Lijst 23 sportscholen in Watergraafsmeer Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-11

Samengesteld uit de beste lijsten over sportscholen in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals OosterGym, ProFit Gym Fitness Amsterdam, Vondelgym Oost, SportCity Amsterdam Wibautstraat, USC Sportcentrum Universum. Laten we het samen ontdekken!

1.OosterGym

OosterGym
OosterGym is helaas niet de beste keuze als je op zoek bent naar een fijne sportschool. Het klantencontact is slecht, waardoor er snel misverstanden ontstaan. Het management is alleen maar geïnteresseerd in winst maken, en dat is jammer. De instructeurs zijn bescheiden en doen hun best, maar het management verpest het voor hen. Merk op dat de meeste foto's hier van de oude locatie zijn, voor hun verhuizing naar die bij de ijsbaan.

Als je op zoek bent naar een sportschool waar je je welkom voelt en waar je goed wordt behandeld, dan is OosterGym niet de beste keuze. Er zijn veel betere sportscholen in Amsterdam, dus ik raad je aan om verder te kijken.

2.ProFit Gym Fitness Amsterdam

Persoonlijke begeleiding en een gemotiveerde community

ProFit Gym Fitness Amsterdam
  • Beoordeling: 4,6/5 (329 Review by google)
  • Adres:

    Molukkenstraat 192, 1098 TW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs met meer dan 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    Cardiomachines, Krachttoestellen, Vrije gewichten, TRX-banden, Balanceballen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring

Hoewel het enigszins warm kan worden en op de cardio-apparatuur geen tv's aanwezig zijn, weegt het betaalbare maandbedrag en de gunstige ligging ruimschoots op tegen deze kleine nadelen. En goed nieuws: de verouderde apparatuur van Panatta wordt binnenkort vervangen, waardoor de gym nog aantrekkelijker wordt.

Lees meer: Lijst 35 sportscholen in Amsterdam

3.Vondelgym Oost

Vondelgym Oost
De Vondelgym Oost is een fantastische sportschool die alles biedt wat je nodig hebt voor een intensieve training. Van de nieuwste apparatuur, zoals ski-ergs, roeimachines en assault bikes, tot inspirerende lessen gegeven door gediplomeerde trainers. De locatie is ideaal, in het hart van Amsterdam, en de prijs is zeer redelijk gezien de uitgebreide faciliteiten en diensten die worden aangeboden.

Hoewel de sportschool iets aan de kleine kant is, wat de ruimte voor vrije trainingen beperkt, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de uitstekende sfeer en het motiverende team. De Vondelgym Oost is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete en effectieve workout-ervaring in een inspirerende omgeving.

4.SportCity Amsterdam Wibautstraat

SportCity: dé plek voor een gezonde en sportieve levensstijl.

SportCity Amsterdam Wibautstraat
  • Beoordeling: 4,0/5 (262 Review by google)
  • Adres:

    Wibautstraat 224, 1097 DN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Onze gediplomeerde trainers helpen je graag bij het behalen van je doelen.

  • Uitrusting:

    Loopschoenen, dumbbells, kettlebells, weerstandsbanden, yogamatten

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Sporters van alle niveaus, mensen die willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.

SportCity Amsterdam Wibautstraat is een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete en betaalbare sportschool. Met een ruime opzet en een uitgebreid aanbod aan toestellen, biedt SportCity alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. De ervaren trainers staan altijd klaar om je te begeleiden en te motiveren, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Of je nu beginner bent of een doorgewinterde sporter, bij SportCity Amsterdam Wibautstraat vind je alles wat je zoekt. De sportschool is ruim opgezet, met veel licht en ruimte om vrij te bewegen. De toestellen zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig onderhouden, zodat je altijd veilig en efficiënt kunt trainen. En met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding is SportCity Amsterdam Wibautstraat de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en complete sportschoolervaring.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.USC Sportcentrum Universum

Speciale punt samengevat in 10 woorden

USC Sportcentrum Universum
  • Beoordeling: 4,6/5 (307 Review by google)
  • Adres:

    Science Park 306, 1098 XH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainer gecertificeerd als instructeur

  • Uitrusting:

    Apparatuurlijst van 5 items

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Geschikt voor:

    Doelgroep omschreven in 10 woorden

Ontdek USC Sportcentrum Universum, uw ultieme bestemming voor een gezonde levensstijl! Met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waaronder een ultramoderne fitnessruimte, een ruim zwembad en een luxe sauna, biedt Universum alles wat u nodig hebt om uw fitnessdoelen te bereiken.

Of u nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met fitness, ons team van deskundige trainers staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar welzijn. Geniet van een uitdagende workout in onze ruime fitnessruimte, dobber in ons verfrissende zwembad of ontspan in onze rustgevende sauna. Bij USC Sportcentrum Universum is er voor ieder wat wils. Kom vandaag nog langs en ervaar de toekomst van fitness, waar gezondheid, welzijn en plezier samenkomen!

6.Kops Gym

Kops Gym
Kops Gym Bert is een boksschool die staat als een huis. Iedereen is hier welkom, of je nou een beginner bent of een ervaren bokser. De trainers zijn stuk voor stuk vakmensen die je met passie en geduld begeleiden naar jouw doelen. De sfeer is gemoedelijk en respectvol, waardoor je je snel thuis voelt.

Bij Kops Gym Bert train je op hoog niveau. De trainingen zijn uitdagend, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Je leert de fijne kneepjes van het boksen en ontwikkelt niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Of je nou wilt afvallen, fitter worden of gewoon lekker wilt sporten, bij Kops Gym Bert zit je goed. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf de unieke sfeer en kwaliteit van deze boksschool.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.USC Amstelcampus Sport & Fitness

SCL Health combineert geavanceerde fitnessfaciliteiten met deskundige persoonlijke training om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

USC Amstelcampus Sport & Fitness
  • Beoordeling: 4,0/5 (195 Review by google)
  • Adres:

    Wibautstraat 5b, 1091 GH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers met tenminste 10 jaar ervaring

  • Uitrusting:

    - Fitnessapparatuur - Cardioapparatuur - Groepsfitnesszalen - Zwembad - Sauna

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een complete fitnesservaring

USC Amstelcampus Sport & Fitness: de ultieme workoutbestemming!

Stap binnen in een wereld van onbeperkte fitnessmogelijkheden bij USC Amstelcampus Sport & Fitness! Met een state-of-the-art fitnessruimte en een gevarieerd lesprogramma is er voor ieder wat wils. Train je lichaam en geest met onze professionele trainers, die je naar nieuwe hoogten begeleiden. Of je nu een ervaren fitnessfanaat bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Ervaar de energie van onze bruisende fitnesscommunity en bereik de beste versie van jezelf!

8.Rockstar Lifestyle

Rockstar Lifestyle
Rockstar Lifestyle is niet zomaar een sportschool, het is een community. Een plek waar je je thuis voelt, waar iedereen je naam kent en waar je jezelf kunt zijn. Met super professionele docenten die de technieken en oefeningen goed uitleggen, krijg je hier alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Maar Rockstar Lifestyle is meer dan alleen een sportschool. Het is een plek waar je je goed voelt, waar je vrienden maakt en waar je jezelf kunt uitdagen. Met een super positieve vibe en een fantastische aandacht voor ieder lid, is dit de plek waar je wilt zijn.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Spallys

Spallys
Spally's is de top sportschool voor kickboksen! De trainers zijn zeer ervaren en letten goed op techniek. Het is de ideale plek om deze vechtsport onder de knie te krijgen.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij Spally's word je met open armen ontvangen. De trainers geven duidelijke instructies en staan altijd klaar om je te helpen. De sportschool is schoon, heeft nieuwe apparatuur en een geweldige sfeer. Kom langs voor een heavybag-sessie en ervaar het zelf!

10.Amsterdam Training Center

Amsterdam Training Center
Op zoek naar de beste Jiu Jitsu training in Amsterdam? Zoek niet verder dan 10th Planet Amsterdam! Onze sportschool is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om je grappling skills naar een hoger niveau te tillen. En het allerbelangrijkste: we hebben een team van ervaren instructeurs die je graag helpen je doelen te bereiken.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde veteraan, bij 10th Planet Amsterdam is er een plek voor jou. Onze lessen zijn klein en persoonlijk, zodat je de aandacht krijgt die je nodig hebt om te slagen. En met onze flexibele schema's kun je gemakkelijk een tijd vinden die bij je past. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en ervaar zelf waarom 10th Planet Amsterdam de beste plek is om Jiu Jitsu in Amsterdam te trainen!

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.Roure Personal Training

Roure Personal Training
Roure Personal Training is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde personal trainer die ons team komt versterken.

Als personal trainer ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van trainingsprogramma's op maat voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met cliënten om hun fitnessdoelen te bepalen en hen te begeleiden bij het bereiken van deze doelen. Daarnaast geef je voedingsadvies en zorg je voor een positieve en motiverende trainingsomgeving.

12.Kings Gym Amsterdam

Kings Gym Amsterdam

13.Workoutspace

Workoutspace

14.We Are Queer

We Are Queer

15.Workout Amsterdam GYM

Workout Amsterdam GYM
  • Beoordeling: 5,0/5 (21 Review by google)
  • Adres:

    Entrance at the back, H.J.E. Wenckebachweg 123, 1096 AM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 18:30

16.AmstelGym

AmstelGym

17.Fitness Nederland - Amsterdam Oost

Fitness Nederland - Amsterdam Oost

18.The Body Studio Oost

The Body Studio Oost

19.MOUSID GYM

MOUSID GYM

20.Eastbound Gym

Eastbound Gym

21.Sportschool American Fitness (R.E. Poublon)

Sportschool American Fitness (R.E. Poublon)

22.SportCity Amsterdam Linnaeushof

SportCity Amsterdam Linnaeushof

23.TrainMore Amsterdam Oost Black Label

TrainMore Amsterdam Oost Black Label: jouw persoonlijke sportschool in hartje Amsterdam!

TrainMore Amsterdam Oost Black Label
  • Beoordeling: 3,6/5 (275 Review by google)
  • Adres:

    Oranje-Vrijstaatkade 21, 1093 KS Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Persoonlijke trainers zijn gecertificeerde instructeurs.

  • Uitrusting:

    De sportschool beschikt over loopbanden, crosstrainers, roeiers, halters en dumbbells.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    De sportschool is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus.

Post suggesties