Lijst 20 banken winkels in Utrecht

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over banken winkels in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals IKEA Utrecht, Decor Wonen Utrecht, Haco wonen & slapen Utrecht, Table du Sud - Utrecht, Lederland Utrecht. Laten we het samen ontdekken!

1.IKEA Utrecht

Inspirerende showroom met praktische ideeën voor jouw interieur

IKEA Utrecht
  • Beoordeling: 4,1/5 (11654 Review by google)
  • Adres:

    Van Rensselaerlaan 7, 3526 AP Utrecht, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan meubels en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Restaurant, Kinderopvang, Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, WiFi

IKEA Utrecht: een ware oase voor woonliefhebbers en fijnproevers! Kom volledig tot rust en laat je culinair verwennen in ons sfeervolle restaurant. Geniet urenlang van onze uitgebreide collectie wooninspiratie, waar elk detail je zal verbazen. Van praktische opbergoplossingen tot stijlvolle meubelen en accessoires, er is voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat je het perfecte thuis creëert.

Kom langs en ontdek de wondere wereld van IKEA Utrecht. Laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde showrooms en profiteer van onze scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar een complete verandering of gewoon een paar accenten wilt toevoegen, bij IKEA Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om je huis een warm en stijlvol thuis te maken.

2.Decor Wonen Utrecht

Inspirerende woonideeën voor ieder budget.

Decor Wonen Utrecht
  • Beoordeling: 4,3/5 (768 Review by google)
  • Adres:

    Franciscusdreef 56-58, 3565 AC Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan meubels en woonaccessoires.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Advies op maat, In-house restaurant, Levering en montage

Decor Wonen Utrecht: de ultieme bestemming voor jouw woonwensen

Bij Decor Wonen Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis om te toveren tot een plek waar je je helemaal thuis voelt. Rafik, onze ervaren adviseur, staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Van comfortabele boxsprings tot stijlvolle nachtkastjes, hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel de deur uitloopt. Dankzij zijn oplossingsgerichte aanpak en deskundige advies weet je zeker dat je de beste keuze maakt voor jouw woonsituatie.

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.Haco wonen & slapen Utrecht

Haco, waar wonen en slapen samenkomen

Haco wonen & slapen Utrecht
  • Beoordeling: 4,2/5 (192 Review by google)
  • Adres:

    Zeelantlaan 27-29, Woonboulevard Kanaleneiland, 3526 AK Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment meubels en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteitsproducten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gratis WiFi, Inspirerende showroom, Meubels op maat, Bezorg- en montageservice

4.Table du Sud - Utrecht

"Dé plek voor fijnproevers en liefhebbers van de Franse keuken"

Table du Sud - Utrecht
  • Beoordeling: 4,3/5 (233 Review by google)
  • Adres:

    Hertogswetering 183, 3543 AS Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse kaart met Franse, Italiaanse en mediterrane gerechten

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit, verse ingrediënten en verfijnde smaken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en professioneel personeel, snelle bediening

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Terras, Rolstoeltoegankelijk, Reserveren mogelijk, Afhaalmaaltijden, Take-away

Op zoek naar unieke meubelen en woonaccessoires die stijl en comfort samenbrengen? Table du Sud in Utrecht is dé bestemming voor veeleisende interieurfans. Laat je verbazen door een prachtige showroom boordevol eigentijdse collecties, met zorg gecureerd om aan jouw wensen te voldoen.

Van het eerste moment dat je binnenstapt, ervaar je de uitzonderlijke service en expertise van Table du Sud. Het team staat klaar om je te helpen bij het creëren van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu op zoek bent naar een opvallende eettafel, een comfortabele bank of stijlvolle accessoires, Table du Sud heeft het allemaal. Ontdek de magie van modern wonen vandaag nog.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.Lederland Utrecht

Lederland Utrecht
Voor de aankoop van een nieuwe bank gingen wij op zoek naar een goede meubelzaak. Wij kwamen uit bij Lederland Utrecht. Daar werden we vriendelijk en geduldig geholpen door Remon. Hij legde alles duidelijk uit en gaf ons alle tijd om de verschillende banken te bekijken. Uiteindelijk hebben wij besloten om een 2-zits en een 3-zits bank te kopen.

