Lijst 19 kleding winkels in De Pijp Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-06-30

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kiloshop de Pijp, Marbles Vintage & Design, Penny Lane Vintage Boutique, COTTONCAKE, Second Life Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Kiloshop de Pijp

Kiloshop de Pijp is een geweldige plek om unieke en betaalbare tweedehands kleding te vinden.

Kiloshop de Pijp
  • Beoordeling: 4,0/5 (230 Review by google)
  • Adres:

    Albert Cuypstraat 100, 1072 CX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:30

  • Diversiteit van producten:

    Kiloshop de Pijp biedt een breed scala aan tweedehands kleding en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    De kwaliteit van de producten is over het algemeen goed, met een mix van merkkleding en vintage items.

  • Klantenservice:

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en staat altijd klaar om te helpen bij het vinden van de juiste items.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime paskamers, Schoonmaakservice, Gratis wifi, Koffie- en theebar, Rolstoeltoegankelijk

2.Marbles Vintage & Design

Marbles Vintage & Design
**Marbles Vintage & Design** Deze vintage winkel bruist van de unieke vondsten, zorgvuldig samengebracht door een team van enthousiaste experts. Het vriendelijke en behulpzame personeel verwelkomt je met open armen, klaar om je te begeleiden door een schatkamer aan stijlvolle parels. Hier vind je opvallende schoenen, zachte truien en elegante jassen, allemaal met aantrekkelijke kortingen. En het beste van alles? De prijzen zijn zo schappelijk dat je je garderobe moeiteloos kunt opwaarderen zonder je budget te breken.

**Een paradijs voor vintageliefhebbers** Stap binnen in deze sfeervolle kringloopwinkel en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de uitgestalde stukken. De verkoopster staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene speciale item waar je naar op zoek bent. Van chique handtassen tot verfijnde leren accessoires, hier vind je alles om je vintage stijl een boost te geven. En met prijzen die zo verleidelijk zijn, kun je niet anders dan met een glimlach en een zak vol schatten naar huis gaan.

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

3.Penny Lane Vintage Boutique

Penny Lane Vintage Boutique

4.COTTONCAKE

COTTONCAKE
Bij binnenkomst van COTTONCAKE word je verwelkomd door een stijlvolle en charmante sfeer. Terwijl je door de prachtige kledingcollectie struint, geniet je van een heerlijke licht maaltijd en een kopje koffie of thee. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte outfit, zoals dat stijlvolle leren jasje. Je voelt je hier meteen thuis!

De boheemse chique kledingwinkel biedt unieke ambachtelijke sieraden en een eigen geurlijn. En het allerbeste: na het winkelen ontspan je in het gezellige loftcafé op de bovenverdieping met een verrukkelijke cappuccino en wafels. Bij mooi weer geniet je van je drankje en hapjes op het terras. COTTONCAKE is de perfecte plek om te shoppen, relaxen en jezelf te verwennen met stijl en lekkernijen!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

5.Second Life Amsterdam

Second Life Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (44 Review by google)
  • Adres:

    Daniël Stalpertstraat 80-84, 1072 XK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:30

Betreed de wereld van Second Life Amsterdam, waar stijlvolle tweedehandskleding en leren schoenen hand in hand gaan. De selectie is onberispelijk gecureerd, waardoor je unieke en kwalitatieve items vindt die je elders niet tegenkomt. Of je nu op zoek bent naar een designerbroek of een paar leren enkellaars, je zult hier zeker slagen!

Het vriendelijke en gastvrije team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Hun passie voor vintage fashion is aanstekelijk, en ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je met een glimlach en een tas vol schatten naar buiten loopt. Ontdek de verborgen parels van Second Life Amsterdam en upgrade je garderobe met duurzame en stijlvolle vondsten.

6.We Are Labels

We Are Labels
  • Beoordeling: 4,1/5 (42 Review by google)
  • Adres:

    Eerste van der Helststraat 58, 1072 NX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:30

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

7.Circle of Trust

Circle of Trust

8.The Shop

The Shop

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

9.126 Market Street Amsterdam

126 Market Street Amsterdam

10.Verse

Verse
Verse Winkel is een ethische mode- en designwinkel in Amsterdam. Ze bieden een breed assortiment aan heren- en damesmode, boeken, voorwerpen, sokken, buidels en nog veel meer. Alle producten zijn ethisch geproduceerd, met respect voor mens en milieu. Verse Winkel is een geweldige plek om unieke en duurzame items te vinden.

Verse Winkel is een prachtige kleine winkel in een van mijn favoriete buurten van Amsterdam. Het is een geweldige plek om te winkelen voor eerlijke en duurzame kleding en meer. Ik was met name op zoek naar een nieuwe jeans. Ik vond een paar geweldige opties bij Verse Winkel, allemaal gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Ik was erg blij met mijn aankoop en zou Verse Winkel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar ethische en duurzame mode.

Lees meer: Lijst 36 kleding winkels in Amsterdam

11.Luxury brand Amsterdam

Luxury brand Amsterdam

12.Things I Like Things I Love

Things I Like Things I Love
Ik stuitte online op deze winkel en kon niet wachten om er eens binnen te stappen! Maar man, wat een verschrikkelijke service.

De andere locatie van deze winkel (in de 9 Straatjes) is vele malen beter. Bij de eerste winkel die we bezochten, hadden ze de ring die ik wilde helaas niet in de juiste maat, maar ik mocht hem wel even in een andere kleur passen om zo de perfecte maat te vinden.

13.Sjerpetine

Sjerpetine
  • Beoordeling: 3,8/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Eerste van der Helststraat 33, 1073 AC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

14.Bricklane Amsterdam

Bricklane Amsterdam

15.Noor Amsterdam

Noor Amsterdam

16.S&A Closet

S&A Closet
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Ferdinand Bolstraat 99-H, 1072 LD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

17.Spetters Mode

Spetters Mode

18.June Amsterdam

June Amsterdam

19.Passion Boetiek

Passion Boetiek
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Albert Cuypstraat 195 3, 1073 BE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

Post suggesties