Lijst 10 sportscholen in De Meern Utrecht

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-09-08

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in De Meern Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sportcentrum Oudenrijn, BOOSTClubs De Meern, Sportcentrum De Meern (SDM) Leidsche Rijn, Newstyle Healthcenters De Meern, Strijder Personal Training. Laten we het samen ontdekken!

1.Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn: Voor een gezonde en fitte toekomst!

Sportcentrum Oudenrijn
  • Beoordeling: 4,2/5 (395 Review by google)
  • Adres:

    Europaweg 48, 3451 HG Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers met minimaal 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    - Roeimachines - Loopbanden - Crosstrainers - Halterbanken - Gewichten

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Sporters die op zoek zijn naar persoonlijke begeleiding en een uitgebreid aanbod aan fitnessapparatuur

Welkom bij Sportcentrum Oudenrijn, het sportieve hart van Woerden! Onze moderne en goed onderhouden sporthal biedt een scala aan mogelijkheden voor sportliefhebbers van alle niveaus. Of het nu gaat om basketball, tennis, squash of fitness, bij ons vind je de ideale plek om te bewegen, te zweten en te genieten.

Naast ons uitgebreide sportaanbod beschikken we ook over een gezellige horecagelegenheid waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje. Ons vriendelijke bedieningspersoneel zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Bovendien zijn er diverse verenigingen actief binnen Sportcentrum Oudenrijn, zodat je altijd nieuwe mensen kunt leren kennen die dezelfde sportieve passie delen.

Lees meer: Lijst 19 sportscholen in Utrecht

2.BOOSTClubs De Meern

BOOSTClubs De Meern
Bij BOOSTClubs De Meern sport je op afspraak en met personal training. Met de focus op jouw doelen en wensen, werkt onze ervaren personal trainer samen met jou aan een actieve en gezonde levensstijl. Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen of je conditie verbeteren, onze professionele begeleiding helpt je om jouw doelen te bereiken.

BOOSTClubs De Meern is de sportschool voor persoonlijke service en doelgerichte training. In onze moderne en uitdagende omgeving krijg je alle aandacht en motivatie die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen gaan we voor een gezonde en fitte toekomst!

3.Sportcentrum De Meern (SDM) Leidsche Rijn

Sportcentrum De Meern (SDM) Leidsche Rijn
  • Beoordeling: 4,6/5 (16 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Taets van Amerongenlaan 4, 3454 AA Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

Sportcentrum De Meern (SDM) Leidsche Rijn biedt een veilige en prettige sportbeleving, met deskundig personeel dat je begeleidt naar jouw sportieve doelen. De gemoedelijke sfeer en leuke contacten tussen sporters maken het extra aangenaam om hier te sporten. Kom ook naar SDM en ervaar het zelf!

4.Newstyle Healthcenters De Meern

Newstyle Healthcenters De Meern
Newstyle Healthcenters De Meern is een geweldige plek om in vorm te blijven! Het is schoon, verzorgd en het personeel is erg vriendelijk en klantgericht. Ze denken altijd aan de klanten en zorgen ervoor dat je een geweldige ervaring hebt. De apparatuur is modern en de inrichting is top. Gewoonweg goed!

Ik was eerst wat huiverig om naar Newstyle Healthcenters De Meern te gaan vanwege de slechte reviews die ik had gelezen. Maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan! De apparaten zijn inmiddels opgelapt en het zijn dezelfde apparaten als in Maarssen, maar dan met een blauwe bekleding.

5.Strijder Personal Training

Strijder Personal Training
Ben je op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Haarlem? Dan ben je bij Strijder Personal Training aan het juiste adres! Met een team van ervaren en gediplomeerde trainers helpen wij jou graag om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon gezonder wilt worden, wij staan voor je klaar met een persoonlijk trainingsplan en professionele begeleiding. Onze trainingen worden gegeven in onze eigen sportschool in Haarlem of bij jou thuis. Zo kun je altijd en overal trainen, op een tijdstip dat jou uitkomt.

6.Training te velde

Training te velde
Als ervaren content schrijver met een flinke dosis expertise en autoriteit binnen de reis- en eetwereld, is mijn opdracht om de inhoud met minder dan 800 tekens te herschrijven met een vleugje reclame flair. Mijn schrijfstijl is levendig en overtuigend en tilt de aantrekkingskracht van de tekst naar een hoger niveau.

De trainingen van Edwin zijn te gek! Ze zijn altijd afwisselend en Edwin is een echte motivator. Bovendien weet hij duidelijk waar hij het over heeft. Echt een aanrader dus. De trainingen zijn leuk en de sfeer is goed. Je gaat er echt van vooruit.

7.Opjebest.com

Opjebest.com
Sinds ik train bij Judith merk ik een wereld van verschil. Ik ben fitter, heb meer conditie en mijn lichaam is strakker geworden. Sporten is niet mijn favoriete bezigheid, maar met Judith is het altijd gezellig en motiverend. Zij weet me op een positieve manier uit te dagen, waardoor ik elke keer weer een stapje verder ga.

Judith is een fantastische trainer met een aanstekelijke lach. Ze daagt je uit, maar respecteert ook je grenzen. Samen met haar ga je voor het beste resultaat, terwijl je ook nog eens een hoop lol hebt. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, Judith is de perfecte trainer om je te helpen jouw doelen te bereiken.

8.Elevate Lifestyle | Small Group Training

Elevate Lifestyle is dé groepsfitnesschool voor wie serieus aan de slag wil met zijn of haar gezondheid. Onze ervaren trainers begeleiden je met persoonlijke aandacht en een positieve sfeer naar jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, conditie opbouwen of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, bij Elevate Lifestyle vind je de juiste les.

Wij bieden een breed scala aan lessen, van intensieve cardiotrainingen tot ontspannende yogalessen. Er is voor ieder wat wils. En omdat we geloven dat samen trainen leuker en effectiever is, trainen we altijd in kleine groepen. Zo krijg je de aandacht die je verdient en kun je jezelf optimaal uitdagen. Kom het zelf ervaren en boek vandaag nog een proefles!

9.Gymzaal Mereveldlaan 3

Gymzaal Mereveldlaan biedt een prima omgeving voor sportieve activiteiten. Hoewel de zaal enigszins verouderd is, voldoet deze ruimschoots aan de hedendaagse eisen. Met zijn ruime opzet en uitstekende faciliteiten is Gymzaal Mereveldlaan de ideale plek voor trainingen, wedstrijden en andere sportactiviteiten. Het team van ervaren trainers staat klaar om je te begeleiden naar jouw sportieve doelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, bij Gymzaal Mereveldlaan vind je alles wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Beleef het gemak van Gymzaal Mereveldlaan. De centrale ligging maakt de zaal gemakkelijk bereikbaar, terwijl de ruime openingstijden flexibiliteit bieden in jouw sportieve planning. Neem contact op voor een rondleiding en ervaar zelf de uitstekende voorzieningen van deze prima gymzaal. Of het nu gaat om fitness, teambuilding of recreatief sporten, Gymzaal Mereveldlaan staat garant voor een onvergetelijke sportieve belevenis.

10.Athletic attic

Athletic attic
Athletic Attic is een sportschool waar je fitter, sterker, energieker en blijer wordt. Onder begeleiding van enthousiaste trainers train je hier elke week in een gezellige en motiverende omgeving. Je wordt altijd warm verwelkomd met een kop koffie en een praatje. Liana en Jester zijn toppers die je altijd met een glimlach ontvangen.

De sportschool heeft fijne apparaten en goede trainers die altijd voor je klaar staan. Ook tijdens de trainingen is er altijd een luisterend oor. De sfeer is prettig en motiverend, waardoor je het maximale uit je trainingen haalt. Athletic Attic is de perfecte plek om je gezondheid en fitnessdoelen te bereiken.
Post suggesties