Op 8 februari 2018 werden de banken bezorgd. Wij zijn erg blij met de banken. Ze zitten heerlijk en ze zien er prachtig uit. Onlangs is er een klein probleem ontstaan met de 2-zits bank. Wij hebben contact opgenomen met Lederland Utrecht en zij hebben ons direct geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de service van Lederland Utrecht en wij raden deze meubelzaak dan ook van harte aan.

6.Meubelwinkel Prominent Utrecht | Relaxstoelen | Sta-op stoelen | Banken

Meubelwinkel Prominent Utrecht | Relaxstoelen | Sta-op stoelen | Banken
Het vriendelijke en behulpzame personeel staat klaar om u te voorzien van deskundig advies, zodat u de perfecte meubels voor uw woning vindt. Geniet ondertussen van een kopje koffie terwijl u zich laat inspireren door de prachtige collectie. Bezoek Meubelwinkel Prominent vandaag nog en ontdek de ultieme zitervaring!

7.Sanders Wonen Utrecht

Sanders Wonen Utrecht
Ontdek de geweldige woonwinkel Sanders Wonen in Utrecht! Met een ruim assortiment aan stijlvolle meubels, unieke woonaccessoires en inspirerende ideeën is dit de perfecte plek om je huis om te toveren tot een droomhuis.

Bij Sanders Wonen Utrecht wordt je hartelijk ontvangen door een team van deskundige adviseurs die je graag helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw persoonlijke stijl en interieur. Van comfortabele banken tot stijlvolle tafels, van sfeervolle lampen tot prachtige woonaccessoires - hier vind je alles om je huis een warm en uitnodigend thuis te maken.

8.Onze Teakhoek

Onze Teakhoek
Wij werden bij Teakhoek heel vriendelijk geholpen met het vinden van een eettafel die aan onze wensen voldeed. Hoewel de tafel op het eerste gezicht niet leverbaar bleek, kon Teakhoek deze toch voor ons regelen. Ook mochten we een bijpassende salontafel meenemen en konden we deze ruilen voor een andere als hij niet paste. We komen zeker terug bij Teakhoek!

De service bij Teakhoek is werkelijk uitmuntend. De medewerker ging zelfs bellen met andere vestigingen en franchisevestigingen om te vragen of zij het product hadden waar we naar op zoek waren. Deze toewijding om ons tevreden te stellen is ongekend. Wij raden Teakhoek dan ook van harte aan!

9.De Machinekamer - Utrecht

De Machinekamer - Utrecht
In het hart van het Utrechtse industriële landschap, op een steenworp afstand van de snelweg, verrijst De Machinekamer. Een oase van Scandinavisch design, waar de geur van massief hout de zintuigen prikkelt. Onze meubelspecialisten nemen je mee op een reis door onze unieke collectie, elk stuk vakkundig vervaardigd en uitgevoerd in de fijnste houtsoorten.

De Machinekamer is geen gewone meubelzaak. Hier vind je geen massaproductie, maar exclusieve meubelen met karakter. Onze adviseurs staan klaar om je te inspireren met hun kennis en passie. Laat je verrassen door de tijdloze vormen en natuurlijke schoonheid van onze Scandinavische meubelstukken. Breng een bezoek aan De Machinekamer en ervaar zelf de warmte en stijl die alleen echt hout kan bieden.

10.Maxicomfy Utrecht

Maxicomfy Utrecht
Maxicomfy Utrecht biedt een uitzonderlijke winkelervaring, waar gastvrijheid en expertise hand in hand gaan. Laat je verwelkomen door het vriendelijke personeel, waaronder de deskundige Semih. Met zijn scherpe oog voor detail en diepgaande kennis van interieurontwerp, adviseert hij je deskundig bij het creëren van je droominterieur.

