Lijst 19 sportscholen in Utrecht

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals ALL INN Fitness & Health - Sportschool en Personal training Utrecht, SportCity Utrecht Overvecht, De Workout, Roots Premium Gym, Iron House Co. BV. Laten we het samen ontdekken!

1.ALL INN Fitness & Health - Sportschool en Personal training Utrecht

Persoonlijke begeleiding en aandacht voor individuele doelen

ALL INN Fitness & Health - Sportschool en Personal training Utrecht
  • Beoordeling: 4,8/5 (388 Review by google)
  • Adres:

    Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 16:00

  • Personal Trainer:

    Kwaliteitsinstructeurs met meer dan 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Moderne fitnessapparatuur, cardiomachines, vrije gewichten

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Sportievelingen van alle niveaus, beginners en gevorderden

Ben je op zoek naar een sportschool waar je je thuis voelt en waar je doelen haalt? Dan is ALL Inn Fitness & Health dé plek voor jou!

Deze sportschool biedt een breed scala aan mogelijkheden, van groepslessen tot personal training. Met ervaren en gemotiveerde trainers die jou begeleiden, is succes verzekerd. De sfeer is ongeëvenaard, met een team dat altijd klaar staat om je te helpen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, bij ALL Inn Fitness & Health vind je de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

2.SportCity Utrecht Overvecht

SportCity Utrecht Overvecht
Kom in beweging bij SportCity Utrecht Overvecht, waar gezondheid en welzijn samenkomen. Deze moderne sporttempel was ooit bekend als fit4free en verwelkomt je met een ruime en goed onderhouden omgeving. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen met je fitnessdoelen.

Geniet van een intensieve work-out in de royale fitnessruimte, waar je voldoende ruimte hebt om je eigen grenzen te verleggen. De state-of-the-art apparatuur en de schone omgeving zorgen voor een optimale trainingservaring. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding onverslaanbaar, waardoor SportCity Utrecht Overvecht de ideale keuze is voor iedereen die een gezonde levensstijl wil omarmen zonder de bank te breken.

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.De Workout

Persoonlijke begeleiding en resultaatgerichte trainingen

De Workout
  • Beoordeling: 4,3/5 (248 Review by google)
  • Adres:

    Oudegracht 41, 3511 AC Utrecht, Nederland

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs met 10+ jaar ervaring

  • Uitrusting:

    - Loopbanden - Crosstrainers - Roeimachines - Krachttoestellen - Vrije gewichten

  • Prijsbereik:

    $$-$$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete workout

De Workout Prima gym in het hart van Utrecht biedt een ongeëvenaarde fitnesservaring. Met gloednieuwe apparatuur uit 2024 en een team van deskundige trainers, begeleiden wij je op weg naar jouw fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om het maximale uit je training te halen.

Maar dat is niet alles! Onze gym straalt een gezellige en motiverende sfeer uit, waar je je meteen thuis voelt. Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal, en onze trainers zijn er altijd om je te helpen en aanmoedigen. Kom en ervaar het verschil bij Workout Prima gym!

4.Roots Premium Gym

Roots Premium Gym
Ontdek Roots Premium Gym, de sportschool waar jij je thuis voelt! Bij Roots Premium Gym word je vanaf het eerste moment met open armen ontvangen. Onze gepassioneerde coaches staan altijd voor je klaar om je te begeleiden naar jouw fitnessdoelen. Met hun persoonlijke aanpak helpen ze je om op een manier te trainen die bij jou past. Al vijf jaar lang ervaren onze leden het plezier van trainen bij Roots Premium Gym.

Word ook lid van onze gastvrije sportschool en geniet van de voordelen. Onze ervaren trainers begeleiden je met vakkundig advies, ons gezellige café biedt je koffie, shakes en snacks voor na je work-out en we organiseren leuke evenementen om je fitnesservaring nog leuker te maken. Wij zijn niet voor niets de topclub van de regio, kom het zelf ontdekken!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.Iron House Co. BV

Train in een inspirerende omgeving met de beste begeleiding.

Iron House Co. BV
  • Beoordeling: 4,9/5 (182 Review by google)
  • Adres:

    Amsterdamsestraatweg 640, 3555 HX Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    06:30 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gediplomeerde instructeurs.

