Lijst 37 wijnwinkels in Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-06-21

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnwinkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Chabrol Wines, Cave Rokin - Wine & Liquor Shop, Drankenspeciaalzaak Ton Overmars, The Wine Spot, Xenos Amsterdam Plein '40-'45. Laten we het samen ontdekken!

1.Chabrol Wines

Chabrol Wines
Chabrol Wijnen: een oase voor wijnliefhebbers!

Stap binnen bij Chabrol Wijnen en laat je verleiden door een exclusieve collectie wijnen. Van klassieke Bordeaux tot verfijnde champagnes, onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte fles voor elke gelegenheid. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van de wondere wereld van wijn, bij Chabrol vind je gegarandeerd wat je zoekt. Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie en onze onovertroffen klantenservice. Kom langs voor een onvergetelijke wijnervaring en laat je meenemen op een culinaire reis door de meest uitgelezen wijnen ter wereld.

2.Cave Rokin - Wine & Liquor Shop

Cave Rokin - Wine & Liquor Shop

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Drankenspeciaalzaak Ton Overmars

De specialist voor al uw drankenwensen.

Drankenspeciaalzaak Ton Overmars
  • Beoordeling: 4,7/5 (441 Review by google)
  • Adres:

    Hoofddorpplein 11 Middenweg 57A, Gelderlandplein 20, 1059 CV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment van bier, wijn en sterke drank.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag adviseert.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkel met overzichtelijke indeling, Proefhoek waar u verschillende wijnen kunt proeven, Bezorgdienst voor bestellingen boven een bepaald bedrag, Loyaliteitskaart met kortingen en speciale aanbiedingen, Cadeaubonnen verkrijgbaar voor elke gelegenheid

4.The Wine Spot

The Wine Spot
De Wine Spot is een waar paradijs voor wijnliefhebbers. Of u nu een doorgewinterde kenner bent of net begint met het verkennen van de wondere wereld van wijn, het team van De Wine Spot staat voor u klaar. Met hun vakkundige kennis en passie voor smaak zullen zij u helpen de perfecte wijn te vinden die aansluit bij uw smaakpapillen.

Een bezoek aan De Wine Spot is een beleving op zich. Het vriendelijke personeel verwelkomt u met open armen en de gezellige sfeer nodigt uit tot een ontspannen avondje wijnproeven. Elke maand selecteren zij zorgvuldig een Wijn van de Maand, een absolute aanrader voor iedereen die nieuwe wijnen wil ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een klassieke Cabernet Sauvignon of een verrassende Sauvignon Blanc, bij De Wine Spot bent u aan het juiste adres. Laat u inspireren door de kennis en passie van het team en ontdek de wijn die uw smaakpapillen zal betoveren.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Xenos Amsterdam Plein '40-'45

Xenos Amsterdam Plein '40-'45
Ontdek ons ruime assortiment aan frutsels, seizoensartikelen en alles wat je nodig hebt om je creativiteit te prikkelen. Of je nu op zoek bent naar knutselspullen voor Pasen, kerstsfeer of gewoon je huis wilt opfleuren, bij Xenos vind je het allemaal. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om je te helpen het perfecte item te vinden, zodat je elke gelegenheid kunt omtoveren tot een onvergetelijke herinnering.

6.Studio HENK Amsterdam Flagship store

|

Studio HENK Amsterdam Flagship store
  • Beoordeling: 4,7/5 (198 Review by google)
  • Adres:

    Rozengracht 204, 1016 NL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Diverse collectie met unieke, handgemaakte items.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten vervaardigd met oog voor detail.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat extra mijl gaat.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkelruimte, Privé-kamers voor workshops, Gratis WiFi, Koffiebar, Gezellige sfeer

Ontdek de exclusieve Studio HENK flagshipstore in het bruisende hart van Amsterdam. Beleef een wereld van verfijnd design en culinaire verwennerij waar kunst en gastronomie elkaar ontmoeten.

Bij Studio HENK kun je terecht voor unieke tafels met de hand vervaardigd uit de mooiste materialen. Laat je inspireren door een scala aan kleuren, texturen en vormen die een vleugje elegantie aan elke ruimte toevoegen. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor je eetkamer of een functionele oplossing voor je thuiskantoor, bij Studio HENK vind je gegarandeerd het tafelblad van je dromen.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Enoteca Sprezzatura / Verkerk Wijnimport

Enoteca Sprezzatura / Verkerk Wijnimport
De Enoteca Sprezzatura / Verkerk Wijnimport is een walhalla voor liefhebbers van Italiaanse wijn. De passie van deze mensen is aanstekelijk. Vraag naar de minder bekende wijnen en je krijgt fantastische wijnen en prachtige verhalen te horen. Dankzij hen ben ik Italië echt gaan waarderen als wijnland.

Of je nu een ervaren wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van Italiaanse wijnen, bij Enoteca Sprezzatura / Verkerk Wijnimport ben je aan het juiste adres. Het team staat klaar om je te adviseren en te helpen de perfecte wijn te vinden voor elke gelegenheid. Je zult versteld staan van de diversiteit en kwaliteit van de wijnen die ze aanbieden.

8.Grapedistrict Oost

Grapedistrict Oost
Grapedistrict Oost is dé plek voor wijnliefhebbers en -ontdekkers. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of net begint met het proeven van wijn, hier vind je gegarandeerd jouw perfecte match. Het deskundige team helpt je graag bij het vinden van de ideale wijn voor elke gelegenheid en smaak.

