Lijst 15 sportscholen in Schiebroek Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-07-08

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Schiebroek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sportcentrum De Wilgenring, Compound Gym Rotterdam, Sport & More Rotterdam, Sportschool Kimaita, Body Based. Laten we het samen ontdekken!

1.Sportcentrum De Wilgenring

Sportcentrum De Wilgenring
Zwem- en sportcomplex De Wilgenring biedt een waar zwemparadijs voor jong en oud. Kinderen beleven urenlang plezier in het speelse kinderbad met glijbaan, terwijl ouders ontspannen in het ruime diepe bad. Voor een sportieve uitdaging kun je terecht in het fitness- of wellnesscentrum.

De Wilgenring is een modern en goed onderhouden complex met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Er is ruime gratis parkeergelegenheid, zodat je gemakkelijk en snel ter plaatse bent. Het vriendelijke en gemotiveerde personeel staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke zwem- of sportervaring hebt.

2.Compound Gym Rotterdam

Compound Gym Rotterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (42 Review by google)
  • Adres:

    THE COMPOUND, Adrianalaan 382, 3053 JC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 13:00

Betreed Compound Gym Rotterdam en laat je betoveren door de levendige sfeer en inspirerende omgeving. Onze ervaren en gepassioneerde personal trainers staan klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis. Met behulp van onze state-of-the-art apparatuur en op maat gemaakte trainingsplannen helpen we je om jouw doelen te bereiken, of dat nu afvallen, spieropbouw of het verbeteren van je algemene gezondheid is.

Stap binnen bij Compound Gym Rotterdam en ervaar het verschil. Onze trainers zijn toegewijd aan het creëren van een positieve en motiverende trainingsomgeving waar je je op je gemak en uitgedaagd voelt. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, wij ontwerpen een programma dat past bij jouw unieke behoeften en doelen. Onze focus op persoonlijke aandacht en het opbouwen van een sterke band met onze klanten maakt Compound Gym Rotterdam de perfecte plek voor iedereen die serieus is over het verbeteren van hun fysieke en mentale welzijn.

Lees meer: Lijst 37 sportscholen in Rotterdam

3.Sport & More Rotterdam

Sport & More Rotterdam
Sport & More Rotterdam, dé sportschool waar sportplezier voorop staat. Geen overdreven ego's, maar gezellige medesporters die samen met jou het beste uit zichzelf halen. Onze ervaren trainers begeleiden je met humor en enthousiasme, zowel in groepslessen als met persoonlijke begeleiding. Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon lekker wilt bewegen, bij Sport & More Rotterdam ben je aan het juiste adres.

Voor wie liever zelfstandig traint, is er een ruime keuze aan fitnessapparatuur en een gezellige fitnessruimte. Kom langs en ervaar de unieke sfeer, deskundige begeleiding en het plezier van sporten bij Sport & More Rotterdam. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken in een omgeving waar sport en gezelligheid hand in hand gaan.

4.Sportschool Kimaita

Sportschool Kimaita
Sportschool Kimaita biedt niet alleen een plek voor fysieke training, maar ook een omgeving waar discipline en plezier hand in hand gaan. Ervaar een dynamische sfeer waar ervaren instructeurs je met een knipoog begeleiden naar je fitnessdoelen.

Voor de allerkleinsten creëren Peter en Levi een vrolijke en veilige setting waarin ze de basisbeginselen van sport spelenderwijs onder de knie krijgen. Door heldere regels en een positieve aanpak zien ouders hun kinderen opbloeien, zowel fysiek als mentaal.

Lees meer: Lijst 14 restaurants in Schiebroek Rotterdam

5.Body Based

Body Based
Bent u op zoek naar een persoonlijke trainer die u helpt uw fitnessdoelen te bereiken? Zoek dan niet verder dan Robert-Jan van Body Based! Als ervaren personal coach met een brede kennis van voeding en levensstijl, kan hij een trainingsprogramma op maat samenstellen dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon uw algemene conditie wilt verbeteren, Robert-Jan staat voor u klaar om u te begeleiden op uw fitnessreis. Met zijn motiverende aanpak en persoonlijke benadering zorgt hij ervoor dat u gemotiveerd blijft en resultaten boekt. Meld u vandaag nog aan voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe Body Based u kan helpen een gezondere en fittere levensstijl te bereiken!

6.CrossFit Hofplein District RdamAirport

CrossFit Hofplein District RdamAirport
CrossFit Hofplein District RdamAirport hanteert een deskundige en toegewijde aanpak om u naar uw gezondheidsdoelen te begeleiden. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, onze coaches zijn uitgerust om u te helpen slagen.

In onze ultramoderne faciliteiten ervaart u een motiverende en gastvrije omgeving. Ons team van trainers staat klaar om u te ondersteunen en aan te moedigen bij elke stap van uw fitnessreis. Of u nu streeft naar spieropbouw, vetverlies of algehele verbetering van uw conditie, CrossFit Hofplein District RdamAirport is de perfecte plek om uw doelen te bereiken. Meld u vandaag nog aan en ervaar het verschil dat professionele begeleiding en een fantastische sfeer kunnen maken op uw weg naar een gezonder, gelukkiger leven!

7.Stronger Things

Stronger Things
Sterker Things is een top sportclub waar je alles vindt wat je nodig hebt om fit te worden en te blijven. De trainers zijn zeer gedreven, kundig en vriendelijk. Ze helpen je graag om je doelen te bereiken, of dat nu afvallen, spieropbouw of gewoon lekker bewegen is. De kwaliteit van de personal training en de small group training is ongeëvenaard. Ik kom hier al een tijdje met veel plezier en ben van plan om nog lang lid te blijven!

In deze fijne en veilige sportschool heb ik weer plezier gekregen in het sporten. De small group trainingen zijn uitdagend, maar ik kan op mijn eigen niveau meedoen. Ik merk dat ik steeds sterker word, met dank aan trainer Jerell. Hij weet mij altijd te motiveren om het beste uit mezelf te halen. Ik raad Sterker Things van harte aan iedereen aan die op zoek is naar een goede sportschool!

8.ARC Buitenveld

ARC Buitenveld: een oase voor boogschutters midden in het stedelijk gebied. Verken deze unieke locatie in Rotterdam, waar je tot wel 90 meter kunt schieten. Of je nu een ervaren barebow-schutter bent of net begint met de sport, bij ARC Buitenveld vind je precies wat je zoekt. Ontdek de uitdagende 3D-doelen en ervaar het plezier van Fluflu-schieten.

Laat je meeslepen door de passie voor boogschieten en geniet van de prachtige omgeving van ARC Buitenveld. Ondanks de nabijheid van de luchthaven en het openbaar vervoer, biedt deze locatie een oase van rust en concentratie. Ervaar de ultieme boogschietbeleving en verbeter je vaardigheden in een inspirerende setting.

9.Actief Fysiotherapie - Medisch Centrum Schiebroek

Actief Fysiotherapie - Medisch Centrum Schiebroek
Bij Actief Fysiotherapie Medisch Centrum Schiebroek vind je de beste bekkenfysiotherapeut die jou weer optimaal laat bewegen. Door haar expertise kun je weer pijnvrij functioneren.

Maar Actief Fysiotherapie biedt nog veel meer. Met een team van specialisten op allerlei gebieden, vind je hier de oplossing voor ieder fysiek probleem. Of je nu last hebt van je nek, rug, knie of schouder, deze kundige fysiotherapeuten staan voor je klaar om je weer gezond en vitaal te laten voelen.

10.Focus by Fortes

Focus by Fortes

11.Doremindme

Doremindme

12.Abeelweg

Abeelweg

13.Herts' Sport Lokaal

Herts' Sport Lokaal

14.Virtus Centrum

Virtus Centrum
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Adrianalaan 382, 3053 JC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:00

15.Body Training Studio Schiebroek

Body Training Studio Schiebroek
Post suggesties