Lijst 23 patisserie in Watergraafsmeer Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-11

Samengesteld uit de beste lijsten over patisserie in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Hartog's Volkoren Bakkerij en Maalderij, De Glutenvrije Winkel, Majesteit Taart, Kwekkeboom Banketbakkerij Oost, De Bakkers Van Oost Sumatrastraat. Laten we het samen ontdekken!

1.Hartog's Volkoren Bakkerij en Maalderij

De smaak van echt ambacht

Hartog's Volkoren Bakkerij en Maalderij
  • Beoordeling: 4,7/5 (696 Review by google)
  • Adres:

    Wibautstraat 77, 1091 GK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan ambachtelijk brood en banket

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige ingrediënten en traditionele baktechnieken

  • Klantenservice:

    Persoonlijk en deskundig advies

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Ruime keuze aan broodsoorten, Ambachtelijk banket, Biologische producten, Koffie- en theecorner, Online bestelmogelijkheid

Bij Hartog's Volkoren Bakkerij en Maalderij proef je het beste volkorenbrood van Amsterdam. Het ambachtelijke proces en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten resulteren in een brood dat smaakt zoals goed brood hoort te smaken: knapperig vanbuiten, zacht vanbinnen en vol van smaak.

Ook voor zoetekauwen is Hartog's een paradijs. Hun appeltaarten zijn legendarisch, met een perfect gebakken korst en een heerlijke, sappige vulling. Maar ook de gevulde koeken en het vegabroodje zijn aanraders. De supersnelle service en de nette, overzichtelijke zaak maken Hartog's tot een plek waar je graag terugkomt.

2.De Glutenvrije Winkel

De Glutenvrije Winkel
Ben je op zoek naar een winkel waar je als glutenallergicus zorgeloos kunt winkelen? Dan is De Glutenvrije Winkel de perfecte plek voor jou! Hier hoef je geen eindeloze lijst met ingrediënten door te nemen, want alles in deze winkel is glutenvrij. En dat is nog niet alles: het versgebakken brood is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens gezond.

Bij De Glutenvrije Winkel vind je alles wat je nodig hebt, van brood tot pasta en van koekjes tot snacks. En als je iets specifieks zoekt, kun je het altijd aan de vriendelijke medewerkers vragen. Zij helpen je graag verder en kunnen je zelfs helpen met het bestellen van producten die niet in de winkel liggen. Dus waar wacht je nog op? Breng vandaag nog een bezoek aan De Glutenvrije Winkel en geniet van een glutenvrije maaltijd zonder zorgen!

Lees meer: Lijst 27 patisserie in Amsterdam

3.Majesteit Taart

De thuisbasis van de beroemde 'Majesteit Taart'

Majesteit Taart
  • Beoordeling: 4,3/5 (160 Review by google)
  • Adres:

    Javastraat 5, 1094 GX Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Heerlijke gebakjes, taarten en chocolade in alle soorten en maten

  • Productkwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit, vers bereid met de beste ingrediënten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd klaar staat om te helpen

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Terras, Wifi, Huisdiervriendelijk, Rolstoeltoegankelijk, Reserveringen mogelijk

Majesteitelijke Taarten Bruidstaart voor 90 personen besteld. Communicatie verliep dramatisch. Eigen cake-topper aangeleverd. De taart was prachtig en heerlijk, maar de communicatie verliep ronduit dramatisch. De bruidstaart voor 90 personen was besteld, maar de communicatie verliep ronduit dramatisch. Desondanks was de taart prachtig en heerlijk. We leverden onze eigen cake-topper aan.

Heerlijke taart op een mooie locatie. Even pauzeren met een écht lekkere taart. Vers en zelfgemaakt, je kan ze zien bakken. Een mooie plek voor een pauze met écht lekkere taart. Vers en zelfgemaakt, je kan ze zien bakken.

4.Kwekkeboom Banketbakkerij Oost

'De beste taarten van Amsterdam'

Kwekkeboom Banketbakkerij Oost
  • Beoordeling: 4,1/5 (306 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 80, 1092 CN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:45

  • Diversiteit van producten:

    Gespecialiseerd in taarten, brood, gebak en chocoladeproducten

  • Productkwaliteit:

    Kwaliteitsproducten gemaakt met zorg en verse ingrediënten

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gezellige zitplaatsen, Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk, Pinbetalingen accepted, Populaire ontmoetingsplaats

De Kwekkeboom Banketbakkerij Oost is een Amsterdamse instelling die al decennia lang haar trouwe klantenkring weet te bekoren. Stap binnen en waan je in een tijdloze omgeving, waar de zoete aroma's van vers gebakken lekkernijen en het gezellige gebakkesgerinkel je zintuigen prikkelen. Of je nu een nostalgische Amsterdammer bent of een nieuwsgierige bezoeker, bij de Kwekkeboom word je verwelkomd met een glimlach en een overheerlijk aanbod aan ambachtelijke baksels.