Niet alleen de service is uitstekend, ook de prijs-kwaliteitverhouding is onovertroffen. En voor de liefhebbers van gekoelde witte wijn: Grapedistrict Oost is jouw paradijs! Laat je verrassen door de uitgebreide selectie koude witte wijnen, perfect voor een zwoele zomeravond of een verfijnd diner.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Wijnkoperij De Gouden Ton Amsterdam Centrum

Wijnkoperij De Gouden Ton Amsterdam Centrum
Ontdek de schatkamer van bijzondere wijnen bij Wijnkoperij De Gouden Ton Amsterdam Centrum! Ons assortiment strekt zich uit over heel Europa, met wijnen voor elke smaak en elk budget. Laat u betoveren door onze selectie van topwijnhuizen en vertrouwde favorieten.

Stap binnen en ervaar de passie van ons deskundige team, die u met geduld en kennis begeleidt naar de perfecte wijnervaring. Of u nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent of net aan uw reis begint, onze medewerkers bieden u graag advies op maat. Bestel uw favoriete wijnen online of bezoek onze prachtige winkel in het hart van Amsterdam voor een onvergetelijke wijnavontuur.

10.Wijnkoperij De Gouden Ton Amsterdam Zuid

Wijnkoperij De Gouden Ton Amsterdam Zuid
Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint te ontdekken, het team van De Gouden Ton neemt de tijd om je te begeleiden. Hun liefde voor wijn en passie voor het delen van kennis stralen door in elke aanbeveling. Hun uitgebreide assortiment, zorgvuldig gecureerd met een focus op Franse wijnen, biedt iets voor elke smaak en elk budget.

11.D-Vine

D-Vine

12.Pasteuning Wines & Spirits

Pasteuning Wines & Spirits
Stap binnen bij Pasteuning Wines & Spirits en ontdek een waar wijnhuisparadijs. Deze gerenommeerde wijnwinkel in het hart van Amsterdam biedt een uitmuntende selectie om aan elke smaak te voldoen. Of u nu een verfijnde connaisseur bent of net uw wijnreis begint, Pasteuning heeft de perfecte fles voor u klaarstaan.

Met een uitgebreid assortiment aan nationale en internationale wijnen, varieert het aanbod van exclusieve hoogtepunten tot betaalbare parels. Laat u verleiden door de kennis van het vriendelijke en behulpzame personeel, dat u graag begeleidt naar de perfecte wijn voor uw smaak en budget. Dus of u nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon wilt genieten van een heerlijk glas, pasteuning Wines & Spirits garandeert een onvergetelijke wijnervaring.

13.Bâtard / Wijnhandel Koninginneweg

Bâtard / Wijnhandel Koninginneweg
Stap binnen in de wijnhandel aan de Koninginneweg en ontdek een oase voor wijnliefhebbers. Al drie bezoeken lang raken we betoverd door de uitgebreide selectie wijnen. Beroemde wijnmakers sieren de schappen, maar laat je ook verrassen door de pareltjes van kleine Italiaanse en Zuid-Afrikaanse producenten.

14.Van Bakel & Cavé

Van Bakel & Cavé
Waan je in een oase van wijnkennis en passie bij Van Bakel & Cavé. Als kenner van het vak, hoogleraar enologie en biochemicus, heeft Van Bakel een uitzonderlijke liefde voor sulfietvrije en laag-sulfietwijnen. Zijn selectie is een meesterwerk, samengesteld met een verfijnde smaak en een diep begrip van de wijnkunst.

Een bezoek aan Van Bakel & Cavé is een waar genoegen. Laat je meevoeren in de passie van de winkeleigenaar en ontdek verborgen juweeltjes uit de wijngaarden. Vertrouw op zijn expertise en laat hem de perfecte wijnen selecteren voor jouw smaakpapillen. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere fles voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van topkwaliteit wijnen, dit is de plek om naartoe te gaan.

15.slijterij, wijnhandel en whiskyshop The Art of Wines

slijterij, wijnhandel en whiskyshop The Art of Wines
  • Beoordeling: 5,0/5 (22 Review by google)
  • Adres:

    Arent Janszoon Ernststraat 665, 1082 LG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

16.Alex Wijnen

Alex Wijnen

17.Grapedistrict de Baarsjes

Grapedistrict de Baarsjes

18.Wineboutique & Spirits

Wineboutique & Spirits

19.Grapedistrict De Pijp

Grapedistrict De Pijp

20.Slijterij Wijnhandel Boorsma

Slijterij Wijnhandel Boorsma

21.Vleck wijnen

Vleck wijnen

22.a sense of Place Amsterdam / ASOP Wines

a sense of Place Amsterdam / ASOP Wines

23.Bureau Wijn Oost | Natuurwijn | Natural Wines

Bureau Wijn Oost | Natuurwijn | Natural Wines
  • Beoordeling: 5,0/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 469, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    13:00 tot 19:00

24.Jen Proeft Wijn | Wijnproeverij en Wijncursus op locatie

Jen Proeft Wijn | Wijnproeverij en Wijncursus op locatie

25.Wijngenoten - De Wijn Genoten Amsterdam

Wijngenoten - De Wijn Genoten Amsterdam

26.Chabrol Wines

Chabrol Wines

27.Wijnhandel B.J. de Logie B.V.

Wijnhandel B.J. de Logie B.V.

28.De Wijnerij

De Wijnerij

29.Wijnhandel Nan

Wijnhandel Nan

30.de Wynboer Baarsjes Wijnwinkel

de Wynboer Baarsjes Wijnwinkel

31.Pieksman Wijnwinkel B.V.

Pieksman Wijnwinkel B.V.

32.Wijnhandel van Krimpen

Wijnhandel van Krimpen

33.Wijnhandel De Ware Jacob B.V.

Wijnhandel De Ware Jacob B.V.

34.Hart's Wijnhandel

Hart's Wijnhandel

35.De Wijnwinkel

De Wijnwinkel

36.Wine & Roses

37.Christoffe Champagne

Christoffe Champagne
Post suggesties