Lijst 24 racefiets winkels in Utrecht

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over racefiets winkels in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Mantel Superstore Utrecht, Willemstraatbike BIKE RENTAL - SALE - REPAIR Utrecht, Achterop, Fietsenwinkel Q-Bikes Utrecht, Giant Store Utrecht ivm vakantiegesloten t/m 17/8. Laten we het samen ontdekken!

1.Mantel Superstore Utrecht

De specialist in warmte en sfeer

Mantel Superstore Utrecht
  • Beoordeling: 4,2/5 (802 Review by google)
  • Adres:

    Hertogswetering 171, 3543 AS Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment haarden, kachels en schouwen

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van gerenommeerde merken

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Showroom met diverse opstellingen, Installatieservice, Onderhoudscontracten, Financieringsmogelijkheden, Online advies

Mantel Superstore Utrecht: een fietsenwalhalla voor elke fietser! De Mantel Superstore in Utrecht is een paradijs voor fietsliefhebbers. Met zijn uitgebreide collectie fietsen, van stadsfietsen tot e-bikes en racefietsen, vindt elke fietser hier zijn droomfiets. De winkel is ruim opgezet, waardoor je alle fietsen in alle rust kunt bekijken en uitproberen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar met deskundig advies, zodat je zeker bent van de beste keuze.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets, accessoires voor je huidige fiets of professioneel onderhoud, bij Mantel Superstore Utrecht ben je aan het juiste adres. De prijzen zijn scherp, en er is regelmatig een mooie aanbieding te vinden. Ook voor tweede keus fietsen met lichte beschadigingen kun je hier terecht, tegen een aantrekkelijke korting. En na aankoop ben je verzekerd van uitstekende service, zodat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe fiets.

2.Willemstraatbike BIKE RENTAL - SALE - REPAIR Utrecht

Dé specialist in racefietsen, mountainbikes en e-bikes.

Willemstraatbike BIKE RENTAL - SALE - REPAIR Utrecht
  • Beoordeling: 4,9/5 (538 Review by google)
  • Adres:

    Willemstraat 22, 3511 RK Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:30

  • Diversiteit van producten:

    Uitgebreid assortiment fietsen, onderdelen en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige fietsen van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Fietsverhuur, Fietsverkoop, Fietsreparatie, Werkplaats, Accessoires

Heb je fietspech? Dan ben je bij Willemstraatbike aan het juiste adres. Hier word je altijd snel en vriendelijk geholpen. Of het nu gaat om een lekke band, een kapotte ketting of een andere reparatie, je kunt je fiets meestal binnen een paar uur weer ophalen. Dus heb je een probleem met je fiets? Ga dan snel naar Willemstraatbike!

Super snelle en vriendelijke service. Ik heb hier al vaak mijn fiets laten repareren en altijd was ik binnen no-time weer op weg. Ook heb ik hier een leuke tweedehands fiets gekocht. Bij aankoop is de fiets extra nagekeken, dus ik kan er weer jaren mee vooruit. Ben je op zoek naar een betrouwbare fietsenmaker? Dan raad ik Willemstraatbike zeker aan!

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.Achterop

Achterop
Bij binnenkomst, doorweekt en met een lekke band, leek het uitzicht op een veilige thuiskomst somber. Maar wat een verrassing! Ik werd direct hartelijk en behulpzaam ontvangen door het vriendelijke personeel. Binnen een mum van tijd was mijn fiets vakkundig gerepareerd, waardoor ik met een gerust hart huiswaarts kon keren.

Zoek je een betrouwbare en betaalbare fiets? Of heb je een reparatie nodig? Dan is dit dé plek! Naast de snelle en vriendelijke service heb ik hier ook uitstekende ervaringen met reparaties. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fietsenpartner!

4.Fietsenwinkel Q-Bikes Utrecht

Fietsenwinkel Q-Bikes Utrecht
Fietsenwinkel Q-Bikes in Utrecht zit boordevol expertise en passie voor tweewielers. Onze ervaren monteurs staan altijd klaar om je te helpen, van een kleine reparatie tot een complete onderhoudsbeurt. Bij Q-Bikes vind je niet alleen een uitgebreid assortiment fietsen, maar ook alles wat je nodig hebt om jouw fietsavontuur compleet te maken.

Kom langs in onze gezellige winkel in het hart van Utrecht en laat je verrassen door onze uitstekende service en scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor dat jij met een gerust hart de weg op kunt, zodat je optimaal kunt genieten van de vrijheid en het plezier van fietsen. Ervaar het zelf en bezoek Q-Bikes Utrecht vandaag nog!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.Giant Store Utrecht ivm vakantiegesloten t/m 17/8

Giant Store Utrecht ivm vakantiegesloten t/m 17/8
Bezoek de Giant Store in hartje Utrecht voor een ongekende fietservaring. Ons enthousiaste team verwelkomt je met open armen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Stap op een van onze fietsen voor een proefrit en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit.

Bij Giant Store Utrecht draait het om persoonlijke service. Onze experts nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en de beste fiets voor jou te vinden. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, wij helpen je graag de perfecte fiets te kiezen die past bij jouw stijl en behoeften. Dus kom langs en laat je verrassen door onze professionele service en het uitgebreide assortiment van Giant fietsen.

6.NL Bikes

NL Bikes
Bij NL Bikes beleefde ik een uitstekende ervaring. Niet alleen vond ik een prachtige fiets voor mijn dochter, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding was meer dan redelijk. De verkoper was uiterst vriendelijk en betrouwbaar. Toen er een klein probleempje met de lamp optrad, werd dit direct kosteloos verholpen. De garantie blijkt hier echt gegarandeerd te zijn! Al met al een fantastische aankoop.

Mocht ik in de toekomst opnieuw een fiets nodig hebben, dan zal ik zeker weer bij NL Bikes kijken. De service is supervriendelijk en de reparaties worden uitstekend uitgevoerd. Ik raad deze winkel van harte aan!

7.Bike2go

Fietsen voor elke portemonnee en smaak.

Bike2go
  • Beoordeling: 4,8/5 (384 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Reigerstraat 6, 3581 KR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment fietsen voor alle leeftijden en doeleinden.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige fietsen van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Verhuur van fietsen, Reparatie en onderhoud, Accessoires en onderdelen, Fietsenstalling, Fietsroutes

Bike2go heeft mij weer uitstekend geholpen met het repareren van mijn remmen, ketting en achterlicht. Zelfs toen onderdelen niet meer leverbaar waren, zochten ze creatief naar oplossingen. Een dikke pluim voor hun inzet!

Daarentegen had ik een zeer slechte ervaring met de aankoop van een fiets. Na slechts negen maanden was de trapas volledig kapot. Toen ik mijn fiets voor reparatie bracht, werd ik onvriendelijk en agressief behandeld. Dit is onacceptabel en heeft mijn vertrouwen in Bike2go geschaad.

8.Kok fietsen Utrecht/ Brompton winkel

Kok fietsen Utrecht/ Brompton winkel
Kok Fietsen Utrecht is dé fietsenzaak voor Oost-Utrecht. Met een ruim assortiment aan fietsen, een uitstekende reparatieafdeling en vriendelijk personeel met veel kennis, hebben ze alles in huis. Van stadsfietsen tot racefietsen en natuurlijk de iconische Bromptons, je vindt het allemaal bij Kok. En ruilen is geen probleem, dus twijfel niet om langs te komen en je droomfiets te vinden.

Ook voor advies en service kun je bij Kok Fietsen Utrecht terecht. Het team staat klaar om je te helpen bij de aanschaf van het perfecte zadel of een nieuwe fietsbroek. Ze nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je met de juiste spullen en een goed gevoel de deur uitrijdt. En vergeet niet om een van hun heerlijke 'fietsbiertjes' mee te nemen voor onderweg of thuis op de bank. Kok Fietsen Utrecht, jouw adres voor alles op het gebied van fietsen!

9.Trek Bicycle Utrecht

'Uw lokale fietswinkel voor al uw fietsbehoeften.'

Trek Bicycle Utrecht
  • Beoordeling: 4,8/5 (253 Review by google)
  • Adres:

    Koningsweg 27, 3582 GA Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment fietsen voor elk type fietser.

  • Productkwaliteit:

    Fietsen van hoge kwaliteit, gemaakt met oog voor detail.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat klaarstaat om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Uitgebreide werkplaats voor reparaties en onderhoud, Proefritcentrum om fietsen te testen voordat u koopt, Accessoirewinkel met een ruime keuze aan fietsaccessoires, Fietsleaseopties beschikbaar, Ruime parkeergelegenheid

Trek Bicycle Utrecht is een fietswinkel met een uitstekende service. Je vindt hier het volledige assortiment van Trek fietsen en accessoires. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en goed opgeleid. Ze staan klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een racefiets, mountainbike, stadsfiets of e-bike, bij Trek Bicycle Utrecht ben je aan het juiste adres.