Geniet van het legendarische saucijzenbroodje, gevuld met sappig black angus rundvlees, of laat je verleiden door de onweerstaanbare taarten en gebakjes. Het vakkundige team van Kwekkeboom staat garant voor kwaliteit en verse ingrediënten, waardoor iedere hap een waar feest is voor je smaakpapillen. Of je nu op zoek bent naar een snelle snack of een uitgebreide taart voor een speciale gelegenheid, bij de Kwekkeboom vind je gegarandeerd iets dat je hart verwarmt en je smaakpapillen verwent.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.De Bakkers Van Oost Sumatrastraat

De smaak van Indonesië in hartje Amsterdam

De Bakkers Van Oost Sumatrastraat
  • Beoordeling: 4,4/5 (153 Review by google)
  • Adres:

    Sumatrastraat 42, 1094 NE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:30 tot 16:30

  • Diversiteit van producten:

    Diverse Indonesische gerechten, van snacks tot hoofdgerechten

  • Productkwaliteit:

    Verse en authentieke Indonesische smaken

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame bediening

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Terras, Afhaal, Bezorging, Pinnen, Rolstoeltoegankelijk

In het hart van de stad, waar geuren van versgebakken brood de lucht vullen, vind je de hemel op aarde voor fijnproevers: De Bakkers Van Oost Sumatrastraat. Dit culinaire walhalla is een ode aan de kunst van het bakken, waar meesterbakkers hun magie ontplooien en de heerlijkste creaties tot leven wekken.

Van het moment dat je de drempel overstapt, word je verwelkomd door een overweldigende geurbeleving die je smaakpapillen op scherp zet. In de glinsterende vitrine pronken zoete en hartige lekkernijen zij aan zij, met zorg en precisie bereid met de beste ingrediënten. Of je nu hunelt naar een knapperig stokbrood, een verrukkelijk gebakje of een stevige hartige hap, bij De Bakkers Van Oost Sumatrastraat is er voor ieder wat wils. En het beste van alles: alles is bereid met liefde, passie en een vleugje ambachtelijk vakmanschap dat je nergens anders vindt.

6.Baking Lab Amsterdam

De smaak van thuis in Amsterdam

Baking Lab Amsterdam
  • Beoordeling: 4,5/5 (363 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 99, 1093 EL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie aan brood, gebak en patisserie

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige ingrediënten en ambachtelijke bereiding

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gezellige zithoek, Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk, Terras

Stap binnen in Baking Lab Amsterdam, waar de ambacht van bakken tot kunst wordt verheven. Geniet van de geur van vers gebakken brood en zoete lekkernijen die de lucht vullen. Onze meesterbakkers toveren met passie de heerlijkste creaties op tafel.

Begin je dag met een verkwikkende koffie of espresso, vergezeld door een verrukkelijk ontbijt. Verwen jezelf tijdens de lunch met smaakvolle gerechten, zorgvuldig bereid met verse, lokale ingrediënten. Baking Lab Amsterdam is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van lekker eten en te proeven van de pure ambacht van bakken.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Vlaamsch Broodhuys Middenweg Amsterdam

Vlaamsch Broodhuys Middenweg Amsterdam

8.Amsterdam Baking Company

Amsterdam Baking Company
Bij de Amsterdam Baking Company haal je de overheerlijkste lekkernijen af. Van krokante botercroissants en smeuïge chocoladebroodjes tot vers bananenbrood en zoete citroentaart. En vergeet de verrukkelijke Milfoy Alfajores niet!

Elk gebakje en taartje wordt met liefde en aandacht bereid, dat proef je meteen. De empanadas en gebakjes zijn absoluut top en de kwaliteit is onovertroffen. De bediening is even vriendelijk als deskundig, dus je kunt met al je vragen terecht. Of je nu op zoek bent naar een zoete traktatie voor jezelf of een smakelijk cadeau voor een ander, bij Amsterdam Baking Company zit je goed. Proef het zelf en ontdek waarom dit een van de beste bakkerijen van Amsterdam is!

