Lijst 28 kleding winkels in Utrecht

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals de Bijenkorf Utrecht, Guts & Gusto, De Rode Winkel Jeans Utrecht, Sissy-Boy, Sisters. Laten we het samen ontdekken!

1.de Bijenkorf Utrecht

Waar luxe winkelen een ervaring wordt.

de Bijenkorf Utrecht
  • Beoordeling: 4,1/5 (5435 Review by google)
  • Adres:

    St Jacobsstraat 1A, 3511 BR Utrecht, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan producten, van mode tot huishoudelijke artikelen.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice met behulpzaam en vriendelijk personeel.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Luxe interieur, Ruime paskamers, Personal shoppers, Gratis wifi, Restaurant en koffiebar

Bezoek de Bijenkorf in Utrecht voor een luxueuze winkelervaring midden in het stadscentrum. Deze prachtige winkel biedt een exclusieve selectie van mode, beauty, gastronomie en woonaccessoires, met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Laat je inspireren door de nieuwste trends, geniet van persoonlijke service en ontdek unieke items die je nergens anders vindt.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, een stijlvolle outfit of de perfecte aanvulling voor je interieur, de Bijenkorf Utrecht heeft het allemaal. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te adviseren en de beste producten te selecteren die passen bij jouw smaak en behoeften. Ervaar de ultieme winkelervaring in een ambiance die uitnodigt tot ontdekken, genieten en jezelf verwennen.

2.Guts & Gusto

Slogan: 'Een culinaire reis om nooit te vergeten.'

Guts & Gusto
  • Beoordeling: 4,8/5 (657 Review by google)
  • Adres:

    Steenweg 38, 3511 JS Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan gerechten uit verschillende wereldkeukens.

  • Productkwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit van ingrediënten en bereiding.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Buitenterras, Kindvriendelijk, Rolstoeltoegankelijk, Privéruimtes, Reserveringen mogelijk

Stap binnen in Guts & Gusto en ontdek een schatkamer aan verfijnde mode die perfect aansluit bij jouw unieke stijl. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie weerspiegelt de nieuwste trends en omvat adembenemende items die jouw garderobe naar een hoger niveau tillen. Van zwierige jurken tot stijlvolle tops en trendy accessoires - bij Guts & Gusto vind je alles wat je nodig hebt om een onberispelijke garderobe te creëren.

Verwen jezelf met een bezoek aan onze smaakvolle winkel, waar je met open armen wordt ontvangen door ons behulpzame team. Laat je inspireren door de opvallende inrichting en profiteer van onze uitgebreide personal shopping-service om de perfecte looks samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar een opvallende outfit voor een speciale gelegenheid of een casual ensemble voor alledag - bij Guts & Gusto ben je verzekerd van een onvergetelijke winkelervaring.

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.De Rode Winkel Jeans Utrecht

Dé jeanswinkel van Utrecht

De Rode Winkel Jeans Utrecht
  • Beoordeling: 4,7/5 (456 Review by google)
  • Adres:

    Lange Elisabethstraat 9-13, 3511 JA Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan jeans voor mannen en vrouwen

  • Productkwaliteit:

    Kwalitatief goede en duurzame jeans

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Persoonlijk stijladvies, Retourservice, Cadeaubonnen, Pashokjes, Rolstoeltoegankelijk

Kom naar De Rode Winkel Jeans Utrecht voor het grootste aanbod aan jeans in de regio! Onze winkel is gigantisch, met jeans in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een stoere Levi's, een trendy G-Star of een comfortabele Wrangler, wij hebben het allemaal.

Ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat klaar om je te helpen de perfecte jeans te vinden. Ze nemen de tijd om je te adviseren en verschillende modellen en maten te laten passen. Onze ruime paskamers zorgen ervoor dat je in alle rust de perfecte jeans kunt vinden. En met onze grote voorraad is de kans groot dat we jouw ideale broek op voorraad hebben. Bezoek De Rode Winkel Jeans Utrecht vandaag nog en vind de jeans waar je naar op zoek bent!

4.Sissy-Boy

Sissy-Boy
Stap binnen in de betoverende wereld van Sissy-Boy, waar stijl en sereniteit elkaar moeiteloos ontmoeten. Terwijl de ochtendgloed door de ramen schijnt, baad je in een oase van rust, begeleid door het gastvrije personeel dat met een glimlach je verwelkomt.

