wereldwijnen. Of je nu een ervaren wijnkenner bent of net begint met je wijnontdekkingsreis, Grapedistrict Oost biedt alles wat je zoekt.

11.Tropische Winkel Basnoe

Kom proeven van de verrukkelijke roti bij Tropische Winkel Basnoe, waar heerlijk eten samenkomt met uitstekende service. Stap binnen in het overzichtelijke pand, waar de geuren van versgebakken roti je tegemoetkomen. Neem plaats in de gezellige eetzaal of haal je maaltijd gemakkelijk af. Elk gerecht wordt met zorg bereid, zodat jij kunt genieten van authentieke Surinaamse smaken.

De vriendelijke bediening staat altijd klaar om je te helpen met een glimlach. Of je nu een snelle hap zoekt of uitgebreid wilt dineren, bij Tropische Winkel Basnoe ben je aan het juiste adres. Kom langs en ervaar het zelf!

12.Coffeeshop Nachtegaal

Coffeeshop Nachtegaal
Coffeeshop Nachtegaal is een begrip in Amsterdam. De coffeeshop staat bekend om zijn goede wiet en hasj en trekt al jaren een trouwe klantenkring.

Als je voor het eerst bij Coffeeshop Nachtegaal komt, zul je versteld staan van de lange rij die voor de deur staat. Maar laat je daardoor niet afschrikken, want de wachttijd is het zeker waard. De wiet en hasj die hier verkocht wordt, is van topkwaliteit en de prijzen zijn zeer schappelijk.

13.DekaMarkt Amsterdam

De leukste supermarkt van Amsterdam

DekaMarkt Amsterdam
  • Beoordeling: 3,7/5 (809 Review by google)
  • Adres:

    Pretoriusstraat 9, 1092 EW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment van verse producten, vleeswaren en zuivelproducten

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van bekende merken en lokale leveranciers

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat staat voor goede service

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Zelfscankassa's, Pinautomaat, PostNL-punt, Oplaadpunt voor elektrische auto's

14.Ijskoud de beste Oost

Ijskoud de beste Oost
Ben je op zoek naar een gezellige plek om te eten of een heerlijk ijsje te halen? Dan is Oost Klein dé plek voor jou! Deze knusse zaak heeft een fijne, huiselijke sfeer waar je je meteen thuis voelt. Het vriendelijke personeel staat voor je klaar om je wensen te vervullen.

Of je nu zin hebt in een smakelijk broodje of een verkoelend ijsje, bij Oost Klein ben je aan het juiste adres. De porties zijn royaal en de prijzen zijn zeer schappelijk. Probeer zeker de spicy chicken wrap, een echte aanrader! En vergeet niet een van de heerlijke ijsjes te proeven. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

15.Islamitische Slagerij Taibah & Supermarkt

Islamitische Slagerij Taibah & Supermarkt

16.FoodCo & More

FoodCo & More

17.Dires

Dires
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Transvaalstraat 115, 1092 HH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

18.Weerhandig.nl

Weerhandig.nl
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Transvaalstraat 92A, 1092 HR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties