Lijst 13 sportscholen in Leidschenveen-Ypenburg Den Haag

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Leidschenveen-Ypenburg Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals SportCity Den Haag Leidschenveen, Rhythmsports Den Haag, Anytime Fitness Nootdorp, Sporthal Leidschenveen, Basic-Fit Den Haag Kiekendiefstraat. Laten we het samen ontdekken!

1.SportCity Den Haag Leidschenveen

Trainen bij **de beste clubs** van Nederland

SportCity Den Haag Leidschenveen
  • Beoordeling: 4,0/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Oude Middenweg 187, 2491 AE Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers **gediplomeerd**

  • Uitrusting:

    Ruime keuze: **cardio-, krachtapparatuur, dumbells, loopbanden, crosstrainers**

  • Prijsbereik:

    $

  • Geschikt voor:

    Voor **ieder** sportdoel

SportCity Den Haag Leidschenveen biedt een fitnesservaring van topniveau, waar uw trainingsdoelen moeiteloos worden bereikt. Met een ruime opzet, state-of-the-art apparatuur en een team van gedreven professionals, is SportCity dé plek voor iedereen die streeft naar een gezondere, sterkere versie van zichzelf.

Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, SportCity heeft alles wat u nodig heeft om uw fitnessreis te verrijken. Ervaar de energie van groepslessen, ontspan in de sauna of profiteer van het uitgebreide aanbod aan persoonlijke training. Bij SportCity is uw welzijn onze prioriteit, met een focus op hygiëne en een vriendelijke sfeer waar u zich altijd welkom voelt. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom SportCity de voorkeursbestemming is voor fitnessliefhebbers in Den Haag Leidschenveen.

2.Rhythmsports Den Haag

Persoonlijke begeleiding en een motiverende sfeer

Rhythmsports Den Haag
  • Beoordeling: 4,6/5 (486 Review by google)
  • Adres:

    Laan van Waalhaven 213, 2497 GL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Ervaren instructeurs met meer dan 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Matten, gewichten, cardioapparatuur, bokszakken, TRX-systeem

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een uitdagende en effectieve workout

Welkom bij Rhythmsports Den Haag, uw paradijs voor fitness en welzijn! Ervaar de ultieme lichamelijke transformatie bij Rhythmsports, waar onze uitgestrekte, state-of-the-art sportschool uw fitnessdoelen tot werkelijkheid brengt. Ons arsenaal aan geavanceerde fitnessapparatuur, verdeeld over drie ruime verdiepingen, garandeert een ongeëvenaarde trainingservaring.

Laat u begeleiden door onze deskundige team van trainers, die als stille schaduwen door de sportschool bewegen, klaar om u bij elke stap bij te staan. Hun waardevolle inzichten en ondersteuning maken elke training tot een effectieve en plezierige onderneming. Dompel uzelf onder in onze uitgebreide kalender met groepslessen, geleid door bekwame instructeurs die u uitdagen om grenzen te verleggen en resultaten te behalen. Bij Rhythmsports Den Haag staat uw welzijn centraal, waardoor u uw fitnessdoelen bereikt en een gezondere, energiekere versie van uzelf wordt!

3.Anytime Fitness Nootdorp

Anytime Fitness Nootdorp
Anytime Fitness Nootdorp is dé plek voor een complete fitnesservaring. Met de modernste apparatuur, een hygiënische omgeving en een gezellig team van professionals voel je je hier direct thuis. Of je nu traint voor een specifiek doel of gewoon fit wilt blijven, bij Anytime Fitness Nootdorp ben je aan het juiste adres.

Naast de uitgebreide fitnessfaciliteiten biedt Anytime Fitness Nootdorp ook ondersteuning op maat. Of je nu hulp nodig hebt bij je oefeningen of advies wilt over voeding, de ervaren trainers staan altijd voor je klaar. De InBody-test geeft je bovendien inzicht in jouw lichaamssamenstelling, zodat je je voortgang kunt volgen en je doelen kunt bijstellen. Dat maakt Anytime Fitness Nootdorp meer dan alleen een fitnesscentrum: het is een community waar iedereen elkaar motiveert en ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen.

4.Sporthal Leidschenveen

Sporthal Leidschenveen
Deze ruime en schone sporthal is een walhalla voor sportievelingen. De schitterende hal leent zich perfect voor een potje korfbal, terwijl de schone kleedkamers zorgen voor een frisse start en einde van je sessie.

Hoewel er betaald parkeren geldt, is een bezoek aan Sporthal Leidschenveen zeker de moeite waard. Dompel jezelf onder in de energieke sfeer, geniet van het sportcafé en maak gebruik van de uitstekende faciliteiten. Laat je inspireren en ervaar de vreugde van het bewegen in deze toplocatie!

5.Basic-Fit Den Haag Kiekendiefstraat

Basic-Fit Den Haag Kiekendiefstraat
Stap binnen in een moderne ruimte waar het plezier van beweging samenkomt met professionele begeleiding. Het voormalige zwembad is omgetoverd tot een geavanceerde fitnessruimte, vol met de nieuwste apparatuur. Daarnaast vind je een gespecialiseerde fysiotherapie ruimte, zodat je altijd de juiste ondersteuning hebt voor je fitnessreis. De deskundige trainers staan klaar om je te motiveren en te helpen je doelen te bereiken. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, Basic-Fit Kiekendiefstraat heeft alles wat je nodig hebt om je passie voor fitness te ontketenen.