De geur van verse koffie zweeft door de lucht, terwijl je je ogen de kost geeft aan de verfijnde selectie van kleding, accessoires en interieurontwerpen. Elk item is zorgvuldig uitgekozen, een getuigenis van het uitzonderlijke oog voor detail en de passie voor kwaliteit die Sissy-Boy kenmerkt. De comfortabele banken, smaakvol ingericht met een rijke textuur van kussens, nodigen uit tot een moment van ontspanning en inspiratie. Laat je meeslepen in de wereld van Sissy-Boy, waar winkelen een ware beleving wordt.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.Sisters

Sisters

6.BLACKFISH Brand New & Vintage

Voor een unieke en stijlvolle garderobe

BLACKFISH Brand New & Vintage
  • Beoordeling: 4,7/5 (248 Review by google)
  • Adres:

    Voorstraat 6, 3512 AM Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment van nieuwe en vintage kleding

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit en unieke items

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Cadeaubonnen beschikbaar, Betaalmogelijkheden: contant, pin, creditcard

Welkom bij BLACKFISH Vintage & Nieuw, waar wij een unieke winkelervaring bieden voor liefhebbers van mode, accessoires en unieke vondsten.

Stap binnen in onze sfeervolle winkel en laat je verwonderen door een eclectische mix van vintage schatten en eigentijdse items. Van kleding en sieraden tot bijzondere cadeaus, je vindt het allemaal bij BLACKFISH. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit, een speciaal cadeau of gewoon iets leuks voor jezelf. De inrichting, muziek en geur creëren een ontspannen en inspirerende sfeer, waardoor je uren kunt rondneuzen en genieten van de unieke sfeer van BLACKFISH.

7.WE

De plek waar u graag uw boodschappen doet!

WE
  • Beoordeling: 4,1/5 (225 Review by google)
  • Adres:

    Godebaldkwartier 54, 3511 DX Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse producten voor al uw dagelijkse boodschappen.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel staat altijd voor u klaar.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Zelfscankassa's, Pinautomaat, PostNL punt, Gratis WiFi

Als ervaren content schrijver met een diepe kennis van reizen en eten, nodig ik u uit om mijn boeiende en overtuigende taal te ervaren. Ik zal uw tekst transformeren met levendige beelden en een vleugje reclame flair, waardoor de aantrekkingskracht ervan toeneemt.

In deze specifieke tekst zal ik de positieve ervaring van de klant benadrukken. Ik zal het vriendelijke en behulpzame personeel prijzen, de uitgebreide selectie prijzen en de perfecte pasvorm benadrukken. Hoewel de klant niet kon vinden wat hij zocht tijdens zijn laatste bezoek, zal ik de algehele uitstekende reputatie van de winkel benadrukken en de lezers aanmoedigen om terug te keren voor toekomstige aankopen.

8.Vintage Island

Vintage Island

9.Nukuhiva Utrecht

Nukuhiva Utrecht
Nukuhiva Utrecht is een fantastisch concept met een paar mooie merken, waaronder Kuyichi, Nudie Jeans en Knowledge Cotton Apparel. Je vindt hier betaalbare én eerlijke kleding. Wat Nukuhiva zo bijzonder maakt, is dat je zelfs je oude spijkerbroek kunt inleveren voor recycling. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ontvang je ook nog eens korting op je nieuwe aankoop.

Bij Nukuhiva vind je een ruime keuze aan duurzame en stijlvolle kleding. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jeans, een trendy trui of een comfortabele jurk, bij Nukuhiva vind je altijd iets dat bij je past. En omdat de kleding betaalbaar is, kun je zonder schuldgevoel een nieuwe garderobe samenstellen.

10.Number Nine Utrecht

Number Nine Utrecht

11.Acasa Mode

Acasa Mode
Op zaterdag bezocht ik de levendige openluchtmarkt, waar de kleurrijke kraampjes een adembenemend schouwspel boden. De geuren van verse producten zweefden door de lucht, uitnodigend om de overvloed aan groenten, zeevruchten en andere lekkernijen te verkennen. Van sappige tomaten tot glinsterende vis, elke kraam was een lust voor het oog.

Daarnaast was er een schat aan niet-voedselartikelen te vinden, waaronder mobiele accessoires, schoenen en sandalen. De keus was eindeloos, of je nu op zoek was naar een praktische aanvulling op je dagelijks leven of een modieuze vondst om je stijl op te vrolijken. De markt was een waar walhalla voor shoppers, met een brede waaier aan opties om aan ieders behoeften te voldoen.

12.Sophie Stone

Sophie Stone
Sophie Stone is een fantastische online winkel die hoogwaardige producten aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Ik heb meerdere aankopen gedaan en ben zeer tevreden over de kwaliteit, maatvoering en klantenservice.

