Lijst 14 sportscholen in Overschie Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-02

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Overschie Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Zwemschool Kikkersprong Rotterdam locatie Zwembad Overschie, fit20 Rotterdam Overschie, Let's Go Fitness & Health Club, RUI MORAIS, de Brito Gym. Laten we het samen ontdekken!

1.Zwemschool Kikkersprong Rotterdam locatie Zwembad Overschie

Zwemschool Kikkersprong Rotterdam locatie Zwembad Overschie
Zwemschool Kikkersprong in Zwembad Overschie is een absolute aanrader voor ouders die hun kinderen veilig en plezierig willen leren zwemmen. Onze twee kinderen zwommen hier vanaf hun vierde jaar en behaalden allebei het C-diploma vóór hun zevende verjaardag. Het enthousiasme en geduld van de badmeesters en -juffen is bewonderenswaardig. zelfs onze dochter, die aanvankelijk aarzelde, werd snel enthousiast en genoot volop van haar zwemlessen.

De zwemlessen bij Kikkersprong zijn niet alleen leerzaam maar ook ontzettend leuk. De kinderen leren spelenderwijs de basisvaardigheden van het zwemmen en ontwikkelen tegelijkertijd hun zelfvertrouwen. Het is fantastisch om te zien hoe onze kinderen zich in korte tijd hebben ontwikkeld tot vaardige zwemmers. Wij kunnen Zwemschool Kikkersprong dan ook van harte aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een professionele en kindvriendelijke zwemschool in Rotterdam.

2.fit20 Rotterdam Overschie

fit20 Rotterdam Overschie
fit20 Rotterdam Overschie In slechts 20 minuten per week fit! Ik was sceptisch, maar niet meer! Het is 20 minuten afzien, maar het resultaat is verbluffend: ik ren zo 3 trappen op, heb meer energie en mijn rugpijn is verdwenen!

Sporten in slechts 20 minuten en toch voldaan zijn, het kan bij fit20. Onze ervaren trainers begeleiden je intensief tijdens de training, zodat jij het maximale uit je 20 minuten haalt. Na afloop voel je je energieker en fitter dan ooit tevoren. Probeer het zelf en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 10 brunch in Overschie Rotterdam

3.Let's Go Fitness & Health Club

Let's Go Fitness & Health Club
Laat u onderdompelen in een oase van welzijn bij onze Let's Go Fitness & Health Club! Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar gezondheid, welzijn en totale ontspanning. Wij bieden een keur aan geavanceerde fitnessapparatuur, die tot in de puntjes verzorgd en hygiënisch schoon zijn.

Ervaar de sensatie van onze state-of-the-art fitnessapparatuur tijdens uw proefdag, waarbij u alle mogelijkheden kunt ontdekken. Van krachtige cardiomachines tot innovatieve weerstandstrainingsapparatuur, we hebben alles in huis om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Geniet van de persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers, die u ondersteunen bij het creëren van een op maat gemaakt trainingsplan. Bij Let's Go Fitness & Health Club bieden we meer dan alleen een fitnessruimte; het is een bestemming voor welzijn, waar u uw lichaam en geest kunt revitaliseren.

4.RUI MORAIS

RUI MORAIS
Rui Morais Het is altijd een geweldige ervaring om hier op zondagochtend te komen en heerlijk te sporten.Er werd veel energie gedeeld met Rui en alle mensen.

Intense trainingen met een leuke groep mensen.Wat wil je nog meer?

Lees meer: Lijst 37 sportscholen in Rotterdam

5.de Brito Gym

de Brito Gym
Welkom bij de Brito Gym, waar fitness voor iedereen is, ongeacht leeftijd, geslacht of doelen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde atleet, onze enthousiaste trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis.

Bij Brito Gym draait alles om een veilige en ondersteunende trainingsomgeving. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en zorgen ervoor dat je met vertrouwen en plezier traint. Of je nu kiest voor groepslessen, persoonlijke training of bedrijfsfitness, wij hebben een programma dat bij je past. Kom langs en ervaar de energieke sfeer en de resultaten die je kunt bereiken met Brito Gym!

6.The Strength Formula

The Strength Formula
Bij The Strength Formula vind je geen fancy tierlantijntjes, maar wel een eerlijke en effectieve aanpak voor personal training en groepstrainingen. Eigenaar en personal trainer Rico zet al zijn kennis in om voor jou de juiste "formule" te vinden, zodat je jouw doelen moeiteloos bereikt. Zelfs als een plan niet werkt, blijft Rico zoeken naar een oplossing die wel resultaat oplevert.

De resultaten spreken voor zich: binnen 1,5 jaar samenwerken met Rik Kuijpers van The Strength Formula is één klant maar liefst 25 kg afgevallen dankzij de persoonlijke begeleiding en het handige appsysteem. Ervaar zelf het verschil en laat je door The Strength Formula naar een gezonder en fitter leven leiden!

7.Slim Rotterdam

Slim Rotterdam
  • Beoordeling: 4,7/5 (24 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 180, 3042 AJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 13:00

Ontdek het revolutionaire Rotterdam Slim, de ideale oplossing voor een gezonder en fitter leven! Dit innovatieve programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die lijden aan reuma, gewrichtsklachten of die moeite hebben met afvallen.

Ervaar de transformative kracht van Rotterdam Slim en getuige hoe het uw gezondheid en welzijn verbetert. De bewezen methoden en deskundige begeleiding zullen u helpen uw doelen te bereiken, of het nu gaat om het verlichten van pijn, het verliezen van gewicht of het verbeteren van uw algehele gezondheid. Stap in een wereld van welzijn en omarm de positieve veranderingen die Rotterdam Slim voor u in petto heeft!

8.Fit For Free Rotterdam Blijdorp is nu SportCity

SportCity: Waar sporten een feestje is

  • Beoordeling: 4,3/5 (169 Review by google)
  • Adres:

    Abraham van Stolkweg 50, 3041 JA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs staan klaar om u te helpen

  • Uitrusting:

    - Cardioapparatuur - Krachttoestellen - Groepslessen - Zwembad - Sauna

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een gezonde en actieve levensstijl

SportCity Blijdorp: Waar fitness en plezier samenkomen!

Sluit je aan bij SportCity Blijdorp en ervaar de ultieme fitnesservaring. Ons ruime centrum biedt een breed scala aan mogelijkheden, of je nu wilt trainen op je eigen tempo of meedoen met inspirerende groepslessen. Onze state-of-the-art apparatuur en deskundige trainers staan klaar om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Maar SportCity Blijdorp is meer dan alleen een sportschool - het is een gemeenschap van fitnessliefhebbers waar je wordt aangemoedigd, ondersteund en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

9.Judo010

Judo010
Als ervaren judoka is het een eer om les te mogen geven bij Judo010. Deze dynamische club verwelkomt alle leeftijden en niveaus, met lessen die op maat zijn gemaakt om ieders vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu een witte bander bent of een gevorderde judoka, je wordt uitgedaagd en ondersteund in een veilige en plezierige omgeving.

Sluit je aan bij de Judo010-gemeenschap en ervaar de voordelen van deze eeuwenoude krijgskunst. Van verbeterd zelfvertrouwen tot verbeterde fysieke conditie, judo heeft talloze voordelen voor zowel lichaam als geest. Meld je vandaag nog aan en begin je reis naar zelfverbetering en voldoening!

10.M&M Aerobic Studio

M&M Aerobic Studio
Bij M&M Aerobic Studio ervaar je de ultieme workout-belevenis. Onze ervaren trainers motiveren en begeleiden je in een gezellige en inspirerende omgeving. Van dynamische Zumba-sessies tot ontspannende yogalessen, wij bieden een breed scala aan lessen die perfect aansluiten bij jouw fitnessdoelen.

Trainen bij M&M Aerobic Studio is meer dan alleen zweten. Het is een kans om jezelf te ontplooien, stress te verminderen en het gezelschap van gelijkgestemden te genieten. Onze moderne faciliteiten en fijne setting creëren een motiverende ambiance waarin jij jouw fitnessgrenzen kunt verleggen. Doe mee en ontdek waarom M&M Aerobic Studio de beste keuze is voor jouw fitnessreis!

11.Rotterdam

  • Beoordeling: 4,7/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Wijnaendtslaan 15, 3042 CA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

12.Every Fit

Every Fit
  • Beoordeling: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 74A, 3043 AP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Elke Fit is een echte aanrader als je op een leuke manier veel techniek en inzicht wilt bijbrengen! De communicatie is erg goed, de trainers zijn vriendelijk en de begeleiding is echt top. Bovendien staat plezier centraal bij elke training.

Justin is een geweldige trainer. Hij daagt kinderen uit waar nodig, maar stelt altijd het plezier voorop. Ons zoontje gaat met veel plezier naar de trainingen van Justin.

13.Gymzaal Jan Steenstraat

Gymzaal Jan Steenstraat

14.De Sporterdammer

De Sporterdammer
Post suggesties