Lijst 13 wijnwinkels in Watergraafsmeer Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-07-11

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnwinkels in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Mitra Mike Janssen Drankenspeciaalzaak, Drankerij - Oost, Pieksman Wijnwinkel B.V., Wijngenoten - De Wijn Genoten Amsterdam, Grapedistrict Oost. Laten we het samen ontdekken!

1.Mitra Mike Janssen Drankenspeciaalzaak

Mitra Mike Janssen Drankenspeciaalzaak
Bij Mitra Mike Janssen Drankenspeciaalzaak vind je een schat aan drankplezier. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve whisky of een heerlijk biertje, hier word je gegarandeerd blij. Met een overweldigend assortiment aan speciaalbieren en een indrukwekkend aanbod aan whisky's, is er voor iedere smaak wat wils.

En het vriendelijke personeel helpt je graag bij het maken van de perfecte keuze. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van drank, bij Mitra Mike Janssen Drankenspeciaalzaak voel je je altijd welkom. Dus kom langs en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden die deze winkel te bieden heeft.

2.Drankerij - Oost

Gezellige buurtkroeg met een ruim terras

Drankerij - Oost
  • Beoordeling: 4,9/5 (171 Review by google)
  • Adres:

    Pretoriusstraat 1, 1092 EW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Diversiteit van producten:

    Drankenkaart met bier, wijn, cocktails en frisdrank

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit dranken en hapjes

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Terras, Wifi, Pinautomaat, Live muziek, Jeu de boules baan

Ben je op zoek naar een unieke frisdrank, een speciaal biertje of een sterke drank van eigen bodem of uit verre landen? Bij Drankerij - Oost vind je het allemaal! Deze gezellige drankwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan dranken voor elke gelegenheid.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende dorstlesser, een speciaal biertje voor een gezellige avond met vrienden of een exclusieve drank om van te genieten tijdens een bijzondere gelegenheid, bij Drankerij - Oost ben je aan het juiste adres. En vergeet vooral niet om ook een kijkje te nemen bij hun collectie unieke glazen, zo maak je jouw drankbeleving helemaal compleet!

Lees meer: Lijst 37 wijnwinkels in Amsterdam

3.Pieksman Wijnwinkel B.V.

Pieksman Wijnwinkel B.V.
**Zin in een avondje wijnproeven?** Stap binnen bij Pieksman Wijnwinkel B.V., dé wijnwinkel voor de echte fijnproever. In deze charmante winkel, verscholen in een straatje vol authentieke ambachten, ontdek je een wereld van verfijnde wijnen. Het vriendelijke personeel verwelkomt je met een warm advies, afgestemd op jouw smaakpapillen.

Door scherp in te kopen op partijen, biedt Pieksman een exclusieve selectie wijnen tegen onweerstaanbare prijzen. Of je nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent of net je eerste stappen zet in de wijnwereld, hier vind je ongetwijfeld de perfecte fles voor jouw avondje genieten. Laat je verrassen door de kritisch geselecteerde jaargangen en de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Pieksman Wijnwinkel B.V. is je ultieme bestemming voor een onvergetelijke wijnbeleving!

4.Wijngenoten - De Wijn Genoten Amsterdam

Wijngenoten - De Wijn Genoten Amsterdam
Wijngenoten in Amsterdam is dé bestemming voor wijnliefhebbers. Met een indrukwekkende selectie wijnen, van klassiek tot verrassend, is er voor ieder wat wils. De gepassioneerde eigenaren delen graag hun uitgebreide kennis, zodat je altijd de perfecte wijn voor jouw gelegenheid vindt.

Bij Wijngenoten staat gastvrijheid en persoonlijke aandacht centraal. Je wordt verwelkomd door vriendelijke en deskundige medewerkers die je graag adviseren over de wijnen en de bijpassende gerechten. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van de wondere wereld van wijn, bij Wijngenoten voel je je thuis.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Grapedistrict Oost

Grapedistrict Oost
Grapedistrict Oost, een walhalla voor wijnliefhebbers. Deze sfeervolle en smaakvol ingerichte wijnwinkel staat garant voor een onvergetelijke winkelervaring. Of je nu een connaisseur bent of net begint met het ontdekken van de wereld van wijn, het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en je te helpen de perfecte fles te vinden.

Regelmatig organiseert Grapedistrict Oost wijnproeverijen, waar je de kans krijgt om verschillende wijnen te proeven en je kennis te verruimen. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder wijntje voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van een glas met vrienden, bij Grapedistrict Oost vind je gegarandeerd wat je zoekt. Dus kom langs, laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en ontdek de passie voor wijn die het personeel met je deelt.

