Lijst 21 kleding winkels in Stadsdriehoek Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-06

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Stadsdriehoek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Cheap Fashion, ReShare Store Rotterdam, Monki, Esprit Store, Suitable Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Cheap Fashion

Modieuze kleding voor een koopje

Cheap Fashion
  • Beoordeling: 4,3/5 (444 Review by google)
  • Adres:

    Meent 25, 3011 JB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Een uitgebreide selectie van betaalbare mode-artikelen

  • Productkwaliteit:

    Betaalbare kleding van redelijke kwaliteit

  • Klantenservice:

    Hulpvaardig en vriendelijk personeel

  • Prijsbereik:

    $-$$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Cadeaubonnen

2.ReShare Store Rotterdam

Alles onder één dak voor een complete winkelervaring.

ReShare Store Rotterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Korte Hoogstraat 11-13, 3011 GJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan producten, van kleding tot elektronica.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Toiletten, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Airconditioning

ReShare Store Rotterdam: Een schatkamer voor tweedehandskledingliefhebbers! Verdwaal in een oase van tweedehandskleding bij ReShare Store Rotterdam. Gelegen in het bruisende hart van de stad, biedt deze gezellige boetiek een overvloed aan kwalitatief hoogwaardige (merk)kleding voor mannen en vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een unieke vintage vondst, een moderne designerjurk of een casual everyday-item, hier vind je het allemaal. De zorgvuldig geselecteerde collecties zijn overzichtelijk gerangschikt op type, kleur en maat, waardoor je moeiteloos jouw perfecte match kunt vinden.

Maar de charme van ReShare Store Rotterdam gaat verder dan het aanbod alleen. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te helpen met deskundig advies en een warm welkom. Met een uitstekende bereikbaarheid per OV is de winkel gemakkelijk te bereiken, waardoor het de perfecte bestemming is voor een duurzame en stijlvolle shopervaring. Dus, of je nu een modebewuste trendsetter bent, op zoek naar een uniek statement piece of gewoon je garderobe wilt verrijken, bezoek dan ReShare Store Rotterdam en laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden.

Lees meer: Lijst 26 kleding winkels in Rotterdam

3.Monki

Monki
Monki, een walhalla voor modebewuste jongedames, biedt betaalbare kledingstukken die perfect aansluiten bij de trends van het moment. Hier vind je trendy items die moeiteloos je unieke stijl accentueren, allemaal voor een vriendelijke prijs.

Of je nu op zoek bent naar zwierige jurken, stijlvolle tops of comfy broeken, bij Monki slaag je gegarandeerd. De winkel op het Binnenwegplein wordt geprezen om zijn uitzonderlijk klantvriendelijke mannelijke medewerker, die altijd klaarstaat om je met een glimlach te helpen. Met zijn scherpe oog voor stijl en oprechte toewijding maakt hij iedere shopervaring onvergetelijk. Dus bezoek Monki vandaag nog en ontdek de nieuwste trends voor een onweerstaanbare prijs!

4.Esprit Store

Esprit Store
Esprit Store Een winkelervaring om van te genieten! Esprit Store is een walhalla voor modeliefhebbers. Met een ruim assortiment aan kleding, accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen vind je hier altijd wat je zoekt. De collectie is stijlvol en trendy, perfect om je garderobe op te frissen. Maar wat Esprit Store echt onderscheidt, is de uitzonderlijke kwaliteit van de kleding. De stoffen zijn zacht, de pasvorm is perfect en de designs zijn tijdloos. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van je aankopen.

En dat is niet alles! Bij Esprit Store word je ontvangen door vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag een stapje extra zet om je te helpen. Ze staan altijd voor je klaar om advies te geven, een andere maat te zoeken of gewoon een praatje te maken. En als je hulp nodig hebt bij het combineren van je outfits, staan ze ook voor je klaar. Kortom, een winkelbezoek aan Esprit Store is een ervaring op zich. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon wat nieuwe basics, bij Esprit Store vind je wat je zoekt. En dankzij de uitstekende kwaliteit en de vriendelijke service, weet je zeker dat je een onvergetelijke winkelervaring hebt.

Lees meer: Lijst 17 koffietentjes in Stadsdriehoek Rotterdam

5.Suitable Rotterdam

Suitable Rotterdam
Rotterdam barst van de fijne modewinkels, maar waar vind je kleding die perfect past, er prachtig uitziet én waarbij je ook nog eens uitstekend wordt geholpen? Bij deze speciaalzaak in hartje Rotterdam vind je een uitgebreid assortiment kleding voor dames en heren, van casual tot chic. De verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe voor werk, een feestelijke outfit voor een avondje uit of gewoon comfortabele kleding voor in je vrije tijd, bij deze modezaak vind je gegarandeerd wat je zoekt. De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt tot in de kleinste details. En het beste van alles? De prijzen zijn vriendelijk, zodat je jezelf ook nog eens kunt verwennen met een paar extra items.

6.Bohemian by Jibodh

Bohemian by Jibodh
Bohemian by Jibodh - waar je stilstaat in de hectiek van alledag. Eric, de eigenaar, neemt uitgebreid de tijd om je te adviseren, maar laat de uiteindelijke keuze geheel aan jou over. In deze sfeervolle winkel vind je een ruime selectie aan bijzondere merken, zorgvuldig door Eric geselecteerd.

