Lijst 26 kleding winkels in Halfweg Haarlemmermeer

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-06-12

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Halfweg Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Amsterdam The Style Outlets, Nike Factory Store Amsterdam Sugar City, adidas Outlet Store Halfweg, BTN B.V., Intrend. Laten we het samen ontdekken!

1.Amsterdam The Style Outlets

Shop met kortingen tot wel 70% op designermerken

Amsterdam The Style Outlets
  • Beoordeling: 4,1/5 (2372 Review by google)
  • Adres:

    SugarCity Ring 1, 1165 PB Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan merken en stijlen voor elk wat wils

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van bekende en geliefde merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag helpt

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Parkeergelegenheid, Eet- en drinkgelegenheden, Speeltuin voor kinderen, Rolstoeltoegankelijk

Het Amsterdam The Style Outlets winkelcentrum is in 2021 geopend en ligt op een gunstige locatie, op slechts 6 km van zowel Amsterdam als Haarlem. Het is een middelgroot outletcentrum met een ruime keuze aan merkkledingwinkels. Hoewel niet alle grote namen vertegenwoordigd zijn, vind je hier zeker bekende merken tegen aantrekkelijke outletprijzen.

Op een mooie zaterdagochtend in november was het centrum goed bezet, maar was er helaas ook nog wat leegstand zichtbaar. Ondanks dat was de sfeer aangenaam en verzorgd, met nette winkels en gemakkelijk parkeren. Voor een dagtarief van € 4,50 kun je hier heerlijk shoppen, al mag de aankleding iets gezelliger. Een vleugje sfeer zoals je vindt in Bataviastad, Roermond of Rosada zou dit outletcentrum helemaal compleet maken.

2.Nike Factory Store Amsterdam Sugar City

Vind de beste Nike-uitrusting voor minder

Nike Factory Store Amsterdam Sugar City
  • Beoordeling: 4,0/5 (335 Review by google)
  • Adres:

    SugarCity terrein, Nike Store Amsterdam Outlets Unit E05-E10, Plaza 5, 1165 PA Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Uitstekende selectie van Nike-producten, kleding, schoenen en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit Nike-producten, duurzaam en stijlvol

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, biedt een uitstekende service

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Rolstoeltoegankelijk, Gratis parkeren, Eten en drinken in de buurt, Gemakkelijke toegang

Nike Factory Store Amsterdam Sugar City heeft een team van geweldige dames achter de kassa staan. Ze zijn niet alleen vriendelijk en aardig, maar nemen ook de tijd voor hun klanten. Ze staan altijd klaar om mee te denken en te helpen bij het vinden van het juiste product. Ook als je niet-alledaagse vragen hebt, kun je bij hen terecht.

De Nike Factory Store Amsterdam Sugar City is een geweldige plek om te winkelen voor de laatste Nike-producten. De winkel heeft een ruime keuze aan schoenen, kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Je vindt er ook artikelen met korting, zodat je geld kunt besparen op je aankopen. De winkel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij de Nike Factory Store Amsterdam Sugar City en scoor de beste Nike-producten voor de beste prijs!

Lees meer: Lijst 11 koffietentjes in Halfweg Haarlemmermeer

3.adidas Outlet Store Halfweg

adidas Outlet Store Halfweg
Stap binnen in de wondere wereld van adidas Outlet Store Halfweg en ontdek een schatkamer aan sportieve koopjes die je niet mag missen!

Beleef de ultieme shoppingervaring in een oase van stijl en comfort. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te verwelkomen met een warm welkom en je te helpen de perfecte items te vinden voor je actieve levensstijl. Of je nu op zoek bent naar trendy sneakers, technische sportkleding of stijlvolle accessoires, bij ons vind je het allemaal tegen onweerstaanbare prijzen. Laat je meeslepen door de nieuwste collecties en unieke outlet-aanbiedingen die je nergens anders vindt. Bezoek ons vandaag nog en ervaar het zelf!

4.BTN B.V.

BTN B.V.

Lees meer: Lijst 15 brunch in Halfweg Haarlemmermeer

5.Intrend

Intrend
Deze plek is geweldig! Ontdek het zelf en ervaar de ongeëvenaarde service. Je zult versteld staan van de hoge servicenormen. Je kunt er zelfs online bestellen, maar ik raad je aan om zelf langs te gaan. Ervaar de ambiance en het team dat altijd klaarstaat om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Laat me je vertellen waarom ik steeds terugkom: de uitzonderlijke service. Het team is vriendelijk, behulpzaam en gaat altijd de extra mijl om ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Of je nu dineert in het restaurant of bestelt via hun gebruiksvriendelijke website, je kunt rekenen op een geweldige ervaring. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en geniet van de perfecte combinatie van heerlijk eten en uitzonderlijke service!

6.Desigual Sugar Factory Outlet

Desigual Sugar Factory Outlet
  • Beoordeling: 4,3/5 (11 Review by google)
  • Adres:

    AMSTERDAM STYLE OUTLET, Sugar City, Plaza 12, 1165 PA Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

Stap binnen in de wervelende wereld van Desigual Sugar Factory Outlet, waar mode en zoetigheden hand in hand gaan. Deze unieke winkel is een paradijs voor fashionista's en fijnproevers. Ontdek kleurrijke kledingstukken die je stijl doen opflikkeren en laat je smaakpapillen verwennen met overheerlijke lekkernijen.

Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit, of je nu op zoek bent naar een opvallende jurk of een comfortabele t-shirt. En terwijl je winkelt, kun je genieten van de zoete geur van suikerspinnen en andere verleidelijke lekkernijen. Desigual Sugar Factory Outlet is dé bestemming voor een onvergetelijke shoppingervaring, waar mode en zoetigheden samenkomen voor een feestelijke sensatie.

7.GUESS

GUESS

8.Sissy-Boy

Sissy-Boy
  • Beoordeling: 4,3/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Sugar City Plaza 88, unit B40-42, 1165 PA Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

9.JACK & JONES

JACK & JONES
Welkom bij Jack & Jones, een modeparadijs waar stijl en betaalbaarheid hand in hand gaan. Laat u betoveren door onze schitterende collectie waar u nog steeds geweldige items vindt voor een onovertroffen prijs. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u te verwennen met persoonlijk advies en u te helpen de perfecte pasvorm te vinden, zodat u er steeds stralend uitziet.

Of u nu op zoek bent naar modieuze broeken, chique overhemden of trendy jassen, bij Jack & Jones bent u aan het juiste adres. Onze kleding is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Dus kom langs in onze prachtige winkel en ontdek onze uitgebreide collectie. Laat u inspireren door onze nieuwste arrivals en profiteer van onze geweldige aanbiedingen. Jack & Jones, uw ultieme bestemming voor betaalbare en stijlvolle mode!

10.YAYA | Nederlands damesmode & lifestyle merk

YAYA | Nederlands damesmode & lifestyle merk
YA YA, het Nederlandse damesmodemerk dat zich onderscheidt door prachtig gecreëerde kleding van hoogwaardige stoffen en met oog voor detail. De ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook betaalbaar. Ontdek een collectie die je garderobe verfrist en je stijl verheft. Van elegante jurken tot comfortabele basics, YA YA heeft voor elke smaak en gelegenheid iets te bieden.

Ondanks de prachtige collecties en betaalbare prijzen, zijn er enkele keerzijden. De beschikbaarheid van maten in fysieke winkels kan variëren, waardoor online bestellen noodzakelijk kan zijn. Er zijn ook meldingen geweest van teleurstellende ervaringen met de voering en het materiaal van bepaalde producten. Om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop, wordt aanbevolen om de pasvorm en materialen zorgvuldig te controleren voordat je besluit tot een aankoop over te gaan.

