Lijst 13 kleding winkels in Buikslotermeer Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-16

Samengesteld uit de beste lijsten over kleding winkels in Buikslotermeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Action Amsterdam Buikslotermeer, WE Fashion Amsterdam-Noord - Buikslotermeerplein, B5mode Amsterdam, SNOP Fashion, Mister Shop. Laten we het samen ontdekken!

1.Action Amsterdam Buikslotermeer

De plek voor al je dagelijkse boodschappen en meer

Action Amsterdam Buikslotermeer
  • Beoordeling: 4,2/5 (896 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 121 A, 1025 ET Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Verschillende soorten producten voor verschillende behoeften

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers die klaar staan om te helpen

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Overdekte winkels, Toiletten, Geldautomaat, Eetgelegenheden

Welkom bij Action Amsterdam Buikslotermeer, een ware schatkamer aan koopjes in winkelcentrum Boven 't Y. Onze ruime winkel staat vol met een eindeloze verscheidenheid aan producten die constant wisselen. Mis de onweerstaanbare aanbiedingen niet en geniet van de aantrekkelijke prijzen op al je favoriete artikelen.

Ontdek de magie van Action met elke stap die je zet. Verdwaal in de doolhof van secties, van huishoudelijke artikelen tot gereedschap, speelgoed en meer. Vind precies wat je zoekt of laat je verrassen door onverwachte vondsten. Ons team van vriendelijke medewerkers staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je bezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

2.WE Fashion Amsterdam-Noord - Buikslotermeerplein

WE Fashion Amsterdam-Noord - Buikslotermeerplein
Dompel je onder in een waar winkelparadijs aan de oevers van het Buikslotermeerplein: WE Fashion Amsterdam-Noord. Stap binnen in deze stijlvolle boetiek en ontdek een schat aan designerkleding tegen onweerstaanbare prijzen. Blader door rekken vol met de laatste trends, van verfijnde jurken tot eigentijdse streetwear. Het attente personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit.

Laat je verrassen door de eindeloze selectie en ervaar de vreugde van het scoren van exclusieve items voor een fractie van de normale prijs. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je garderobe of een uniek cadeau voor iemand speciaal, WE Fashion Amsterdam-Noord heeft voor ieder wat wils. Dompel jezelf onder in een wereld van stijl en bespaar tegelijkertijd flink.

Lees meer: Lijst 36 kleding winkels in Amsterdam

3.B5mode Amsterdam

B5mode Amsterdam
B5 Mode Amsterdam is een trendy boetiek die modebewuste shoppers een unieke en stijlvolle ervaring biedt. Met een deskundig team dat je graag helpt bij het vinden van de perfecte outfit, is B5 Mode de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar de laatste trends en must-haves.

Stap binnen en laat je verrassen door een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige kledingstukken, accessoires en schoenen. Van elegante jurken tot casual tops, van chique jassen tot comfortabele jeans, B5 Mode heeft voor ieder wat wils. En met de nieuwe collectie die nu in de winkel hangt, kun je je garderobe aanvullen met de laatste modetrends.

4.SNOP Fashion

SNOP Fashion
Kom naar SNOP Fashion voor een mode-ervaring die je niet snel zult vergeten! Wij verhuizen, dus grijp je kans op exclusieve designerstukken tegen waanzinnig lage prijzen. Van elegante jurken tot stijlvolle pakken en alles daartussenin, onze collectie is zorgvuldig samengesteld om aan de meest veeleisende modeliefhebbers te voldoen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen de perfecte outfit te vinden die je stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door onze prachtige collecties en geniet van het persoonlijke advies dat je verwachten mag van een ware mode-expert. Kom vandaag nog langs en ervaar de SNOP Fashion-ervaring!

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Buikslotermeer Amsterdam

5.Mister Shop

Mister Shop
Kom binnen bij Mister Shop, een paradijs voor de stijlvolle man. Laat je verwennen door onze uitstekende service en kies uit een verfijnde collectie die zelfs de meest kritische modekenner zal bekoren. Onze experts staan klaar om je te begeleiden in de wereld van de stijl, zodat je altijd een onberispelijke uitstraling hebt.

Laat je opmeten voor een op maat gemaakte outfit die perfect om je lichaam valt. Geniet van de persoonlijke aandacht en het heerlijke kopje thee of koffie tijdens het passen. Maar wees gewaarschuwd: onze exclusieve selectie komt met een prijskaartje. Neem je spaarvarken dus mee, want bij Mister Shop investeer je in een stijlvolle toekomst waar je jarenlang plezier van zult hebben.

6.Modestraat

Modestraat
De Modestraat is een ware oase voor liefhebbers van stijl en elegantie. Fietsend door deze bruisende straat voelt het als thuiskomen. De knusse, charmante sfeer omarmt je als een warme deken.

In de etalages van de vele bekoorlijke winkeltjes fonkelt een schat aan luxueuze mode en stijlvolle accessoires. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde avant-garde creaties, de Modestraat heeft voor ieder wat wils. Wandelend langs de chique gevels word je verleid om binnen te stappen en je te laten verwennen door de exclusieve selectie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe of gewoon wilt genieten van de inspirerende sfeer, de Modestraat is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke shoppingervaring.

7.Van Alem Amsterdam

Welkom bij Van Alem Amsterdam, een juweeltje onder de modewinkels in het hart van de stad. Onze winkel is een oase van verfijning en stijl, waar je verwelkomd wordt door een toegewijd team dat jou graag helpt de perfecte outfit te vinden.