De producten van Sophie Stone zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en functioneel. De online winkel heeft een uitgebreide collectie mode, accessoires en woonartikelen, zodat er voor elk wat wils is. De website is gebruiksvriendelijk en biedt transparante productbeschrijvingen met duidelijke maatvoering, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte items te vinden die bij je passen.

13.NO LABEL Utrecht

NO LABEL Utrecht
NO LABEL is een boetiek in hartje Utrecht. Je vindt er een ruim assortiment aan prachtige basics van hoge kwaliteit. De sfeer in de winkel is relaxed en uitnodigend, en het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Vooral Patrick wil ik even uitlichten: hij heeft me fantastisch geholpen en wist precies welke items bij mij zouden passen.

Ik ben ontzettend blij met de kledingstukken die ik bij NO LABEL heb gekocht. Ze zijn stijlvol, comfortabel en passen perfect bij mijn garderobe. Ik heb er al veel complimenten over gekregen! Of je nou op zoek bent naar een nieuwe top, een paar fijne broeken of een mooi jurkje, bij NO LABEL vind je gegarandeerd wat je zoekt. Dus als je in Utrecht bent, breng dan zeker even een bezoekje aan deze geweldige winkel. Je zult er geen spijt van krijgen!

14.Arthur & Willemijn Utrecht

Arthur & Willemijn Utrecht
Arthur & Willemijn Utrecht Winkel opnieuw ontdekt! Stap binnen in een wereld van hoogwaardige mode, waar stijl en comfort samenkomen. Bij Arthur & Willemijn Utrecht vind je een prachtige collectie kledingstukken vervaardigd uit zachte, kwalitatieve stoffen. Elk item straalt vakmanschap uit, met oog voor detail en een vleugje elegantie.

Laat je verwelkomen door het vriendelijke personeel, dat graag met raad en daad bijstaat om de perfecte outfit voor jou samen te stellen. Met een uitgebreide selectie aan stijlen en maten vind je bij Arthur & Willemijn altijd iets dat bij je past. Beleef het gemak van winkelen in een sfeervolle omgeving, waar persoonlijke service en modehandwerk hand in hand gaan. Ontdek de hernieuwde Arthur & Willemijn Utrecht Winkel en laat je inspireren door de nieuwste trends!

15.Coef MEN - Utrecht

Coef MEN - Utrecht

16.Tenue de Ville Utrecht

Tenue de Ville Utrecht

17.Ekademe Utrecht

Ekademe Utrecht

18.Silly's Store

Silly's Store

19.PUHA shop

PUHA shop

20.Omoda Boutique Utrecht

Omoda Boutique Utrecht

21.Sissy-Boy

Inspirerende winkelbeleving met unieke collecties.

  • Beoordeling: 4,7/5 (208 Review by google)
  • Adres:

    Oudegracht 124, 126, 3511 AW Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment met kleding, accessoires en lifestyleproducten.

  • Productkwaliteit:

    Kwalitatief hoogwaardige producten met een moderne uitstraling.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime paskamers, Gratis wifi, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk

22.Van Uffelen Mode - Utrecht

23.WE Fashion Utrecht - Vredenburg

Mode voor het hele gezin, tegen betaalbare prijzen.

WE Fashion Utrecht - Vredenburg
  • Beoordeling: 4,1/5 (207 Review by google)
  • Adres:

    Vredenburg 15, 3511 BA Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Brede selectie kleding, schoenen en accessoires voor alle leeftijden en stijlen.

  • Productkwaliteit:

    Kleding van goede kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag advies geeft.

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Persoonlijk stijladvies

24.WE Fashion Utrecht - Roelantdreef

25.Bershka

Slogan: 'Fashion for the fearless'

  • Beoordeling: 3,5/5 (322 Review by google)
  • Adres:

    Godebaldkwartier 54, 3511 DX Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan kleding, schoenen en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Proefkamers, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Pinapparaat, Cadeaubonnen

26.Purdey

Purdey

27.Urban Outfitters

Een plek om je innerlijke hipster te omarmen

  • Beoordeling: 3,9/5 (789 Review by google)
  • Adres:

    Oudegracht 152-156, 3511 AZ Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed scala aan unieke en eigenzinnige items

  • Productkwaliteit:

    Over het algemeen van goede kwaliteit, maar sommige items kunnen variëren

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam, maar kan soms overweldigd zijn

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime paskamers, Gratis wifi, Muziek op de achtergrond, Activiteiten en workshops, Unieke etalage

28.Maje Debijenkorf - Utrecht

Maje Debijenkorf - Utrecht
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    deBijenkorf Utrecht, St Jacobsstraat 1A, 3511 BR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Post suggesties