  • Uitrusting:

    - Halters - Loopbanden - Roeimachines - Crosstrainers - Fitnessbanken

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Voor iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring.

Bij binnenkomst in de Iron House Co. BV in Utrecht viel ik versteld van de ruimte en de overvloed aan fitnessapparatuur. Deze sportschool is een waar walhalla voor fitnessliefhebbers, met een fantastische sfeer en een hechte community.

Of je nu een doorgewinterde powerlifter, bodybuilder of strongman bent, hier vind je alles wat je nodig hebt om je sportieve doelen te bereiken. De eigenaren en leden zijn uiterst vriendelijk en staan altijd klaar om je te helpen. Iron House Co. BV is niet zomaar een sportschool, het is een plek waar je je thuis voelt en kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid.

6.IMPACT Fit

IMPACT Fit
Bij ImpactFit beleef je de ultieme fitnesservaring! Onze ervaren coaches delen hun uitgebreide kennis en begeleiden je met passie. De geavanceerde faciliteiten, inclusief de kickboksschool, zorgen voor een optimale trainingsomgeving.

De warme en inclusieve sfeer bij ImpactFit is ongeëvenaard. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je je welkom als onderdeel van onze fitnessfamilie. Onze leden motiveren elkaar en respecteren elkaars niveau, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt om het maximale uit zichzelf te halen.

7.Feeling Fit

Feeling Fit
Trainen bij FeelingFit: een unieke combinatie van gezondheid en welzijn!

Laat je meeslepen door de dynamische en motiverende sfeer van FeelingFit. Hier vind je niet alleen professionele fitnessapparatuur, maar ook een team van toegewijde trainers en een gediplomeerde fysiotherapeut. Met hun persoonlijke begeleiding en medische expertise helpen ze je om je fitnessdoelen te bereiken én te behouden.

8.COMMIT. Health Club - Oog in Al

COMMIT. Health Club - Oog in Al
Ontdek de COMMIT. Health Club, een oase van welzijn waar uw fitnessdromen werkelijkheid worden. Ervaar de gemoedelijke sfeer van onze kleinschalige sportschool, waar u altijd genoeg ruimte heeft en wordt omringd door vriendelijke gezichten.

Bij COMMIT. Health Club staat uw comfort voorop. Onze sportschool is uitgerust met een uitgebreid scala aan hoogwaardige apparaten, zodat u uw trainingen kunt uitvoeren zoals u dat wilt. Geniet van de rust en privacy tijdens uw work-outs, zonder ongevraagd advies. Onze schone en ruime faciliteiten garanderen een uitnodigende omgeving waar u zich op uw gemak voelt. Hoewel onze prijzen scherp zijn, bieden wij een ongeëvenaarde kwaliteit die uw investering waard is.

9.Fitness Factory

Fitness Factory
Fitness Factory Prima is niet alleen een degelijke sportschool, maar ook een fitnessfabriek waar jij je lichaam optimaal kunt trainen. Deze no-nonsense sportschool biedt alles wat je nodig hebt om fit te worden en te blijven, zonder de poespas en hoge kosten.

Of je nu een ervaren fitnessfanaat bent of net begint met sporten, bij Fitness Factory Prima ben je aan het juiste adres. Onze ervaren trainers staan altijd klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. En met onze uitgebreide apparatuur en faciliteiten kun je elke trainingssessie weer uitdagend en effectief maken. Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Schrijf je dan nu in bij Fitness Factory Prima en ervaar het zelf!

10.David Lloyd Utrecht

David Lloyd Utrecht

11.TrainMore Utrecht Oog in Al

TrainMore Utrecht Oog in Al

12.Dutch Gym - 24/7

24/7 open, zodat u kunt trainen wanneer het u uitkomt

Dutch Gym - 24/7
  • Beoordeling: 4,7/5 (348 Review by google)
  • Adres:

    Groeneweg 46, 3531 VG Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeur met 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Moderne apparatuur, waaronder: - Loopbanden - Elliptische trainers - Hometrainers - Krachttoestellen - Vrije gewichten

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring

13.Base Community Private Gym

Base Community Private Gym

14.Family Fitness Utrecht

Family Fitness Utrecht

15.SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Bij SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum staat jouw gezondheid en fitness centraal.

SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum
  • Beoordeling: 3,9/5 (200 Review by google)
  • Adres:

    Dirck Hoetweg 5, 3541 BH Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Onze personal trainers zijn gediplomeerde fitnessinstructeurs.

  • Uitrusting:

    Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan fitnessapparatuur, waaronder:

  • Prijsbereik:

    Onze prijzen variëren van $ tot $$$.

  • Geschikt voor:

    We richten ons op mensen die hun gezondheid en fitness willen verbeteren.

SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum is de ideale plek om te sporten. Met een prettige en ruime vestiging, ervaren en fijne (fitness-) instructeurs en instructrices en een voordelige prijs is het een aanrader voor iedereen. Of je nu net (weer) begint of al lang lid bent, je voelt je altijd welkom.

De apparaten in SportCity Utrecht Leidsche Rijn Centrum zijn weliswaar wat ouder, maar ze zijn netjes en niet kapot. Dit maakt het een voordelige sportschool waar je toch kunt genieten van een goede workout. Het is een fijne plek om te sporten, waar je je altijd op je gemak voelt.

16.Basic-Fit Utrecht Stationsplein 24/7

24/7 geopend, dus altijd toegankelijk

  • Beoordeling: 3,2/5 (270 Review by google)
  • Adres:

    Moreelsehoek 2, 3511 EZ Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gediplomeerde fitnessinstructeurs

  • Uitrusting:

    Apparatuur: loopbanden, crosstrainers, roeimachines, krachtapparaten en vrije gewichten

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Geschikt voor iedereen die wil sporten

Stap binnen in een oase van fitness op het drukke Stationsplein van Utrecht. Basic-Fit Stationsplein is dé plek voor sportliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige trainingservaring. Ondanks de drukte tijdens ons bezoek, vonden we altijd een alternatieve oefening. De kleedkamers kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken, maar dit doet niets af aan de uitstekende apparatuur en de motiverende sfeer.

Bij Basic-Fit Stationsplein train je als een echte topper, omringd door enthousiaste sporters. Of je nu een beginner bent of een gevorderde atleet, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een effectieve workout. Plus, je kunt hier 24/7 terecht, dus er is geen excuus meer om je training over te slaan. Kom langs en ontdek zelf waarom Basic-Fit Stationsplein Utrecht een must-visit is voor elke fitnessfan!

17.Basic-Fit Utrecht Franciscusdreef 24/7

24/7 geopend, dus altijd kunnnen sporten!

Basic-Fit Utrecht Franciscusdreef 24/7
  • Beoordeling: 3,5/5 (181 Review by google)
  • Adres:

    Franciscusdreef 80, 3565 AD Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gecertificeerde instructeurs.

  • Uitrusting:

    [ul][li]Cardiomachines (loopbanden, fietsen, roeitrainers)[/li][li]Krachttoestellen (leg press, chest press)[/li][li]Vrije gewichten (halters, dumbbells)[/li][li]Groepslessen (spinning, yoga, zumba)[/li][li]Wellnessfaciliteiten (sauna, stoombad)[/ul]

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Geschikt voor alle fitnessniveaus.

18.Basic-Fit Utrecht Middenwetering 24/7

Train wanneer je wilt, 24/7 geopend

Basic-Fit Utrecht Middenwetering 24/7
  • Beoordeling: 3,5/5 (260 Review by google)
  • Adres:

    Middenwetering 21, 3543 AR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Personal Trainer:

    Begeleiding door gediplomeerde fitnessinstructeurs

  • Uitrusting:

    - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Vrij gewichten - Groepslessen - Sauna

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Voor iedereen die wil sporten en gezond wil leven

19.SportCity Utrecht Westerdijk

De personal trainers bij SportCity Utrecht Westerdijk helpen je graag met het behalen van jouw doelen, op een verantwoorde en effectieve manier.

SportCity Utrecht Westerdijk
  • Beoordeling: 3,6/5 (316 Review by google)
  • Adres:

    Westerdijk 2, 3513 EW Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers met instructeur-kwalificatie

  • Uitrusting:

    Loopband, crosstrainer, roeimachine, krachtapparatuur, vrije gewichten

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid

Post suggesties