Of je nu op zoek bent naar klassieke elegantie of trendy statements, bij Van Alem vind je een schat aan hoogwaardige merken. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld, met een breed scala aan items die passen bij elke smaak en stijl. Van luxe zijde tot gelaagde jersey's, wij bieden een scala aan stoffen en texturen die je zullen inspireren en verrukken. Zelfs de meest veeleisende modebewuste persoon zal onder de indruk zijn van onze uitgebreide keuze.

8.Shiva Mode

De producten van Shiva Mode zijn van uitzonderlijke kwaliteit en worden aangeboden tegen een ongeëvenaard voordelige prijs. Eerst het een is verbazingwekkend, maar het tweede is ronduit ongeloofwaardig, nietwaar?

Maar Shiva Mode maakt het waar. Met hun hoogwaardige stoffen en vakkundige afwerking creëren ze kledingstukken die zowel stijlvol als duurzaam zijn. En dankzij hun slimme website is het vinden en bestellen van de perfecte outfit nog nooit zo eenvoudig geweest. Of u nu op zoek bent naar een elegante jurk voor een speciale gelegenheid of een casual top voor alledag, Shiva Mode heeft voor ieder wat wils. En met hun vriendelijke klantenservice staat een ervaren team klaar om u te helpen met al uw vragen. Laat u verrassen door de ongekende combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid van Shiva Mode!

9.Winkelcentrum Boven 't Y

Het winkelcentrum is gelegen in het hart van Amsterdam, met een gemakkelijk bereikbare locatie.

  • Beoordeling: 3,9/5 (5007 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 229, 1025 XB Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Winkelcentrum Boven 't Y biedt een breed scala aan producten voor alle behoeften.

  • Productkwaliteit:

    De producten in Winkelcentrum Boven 't Y staan bekend om hun hoge kwaliteit.

  • Klantenservice:

    Het winkelcentrum biedt uitstekende klantenservice, met behulpzaam en vriendelijk personeel.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Pinautomaat, Toiletten

Winkelcentrum Boven 't Y verleidt u met een overvloed aan winkels, van bekende ketens tot exclusieve boutiques. Verdwaal in een doolhof van mode, elektronica, interieur en nog veel meer, terwijl u geniet van de ruime en comfortabele parkeergarage. De strategische ligging van het winkelcentrum, genesteld in het hart van Amsterdam, maakt het de ideale bestemming voor een dagje winkelen.

Stap binnen in een wereld van winkelgenot, waar de eindeloze keuze u verwondert. Laat u verleiden door de nieuwste modetrends, ontdek de nieuwste gadgets en versier uw huis met unieke interieuritems. En als de honger toeslaat, kunt u genieten van heerlijke eetgelegenheden in de buurt, die uw winkelervaring compleet maken.

10.H&M

Mode voor iedereen, ongeacht stijl of budget.

  • Beoordeling: 3,7/5 (210 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 123-b, 1025 ET Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan kleding, accessoires en woonartikelen

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Betaalmogelijkheden: contant, pin, creditcard, Ruime openingstijden

H&M, een merk dat bekend staat om zijn betaalbare en trendy kleding, maar helaas ook om zijn gebrek aan aandacht voor klanttevredenheid. Het is onacceptabel dat klanten worden opgezadeld met verkeerd bezorgde pakketten, waardoor ze ongewild een postkantoor in eigen huis lijken te runnen. Het weigeren van H&M om het adres te blokkeren voor onbedoelde bestellingen is een schandelijke minachting voor de tijd en het welzijn van hun klanten.

H&M biedt een ruime selectie aan populaire producten, maar de keuze is vaak beperkt. Vooral bij specifieke zoekopdrachten, zoals een jas voor een tienerdochter, kan de keuzemogelijkheid teleurstellend zijn. Het gebrek aan diversiteit in de selectie kan frustrerend zijn voor klanten die op zoek zijn naar unieke of minder gangbare items. H&M zou er goed aan doen om hun assortiment te verbreden om tegemoet te komen aan de behoeften van een bredere klantenkring en een betere winkelervaring te bieden.

11.HEMA Amsterdam-Noord

Alles onder één dak

HEMA Amsterdam-Noord
  • Beoordeling: 3,9/5 (257 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerplein 197, 1025 GA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan huishoudelijke artikelen, kleding en voedsel.

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Café, Parkeergelegenheid, AED, Rolstoeltoegankelijk

Ervaar de culinaire hoogtepunten van Amsterdam in het sfeervolle HEMA filiaal in Amsterdam-Noord. Duik in de wereld van overheerlijke broodjes en beleg, waarbij de geur van versgebakken brood je tegemoetkomt. Geniet van de ruime opzet bij de kassa, waar de richtlijnen omtrent Covid-19 zorgvuldig worden nageleefd. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke snack of een uitgebreide maaltijd, HEMA Amsterdam-Noord verwent je smaakpapillen.

Stijlvol en ruim opgezet, biedt HEMA Amsterdam-Noord een uitgebreid assortiment aan producten. Van stijlvolle kleding tot kantoorbenodigdheden en zelfs een restaurant op de begane grond, er is voor ieder wat wils. De centrale ingang in het midden van het gebouw zorgt voor een gemakkelijke toegang, terwijl de ruime gangen en de overzichtelijke indeling het winkelen tot een plezier maken. HEMA Amsterdam-Noord, waar culinaire verleidingen samenkomen met een aangename winkelervaring.

12.Daily Style Buikslotermeerplein

Daily Style Buikslotermeerplein

13.Cult Colors

Cult Colors
Post suggesties