Lijst 10 banken winkels in Leidschenveen-Ypenburg Den Haag

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over banken winkels in Leidschenveen-Ypenburg Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals GAMMA bouwmarkt Leidschenveen, Den Haag, Kapsalon Hiwa3, Damflowers 2.0 BV, Bibliotheek Ypenburg, Stomerij Dolfijn. Laten we het samen ontdekken!

1.GAMMA bouwmarkt Leidschenveen, Den Haag

Alles voor de doe het zelver onder één dak

  • Beoordeling: 4,0/5 (1302 Review by google)
  • Adres:

    Oude Middenweg 185, 2491 AE Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment bouwmaterialen, gereedschappen en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Betrouwbare merken en goede kwaliteit

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Parkeergelegenheid, Afhaalbalie, Zelfscankassa's, Verhuurservice, Werkplaats

Bezoek de Gamma Bouwmarkt in Leidschenveen, Den Haag, en ervaar de ongeëvenaarde hulpvaardigheid en vriendelijkheid van hun team. Van het moment dat u binnenstapt, wordt u met open armen ontvangen en geholpen bij het vinden van precies wat u nodig heeft voor uw projecten. De medewerkers gaan graag een stapje verder om u te adviseren en te zorgen voor een soepele winkelervaring.

Helaas zijn de toiletten in de bouwmarkt niet goed onderhouden. De toiletten zijn niet schoon en er is vaak geen zeep of handdoeken aanwezig. Ook is het water in de borstelhouder vaak vuil. Dit is een minpunt dat de algehele ervaring bij Gamma Bouwmarkt Leidschenveen naar beneden haalt.

2.Kapsalon Hiwa3

Kapsalon Hiwa3
Kapsalon Hiwa3 is een fijne plek om te knippen. Ik kom er graag, maar tegenwoordig neemt niemand meer de telefoon op om een afspraak te maken. Dat is jammer, want ik ga altijd met mijn zoons van 9 en 6 naar Mo. Hij is vriendelijk, maakt altijd een grapje en geeft goed advies over welke kapsels wel en niet handig zijn. Ik ben heel blij met hem. Hij knipt stoere kapsels en mijn kinderen zijn altijd blij met het resultaat. En de prijs is gewoon schappelijk.

3.Damflowers 2.0 BV

Damflowers 2.0 BV
Damflowers 2.0 BV is een bloemist in het winkelcentrum van Leidschenveen. Wij bieden een uitgebreide collectie verse bloemen van topkwaliteit, waaronder prachtige rozen, kleurrijke tulpen en exotische orchideeën.

Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen de perfecte bloemen te vinden voor elke gelegenheid. Wij bieden arrangementen voor bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden, evenals boeketten voor elke dag. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom Damflowers 2.0 BV de beste keuze is voor uw bloemenbehoeften!

4.Bibliotheek Ypenburg

Bibliotheek Ypenburg
De Bibliotheek Ypenburg is een oase van rust te midden van het bruisende Den Haag. Hier vind je een uitgebreide collectie boeken, films en muziek die je mee naar huis kunt nemen of ter plekke kunt lezen of bekijken. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van wat je zoekt.

Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een rustige en ontspannen sfeer. De bibliotheek is ruim en overzichtelijk ingericht, waardoor je gemakkelijk je weg kunt vinden. De boeken zijn netjes gerangschikt en er is een grote keuze aan genres, van romans tot thrillers en van kinderboeken tot non-fictie. Ook voor films en muziek is er een ruime collectie beschikbaar. Kom dus gerust langs bij de Bibliotheek Ypenburg en ontdek de wondere wereld van lezen, kijken en luisteren!

5.Stomerij Dolfijn

Stomerij Dolfijn
Zoekt u een betrouwbare stomerij met een uitstekende service? Stop dan met zoeken en kom naar Dolfijn Stomerij. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en wij bieden u daarom alleen de beste service. Wij zorgen ervoor dat uw kleding er weer als nieuw uitziet en dat u er weer jarenlang plezier van kunt hebben.

