Lijst 22 kleding winkels in Grachtengordel Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-15

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals The Sting Kalverpassage, WE Fashion Amsterdam - Kalverstraat, Concrete Store Amsterdam, Rumors Vintage & Design, de9heren. Laten we het samen ontdekken!

1.The Sting Kalverpassage

"De Sting, waar mode en stijl samenkomen"

The Sting Kalverpassage
  • Beoordeling: 4,3/5 (512 Review by google)
  • Adres:

    Singel 457, 1012 WP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Divers Product:

    De Sting Kalverpassage biedt een breed assortiment aan kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen.

  • Productkwaliteit:

    De producten van De Sting zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen.

  • Klantenservice:

    Het personeel van De Sting is vriendelijk en behulpzaam, en staat altijd klaar om u te helpen met het vinden van de juiste producten.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Kleedkamers, Gratis WiFi, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk

2.WE Fashion Amsterdam - Kalverstraat

Voor al jouw modebehoeften

WE Fashion Amsterdam - Kalverstraat
  • Beoordeling: 4,4/5 (289 Review by google)
  • Adres:

    Kalverstraat 65-67, 1012 NZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Veel verschillende soorten kleding en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige materialen en afwerking

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Betaalpassen geaccepteerd, Cadeaubonnen beschikbaar

Bezoek WE Fashion aan de Kalverstraat in hartje Amsterdam en ontdek een mode walhalla waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Onze deskundige medewerkers staan met een glimlach klaar om je te helpen de perfecte outfit samen te stellen uit onze uitgebreide collectie modieuze dames- en herenkleding. Of je nu op zoek bent naar een trendy nieuw jurkje, een stijlvolle pantalon of een casual sweater, bij WE Fashion vind je gegarandeerd je gading.

En het beste van alles? WE Fashion zet zich in voor een duurzamere toekomst. Ontdek onze groeiende assortiment kleding, schoenen en accessoires gemaakt van duurzame materialen. Zo kun je er niet alleen goed uitzien, maar ook een steentje bijdragen aan het beschermen van onze planeet. Kom langs bij WE Fashion aan de Kalverstraat en ervaar de ultieme modebeleving, waar stijl, vriendelijke service en duurzaamheid samenkomen

Lees meer: Lijst 36 kleding winkels in Amsterdam

3.Concrete Store Amsterdam

Concrete Store Amsterdam
Bezoek Concrete Store Amsterdam, een mekka voor designliefhebbers. Ontdek een schatkamer aan unieke, handgemaakte items van getalenteerde ontwerpers. Hun zorgvuldig geselecteerde collectie ademt originaliteit en exclusiviteit.

De winkel is een walhalla voor wie op zoek is naar unieke stukken die de tand des tijds zullen doorstaan. Laat je inspireren door de creatieve geest van Amsterdamse ontwerpers en vind bijzondere geschenken, decoratieve objecten en mode-items die je garderobe naar een hoger niveau tillen. Een bezoek aan Concrete Store Amsterdam is een must voor liefhebbers van design en mode.

4.Rumors Vintage & Design

Unieke winkelervaring in het hart van Amsterdam

Rumors Vintage & Design
  • Beoordeling: 4,5/5 (154 Review by google)
  • Adres:

    Haarlemmerstraat 29, 1013 EJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan vintage en design meubels en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit vintage en design items met garantie

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat u graag helpt

  • Prijsbereik:

    €€ - €€€

  • Voorzieningen:

    Wifi, Pinnen mogelijk, Bezorgservice, Inruilservice, Verhuurservice

Stap binnen bij Rumors Vintage & Design en ontdek een schatkamer vol unieke vondsten. Van zachte, leren laarzen tot scherp gesneden overhemden en stijlvolle blazers, elk item vertelt een eigen verhaal. En vergeet niet de prachtig geborduurde tassen die wachten om jouw stijl te complementeren. Laat je betoveren door de zorgvuldig samengestelde collectie en vind dat ene speciale piece dat je garderobe zal transformeren.