6.CrossFit Immersive

CrossFit Immersive
Ben je op zoek naar een intensieve en effectieve manier om fit te worden? Dan is CrossFit Immersive de perfecte plek voor jou! Met hun ervaren coaches en kleinschalige groepen van maximaal 8 personen, krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om snel je doelen te bereiken.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met CrossFit, bij CrossFit Immersive wordt er naar je geluisterd en wordt er rekening gehouden met je individuele behoeften. Ze moedigen je aan om jezelf te pushen, maar altijd binnen je eigen tempo. Zo kun je genieten van een uitdagende workout, zonder blessures te riskeren. De coaches staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren, zodat je met plezier naar iedere training toegaat.

7.BEACHFIT Personal Training - Den Haag

BEACHFIT Personal Training - Den Haag
Bij BEACHFIT Personal Training in Den Haag ervaar je de persoonlijke aanpak die je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Onze trainers zijn ervaren en professioneel, en weten precies hoe ze jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen.

Of je nu beperkt bent door blessures of gewoon op zoek bent naar een effectieve manier om fit te worden, bij BEACHFIT ben je aan het juiste adres. Onze trainers zijn geduldig en begrijpend, en werken samen met jou om een trainingsplan op te stellen dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Zo weet je zeker dat je veilig en verantwoord aan je fitness werkt, en snel resultaat ziet!

8.Active Health Center Leidschenveen

Train samen met vrienden en behaal je doelen sneller

Active Health Center Leidschenveen
  • Beoordeling: 4,1/5 (173 Review by google)
  • Adres:

    Henri Faasdreef 226, 2492 JP Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Personal Trainer:

    Gepkwalificeerde instructeurs met 10+ jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Cardioapparatuur, krachtapparaten, vrije gewichten, bokszakken en matten

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een gezonde en actieve levensstijl

9.Sportstudio Sansi

Sportstudio Sansi biedt een ongeëvenaarde fitnesservaring met een uitmuntende selectie aan moderne apparatuur. Ons team van ervaren personal trainers staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, wij helpen je graag je fitnessdoelen te bereiken.

In onze sportstudio heerst een ontspannen en informele sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Met een ruime keuze aan fitnesslessen, van yoga tot spinning, is er voor ieder wat wils. Doe mee met onze enthousiaste groepstrainingen of geniet van de vrijheid om zelfstandig te trainen. Bij Sportstudio Sansi vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde en actieve levensstijl.

10.Sportcentrum Rust

Sportcentrum Rust

11.SportCity Den Haag ADO

SportCity Den Haag ADO
SportCity Den Haag ADO is een plek die voelt als thuiskomen voor voetballiefhebbers. Of je nu een doorgewinterde fan bent of gewoon wilt genieten van de sport, SportCity Den Haag ADO is de plek voor jou. Met zijn gezellige sfeer en enthousiaste supporters is het de perfecte locatie om een voetbalavond door te brengen. Dus kom op, Den Haag! Steun ons team en beleef een onvergetelijke avond bij SportCity Den Haag ADO.

Voor de fitnessliefhebbers is SportCity Den Haag ADO ook een uitstekende keuze. Hoewel de hal wat lang en smal is, zijn de trainers kundig en zorgen ze ervoor dat je het maximale uit je training haalt. De spiegels zijn op jouw lengte geplaatst, zodat je altijd goed zicht hebt op je oefeningen. Dus of je nu nieuw bent in fitness of een ervaren atleet, SportCity Den Haag ADO heeft alles wat je nodig hebt voor een effectieve en plezierige workout.

12.Team Ypenburg

Team Ypenburg
Team Ypenburg is een fantastische plek voor kinderen om te leren kickboksen. De ervaren trainers bieden leuke en uitdagende lessen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van kinderen. Uw kinderen zullen niet alleen leren over zelfverdediging, maar ook zelfvertrouwen en discipline opdoen.

Een proefles is een geweldige manier om te zien of kickboksen iets is voor uw kinderen. De lessen zijn betaalbaar en er is geen verplichting om lid te worden. Dus waar wacht je nog op? Meld uw kinderen vandaag nog aan voor een proefles en laat ze de voordelen van kickboksen ervaren.

13.Team Moody

Team Moody
Doe je mee met Team Moody? Bereid je voor op een kickboksavontuur dat je lachspieren traint en tegelijkertijd je fysieke grenzen verlegt. Onze groepslessen zijn een energieke mix van lachen en leren, waar je waardevolle persoonlijke begeleiding krijgt.

Of je nu een beginner bent die de basics wil leren of een ervaren vechter die je vaardigheden wil aanscherpen, Team Moody heeft iets voor jou. Onze gevarieerde lessen houden je gemotiveerd en zorgen ervoor dat je elke les weer met een glimlach en een voldaan gevoel naar huis gaat. Kom vandaag nog meedoen en ervaar de kracht van kickboksen bij Team Moody!
Post suggesties