Lijst 21 wijnwinkels in Utrecht

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnwinkels in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Besselings’ Deli en Slijterij NOMNOMNOM, Grapedistrict, Proeflokaal en Slijterij Wijnhandel "De Zes Vaatjes", Tchin-Tchin, Una Más Handelstraat. Laten we het samen ontdekken!

1.Besselings’ Deli en Slijterij NOMNOMNOM

Besselings’ Deli en Slijterij NOMNOMNOM
Besselings' Deli en Slijterij: een oase voor fijnproevers en bierliefhebbers!

Stap binnen in een wereld van heerlijke smaken en uitzonderlijke dranken bij Besselings' Deli en Slijterij, gelegen op een steenworp afstand van Utrecht Centraal. Laat u verwelkomen door onze vriendelijke bediening en verlies uzelf in een eindeloze selectie van premium sterke dranken en ambachtelijke bieren. Onze unieke afdeling gewijd aan bijzondere sterke dranken zal zelfs de meest veeleisende fijnproevers verrassen.

2.Grapedistrict

Grapedistrict
Welkom in het wijndistrict, waar u wordt verwelkomd door een schat aan heerlijke wijnen die uw smaakpapillen zullen verwennen. Onze gepassioneerde wijnkenners begeleiden u graag op uw reis door de wereld van smaken, waarbij ze gebruikmaken van onze unieke wijnkleurcode. Deze ingenieuze code maakt het een fluitje van een cent om de perfecte wijn te vinden voor elke gelegenheid.

Terwijl u onze zorgvuldig gecureerde selectie verkent, staat ons deskundige team klaar om u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Hun grondige kennis en liefde voor wijn zorgen voor een boeiende ervaring die u zal inspireren om nieuwe smaken te ontdekken. Laat u verrassen door de heerlijke selectie wijnen van het Grapedistrict en geniet van de ultieme wijnbestendigheid.

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.Proeflokaal en Slijterij Wijnhandel "De Zes Vaatjes"

Proeflokaal en Slijterij Wijnhandel "De Zes Vaatjes"
  • Beoordeling: 4,8/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Monseigneur van de Weteringstraat 32, 3581 EJ Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    14:00 tot 18:00

Proeflokaal en Slijterij Wijnhandel "De Zes Vaatjes" neemt je mee naar de sfeervolle ambiance van 100 jaar geleden. In dit nostalgische pand wordt je bediend door gastvrij personeel dat je graag adviseert over de uitgebreide selectie wijnen. Het is een paradijs voor wijnliefhebbers, waar je kunt genieten van een proeverij in het gezellige proeflokaal of een fles uitkiest om mee naar huis te nemen.

Voor een authentieke beleving mag je een bessie messie niet laten staan. Deze traditionele Rotterdamse borrelhap is een heerlijke aanvulling op je wijnavontuur. Hoewel pinnen nog niet mogelijk is, kun je op goed vertrouwen via internetbankieren betalen. Proeflokaal en Slijterij Wijnhandel "De Zes Vaatjes" biedt een onvergetelijke reis door de tijd, waar wijnliefhebbers en levensgenieters volop aan hun trekken komen.

4.Tchin-Tchin

Tchin-Tchin

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.Una Más Handelstraat

Una Más Handelstraat
Welkom bij Una Más Handelstraat Slijterij, waar uw dorst naar hoogwaardige drankjes wordt gestild. Onze uitgebreide selectie aan sterke dranken, bieren en wijnen zal zelfs de meest veeleisende fijnproevers bekoren. Of u nu op zoek bent naar klassieke favorieten of intrigerende nieuwe smaken, bij Una Más vindt u het.

Onze ervaren gidsen staan klaar om u te begeleiden door onze indrukwekkende collectie, waarbij ze deskundig advies geven over elk brouwsel. Van ambachtelijk bier tot exclusieve wijnen, wij verzekeren u dat we het perfecte drankje hebben om uw speciale momenten op te fleuren. Met prijzen die variëren van bescheiden tot uitzonderlijk, belooft Una Más Handlelstraat Slijterij een onvergetelijke ervaring voor elke liefhebber van goede smaak. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de wereld van uitzonderlijke dranken die uw smaakpapillen zal verrukken.

6.Slijterij en Wijnhandel Zuilen

Slijterij en Wijnhandel Zuilen

7.De Wijnbrigade (voorheen Leidscherijnwijn.nl)

De Wijnbrigade (voorheen Leidscherijnwijn.nl)
De Wijnbrigade is een waar walhalla voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een bijzondere smaakervaring. De winkel ademt passie voor wijn, met een prachtig gepresenteerd assortiment dat je uitnodigt om te ontdekken. Of je nu een kenner bent of net begint met het ontdekken van wijnen, de Wijnbrigade heeft voor ieder wat wils.

De gepassioneerde eigenaar staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte wijn. Met regelmaat worden er wijnproeverijen georganiseerd, waar je nieuwe smaken kunt ontdekken en je kennis kunt verdiepen. De Wijnbrigade is niet alleen een winkel, maar ook een plek waar je je kunt onderdompelen in de wereld van wijn en genieten van een onvergetelijke smaakbeleving.