Hoewel de prijzen misschien iets hoger zijn, is de kwaliteit en exclusiviteit van de items onbetwistbaar. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en ontdek nieuwe ideeën om jouw eigen vintage stijl te creëren. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een subtiele touch van het verleden, Rumors Vintage & Design heeft alles in huis om jouw vintage dromen uit te laten komen.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

5.de9heren

de9heren
Bij de9heren vind je een veelzijdige collectie herenkleding van hoge kwaliteit. Van stijlvolle overhemden tot comfortabele badkleding, er is voor iedere gelegenheid iets te vinden. De vriendelijke en behulpzame eigenaar staat altijd klaar om je te adviseren, zodat je de perfecte outfit kunt samenstellen. Of je nu zoekt naar een chique pak voor een speciale gelegenheid of een casual outfit voor een dagje uit, bij de9heren ben je aan het juiste adres.

Hoewel sommige klanten lovend zijn over de service en het assortiment, zijn er ook enkele negatieve ervaringen gemeld. Zo werd de service als onvoldoende ervaren en was de keuze beperkt. Ook de houding van de eigenaar werd als ongeïnteresseerd en ongemotiveerd beschreven. Het is belangrijk om te vermelden dat deze ervaringen niet representatief zijn voor de algemene consensus over de9heren. De meeste klanten zijn zeer tevreden over hun aankopen en bevelen de winkel graag aan.

6.Kilo store

Kilo store
Een bezoekje aan Kilo Store is als een schatgraven in een vintagewalhalla. De uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde collectie nodigt uit tot eindeloos rondsnuffelen, waar je je verliest in de unieke stijlen en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Als kers op de taart krijg je bij het afrekenen twee gratis buttons uit de jaren '80, die jouw bezoek een extra nostalgische touch geven. Pak deze kans om een stijlvol en betaalbaar stukje vintagegeschiedenis aan je garderobe toe te voegen!

Helaas, gisteren had mijn bezoekje een onverwachte wending. Bij het betreden van de winkel werd ik overweldigd door een doordringende geur van vochtige aarde en stof. Als doorgewinterde vintageliefhebber ben ik gewend aan de geur van oude kleding, maar deze extra laag modder was overweldigend. Daardoor werd mijn zoektocht naar een jas voor mijn partner eerder een race tegen de klok om de geur zo snel mogelijk te ontvluchten.

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

7.Kapten & Son Store Amsterdam

Kapten & Son Store Amsterdam
Welkom in de wereld van Kapten & Son! Deze stijlvolle boetiek in het hart van de Negen Straatjes is een waar paradijs voor liefhebbers van mode en interieur. Ontdek de unieke selectie van kleding, accessoires en woonartikelen van het merk en laat je inspireren door de verfijnde esthetiek.

Het vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte outfit of het vinden van het perfecte cadeau. Of je nu op zoek bent naar een trendy jas, een chique jurk of een statement-stuk voor je interieur, bij Kapten & Son vind je gegarandeerd wat je zoekt. Stap binnen en ervaar de unieke sfeer van deze winkel die perfect aansluit bij de levendige en stijlvolle Amsterdamse buurt.

8.Samsøe Samsøe - Wolvenstraat

Samsøe Samsøe - Wolvenstraat

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

9.Kultivate Brand Store

Kultivate Brand Store
Ontdek de culinaire wereld van Kultivate en Pig & Hen! Onze gloednieuwe Brand Store is een feest voor foodies, waar je de heerlijkste producten van eigen bodem vindt. Van verse groenten en fruit tot ambachtelijke kazen en vleeswaren, wij hebben alles om jouw smaakpapillen te verwennen.

Duik in onze selectie van lokale lekkernijen en steun tegelijkertijd duurzame boeren en producenten. Onze producten zijn met zorg en passie geteeld en bereid, zodat jij kunt genieten van pure, eerlijke smaken. En het beste? Wij bezorgen jouw boodschappen binnen een week, waardoor jij moeiteloos kunt genieten van verse, lokale producten. Kom langs in onze Brand Store en laat je inspireren door de culinaire rijkdom van Nederland!