11.Halfweg-Zwanenburg

Halfweg-Zwanenburg
Voor uw gemak zijn er liften naar de perrons, gratis parkeergelegenheid naast perron 2 en kluisjes voor OV-fietsen. En als u nog een kaartje nodig heeft, vindt u de kaartautomaat op perron 1. Kortom, station Halfweg-Zwanenburg is een handig en efficiënt knooppunt voor uw reisavonturen!

12.TOM TAILOR Outlet Store

TOM TAILOR Outlet Store
Als u op zoek bent naar een ultieme winkelervaring, raden wij u aan de TOM TAILOR Outlet Store te bezoeken. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Met onze uitgebreide collectie aan stijlvolle kleding, accessoires en schoenen, vindt u zeker iets dat bij uw smaak en budget past.

Bezoek onze winkel vandaag nog en profiteer van onze exclusieve kortingen en aanbiedingen. Wij garanderen u een onvergetelijke winkelervaring, waar u met een glimlach op uw gezicht en een tas vol prachtige nieuwe vondsten naar huis zult gaan. Laat u verrassen door de TOM TAILOR Outlet Store - waar winkelen een plezier wordt!

13.Buy By Anne

Buy By Anne
Betreed de fascinerende wereld van mode met Buy By Anne, waar je wordt meegevoerd door de betoverende visie van Anne. Vanuit het comfort van je Instagram-feed dompel je jezelf onder in een wervelwind van stijlen: van elegante klassiekers tot gedurfde trends. De tournee treedt op als je persoonlijke gids, waarbij Anne je wijst op de geheimen van de mode-industrie.

Ga mee op een exclusieve reis door de garderobe van Buy By Anne. Ontdek handgemaakte pareltjes, zorgvuldig geselecteerd om jouw innerlijke stijl te weerspiegelen. Laat je inspireren door de verhalen achter elk stuk, die je een glimp geven van de ziel van de modewereld. Of je nu een modekenner bent of een beginnende liefhebber, Buy By Anne zal je verleiden met haar unieke perspectief en doordachte selecties.

14.Wolkers Mode

Wolkers Mode

15.NAME IT

NAME IT

16.Garcia Outlet SugarCity

Garcia Outlet SugarCity
Bij Garcia Outlet in SugarCity word je met open armen ontvangen door de vriendelijke Eilyn en Kelly. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit, ongeacht je lengte of maat. Zo vind je bij Garcia ook broeken die comfortabel zitten en passen.

Heb je een dagje geshopt in de Style Outlet, dan weet je dat Garcia Outlet toch wel het fijnst zit. De dames van Garcia helpen je graag met het vinden van de perfecte jeans, jurk of rok. En wie weet vind je ook nog een mooie blouse of een trendy jasje. Kom langs bij Garcia Outlet in SugarCity en laat je verrassen door de uitgebreide collectie en de vriendelijke service.

17.The cosmetics company store

The cosmetics company store

18.G-Star Outlet

G-Star Outlet

19.Levi's® Amsterdam Pop Up

Levi's® Amsterdam Pop Up
  • Beoordeling: 3,3/5 (19 Review by google)
  • Adres:

    Amsterdam Style Outlet, SugarCity Ring 1, 1165 PB Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

20.Hunkemöller Sugar City

Hunkemöller Sugar City

21.Pepe Jeans Outlet Amsterdam

Pepe Jeans Outlet Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    The Style Outlet Amsterdam, SugarCity Ring 1, Unit A10, 1165 PB Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

22.Only

Only
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Sugarcity, Plaza 69، unit 50-52، 1165 PA Halfweg, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

23.Dstrezzed Outlet Halfweg

24.Gerry Weber Outlet Halfweg

Gerry Weber Outlet Halfweg

25.Wam Denim

Wam Denim

26.Nike

Nike
Post suggesties