6.Cave de l'Est

Cave de l'Est
Laat u onderdompelen in een wereld van verrukkelijke wijnen bij Cave de l'Est. Onze uitmuntende selectie omvat een breed scala aan betaalbare opties, zodat u kunt genieten van uw favoriete druivensoorten zonder uw portemonnee te belasten.

Stap binnen en u wordt begroet door een toegewijde eigenaar die zijn passie voor wijnbouw graag met u deelt. Zijn uitgebreide kennis en uitstekende adviesvaardigheden zorgen ervoor dat u de perfecte fles vindt om uw smaakpapillen te prikkelen. Van lichte en fruitige wijnen tot volle en complexe crus, laat Cave de l'Est u de wereld van wijn ontdekken.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Bureau Wijn Oost | Natuurwijn | Klassiekers

Bureau Wijn Oost | Natuurwijn | Klassiekers
  • Beoordeling: 5,0/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 469, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    13:00 tot 19:00

Bureau Wijn Oost is een walhalla voor wijnliefhebbers, met een indrukwekkend assortiment klassieke en natuurwijnen uit de hele wereld. Wat deze winkel echt bijzonder maakt, is de gastvrije gastheer/eigenaar, die altijd met een open fles klaarstaat om je verschillende wijnen te laten proeven.

Daarnaast blinkt Bureau Wijn Oost uit in kennis en expertise. Het team staat bekend om hun uitstekende service en vakkundige adviezen. Of je nu een beginner of een doorgewinterde wijnkenner bent, je wordt hier altijd met enthousiasme en passie geholpen. Met een uitgebreide prijsklasse en geregeld een open fles om te proeven, is een bezoek aan Bureau Wijn Oost een ware beleving voor elke wijnliefhebber.

8.EVERSWIJN Winkel

EVERSWIJN Winkel
Welkom bij Everswijn Winkel, een waar paradijs voor liefhebbers van Portugese wijn en culinaire hoogstandjes. Onder het gastheerschap van Berry, een ware kenner met een passie voor zijn producten, ontdek je een uitgebreide selectie Portugese wijnen en andere delicatessen.

Laat je door Berry meenemen op een reis door de wijngaarden van Portugal en probeer de verschillende smaken en aroma's die deze wijnen te bieden hebben. Geniet van overheerlijk eten, uitstekende wijnen en het gezelschap van medereisgenoten die jouw passie voor culinaire geneugten delen. Bestel nu online of bezoek de winkel voor een onvergetelijke ervaring!

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Slijterij oost

Slijterij oost
Welkom bij Slijterij Oost, een waar paradijs voor ginliefhebbers! Stap binnen in ons knusse winkeltje in het hart van de stad en ontdek een overweldigende verzameling gins uit alle hoeken van de wereld.

Of je nu een doorgewinterde kenner bent of net kennismaakt met deze heerlijke drank, bij Slijterij Oost vind je altijd wat je zoekt. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te adviseren en samen met jou jouw perfecte gin te vinden. Laat je verrassen door de uitgebreide selectie en geniet van scherpe prijzen, zelfs midden in de stad.

10.Gall & Gall | Amsterdam | Wibautstraat 80

Gall & Gall | Amsterdam | Wibautstraat 80
Kom langs bij Gall & Gall aan de Wibautstraat 80 in Amsterdam voor een uitgebreide selectie wijnen, sterke dranken en likeuren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fles voor elke gelegenheid. Open tot 21.00 uur op vrijdag en zaterdag.

Ook al is de winkel compact, het biedt een wereld aan smaakbelevingen, met een uitgebreide selectie lokale en internationale bieren, wijnen uit alle windstreken en topkwaliteit likeuren. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere wijn voor een speciaal diner of een leuk cadeau, Gall & Gall heeft het allemaal.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.Gall & Gall | Amsterdam | Chr. Huygensplein 18

Gall & Gall | Amsterdam | Chr. Huygensplein 18
Gall & Gall | Amsterdam | Chr. Huygensplein 18 Een culinair paradijs voor liefhebbers van goede dranken. Het assortiment is indrukwekkend, met een overvloed aan sterke dranken en wijnen uit de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een zeldzame single malt of een exclusieve Grand Cru, hier vind je het gegarandeerd. Het vakkundige en vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren en je te helpen de perfecte keuze te maken.

De enorme selectie aan Europese, Amerikaanse, Australische en Zuid-Afrikaanse dranken zal zelfs de meest verwende fijnproever bekoren. De winkel is strategisch gelegen met parkeergelegenheid voor de deur, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Kom en ontdek de wondere wereld van Gall & Gall en trakteer jezelf op een uitzonderlijke drankervaring.

12.Drankenspeciaalzaak Ton Overmars Middenweg

Drankenspeciaalzaak Ton Overmars Middenweg

13.L2 Champagne

L2 Champagne
Post suggesties