Lijst 14 sportscholen in Stadsdriehoek Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-06

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Stadsdriehoek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals SportCity Rotterdam Lijnbaan, Sports Fit Lab, Anytime Fitness Rotterdam-Centrum, Snap Fitness Rotterdam-Centrum, Krachtig Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.SportCity Rotterdam Lijnbaan

SportCity Rotterdam Lijnbaan
Bij SportCity Rotterdam Lijnbaan vind je alles onder één dak: van state-of-the-art fitnessapparatuur tot groepslessen en een zwembad. En dat allemaal voor een ongelooflijk lage prijs. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en ervaar zelf hoe SportCity Rotterdam Lijnbaan jouw fitnesservaring naar een hoger niveau tilt!

2.Sports Fit Lab

Sports Fit Lab
**Sports Fit Lab: waar fitness en plezier samenkomen** Ontdek het fitnessparadijs dat de deuren opende tijdens de pandemie: Sports Fit Lab. Of je nu lid bent of niet, je kunt hier terecht voor een complete workout in de buitenlucht. Met materiaal van topkwaliteit en een sfeer die je motiveert, wordt trainen een feestje. De nette en schone omgeving zorgt voor een hygiënische beleving.

**Topcoach Murat: de sleutel tot succes** Achter het succes van Sports Fit Lab schuilt de gedreven en klantvriendelijke topcoach Murat. Zijn enthousiasme en expertise zijn aanstekelijk, waardoor je elke training vol vertrouwen tegemoet gaat. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, Murat staat altijd klaar met professioneel advies en persoonlijke begeleiding. Beleef de ultieme fitnesservaring bij Sports Fit Lab en laat Murat je helpen om je doelen te behalen!

Lees meer: Lijst 37 sportscholen in Rotterdam

3.Anytime Fitness Rotterdam-Centrum

Anytime Fitness Rotterdam-Centrum
  • Beoordeling: 4,2/5 (87 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester van Walsumweg 368, 3011 MZ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Anytime Fitness Rotterdam-Centrum is een gezellige en schone sportschool met vriendelijk personeel. De sportschool is goed uitgerust en de apparatuur is van hoge kwaliteit. De openingstijden zijn ruim, waardoor je altijd wel een momentje kunt vinden om te sporten. Het publiek is netjes en vriendelijk, en de sfeer is altijd goed. De sportschool is goed te combineren met onregelmatig werk, omdat je er 24/7 terecht kunt.

Anytime Fitness Rotterdam-Centrum is de ideale sportschool voor wie op zoek is naar een gezellige en schone plek om te sporten. De sportschool is goed uitgerust en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De openingstijden zijn ruim, waardoor je altijd wel een momentje kunt vinden om te sporten. Het publiek is netjes en vriendelijk, en de sfeer is altijd goed. Anytime Fitness Rotterdam-Centrum is de perfecte plek om fit te worden en te blijven!

4.Snap Fitness Rotterdam-Centrum

Snap Fitness Rotterdam-Centrum
Gelegen in het hart van Rotterdam-Centrum, biedt Snap Fitness een gastvrije oase voor fitnessfanaten. Betreed de goed uitgeruste en smetteloze faciliteit en ontmoet onze vriendelijke en deskundige team, klaar om u te begeleiden op uw gezondheidsreis. Onze moderne apparatuur en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat elke workout effectief en plezierig is, ongeacht of u een doorgewinterde atleet of een beginner bent.

Of u nu op bezoek bent of een Rotterdammer bent, Snap Fitness heet u van harte welkom. Mikey en zijn team staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke fitnesservaring heeft. Dompel uzelf onder in onze positieve en motiverende atmosfeer en ontdek waarom onze leden blijven terugkomen voor meer. Laat Snap Fitness Rotterdam-Centrum uw fitnessbestemming worden en ervaar vandaag nog het verschil!

Lees meer: Lijst 17 koffietentjes in Stadsdriehoek Rotterdam

5.Krachtig Rotterdam

Krachtig Rotterdam
Rotterdam, een stad vol verrassingen en met volop mogelijkheden om te genieten van het goede leven. Een bezoek aan Rotterdam is een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Eén van de highlights van Rotterdam is de imposante Erasmusbrug, die de noord- en zuidoever van de stad met elkaar verbindt. Een wandeling over deze brug biedt je een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Of bezoek het indrukwekkende Maritiem Museum, waar je alles leert over de rijke maritieme geschiedenis van de stad. En natuurlijk mag een bezoek aan de Markthal niet ontbreken. Deze unieke overdekte markt is een walhalla voor fijnproevers, met een aanbod van verse producten, delicatessen en specialiteiten uit alle windstreken.

6.Vondelgym Rotterdam

Vondelgym Rotterdam
Ervaar het enthousiasme en de expertise van onze trainers die jou motiveren om je grenzen te verleggen. Hun persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je efficiënt en veilig naar jouw fitnessdoelen toewerkt. Geniet van de onberispelijke hygiëne, luxe douches en handige voorzieningen die jouw workout tot een comfortabele beleving maken. Vondelgym Rotterdam is de ultieme bestemming voor fitnessliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit, stijl en resultaten.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Stadsdriehoek Rotterdam

7.Workoutclub Centrum

Workoutclub Centrum
Zeg vaarwel tegen saaie fitnesscentra en omarm de energieke sfeer van Workoutclub Centrum. Onze kleinschalige aanpak zorgt voor persoonlijke aandacht en een motiverende omgeving. Na elke training zul je een voldaan gevoel ervaren, wetende dat je een stap dichter bij je fitnessdoelen bent gekomen. Meld je vandaag nog aan en word onderdeel van onze fitnessgemeenschap die jou inspireert om het beste uit jezelf te halen.

8.Physiomotion

Physiomotion
Ervaar de exclusieve expertise van Physiomotion, waar deskundige fysiotherapeuten Joost en Stephanie hun jarenlange ervaring aanwenden voor jouw herstel. Hun persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van het menselijk lichaam zorgen voor snelle en blijvende resultaten.

Het team van Physiomotion hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en heldere communicatie. Zij vertalen de complexiteit van het lichaam op een begrijpelijke manier, zodat jij inzicht krijgt in je herstelproces. In hun gezellige sportschool bieden zij een scala aan behandelingen en trainingsprogramma's, afgestemd op jouw individuele behoeften. Of je nu kampt met blessures, lichamelijke klachten of gewoon op zoek bent naar verbetering, Physiomotion staat voor jou klaar met de meest effectieve behandelingen en de warmste zorg.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Stadsdriehoek Rotterdam

9.LieverFit - Personal Training in Rotterdam

LieverFit - Personal Training in Rotterdam
LieverFit: dé personal trainingstudio in Rotterdam waar jij je doelen bereikt.

Onze ervaren trainers stellen een trainingsschema op maat samen, afgestemd op jouw lichaam, doelen en vaardigheden. Met een team vol gedreven en motiverende professionals, creëren we een positieve en uitdagende trainingsomgeving. Of je nu beginner bent of gevorderd, bij LieverFit ben je aan het juiste adres voor een fittere en gezondere levensstijl.

10.Elite Sportcenter

Elite Sportcenter
Welkom bij Elite Sportcenter, dé plek voor professionele begeleiding op weg naar jouw fitnessdoelen. Met onze ervaren personal trainers krijg je een persoonlijke aanpak die je motiveert en helpt om het maximale uit jezelf te halen.

Onze trainers staan garant voor een intensieve en goed geplande begeleiding. Je ontvangt een persoonlijk dieetadvies, aanvullende oefeningen voor thuis en persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoering van oefeningen. Bovendien geven ze waardevolle adviezen over leefstijl, zodat je ook buiten de sportschool op de juiste weg blijft. Met Elite Sportcenter kies je voor een perfecte service en een persoonlijke benadering die je helpt om jouw fitnessdromen te verwezenlijken.

11.MyLife Rotterdam aan de Maas

MyLife Rotterdam aan de Maas
MyLife Rotterdam aan de Maas: Een oase voor gezondheid en welzijn!

Sta aan de drempel van een gezond en vitaal leven bij MyLife Rotterdam aan de Maas. Deze ultramoderne fitnessclub biedt alles wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te bereiken. Van geavanceerde cardio- en krachtapparatuur tot een team van ervaren trainers die begeleiding en motivatie bieden, MyLife heeft alles voor je in petto. En alsof dat nog niet genoeg is, ontspan je na je work-out in de heerlijke sauna en stoomcabine, voor een ultiem moment van rust en verwenning.

12.TrainMore Rotterdam Coolsingel

TrainMore Rotterdam Coolsingel

13.TrainMore Rotterdam Wijnhaven

TrainMore Rotterdam Wijnhaven

14.TrainMore Rotterdam Blaak Red Label

TrainMore Rotterdam Blaak Red Label
Post suggesties