10.Gray Label Store

Gray Label Store
Ontdek de unieke eenvoud van Gray Label Store. Onze kinderkleding wordt gekenmerkt door een minimalistisch ontwerp, oogstrelende kleuren en ongeëvenaarde kwaliteit. De stofjes voelen zijdezacht aan, waardoor je kleintje zich de hele dag door comfortabel zal voelen.

Hoewel Gray Label Store iets prijziger is, is de kwaliteit en duurzaamheid van onze kleding het zeker waard. Bovendien zijn er regelmatig aantrekkelijke kortingen beschikbaar als je meerdere items of pakketten aanschaft. Geef je kind het allerbeste met Gray Label Store en geniet van het comfort en de stijl die onze kleding te bieden heeft.

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

11.Rumors Vintage & Design

Rumors Vintage & Design
Kom snuisteren tussen de schatten van Rumors Vintage & Design! Hier vind je een schat aan prachtige vintage items, van sieraden tot kleding en meubels. Veel van de items zijn geprijsd per gewicht, zodat je voor een koopje kunt vertrekken.

Ook liefhebbers van tweedehandskleding komen bij Rumors Vintage & Design aan hun trekken. Hier vind je een ruime keuze aan artikelen, waaronder een indrukwekkende collectie Barbour gewaxte jassen. Neem dus snel een kijkje en ontdek de verborgen parels die op je wachten!

12.Concrete Matter

Concrete Matter
Concrete Matter is een unieke herenmodezaak die zich specialiseert in vintage kleding. Voor de liefhebbers van de populaire tv-serie "Peaky Blinders" is dit dé plek om de stijlvolle elementen uit die tijd te vinden. Het merk "Pike Brothers" is een van de favorieten in deze zaak, bekend om zijn stevige Dry Denim jeans.

De winkel heeft een uitgebreide collectie vintage herenkleding, waaronder broeken, overhemden, jassen en accessoires. De stijl is geïnspireerd op de jaren 1920 tot 1950, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het team van Concrete Matter heeft een passie voor vintage mode en helpt je graag bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

13.OSKA Amsterdam

OSKA Amsterdam
De prachtige collectie van OSKA Amsterdam biedt een verrassend scala aan kleuren en stijlen, waarbij elk stuk een verhaal vertelt. Ontdek de unieke ontwerpen die passen bij uw persoonlijke esthetiek en ervaar de onvergelijkbare kwaliteit die OSKA te bieden heeft.

Stap binnen in de gastvrije sfeer van OSKA Amsterdam en laat u verwelkomen door het vriendelijke en behulpzame personeel. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe of gewoon inspiratie zoekt, het team van OSKA is er om u een onvergetelijke winkelervaring te bieden. Verlies uzelf in de wereld van OSKA en ontdek de perfecte outfit om uw eigen verhaal te vertellen.

14.BrandMission

BrandMission

15.Ikala Fashion

16.Closed

Closed

17.Maje Debijenkorf - Amsterdam

Maje Debijenkorf - Amsterdam

18.ba&sh - Amsterdam - Hartenstraat

ba&sh - Amsterdam - Hartenstraat

19.Local Service

Local Service

20.Urban Outfitters

Plaats om unieke items te vinden die je nergens anders zult vinden.

Urban Outfitters
  • Beoordeling: 3,8/5 (1344 Review by google)
  • Adres:

    Kalverstraat 31-33, 1012 NX Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan unieke en trendy kledingstukken, accessoires en woonartikelen.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit materialen en vakmanschap, met een focus op duurzaamheid.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat bereid is om advies te geven.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Uitgebreide dames- en herenafdeling, Accessoires en woonartikelen, Gratis wifi, Pashokjes, Centrale locatie in het centrum van Amsterdam

21.Subdued

Subdued

22.Elements of Freedom - Brandstore

Elements of Freedom - Brandstore
Post suggesties