Lijst 37 sportscholen in Rotterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-06-24

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Classic Gym Rotterdam, SportCity Rotterdam Ceintuurbaan, Fox Gym, Basic-Fit Rotterdam Plompertstraat 24/7, Sportingclub de Uitweg. Laten we het samen ontdekken!

1.Classic Gym Rotterdam

Classic Gym Rotterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (112 Review by google)
  • Adres:

    Aelbrechtskade 28b, ingang Craandijkstraat 15, 3022 HL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 22:00

Als je op zoek bent naar een sportschool waar je je welkom voelt vanaf het moment dat je binnenstapt, dan is Classic Gym Rotterdam de plek voor jou. De eigenaren zijn super vriendelijk en de leden begroeten elkaar altijd met een glimlach. Binnen een paar dagen word je door bijna iedereen herkend en begroet, waardoor je je snel thuis voelt.

Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of gewoon fit wilt blijven, bij Classic Gym Rotterdam ben je aan het juiste adres. De sfeer is geweldig en de mensen zijn super vriendelijk. Je wordt altijd gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, ongeacht je doelen. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar zelf hoe fijn deze sportschool werkelijk is.

2.SportCity Rotterdam Ceintuurbaan

Train met de beste in een inspirerende omgeving

SportCity Rotterdam Ceintuurbaan
  • Beoordeling: 4,0/5 (224 Review by google)
  • Adres:

    Ceintuurbaan 181-183, 3051 KC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gecertificeerde instructeurs

  • Uitrusting:

    Fitnessapparatuur: loopbanden, crosstrainers, roeimachines, krachtstations en vrije gewichten

  • Prijsbereik:

    €€€

  • Geschikt voor:

    Sporters van alle niveaus, van beginners tot gevorderden

Fit for Free Ceintuurbaan is de perfecte sportschool voor iedereen die op zoek is naar een vriendelijke en motiverende omgeving om te trainen. Onze ervaren trainers staan altijd klaar om je te helpen en te begeleiden, en onze ruime fitnessruimte biedt genoeg ruimte om vrij te bewegen. Bovendien kun je genieten van onze uitgebreide keuze aan groepslessen, variërend van yoga tot spinning. Kom vandaag nog langs en ervaar zelf de Fit for Free-beleving!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Fox Gym

Fox Gym

4.Basic-Fit Rotterdam Plompertstraat 24/7

Basic-Fit: dé sportschool voor iedereen die wil werken aan een gezondere levensstijl

Basic-Fit Rotterdam Plompertstraat 24/7
  • Beoordeling: 4,2/5 (224 Review by google)
  • Adres:

    Plompertstraat 90, 3087 BD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Personal Trainer:

    De persoonlijke trainers zijn gecertificeerde instructeurs

  • Uitrusting:

    De sportschool beschikt over de volgende apparatuur: - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Vrije gewichten - Groepslessen - Wellnessfaciliteiten

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    De sportschool is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatieve sportschool

Kom in beweging in Rotterdam bij Basic-Fit Plompertstraat! Breng je workouts naar een hoger niveau in deze state-of-the-art sportschool, waar je wordt omringd door de nieuwste cardio-en krachtapparatuur. En niet te vergeten, de deskundige fysiotherapeut die klaar staat om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Betaal een gerust hart een bezoek aan Basic-Fit Plompertstraat en geniet van een veilige en hygiënische omgeving. Bewaar je waardevolle spullen in de lockers buiten de kleedkamers, zodat je je volledig kunt focussen op je workout. Ruime kleedkamers en verzorgde toiletten zorgen ervoor dat je je na je training weer fris en fruitig voelt. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, bij Basic-Fit Plompertstraat vind je alles wat je nodig hebt om je fitnessdromen waar te maken.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Sportingclub de Uitweg

Sportingclub de Uitweg
Sportingclub de Uitweg: De ultieme sportbeleving in Rotterdam!

Ervaar de Rotterdamse mentaliteit bij Sportingclub de Uitweg, waar gezelligheid, professionaliteit en motivatie samenkomen. Ons team van enthousiaste experts staat klaar om je te begeleiden naar een fitter en gezonder leven. Met een ruim aanbod aan trainingen, een moderne sauna en schoon ingerichte ruimtes, bieden wij je alle ingrediënten voor een ongeëvenaarde sportbeleving. Kom langs en ervaar zelf waarom Sportingclub de Uitweg 'Simply the Best' is in Rotterdam!

6.SportCity Rotterdam Lijnbaan

SportCity Rotterdam Lijnbaan
SportCity Rotterdam Lijnbaan is verhuisd naar een nieuwe locatie met nieuwe openingstijden. Vanaf nu kun je al om 6 uur 's ochtends beginnen met sporten. En het gebruik van de zaal is momenteel ook geen probleem.

