Lijst 20 kringloopwinkels in Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-06-21

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kringloopbedrijf De Lokatie, Kringloop West, Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank, Ari, De Buurtkringloop. Laten we het samen ontdekken!

1.Kringloopbedrijf De Lokatie

Goedkoop en duurzaam winkelen

Kringloopbedrijf De Lokatie
  • Beoordeling: 4,0/5 (299 Review by google)
  • Adres:

    Distelweg 85, 1031 HD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Veel verschillende producten, van kleding tot meubels

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit, maar kan variëren afhankelijk van het product

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Donatiepunt, Koffiehoek, Workshops, Parkeren, Gemakkelijk bereikbaar

Bij kringloopwinkel De Lokatie vind je niet alleen tweedehands spullen, maar ook nieuwe producten tegen bodemprijzen. Zo scoor je in de gezondheidsafdeling doktershandschoenen voor maar 3 euro, in plaats van de 9,80 euro die je ergens anders betaalt. Verwen jezelf met een pak van 200 stuks voor slechts 5 euro, of kies voor een compacte verpakking van 10 stuks voor 3 euro.

Ondanks de recente prijsverhogingen, blijft De Lokatie een paradijs voor tweedehandswinkelaars. Met een uitgebreide collectie boeken, meubels en kleding, slaag je hier altijd wel. De liefhebbers van Engelstalige boeken moeten echter even slikken: de prijzen zijn de laatste tijd fors gestegen. Voor een tweedehands boek van 300 pagina's betaal je nu 6 euro, een bedrag dat voor sommigen wellicht te hoog is. Maar laat je daardoor niet afschrikken, want De Lokatie is nog steeds een geweldige plek om unieke en betaalbare vondsten te doen.

2.Kringloop West

Kringloop West
Ontdek Kringloop West, een oase voor schatzoekers in het hart van Amsterdam. Deze uitzonderlijke kringloopwinkel herbergt een eclectische verzameling van verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Of u nu op zoek bent naar vintage meubels, unieke kledingstukken, boeiende boeken of handige elektronica, Kringloop West heeft het allemaal. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van dat ene speciale iets dat uw huis of garderobe zal verfraaien.

Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand bij Kringloop West. Door tweedehands artikelen een nieuw leven te geven, draagt u bij aan een groenere toekomst terwijl u tegelijkertijd originele en betaalbare vondsten ontdekt. Laat u verleiden door de charme van deze unieke kringloopwinkel en ervaar de voldoening van duurzaam winkelen. Bezoek Kringloop West vandaag nog en ontdek de verborgen parels die uw leven een vleugje nostalgie en originaliteit zullen geven.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank

Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank
“Bij Stichting Tweede Kans Kringloop en Voedselbank vind je niet alleen unieke schatten, maar geef je ook terug aan de gemeenschap. Elke aankoop draagt bij aan de aanschaf van voedsel voor onze lokale voedselbank, waardoor je zowel jezelf als anderen een handje helpt. Met regelmatige donaties van winkels is de voorraad altijd verrassend en gevarieerd.

Stap binnen in deze kringloopwinkel en ontdek een schatkamer aan praktische vondsten, sierlijke snuisterijen, stijlvolle kleding en wonderlijke rariteiten. Ons enthousiaste team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene speciale item dat je verzameling compleet maakt of je huis een gezellige sfeer geeft. Bezoek ons vandaag nog en ervaar hoe tweedehands shoppen een tweede leven kan geven aan zowel jouw bezittingen als aan die van anderen.”

4.Ari

Ari

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.De Buurtkringloop

De Buurtkringloop
Bij Buurtkringloop vind je gastvrijheid en vriendelijkheid. De winkel is overzichtelijk ingericht, waardoor je rustig rond kunt kijken. De prijzen zijn zeer betaalbaar. Misschien vind je er geen bijzondere items, maar voor de basisbenodigdheden is de winkel een waardevolle aanwinst voor de buurt.

De Buurtkringloop is een favoriet in Amsterdam. De prijzen zijn laag en het aanbod is groot. Je kunt er urenlang snuffelen en altijd vind je wel iets wat je mee naar huis wilt nemen. Kortom, een bezoekje aan de Buurtkringloop is zeker de moeite waard.

