Lijst 10 schoonheidssalons in De Meern Utrecht

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-09-08

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in De Meern Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Huidzinnig!, salon Con Estilo, The Skincare Room, Este Life, SCHOONHEIDSSALON HELEN. Laten we het samen ontdekken!

1.Huidzinnig!

Huidzinnig!
Lilian is bijzonder kundig en legt alles helder uit. Ze analyseert jouw huid grondig om te bepalen wat ze nodig heeft, en kan zelfs crèmes op maat samenstellen. Ik kom al jaren in haar salon en ben ongelooflijk tevreden over de resultaten.

2.salon Con Estilo

salon Con Estilo
Salon Con Estilo biedt u een oase van ontspanning, waar uw welzijn centraal staat. Laat u verwennen door onze ervaren schoonheidsspecialisten, die met hun deskundigheid en toewijding zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Van uitgebreide gezichtsbehandelingen tot verlichtende pedicures, Salon Con Estilo heeft alles in huis om u te laten stralen. Onze gepassioneerde team gebruikt alleen de beste producten en technieken om uw huid te verzorgen en uw voeten te verwennen. Of u nu een regelmatige klant bent of een moment van verwennerij zoekt, u bent altijd welkom in onze warme en gastvrije salon.

3.The Skincare Room

The Skincare Room
Stap binnen in de wereld van huidverzorging bij The Skincare Room en ervaar de ultieme verwennerij voor je huid. Voel hoe elke gezichtsbehandeling je huid doet stralen en laat je wenkbrauwen prachtig contouren door de ervaren handen van onze specialisten. Romy verwelkomt je met warmte en professionaliteit, waardoor je je direct op je gemak voelt.

Gun jezelf een welverdiende pauze en laat je meeslepen in de ontspannen sfeer van The Skincare Room. Ervaar de expertise van onze specialisten, die met precisie en aandacht voor detail werken. Verlaat onze salon met een stralende huid en een zelfverzekerde uitstraling. The Skincare Room: een oase van ontspanning en huidverzorging, waar schoonheid en welzijn samenkomen.

4.Este Life

Este Life
Beleef een onvergetelijke ervaring bij Este Life, bekend om zijn buitengewoon vriendelijke personeel dat u hartelijk verwelkomt. Betreed een oase van welzijn waar moderne apparatuur en deskundige behandelingen samenwerken om u een stralende, jeugdige uitstraling te geven. Verwacht alleen het beste bij Este Life, waar kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Sta versteld van het uitgebreide aanbod van Este Life, van geavanceerde laserbehandelingen tot ontspannende massages en huidverzorgingsrituelen. Elk bezoek is een unieke reis die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Laat u verwennen door het team van ervaren professionals die zich inzetten om u de resultaten te bieden waar u altijd al van droomde. Kom binnen bij Este Life en ontdek de ultieme ontsnapping, waar schoonheid en welzijn hand in hand gaan.

5.SCHOONHEIDSSALON HELEN

SCHOONHEIDSSALON HELEN
Ontdek de pure verwennerij bij Schoonheidssalon Helen, waar schoonheid en welzijn samenkomen in een oase van rust. Ervaar de kundige handen van onze ervaren schoonheidsspecialiste, die met haar uitgebreide kennis en warme persoonlijkheid voor een onvergetelijke behandeling zorgt.

Stap binnen in onze knusse salon en ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven. Laat je huid verwennen met zachte aanrakingen en de beste producten, terwijl onze specialist je laat stralen met een op maat gemaakt behandelplan. Van verkwikkende gezichtsbehandelingen tot ontspannende massages, elk bezoek aan Schoonheidssalon Helen is een investering in jouw eigen welzijn en een ode aan schoonheid.

6.Your Finishing Touch

Your Finishing Touch
Maria is niet alleen een vriendelijke, maar ook een ervaren vakvrouw. Ze weet wat ze doet en dit is terug te zien in haar werk. Ik kom regelmatig bij haar voor een wimperlift en ik vind haar de beste. De resultaten zijn altijd prachtig en ik ben altijd erg tevreden.

Ik heb onlangs ook mijn tanden bij Maria laten bleken. De salon is netjes en verzorgd en de behandeling gaf een zeer mooi resultaat. Na een uurtje (3x20 minuten) waren mijn tanden maar liefst 8 tinten lichter. Ik kom zeker snel weer terug! Maria is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een beautybehandeling.

7.Future of Beauty

Future of Beauty: een salon voor al uw schoonheidswensen

Rowan Smeenk is een perfectionist en dat zie je terug in haar werk. Ze werkt heel secuur en weet veel over de behandelingen die zij uitvoert. Rowan geeft duidelijk advies en tips, ook over het behoud van mooie nagels. Naast de nagelstyling is zij ook heel goed in het verven en epileren van wenkbrauwen met een touw.

8.Beauty & Looks

Beauty & Looks biedt topprestaties op het gebied van nagels, wimpers, waxen, ontharen en zelfs tanden bleken! Eigenares Ellis, tevens gediplomeerd schoonheidsspecialiste, verwelkomt je met open armen. Haar gastvrijheid, expertise en klantgerichtheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Of je nu verlangt naar opvallende nagels, oogverblindende wimpers, een gladde huid of een stralend gebit, bij Beauty & Looks ben je aan het juiste adres. Met de nieuwste technieken en hoogwaardige producten garanderen wij verbluffende resultaten. Ervaar de luxe en laat je verwennen door ons team van professionals. Jij verdient het beste, dus boek vandaag nog je afspraak!

9.Beauty Balance

Beauty Balance
Ervaar de ultieme harmonie voor huid en ziel bij Beauty Balance. Deze salon biedt een oase van welzijn waar deskundige behandelingen de schoonheid van uw teint doen stralen. De professionele handen van onze ervaren schoonheidsspecialiste voeren u vakkundig door de wereld van huidverzorging, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat.

Door toepassing van hoogwaardige producten wordt elke behandeling een ware belevenis. Gun uzelf een moment van pure verwenning met een ontspannende gezichtsmassage die uw huid zacht en stralend achterlaat. Laat u meevoeren door de geuren en texturen van onze exclusieve producten, speciaal geselecteerd om de balans van uw huid te herstellen en uw natuurlijke schoonheid te versterken. Beauty Balance is meer dan alleen een salon; het is een bestemming voor ware schoonheid en welzijn.

10.Beautystudio Annette

Beautystudio Annette
Wil je even helemaal tot rust komen en jezelf verwennen? Dan is een bezoek aan Beautystudio Annette een absolute aanrader. Bij dit gezellige schoonheidssalon in het hart van het dorp word je hartelijk ontvangen door Annette, een ervaren schoonheidsspecialiste met een passie voor haar vak.

Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling of laat je handen en voeten verwennen met een professionele manicure of pedicure. Ook voor ontharing en wimperextensions kun je bij Beautystudio Annette terecht. Annette neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Zo kun je optimaal genieten van jouw moment van ontspanning en verzorging.
Post suggesties