Komt u uw wasgoed ophalen? Dan kunt u direct uw pakketten regelen. Ideaal als u weinig tijd heeft. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en nemen graag de tijd voor u. Wij begrijpen dat u uw kledingstukken met een gerust hart wilt toevertrouwen aan een professional. Daarom werken wij alleen met de beste materialen en technieken. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw kledingstukken in goede handen zijn. Bovendien zijn wij altijd op tijd klaar en kunt u erop rekenen dat uw kledingstukken er weer als nieuw uitzien.

6.Peet Kleding & Accessoires

Peet Kleding & Accessoires

7.Bakker van Maanen

Bakker van Maanen

8.Winkelcentrum Leidschenveen

De perfecte plek voor al uw dagelijkse boodschappen en meer.

Winkelcentrum Leidschenveen
  • Beoordeling: 3,9/5 (2143 Review by google)
  • Adres:

    Jaap Hoekdreef 58, 2492 JP Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan producten en diensten.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gratis wifi, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Overdekt winkelcentrum

Winkelcentrum Leidschenveen biedt een unieke winkelervaring, waar u zich kunt omringen met een keur aan winkels, restaurants en diensten. Op een doordeweekse middag is het bruisend van activiteit, met een levendige sfeer die uitnodigt om langer te blijven. De ruime parkeergelegenheid zorgt voor een gemakkelijke toegang tot dit winkelparadijs.

De architectuur van Winkelcentrum Leidschenveen is modern en uitnodigend, met brede, lichte gangen en hoge plafonds. De diverse winkels en restaurants bieden een breed scala aan opties, van alledaagse benodigdheden tot exclusieve specialiteiten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een snelle hap of gewoon een plek om te ontspannen, Leidschenveen heeft het allemaal.

9.Winkelcentrum Ypenburg

Winkelcentrum Ypenburg: uw bestemming voor alle soorten winkelen onder één dak!

  • Beoordeling: 3,9/5 (270 Review by google)
  • Adres:

    Steentijdsingel 92, 2496 SH Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Winkelcentrum Ypenburg biedt een breed scala aan winkels, van mode tot elektronica.

  • Productkwaliteit:

    De producten van Winkelcentrum Ypenburg zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen van de klant.

  • Klantenservice:

    Het klantenserviceteam van Winkelcentrum Ypenburg is vriendelijk en behulpzaam, en streeft ernaar om ervoor te zorgen dat klanten een positieve ervaring hebben.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Overdekte winkelcentra, Speeltuin, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi

Winkelcentrum Ypenburg, een oase van gemak en praktische boodschappen. Met een ruime selectie aan winkels, waaronder Hoogvliet en Jumbo, vind je hier alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, zodat je snel en moeiteloos kunt shoppen. Of je nu wekelijkse boodschappen doet of op zoek bent naar specifieke artikelen, Winkelcentrum Ypenburg heeft het allemaal.

Voor een compleet winkelavontuur biedt Winkelcentrum Ypenburg een scala aan voorzieningen. Betalend parkeren zorgt voor een veilige en handige manier om je auto te parkeren. Een ruime keuze aan eetgelegenheden biedt een moment van ontspanning tijdens het winkelen. En met regelmatige evenementen en acties is er altijd iets nieuws te ontdekken. Dus of je nu een snelle boodschap wilt doen of een gezellig dagje uit wilt, Winkelcentrum Ypenburg staat voor je klaar.

10.Kruidvat

Kruidvat
Kruidvat Een bezoekje aan dit Kruidvat is zeker de moeite waard. Niet alleen is de winkel voorzien van een uitgebreid assortiment, ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bij binnenkomst word je begroet met een warm welkom en tijdens het winkelen staan de medewerkers altijd klaar om je te helpen. Bovendien is de winkel netjes en overzichtelijk, waardoor je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Voor een gezellig dagje uit is dit Kruidvat de perfecte keuze. Bezoek de mooie tuin, geniet van een hapje en een drankje in het café en laat je verwennen door het vriendelijke personeel. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, met diverse attracties en speeltoestellen. Kortom, een bezoek aan dit Kruidvat is een belevenis voor het hele gezin!
Post suggesties