8.Utregs Wijnhuis anno 2014

Utregs Wijnhuis anno 2014
Beleef een waar wijnparadijs bij Utregs Wijnhuis anno 2014! Met een gastvrij onthaal en deskundige uitleg, word je wegwijs in een indrukwekkende wijncollectie. Van betaalbare pareltjes tot exclusieve vintages, je vindt hier alles voor een onvergetelijke wijnervaring. De zorgvuldig geselecteerde flessen, persoonlijk ingekocht door de eigenaar, weerspiegelen zijn passie voor wijn.

Verwen jezelf met een verrukkelijke wijntour in het hart van Utrecht. Ontdek verborgen schatten, proef zeldzame trouvailles en laat je verrassen door de uitgebreide kennis van de medewerkers. Of je nu een wijnkenner bent of een beginneling, bij Utregs Wijnhuis anno 2014 word je met open armen ontvangen.

9.Vleck wijnen Utrecht

Vleck wijnen Utrecht
Vleck wijnen Utrecht is een heerlijke wijnwinkel in het centrum van Utrecht. Ze hebben een ruime keuze aan natuurwijnen, wat wijnen zijn die zonder toevoegingen of chemicaliën zijn gemaakt. Dit geeft de wijn een pure en natuurlijke smaak. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en ze weten veel over wijn. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

De winkel is klein en gezellig, en er hangt een relaxte sfeer. Je kunt er rustig rondkijken en de verschillende wijnen proeven. Vleck wijnen Utrecht is een echte aanrader voor iedereen die van wijn houdt. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere wijn voor een speciale gelegenheid of gewoon een lekkere wijn voor doordeweeks, bij Vleck wijnen Utrecht ben je aan het juiste adres.

10.Grapedistrict Twijnstraat

Grapedistrict Twijnstraat
Grapedistrict Twijnstraat is een onmisbare bestemming voor wijnliefhebbers. Het deskundige en gastvrije personeel staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Geniet van de ruime selectie, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Smaakvolle wijnen in alle prijsklassen wachten op uw ontdekking.

Of u nu een wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van de wondere wereld van wijn, bij Grapedistrict Twijnstraat bent u aan het juiste adres. Het ruime assortiment biedt voor elk wat wils, van lichte en fruitige wijnen tot krachtige en complexe wijnen. Gun uzelf een onvergetelijke wijnervaring en laat Grapedistrict Twijnstraat u meevoeren op een reis naar smaakvolle ontdekkingen.

11.Club Vino | Clubvino.nl

Club Vino | Clubvino.nl
Ontdek de exclusieve wijnen van Club Vino, nu ook beschikbaar voor thuisgenot! Als doorgewinterde wijnliefhebbers hebben wij de beste wijnen uit de hele wereld samengesteld, die wij voorheen alleen aan de horeca leverden. Nu kunt u ook genieten van deze uitzonderlijke wijnen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bestellen bij Club Vino is een feestje: supersnelle en zorgvuldige levering, ook als Corona-proof cadeau. Onze wijnadviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Ervaar de smaaksensaties van topwijnen, het gemak van thuisbezorging en de persoonlijke service van Club Vino. Proef het verschil en geniet van de exclusiviteit die u verdient!

12.Qualivin

Qualivin

13.Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht

Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht
Welkom in de wijnhemel van Henri Bloem Utrecht, waar je smaakpapillen een ware culinaire reis zullen ervaren. Verlies jezelf in een betoverende selectie wijnen, elk zorgvuldig geselecteerd door ons deskundige team. Of je nu op zoek bent naar een fruitige Sauvignon Blanc of een volle Cabernet Sauvignon, bij Henri Bloem vind je de perfecte druppel voor elke gelegenheid.

Betreed onze gezellige winkel en laat je betoveren door de rijke aroma's die in de lucht hangen. Onze gepassioneerde wijnkenners staan klaar om je te begeleiden door onze exclusieve collectie en je te helpen de perfecte wijn te vinden die jouw culinaire creaties zal aanvullen. Kom ontdekken waarom Henri Bloem Utrecht de onbetwiste leider is in de wijnwereld van Utrecht en trakteer jezelf op een onvergetelijke wijnavontuur.

14.Wijnhandel - Slijterij - Biltstraat Wijn & Whisky

Wijnhandel - Slijterij - Biltstraat Wijn & Whisky
Bent u op zoek naar een smakelijke wijn of een eersteklas whisky om uw volgende gelegenheid op te fleuren? Kijk dan niet verder dan Biltstraat Wijn & Whisky, uw vertrouwde wijn- en slijterij in het hart van de stad. Ons toegewijde team van kenners staat klaar om u te verwelkomen met persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Of u nu een kenner bent of net begint met uw ontdekkingsreis in de wereld van drank, wij bieden een uitgebreide selectie van handgeplukte wijnen en whisky's die uw smaakpapillen zullen bekoren. Onze medewerkers nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en adviseren u over de perfecte dranken die uw culinaire creaties zullen aanvullen en uw speciale momenten zullen verlevendigen.

15.Van Berkel Slijterij en Wijnhandel

16.Margaret Wines

Margaret Wines

17.Wijnboetiek Het Gouden Glas

Wijnboetiek Het Gouden Glas

18.Fanster online wijnwinkel

Fanster online wijnwinkel

19.Proefkunst

Proefkunst

20.Joorwine

Joorwine

21.Wijn Promotors Group

Wijn Promotors Group
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Winklerlaan 365, 3571 LR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties