Lijst 19 kleding winkels in Watergraafsmeer Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-11

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Helly Secondhand Tweedehands Kwaliteitskleding, Leger des Heils Amsterdam Oost winkel en huiskamer voor de buurt, Losyana Amsterdam-Oost, Lemonade Kids Fashion en Lifestyle, WOLF World of Lifestyle and Fashion Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Helly Secondhand Tweedehands Kwaliteitskleding

Helly Secondhand Tweedehands Kwaliteitskleding
Helly Secondhand: een waar paradijs voor liefhebbers van unieke en stijlvolle tweedehandskleding. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld, met alleen de meest bijzondere items die garant staan voor een opvallende verschijning. Of je nu op zoek bent naar een vintage pareltje of een modern statement piece, bij Helly Secondhand vind je het gegarandeerd.

Onze kleding is met liefde geselecteerd en geprijsd om voor ieders budget toegankelijk te zijn. Zo kun je genieten van de luxe van hoogwaardige mode zonder de hoofdprijs te betalen. Laat je inspireren door onze unieke mix van stijlen en kleuren, en ontdek de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Stap binnen bij Helly Secondhand en ervaar de vreugde van het vinden van die ene bijzondere vondst die je garderobe compleet maakt.

2.Leger des Heils Amsterdam Oost winkel en huiskamer voor de buurt

Leger des Heils Amsterdam Oost winkel en huiskamer voor de buurt
Het Leger des Heils in Amsterdam Oost is een baken van hoop voor de buurt. Als winkel en huiskamer biedt deze organisatie niet alleen materiële hulp, maar ook een plek om tot rust te komen en een praatje te maken. Het team van toegewijde medewerkers en vrijwilligers staat klaar om een luisterend oor te bieden, een kopje koffie te schenken en een helpende hand te bieden aan iedereen die binnenstapt.

Of je nu dakloos bent, eenzaamheid ervaart of gewoon een plek zoekt om te ontspannen, het Leger des Heils verwelkomt je met open armen. De winkel biedt een breed scala aan goederen, waaronder kleding, meubels en huishoudelijke artikelen, die allemaal tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals maaltijden, spelletjes en dagtochtjes, waardoor mensen verbinding kunnen maken en zich minder geïsoleerd voelen. Het Leger des Heils is meer dan alleen een liefdadigheidsorganisatie; het is een gemeenschap waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Lees meer: Lijst 36 kleding winkels in Amsterdam

3.Losyana Amsterdam-Oost

Losyana Amsterdam-Oost
  • Beoordeling: 4,4/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 395HS, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:00

Of u nu kiest voor een intieme avond voor twee of een gezellige bijeenkomst met vrienden, Losyana biedt een warm en gastvrij ambiance. Laat u betoveren door de verfijnde smaken en uitzonderlijke service, terwijl u geniet van een avondje culinaire verwondering. Reserveren is aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen, want deze culinaire bestemming is zeer geliefd.

4.Lemonade Kids Fashion en Lifestyle

Lemonade Kids Fashion en Lifestyle
Hoewel de prijsjes iets hoger liggen, is de kwaliteit en service onovertroffen. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om te helpen en advies te geven, zodat jij en jouw kindje met een tevreden gevoel naar huis gaan. Een ware beleving voor modebewuste mama's en kids!

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.WOLF World of Lifestyle and Fashion Amsterdam

WOLF World of Lifestyle and Fashion Amsterdam
Betreed de wereld van WOLF World of Lifestyle and Fashion in Amsterdam, waar mode en stijl samenkomen in een luxueuze ambiance. Hier vind je een uitgebreide collectie hoogwaardige kledingstukken, accessoires en woonaccessoires, zorgvuldig gecureerd om aan de verfijnde smaak van de moderne kosmopoliet te voldoen.

Ervaar de uitzonderlijke klantenservice die WOLF kenmerkt. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item, of het nu gaat om een nieuwe garderobe voor een speciale gelegenheid of een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bij WOLF word je behandeld als een gewaardeerde gast, waardoor je keer op keer terug wilt komen voor een onvergetelijke winkelervaring.

6.BIGGLES Amsterdam

BIGGLES Amsterdam
BIGGLES Amsterdam biedt een ongeëvenaarde winkelervaring die modeliefhebbers van A tot Z zal bekoren. Met een grote selectie stijlvolle kledingstukken, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar hét perfecte outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je garderobe wilt updaten, BIGGLES heeft het allemaal.

Wat BIGGLES écht bijzonder maakt, is hun uitzonderlijke klantenservice. Ze zijn altijd bereid om je te helpen het juiste te vinden voor jouw stijl en lichaamstype. Hun online hulp via WhatsApp en Instagram is snel en professioneel, waardoor je gemakkelijk vragen kunt stellen en advies kunt krijgen. En met hun handige click & collect-service kun je online shoppen en jouw aankopen snel en eenvoudig ophalen in de winkel.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Carla

Carla
Carla is een waar paradijs voor modeliefhebbers! Betreed haar winkel aan de Middenweg 34 in Amsterdam en laat je betoveren door een wereld vol prachtige jurken. Van klassieke tot trendy designs, van petite tot maatje XL, Carla heeft voor elk figuur en elke stijl de perfecte jurk.

Eigenaresse Carla staat bekend om haar eerlijke advies en uitstekende service. Zij helpt je graag bij het vinden van de jurk die perfect bij je past, of je nu op zoek bent naar een bijzondere outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon een jurk om je dagelijkse garderobe mee op te frissen. Met haar liefde voor mode en oog voor detail weet Carla precies wat jouw figuur flatteert en wat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je verrassen door haar uitgebreide collectie en de persoonlijke aandacht die je in Carla's winkel zult ontvangen. Bezoek haar vandaag nog en vind jouw droomjurk!

8.De Klaproos Mode

De Klaproos Mode
De Klaproos Mode: een oase voor modeliefhebbers Stap binnen in het elegante rijk van De Klaproos Mode en dompel jezelf onder in een wereld van stijl en verfijning. Onze ruime winkel is een paradijs voor modebewuste dames, met een ongeëvenaarde selectie van topmerken en exclusieve ontwerpen.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een bijzondere gelegenheid of gewoon je garderobe wilt aanvullen met tijdloze stukken, ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen. Van zachte cashmere truien tot flatterende jurken en chique accessoires, De Klaproos Mode heeft voor ieder wat wils. Onze zorgvuldig samengestelde collectie biedt een perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en betaalbaarheid.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Fifty Fifty Vintage | Tweedehands kleding

Fifty Fifty Vintage | Tweedehands kleding
Stap binnen in de stijlvolle wereld van Fifty Fifty Vintage, waar duurzaamheid en mode hand in hand gaan. Ervaar een ontspannen sfeer onder het genot van een kopje koffie, terwijl je de unieke parels uit onze tweedehandskledingcollectie ontdekt. Elk kledingstuk is zorgvuldig geselecteerd, met de nadruk op merkmode.

Fifty Fifty Vintage hanteert een strenge inkoopstrategie, maar zorgt wel voor een eerlijke beloning voor zijn leveranciers. Deze hoge eisen garanderen de kwaliteit van onze tweedehandsitems, zodat jij met een gerust hart kunt shoppen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Laat je inspireren door de vintage vibes en vind jouw perfecte match tussen stijl en bewustzijn.

10.We Are Vintage

We Are Vintage

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.le boutique A'dam oost

le boutique A'dam oost
De unieke boetiek A'dam Oost is een oase van stijl en gastvrijheid. Stap binnen en word verwelkomd door een vriendelijke eigenaar die graag zijn passie voor mode met je deelt. De winkel staat bekend om zijn opvallende collecties, die zorgvuldig zijn samengesteld met oog voor detail.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends of tijdloze klassiekers, bij A'dam Oost vind je het allemaal. De winkel is meer dan alleen een winkel; het is een plek om inspiratie op te doen, te ontspannen en jezelf te verwennen met iets unieks. Dus waarom wachten? Bezoek vandaag nog A'dam Oost en ontdek de magische wereld van stijl en service.

12.Shoeby - Amsterdam Oostpoort

Shoeby - Amsterdam Oostpoort
Of je nu zoekt naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je garderobe wilt opfrissen, bij Shoeby Amsterdam Oostpoort vind je zeker wat je zoekt. Van formele pakken tot casual jeans, van chique jurken tot sportieve hoodies, onze collectie biedt een breed scala aan stijlen en maten om aan jouw smaak en wensen te voldoen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen de perfecte items te vinden die jouw unieke stijl complementeren.

13.Manzaram

  • Beoordeling: 3,6/5 (31 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 78-A, 1093 GH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

14.Chic

Chic
  • Beoordeling: 3,8/5 (10 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 377E, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

15.Kenza Women Collection

Kenza Women Collection
  • Beoordeling: 3,4/5 (18 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 425, 1093 CN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:00

16.Swaglikeohio

Swaglikeohio

17.WAM Denim

WAM Denim
  • Beoordeling: 4,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 189, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

18.La Chica Fashion

La Chica Fashion

19.Little East Amsterdam

Little East Amsterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Waldenlaan 16, 1093 KS Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:00

Post suggesties