Bij Maxicomfy Utrecht vind je een ruime collectie zitmeubelen van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank om in weg te zakken of een stijlvolle fauteuil die een statement maakt, hier vind je zeker jouw match. De behulpzame medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte keuze voor jouw huis, zodat je thuiskomt met een meubelstuk waar je nog jarenlang van zult genieten.

11.Woonspecialist Utrecht (by v/d Pol Meubelen)

Woonspecialist Utrecht (by v/d Pol Meubelen)

12.WOONENZO Utrecht

WOONENZO Utrecht
WOONENZO Utrecht biedt een inspirerende winkelervaring met vriendelijk personeel en aantrekkelijke prijzen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, eetkamertafel of accessoires, bij WOONENZO vind je alles wat je nodig hebt. De winkel beschikt over een uitgebreide collectie meubels, verlichting en woonaccessoires in verschillende stijlen. Met de hulp van het deskundige personeel vind je zeker de perfecte items om jouw huis te transformeren in een stijlvolle en comfortabele leefruimte.

WOONENZO is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en betaalbare meubels en woonaccessoires. Met een uitgebreid assortiment aan producten en deskundig advies, helpt WOONENZO je om jouw droomhuis te creëren. Bezoek de winkel in Utrecht en laat je inspireren door de laatste trends en stijlen in interieurdesign.

13.Profijt Meubel Utrecht

Profijt Meubel Utrecht

14.Montèl Utrecht

Montèl Utrecht
Op zoek naar een comfortabele en duurzame bank? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Montèl in Utrecht. Bij deze gerenommeerde meubelzaak vind je een ruime collectie kwaliteitsbanken in allerlei stijlen en kleuren.

Ervaar het zelf en laat je adviseren door de deskundige medewerkers van Montèl. Zij nemen uitgebreid de tijd voor je, zodat je de perfecte bank vindt die past bij jouw woonstijl. Of je nu op zoek bent naar een moderne loungebank of een klassieke Chesterfield, bij Montèl ben je aan het juiste adres.

15.Pronto Wonen Utrecht

Inspirerende woonideeën voor elk budget

  • Beoordeling: 3,9/5 (161 Review by google)
  • Adres:

    Zeelantlaan 1, 3526 AK Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:45 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan meubels, woonaccessoires en keukens

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van bekende merken

  • Klantenservice:

    Persoonlijk en deskundig advies

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Restaurant, Kinderhoek, Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk

16.Woonexpress Utrecht

Woonexpress Utrecht: jouw one-stop-shop voor al je woonwensen.

Woonexpress Utrecht
  • Beoordeling: 3,9/5 (282 Review by google)
  • Adres:

    Vrieslantlaan 20A, 3526 AA Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Woonexpress Utrecht biedt een breed scala aan woonproducten aan.

  • Productkwaliteit:

    De producten van Woonexpress Utrecht zijn van hoge kwaliteit.

  • Klantenservice:

    De klantenservice van Woonexpress Utrecht is uitstekend.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Gemakkelijke toegang, Deskundig personeel, Inspirerende showroom, Levering aan huis

17.Woonboulevard Utrecht

Inspirerende woonideeën en trends op één plek

Woonboulevard Utrecht
  • Beoordeling: 3,9/5 (5284 Review by google)
  • Adres:

    3526 AB Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan meubels, woonaccessoires en woonideeën

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten van bekende merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Restaurant, Kinderspeelplaats, Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk

18.eLIVING

eLIVING

19.Hartog Wonen Utrecht

Hartog Wonen Utrecht
  • Beoordeling: 3,7/5 (150 Review by google)
  • Adres:

    Hartog Wonen, Kaap de Goede Hooplaan 20, 3526 AR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

20.JYSK Utrecht, Kanaleneiland

Scandinavisch design voor iedereen.

  • Beoordeling: 3,9/5 (224 Review by google)
  • Adres:

    Hollantlaan 22, 3526 AM Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan meubels, woonaccessoires en beddengoed.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten voor een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Kinderhoek, Gratis WiFi, Click & Collect

Post suggesties