Laat je meevoeren in de wereld van Bohemian by Jibodh, waar mode en lifestyle hand in hand gaan. Het deskundige team, met een passie voor hun vak, staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw unieke stijl. Neem rustig de tijd om te ontdekken en te ervaren wat Bohemian by Jibodh te bieden heeft.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Stadsdriehoek Rotterdam

7.Hendrikus

Hendrikus
Welkom in Hendrikus, een oase van stijlvolle schatten waar verleden en heden samenvloeien. Stap binnen en laat je betoveren door een schatkamer vol unieke vintage kleding. Van excentrieke jurken uit de jaren '50 tot opvallende pakken uit de jaren '80, onze zorgvuldig samengestelde collectie ademt geschiedenis en karakter.

Maar Hendrikus is meer dan alleen een winkel; het is een bestemming voor vintage liefhebbers. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die jouw stijl moeiteloos accentueert. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt opfrissen je garderobe, onze vriendelijke experts zullen je begeleiden bij elke stap. Kom langs Hendrikus en ervaar de magie van vintage, waar betaalbaarheid en hoogwaardige stijl elkaar ontmoeten.

8.Nen Xavier

Nen Xavier

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Stadsdriehoek Rotterdam

9.Expresso Fashion - Rotterdam

Expresso Fashion - Rotterdam
Ontdek de stijlvolle wereld van Expresso Fashion in het bruisende hart van Rotterdam. Laat je inspireren door de nieuwste modetrends en laat je professioneel adviseren door het deskundige team van Van Gils. Zij nemen alle tijd om samen met jou de perfecte look te creëren, ondersteund door hun frisse ideeën en oog voor detail.

De service van Expresso Fashion is ongeëvenaard. Hoewel er soms kleine foutjes kunnen optreden, zoals een vergeten lengteafspraak, wordt dit altijd snel en efficiënt opgelost. De vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar met een glimlach en gaan de extra mijl om ervoor te zorgen dat je met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

10.Very Cherry Brandstore

Very Cherry Brandstore
Kom naar de Very Cherry Brandstore, voor het beste in vintage dameskleding! In onze merkwinkel vind je een prachtige selectie vintage-geïnspireerde items, perfect voor de stijlvolle vrouw. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke jaren '50-jurken of gedurfde jaren '70-jumpsuits, bij Very Cherry Brandstore vind je vast iets naar je zin.

Mis onze online shop niet, waar je onze volledige collectie kunt bekijken en je favoriete items rechtstreeks naar je toe kunt laten sturen. Of bezoek onze charmante boetiek in het hart van de stad, waar je kunt snuffelen tussen de rekken en persoonlijke stijladvies kunt krijgen van ons vriendelijke team. Of je nu online shopt of langskomt in de winkel, Very Cherry Brandstore is dé bestemming voor unieke en stijlvolle vintage-geïnspireerde mode. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de magie van vintage!

11.Zola Male

Zola Male
Zola Men is al jaren een gevestigde naam op de Meent, bekend om hun unieke en stijlvolle kleding en schoenen. Ze durven af te wijken van de massa en bieden een selectie die je nergens anders vindt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon wat casual items om je garderobe op te frissen, bij Zola Men vind je altijd iets dat bij je past. Het team staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven, zodat je met een look de deur uit gaat waar je je goed in voelt. Dus kom snel langs en ontdek zelf waarom Zola Men al jarenlang een favoriet is op de Meent!

12.WE Fashion Rotterdam - Beursplein

WE Fashion Rotterdam - Beursplein
Ben je op zoek naar betaalbare kwaliteit? Dan is WE Fashion Rotterdam - Beursplein de place to be! Met twee aparte winkels op dezelfde locatie midden in het winkelgebied van Rotterdam, vind je hier een ruime keuze aan kwalitatieve kleding voor een vriendelijke prijs. De stralende, schone winkels en het behulpzame personeel zorgen voor een aangename winkelervaring. Kom langs en ervaar het zelf!

Hoewel de winkel over het algemeen goed beoordeeld wordt, is het wel belangrijk om te weten dat de XL-maten klein uitvallen. Als je maat XL hebt, is het raadzaam om een grotere maat te proberen. WE Fashion baseert haar collectie namelijk op dunne mensen, wat betekent dat de XL-maten niet geschikt zijn voor iedereen met een grotere maat.

13.Zola Female

Zola Female
Zola is een vaste waarde voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle, kwalitatieve mode. Het team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit, en ze hebben altijd een verrassende collectie in huis om je te inspireren.

Helaas is de ervaring niet altijd even positief. Een jongere medewerkster staat erom bekend onvriendelijk en chagrijnig te zijn, vooral als je niet koopt wat ze je aanbiedt. Dit gedrag kan de pret van het winkelen bederven en ervoor zorgen dat klanten elders hun aankopen doen.

14.Urban Outfitters

Urban Outfitters

15.Imagine By Kim

Imagine By Kim

16.WE Fashion Rotterdam - Beursplein

WE Fashion Rotterdam - Beursplein

17.ONLY Rotterdam - Beurstraverse

ONLY Rotterdam - Beurstraverse

18.Weekday

Weekday

19.Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp

20.LOT Boutique

LOT Boutique

21.Summum Woman Brandstore, Rotterdam

Summum Woman Brandstore, Rotterdam
Post suggesties