Naast de verkoop van fietsen biedt Trek Bicycle Utrecht ook reparatie- en onderhoudsdiensten. Het team van ervaren technici staat klaar om je fiets in topconditie te houden. Ze gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen, en ze staan garant voor een snelle en betrouwbare service. Trek Bicycle Utrecht is de perfecte plek om je fiets te kopen, laten repareren of onderhouden. Het team staat klaar om je te helpen met al je fietsbehoeften.

10.NIEF E-bikes (alleen op afspraak)

NIEF E-bikes (alleen op afspraak)
Ontdek de ongelooflijke vrijheid van fietsen met NieF e-bikes. Onze hoogwaardige terreinfietsen, vouwfietsen en lifestylefietsen zijn ontworpen om elke rit een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu over ruige paden scheurt of moeiteloos door de stad glijdt, NieF e-bikes bieden de perfecte balans tussen kracht en stijl.

Ervaar ongekend comfort met onze ruime zadels, ergonomische handvatten en geavanceerde vering. Geniet van de geruststellende betrouwbaarheid van onze krachtige motoren en intuïtieve bediening. Met NieF e-bikes kun je moeiteloos heuvels beklimmen, tegenwind overwinnen en verder rijden dan ooit tevoren. Wees klaar om de wereld te verkennen op een geheel nieuwe manier, met de ultieme e-bike-ervaring van NieF.

11.FREEM fietsenwinkel

FREEM fietsenwinkel
FREEM fietsenwinkel biedt prachtige fietsen met een uitstekende service. Hun team staat altijd voor je klaar met deskundig advies en denkt met je mee. En ze serveren ook nog eens heerlijke koffie!

De trendy winkel is gelegen op een prachtige locatie. Hun werkplaats is open, zelfs als de winkel gesloten is (28-12-2020). Dit is een fietsenmaker die het in één keer goed doet: goede uitleg, redelijke prijzen en een uitzonderlijke klantenservice.

12.Uniek Tweewielers

Uniek Tweewielers

13.Eurobike Utrecht

Eurobike Utrecht

14.Het Zwarte Fietsenplan - Fietsenwinkel en Fietsenmaker in Utrecht

Het Zwarte Fietsenplan - Fietsenwinkel en Fietsenmaker in Utrecht

15.Utrecht bike

Utrecht bike

16.Bike Store Utrecht

Bike Store Utrecht

17.Hoogenboezem Tweewielers Experience Centre Utrecht

Hoogenboezem Tweewielers Experience Centre Utrecht

18.Snel fietsen – Dé winkel voor de sportieve fietsers in provincies Zuid-Holland en Utrecht

19.Lievens Bikes (fietsenwinkel in Vechtclub XL)

De fietsenwinkel voor iedereen, van beginner tot professional.

  • Beoordeling: 5,0/5 (242 Review by google)
  • Adres:

    Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit fietsen van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat u graag adviseert.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime showroom, Werkplaats voor reparaties en onderhoud, Fietsverhuur, Leasemogelijkheden, Parkeren voor de deur

20.Bike2go. Rent a Bike, Bike Sale, Bike Repair. Bike rental Utrecht. Luggage Storage.

Bike2go. Rent a Bike, Bike Sale, Bike Repair. Bike rental Utrecht. Luggage Storage.

21.Kildale Bikes - Specialist in racefiets onderhoud

22.Dr Velo Utrecht

23.Maring tweewielers

24.Fietsenwinkel.nl | Megastore Utrecht

Dé plek voor al uw fietsbehoeften in Utrecht.

Fietsenwinkel.nl | Megastore Utrecht
  • Beoordeling: 3,5/5 (606 Review by google)
  • Adres:

    Ambachtsweg 2, 3542 DG Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan fietsen, van stadsfietsen tot mountainbikes.

  • Productkwaliteit:

    Fietsen van hoge kwaliteit van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat u graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Grote showroom met een ruime keuze aan fietsen, Werkplaats voor onderhoud en reparaties, Fietsverhuur, Parkeergelegenheid, Online winkel

Post suggesties