Voor ongevaccineerden is het helaas niet meer mogelijk om te sporten in de sportschool. Je moet wel blijven betalen voor je abonnement.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.CrossFit Blijdorp

CrossFit Blijdorp
Welkom bij CrossFit Blijdorp, waar sportplezier en resultaat samenkomen! Wij bieden een unieke trainingservaring onder leiding van onze ervaren coach Michael. Bij CrossFit Blijdorp train je in een state-of-the-art box met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een intensieve en uitdagende workout. Geniet van ruime kleedruimtes, veilige kluisjes voor je waardevolle spullen en een hygiënische doucheruimte om je na de training op te frissen. Onze tennisbaan is omgebouwd tot een multifunctionele trainingsruimte, waar je samen met andere enthousiaste leden grenzen verlegt en samen naar betere resultaten streeft.

Train in onze moderne box, compleet met alle benodigde apparatuur. Ervaar het gemak van onze kleedruimtes en de veiligheid van onze kluisjes. Neem een verfrissende douche na je intensieve workout. Wij garanderen je een ongeëvenaarde trainingservaring bij CrossFit Blijdorp, waar je fysieke doelen haalt en een gezond en energiek leven leidt. Meld je nu aan en start je reis naar een fitter en gezonder lichaam!

8.Fit For Free Rotterdam Maashaven Zuid is nu SportCity

SportCity Maashaven Zuid: waar sporten en ontspanning samenkomen

Fit For Free Rotterdam Maashaven Zuid is nu SportCity
  • Beoordeling: 4,3/5 (180 Review by google)
  • Adres:

    Maashaven Zuidzijde 102, 3081 AE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gekwalificeerde instructeurs

  • Uitrusting:

    Loopbanden, crosstrainers, roeimachines, krachtapparaten, cardioapparaten

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Mensen die willen sporten in een moderne en goed uitgeruste sportschool

Fit For Free Rotterdam Maashaven Zuid is nu SportCity Rotterdam Maashaven Zuid is de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Met een breed scala aan fitnessapparatuur, groepslessen en wellnessfaciliteiten is er voor elk wat wils.

Of je nu beginner bent of een ervaren atleet, bij SportCity Rotterdam Maashaven Zuid vind je wat je zoekt. Het team van ervaren en gemotiveerde trainers staat altijd klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Daarnaast word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam tijdens je workout.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.RTM Lifestyle Gym

RTM Lifestyle Gym
RTM Lifestyle Gym is een paradijs voor fitnessliefhebbers. Onze persoonlijke benadering creëert een gemeenschap waar je je thuis voelt. Onze ervaren trainers staan altijd klaar om je te ondersteunen en te motiveren, zodat je je fitnessdoelen moeiteloos bereikt.

Bij RTM Lifestyle Gym is fitness meer dan alleen zweten en tillen. Het is een manier van leven, waar we je helpen om je gezondheid, conditie en algehele welzijn te verbeteren. Onze levendige en gezellige sfeer zorgt ervoor dat je elke training met plezier tegemoetziet. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij RTM Lifestyle Gym en ervaar zelf de kracht van een hechte fitnessgemeenschap.

10.Sports Fit Lab

Sports Fit Lab
Deze buitengewone service biedt een oplossing voor iedereen die waarde hecht aan fysieke activiteit, ongeacht lidmaatschap of ervaring. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, Sports Fit Lab biedt een veilige en toegankelijke manier om fit te blijven, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht.

11.SportCity Rotterdam De Kuip

SportCity Rotterdam De Kuip
SportCity Rotterdam De Kuip SportCity Rotterdam De Kuip is niet alleen een sportschool, het is ook een restaurant. Hier kun je genieten van een heerlijke maaltijd terwijl je wacht op je training of na een intensieve workout. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met gerechten voor ieder wat wils. Van gezonde salades tot hartige hamburgers, er is voor elk wat lekkers. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en ze zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt.

SportCity Rotterdam De Kuip is de perfecte plek om te sporten en te ontspannen. Met zijn state-of-the-art fitnessapparatuur, ruime groepslessen en heerlijke restaurant, heeft SportCity Rotterdam De Kuip alles wat je nodig hebt om fit en gezond te blijven. Kom vandaag nog langs en ervaar het zelf!

12.Anytime Fitness Rotterdam-Zevenkamp

Anytime Fitness Rotterdam-Zevenkamp
Anytime Fitness Rotterdam-Zevenkamp is dé sportschool voor iedereen die op zoek is naar een complete en motiverende fitnesservaring. Met een rustige, ruime en schone omgeving kun je hier optimaal trainen. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar om je te helpen en te motiveren.

Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of gewoon fit blijven, Anytime Fitness Rotterdam-Zevenkamp heeft alles wat je nodig hebt. De moderne cardio- en krachtapparatuur, waaronder het unieke paarse platform, zorgen voor een uitdagende en effectieve workout. En met de mogelijkheid om een personal trainer in te huren, kun je jouw fitnessdoelen nog sneller bereiken.

