Lijst 20 banken winkels in Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-06-21

Samengesteld uit de beste lijsten over banken winkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Maxicomfy Amsterdam, Piet Klerkx Amsterdam, Sucasa, Lederland Amsterdam, Haco wonen & slapen Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Maxicomfy Amsterdam

Ideale ligging voor zakenreizigers en toeristen

Maxicomfy Amsterdam
  • Beoordeling: 4,7/5 (155 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester de Vlugtlaan 101, 1063 BJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie van kamers en suites voor alle behoeften

  • Productkwaliteit:

    Moderne en stijlvolle kamers met comfortabele bedden

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag helpt

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, 24-uurs receptie, Fitnesscentrum, Restaurant en bar, Parkeergelegenheid

"Kom ervaar comfort op z'n Max bij Maxicomfy Amsterdam! Laat je verwennen door onze deskundige adviseurs die je wensen moeiteloos begrijpen. Verlies jezelf in een wereld van ultiem slaapgenot, waar je zelfs je eigen prijs mag bepalen. Een droombed binnen handbereik? Echt waar! Stap binnen en laat je verrassen door onze ruime collectie en ongeëvenaarde service. Beleef je beddentijd als nooit tevoren!"

"Onze recente klant was zo onder de indruk dat hij het niet kon laten om zijn ervaring te delen: 'Ik waande me in een droomwereld bij Maxicomfy Amsterdam! De ontvangst was warm en gastvrij, en het personeel ging echt de tijd nemen om mij te helpen het perfecte bed te vinden. Ze wisten precies wat ik zocht en gaven deskundig advies. Ik ben zo blij met mijn nieuwe bed, het is alsof ik elke nacht op wolken slaap!'"

2.Piet Klerkx Amsterdam

Piet Klerkx Amsterdam
Bij Piet Klerkx Amsterdam ontvang je de hoogste kwaliteit van service. Ons team staat klaar om je te helpen, zonder enige druk om te kopen. Hierdoor kun je in alle rust de perfecte aankoop doen voor jouw interieur.

Onlangs heeft Robin me uitstekend geholpen bij de aankoop van een prachtige Artifort fauteuil. Zijn vriendelijkheid, kennis en geduld hebben ervoor gezorgd dat ik met een gevoel van zekerheid en tevredenheid mijn nieuwe fauteuil heb aangeschaft. Bij Piet Klerkx ben je verzekerd van een persoonlijke en professionele winkelervaring die jouw interieurdromen laat uitkomen.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Sucasa

Sucasa
Bij Sucasa word je fantastisch geholpen, zoals ik al eerder heb ervaren. Farsana verdient 10 sterren. Ze denkt met je mee, begrijpt je wensen en weet waar ze het over heeft. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om je eigen maten te laten maken, wat zeer flexibel en aangenaam is. Hoewel wij permanent in Zwitserland wonen, krijgen we nergens zo'n goede service.

We hebben hier een prachtige bar gekocht en zijn uitstekend geholpen door Farsana. Ze reageren snel en houden je op de hoogte van de levering. Helaas heeft het glas van de bar een klein krasje.

4.Lederland Amsterdam

Lederland Amsterdam
  • Beoordeling: 4,0/5 (117 Review by google)
  • Adres:

    Johan Cruijff Boulevard 62, 1101 DJ Amsterdam-Zuidoost, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

Beleef de ultieme woondroom bij Lederland Amsterdam, waar u vandaag nog de prachtige bank kunt vinden die uw interieur complementeert! Ons ervaren team, met name mevrouw C., staat klaar om u uitstekend te begeleiden bij uw keuze. En vergeet niet de lovende Google-recensies over onze vestiging te lezen, die getuigen van onze toewijding aan klanttevredenheid.

Stap binnen in de wondere wereld van lederen comfort bij Lederland Amsterdam. Onze expertise en passie voor kwaliteit zijn terug te vinden in elke bank en stoel. Zoals onze tevreden klant die perfect werd geholpen door John, maar helaas een probleempje ondervond met zijn stoel. Dankzij onze snelle respons kwamen we direct bij hem thuis om de hoezen op te halen. Zo zorgen wij ervoor dat uw woondromen probleemloos werkelijkheid worden!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Haco wonen & slapen Amsterdam

De beste plek voor een complete woonbeleving

Haco wonen & slapen Amsterdam
  • Beoordeling: 4,0/5 (173 Review by google)
  • Adres:

    Johan Cruijff Boulevard 74, 1101 DJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan meubels, bedden en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van bekende merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Koffiehoek, Speelruimte voor kinderen, Interieuradvies

Ga op zoek naar dat ene meubelstuk dat jouw interieur compleet maakt bij Haco Wonen & Slapen Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een salontafel, bank of iets anders, bij Haco vind je het allemaal. Het vriendelijke team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geniet van een unieke winkelervaring in de prachtig ingerichte showroom van Haco Wonen & Slapen Amsterdam. Ontdek een breed assortiment aan meubels van hoge kwaliteit die perfect passen bij jouw stijl en smaak. Laat je inspireren door de laatste trends en profiteer van de uitstekende service die Haco biedt.

6.DOTshop NOORD

DOTshop NOORD

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.LICHT EN MEUBELS B.V.

LICHT EN MEUBELS B.V.
Licht en Meubels B.V., dé woonwinkel voor jouw droominterieur!

Vind bij Licht en Meubels in Amsterdam-Oost een uitgebreide collectie stijlvolle meubelen en verlichting. Van comfortabele bankstellen tot stijlvolle tafeltjes, van ruime kasten tot sfeervolle verlichting: alles om jouw huis om te toveren tot een warm en uitnodigend thuis. Ontdek onze unieke collectie moderne staande lampen, zoals ons Duitse merk dat met zijn minimalistische ontwerp naadloos opgaat in elk interieur. Maar laat je ook verrassen door onze vakkundige stoffeerservice voor jouw Gelderland bank. Met een ruime keuze aan stoffen en het deskundige advies van onze medewerkers, creëer jij samen met ons het perfecte interieur.

8.X BANK Amsterdam

X BANK Amsterdam

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Wulf Wonen

Wulf Wonen
In het hart van de Jordaan, aan de bruisende Rozengracht, vind je Wolf Wonen. Deze familiebedrijf is een ware meubelparel. Hun op maat gemaakte banken zijn een lust voor het oog en bieden ultiem comfort. Bestel je een bank, dan word je kosteloos voorzien van een tijdelijke bank, zodat je nooit zonder zitplek komt te zitten.

Wolf Wonen staat garant voor kwaliteit en service. De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam, en de bank wordt vakkundig in elkaar gezet. Zo kun je direct genieten van je nieuwe aanwinst. Ervaar zelf de uitzonderlijke service en kwaliteit van Wolf Wonen, en transformeer je interieur tot een oase van comfort en stijl.

10.Nel

Nel
Ontmoet "Nel", de duurzame en stijlvolle zitbank die je interieur naar een hoger niveau tilt!

Bij jouw zoektocht naar een ecologische zitbank stuitte je op Nel, een bank met een hart voor onze planeet. Haar makers, gedreven door een visie van lokaal en duurzaam produceren, creëerden een meesterwerk dat niet alleen esthetisch oogstrelend is, maar ook comfortabel en built to last. De bekleding van hoogwaardige stoffen, het ergonomische ontwerp en de betoverende kleuren zorgen ervoor dat Nel het middelpunt van je woonkamer wordt.

11.Meubel Outlet Banken en Bedden Amsterdam

Meubel Outlet Banken en Bedden Amsterdam

12.Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam

Slaapbanken & Bedkasten Easy Living Amsterdam
Bij Slaapbanken & Bedkasten Easy Living in Amsterdam vindt u een ruime keuze aan comfortabele slaapbanken en handige bedkasten. Of u nu op zoek bent naar een extra slaapplaats voor gasten of naar een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, hier bent u aan het juiste adres. Het deskundige team van Easy Living staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Ervaar de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Easy Living. Van het moment dat u de winkel binnenstapt tot de levering van uw nieuwe meubels, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en professionele ondersteuning. De vriendelijke medewerkers nemen graag de tijd om u te adviseren en mee te denken over uw wensen. Geniet van een vlekkeloze levering door nette en ervaren bezorgers die uw meubels met zorg op de gewenste plek afleveren. Met Easy Living bent u verzekerd van de beste service en kwaliteit, waardoor u zich volledig kunt richten op het genieten van uw nieuwe aankoop.

13.SOFACOMPANY Amsterdam

SOFACOMPANY Amsterdam
Laat u meevoeren door de charmante ambiance van SOFACOMPANY Amsterdam. Verlies uzelf in een oase van stijl, waar comfort en elegantie hand in hand gaan. Ontdek een exclusieve selectie van maximaal 15 zorgvuldig samengestelde banken, elk een meesterwerk van vakmanschap.

Laat u verwennen door de uitnodigende zitkussens en de verfijnde details. Ervaar de zachtheid van de bekleding en de stevigheid van de frames. Of u nu op zoek bent naar een statement piece voor uw woonkamer of een comfortabele plek om te ontspannen, SOFACOMPANY Amsterdam heeft de perfecte bank voor u. Maak uw huis compleet met een bank die niet alleen praktisch is, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl.

14.goedkoopmeubelen.nl

goedkoopmeubelen.nl

15.A-meubel Meubelstore Amsterdam

Gratis bezorging en montage bij aankoop vanaf €500.

A-meubel Meubelstore Amsterdam
  • Beoordeling: 3,9/5 (563 Review by google)
  • Adres:

    Jarmuiden 33, 1046 AC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan meubels, van klassiek tot modern.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit meubels, gemaakt van duurzame materialen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    €€-€€€

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Parkeergelegenheid voor de deur, Kinderhoek, Koffie- en theefaciliteiten, Persoonlijk interieuradvies

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle ribfluwelen bank, een eettafel voor gezellige diners of dat ene bijzondere accessoire, bij A-meubel Meubelstore vindt u het allemaal. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en inspireren, zodat u met een droominterieur naar huis gaat. Kom langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

16.WOONENZO Amsterdam

Unieke combinatie van wonen, werken en ontspannen in het hart van Amsterdam.

WOONENZO Amsterdam
  • Beoordeling: 3,9/5 (310 Review by google)
  • Adres:

    Johan Cruijff Boulevard 18, 1101 DJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Hotel, appartementen, penthouses en commerciële ruimten.

  • Productkwaliteit:

    Luxe en moderne accommodaties met alle voorzieningen.

  • Klantenservice:

    Uitstekende service met 24/7 receptie en conciërgeservice.

  • Prijsbereik:

    $$$

  • Voorzieningen:

    Zwembad, Fitnessruimte, Sauna, Restaurant, Parkeergarage

17.Woonexpress Amsterdam

Jouw droomhuis inrichten met Woonexpress

Woonexpress Amsterdam
  • Beoordeling: 3,8/5 (321 Review by google)
  • Adres:

    Sijsjesbergweg 10a, 1105 AL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan woonproducten voor elke stijl en budget

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van gerenommeerde merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd voor je klaar

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Gratis WiFi, Interieurontwerpadvies, Bezorging aan huis, Montage- en installatieservice

18.Moda Life Meubel Markt

Moda Life Meubel Markt

19.Diva Wonen

Diva Wonen
  • Beoordeling: 3,3/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester de Vlugtlaan 91, 1063 BH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

20.Baxter Amsterdam

Baxter Amsterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Willemsparkweg 10, 1071 HD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 17:00

Post suggesties