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Bakkerij Mas

Bakkerij Mas
Bakkerij Mas: een oase voor brood- en koffieliefhebbers! Begin je dag goed met een heerlijk ontbijtje of neem 's avonds verse granola en brood mee naar huis. Vergeet niet de verrukkelijke koffie te proeven, want die is werkelijk om je vingers bij af te likken. Bakkerij Mas is dé plek waar je moet zijn voor al je brood- en koffiebehoeften.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te ontbijten of gewoon je brood- en granolavoorraad wilt aanvullen, Bakkerij Mas heeft het allemaal. De vriendelijke service en de warme sfeer zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. En als je eenmaal de smaak van hun ambachtelijke brood en koffie te pakken hebt, ben je gegarandeerd om een vaste klant te worden. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Bakkerij Mas en ervaar zelf de overheerlijke smaken!

10.Gazioğlu

Gazioğlu
Ontdek de authentieke smaken van Turkije bij Gazioğlu! Beleef een culinaire reis met onze verrukkelijke baklava, doordrenkt met de subtiele rooksmaak die je zintuigen zal prikkelen. Elke hap brengt je dichter bij het hart van de Turkse keuken.

Verwen jezelf met de sappige döner, bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees en vers gebakken brood. De perfecte combinatie van smaken en texturen zorgt voor een onvergetelijke eetervaring. Of je nu een baklava-kenner bent of een nieuwe culinaire horizon wilt verkennen, Gazioğlu biedt je een smaakvol avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.Brood- en Banketbakkerij Johnnie en Marica vd Horst

Brood- en Banketbakkerij Johnnie en Marica vd Horst

12.Warme Bakker

Warme Bakker
Als u op zoek bent naar een authentieke Turkse bakkerij, dan is Warme Bakker de plek voor u. De bakkerij biedt een ruime keuze aan heerlijke Turkse lekkernijen, waaronder simit, een traditioneel Turks brood met sesamzaadjes. De simit van Warme Bakker is bijzonder lekker en wordt vers gebakken, waardoor u kunt genieten van de heerlijke geur en smaak van versgebakken brood.

Naast simit verkoopt Warme Bakker ook een verscheidenheid aan andere Turkse lekkernijen, waaronder Turkse pizza's. Deze heerlijke pizza's worden gemaakt met vers deeg en belegd met een ruime keuze aan toppings. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Turkse pizza of iets meer moderns, Warme Bakker heeft voor ieder wat wils. Bovendien is het personeel van Warme Bakker altijd vriendelijk en behulpzaam, waardoor uw bezoek nog aangenamer wordt.

13.Pide BKRY

Pide BKRY
Trakteer jezelf op de culinaire hoogstandjes van Pide BKRY, waar broodjes een ware smaaksensatie worden. Laat je verleiden door het verrukkelijke broodje met spinazie, feta en kaas, vers gebakken en luchtig als een wolk. De smaakvolle vulling, perfect opgewarmd in de pizza-oven, biedt een ware smaakexplosie.

Voor de ultieme dönerervaring is Pide BKRY de place to be. Verwacht een overheerlijke döner, bereid met de beste ingrediënten en met veel liefde. Houd rekening met wat extra wachttijd tijdens de middaguren, want dit culinaire paradijs is bijzonder populair bij liefhebbers van authentieke Turkse gerechten.

14.Gebak van Tabak

Gebak van Tabak

15.Deguelle Patisserie

Deguelle Patisserie
  • Beoordeling: 4,8/5 (99 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Oosterparkstraat 128hs, 1091 HH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 17:00

16.Patisserie Al-Yassamin

Patisserie Al-Yassamin

17.Le Perron

Le Perron

18.Ak Hicret

19.Cake and Cooky

Cake and Cooky

20.Bakkerij De Lekkernij

Bakkerij De Lekkernij
  • Beoordeling: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 127, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 20:00

21.De Oliebollen Bakkerij

De Oliebollen Bakkerij

22.Bakkerij Balvert

Echte bakkerskwaliteit voor een eerlijke prijs

Bakkerij Balvert
  • Beoordeling: 3,7/5 (180 Review by google)
  • Adres:

    Waldenlaan 2, 1093 NH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Verrassend veel keus in brood, banket en koekjes

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit en ambachtelijk bereid

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    In-store bakkerij, Gezellige zitgelegenheid, Ruime keuze aan producten, Bestellen en afhalen mogelijk, Cadeaubonnen verkrijgbaar

23.Afaker Boulangerie - Patisserie

Afaker Boulangerie - Patisserie
Post suggesties