13.Krachtig Rotterdam

Krachtig Rotterdam

14.Stoker Health & Reha

Stoker Health & Reha

15.Vondelgym Rotterdam

Vondelgym Rotterdam

16.Anytime Fitness Rotterdam-Nesselande

Anytime Fitness Rotterdam-Nesselande

17.Compound Gym Rotterdam

Compound Gym Rotterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (42 Review by google)
  • Adres:

    THE COMPOUND, Adrianalaan 382, 3053 JC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 13:00

18.SportCity Rotterdam Zuidplein

SportCity Rotterdam Zuidplein

19.CrossFit Eudokia

CrossFit Eudokia

20.Noord

Noord

21.Workoutclub Centrum

Workoutclub Centrum

22.Lady's Gym Kralingen

Lady's Gym Kralingen

23.West Gym

West Gym

24.Basic-Fit Rotterdam Kralingseweg

Basic-Fit Rotterdam Kralingseweg

25.RDAM GYM

RDAM GYM

26.Snap Fitness Rotterdam-Centrum

Snap Fitness Rotterdam-Centrum

27.Anytime Fitness Rotterdam-Centrum

Anytime Fitness Rotterdam-Centrum
  • Beoordeling: 4,2/5 (87 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester van Walsumweg 368, 3011 MZ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

28.Anytime Fitness Kop van Zuid

29.Fit For Free Rotterdam Blijdorp is nu SportCity

SportCity Blijdorp: dé plek voor jouw work-out in Rotterdam!

  • Beoordeling: 4,3/5 (169 Review by google)
  • Adres:

    Abraham van Stolkweg 50, 3041 JA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gecertificeerde instructeurs.

  • Uitrusting:

    Uitrusting omvat cardioapparatuur, krachtapparatuur, vrije gewichten en groepsfitnessruimtes.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring.

30.Gymhouse

31.SportCity Rotterdam Zomerhofstraat

SportCity Rotterdam Zomerhofstraat

32.Basic-Fit Rotterdam Westzeedijk

Betaalbaar fitnessen met uitgebreide faciliteiten

Basic-Fit Rotterdam Westzeedijk
  • Beoordeling: 3,9/5 (286 Review by google)
  • Adres:

    Westzeedijk 387, 3024 EK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:30

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainer is gediplomeerd fitnessinstructeur

  • Uitrusting:

    - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Vrije gewichten - Groepslessen - Sauna

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring

33.Fit For Free Rotterdam Zuidplein is nu SportCity

SportCity: jouw plek voor een gezonde leefstijl

Fit For Free Rotterdam Zuidplein is nu SportCity
  • Beoordeling: 3,9/5 (242 Review by google)
  • Adres:

    Zuidplein 605A, 3083 BH Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke begeleiding door gecertificeerde instructeurs

  • Uitrusting:

    Cardio-, krachtapparatuur, vrije gewichten, zwembad, groepslessen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Voor iedereen die fit en gezond wil worden

34.Basic-Fit Rotterdam 1e Jerichostraat

Train onbeperkt voor een lage prijs

Basic-Fit Rotterdam 1e Jerichostraat
  • Beoordeling: 3,7/5 (163 Review by google)
  • Adres:

    1e Jerichostraat 18-20, 3061 GE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:30

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs staan klaar om je te helpen

  • Uitrusting:

    - Cardiomachines - Krachtmachines - Vrije gewichten - Groepslessen - Wellness

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring

35.MyLife Rotterdam aan de Maas

MyLife Rotterdam aan de Maas

36.SportCity Rotterdam Conradstraat

"SportCity: Waar fitness en plezier samenkomen"

SportCity Rotterdam Conradstraat
  • Beoordeling: 3,8/5 (182 Review by google)
  • Adres:

    Conradstraat 40, 3013 AP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gecertificeerde instructeurs met uitgebreide kennis

  • Uitrusting:

    Cardiovasculaire toestellen, Krachttoestellen, Vrije gewichten, Groepsfitnessruimtes, Zwembad

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Personen op zoek naar een complete fitnesservaring

37.Basic-Fit Rotterdam Jan Ligthartstraat

Train onbeperkt bij alle Basic-Fit sportscholen in Nederland

Basic-Fit Rotterdam Jan Ligthartstraat
  • Beoordeling: 3,9/5 (178 Review by google)
  • Adres:

    Jan Ligthartstraat 95, 3083 AL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:30

  • Personal Trainer:

    Begeleiding van gecertificeerde fitnessinstructeurs

  • Uitrusting:

    - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Vrij gewichten - Fitnesslessen - Wellness

  • Prijsbereik:

    €30-€50 per maand

  • Geschikt voor:

    Iedereen die wil werken aan een gezondere leefstijl

Post suggesties