6.Kringloop Re-circle

Kringloop Re-circle
Onze enthousiaste team staat klaar om jouw waardevolle spullen op te halen en een nieuw thuis te geven. Met onze flexibele ophaaldienst komen wij op een moment dat jou uitkomt, zodat het jou zo min mogelijk tijd en moeite kost. Samen maken we een einde aan verspilling en geven we waardevolle spullen een tweede kans. Laat ons jou helpen bij het verminderen van je ecologische voetafdruk en het creëren van een duurzamere wereld!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Kringloopwinkel

Kringloopwinkel
  • Beoordeling: 4,3/5 (59 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 509, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Deze kringloopwinkel is een waar juweeltje in Amsterdam, een plek waar eindeloze schatten te ontdekken zijn. Van ongerepte kleding en vintage vondsten tot stijlvolle keukenspullen en zelfs elektronische gadgets, de collectie hier lijkt rechtstreeks uit de eerste hand te komen, ondanks de vriendelijke tweedehandsprijzen.

Stap binnen en word omarmd door een sfeervolle chaos, waar je met een beetje geluk tegen een schatkist aan leuke en originele items aanloopt. Deze kringloopwinkel is een paradijs voor schatzoekers, verzamelaars en creatievelingen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen op je zoektocht naar de perfecte vondst voor je huis, verzameling of als een uniek cadeau.

8.Kringloopwinkel Kerk en Buurt

Kringloopwinkel Kerk en Buurt
Kringloopwinkel Kerk en Buurt ligt net buiten het stadscentrum, op loopafstand. Ondanks haar bescheiden omvang herbergt deze winkel een schat aan verborgen parels. Van meubels tot vintage kleding en unieke snuisterijen, er is voor ieder wat wils. Hoewel de ruimte beperkt is, zorgt de overzichtelijke indeling ervoor dat je gemakkelijk je weg vindt. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte vondst.

Helaas is het enige minpunt de beperkte openingstijd. Kijk voor de actuele openingstijden op de website. Maar laat je hierdoor niet weerhouden om Kerk en Buurt te bezoeken. De kleine prijsjes en de warme sfeer maken het meer dan de moeite waard.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Kringloop Muna

Kringloop Muna
Stap binnen in de unieke wereld van Kringloop Muna, een oase van verborgen schatten en heerlijke geuren. Verdwaal tussen de vintage vondsten en bijzondere curiositeiten, ontdek de charme van upcycling en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden die circulaire mode biedt. En terwijl je op avontuur gaat, geniet je van de geur van versgebakken koekjes die door de ruimte zweeft, een ware traktatie voor je zintuigen.

Maak het compleet met een kopje heerlijke koffie en vind een gezellig plekje om te ontspannen. Kringloop Muna is de perfecte plek om met je vriendin bij te praten, weg te dromen bij een goed boek of gewoon even tot jezelf te komen. Laat de tijd stilstaan terwijl je geniet van de ongedwongen sfeer en de inspirerende omgeving. Of je nu op zoek bent naar een unieke outfit, een vintage meubelstuk of gewoon een middagje gezelligheid, Kringloop Muna heeft iets te bieden voor iedereen.

10.Kringloopwinkel

Kringloopwinkel
Stap in de wonderlijke wereld van Kringloopwinkel, een ware schatkaart voor avonturiers op zoek naar unieke vondsten. Hier is elk bezoek een expeditie, waar je met elke stap nieuwe verborgen parels ontdekt. Het hart van een schatzoeker zal sneller gaan kloppen bij het doorspitten van het gevarieerde aanbod, van vintage juweeltjes tot retro meubelstukken. Laat je meeslepen door de sfeer van herontdekking en ervaar de vreugde van het vinden van een vergeten schat.

Bij Kringloopwinkel vind je niet alleen voordelige schatten, maar ook een warm welkom van het vriendelijke personeel. Zij zullen jouw vondsten met oprechte bewondering bekijken, waardoor je dag meteen een stuk vrolijker wordt. Kom dus snel langs en laat je verrassen door de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een vintage accessoire of gewoon inspiratie, Kringloopwinkel is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke schattenjacht.

11.'t Hartje - Kringloopwinkel

't Hartje - Kringloopwinkel
Beleef de charme van 't Hartje, een pittoreske kringloopwinkel in het hart van Amsterdam-Oost. Stap binnen en laat je betoveren door een schatkamer vol unieke vondsten. Van vintage kleding tot nostalgische snuisterijen, elk item ademt een verhaal uit vervlogen tijden.

Het vriendelijke personeel verwelkomt je met open armen en doet er alles aan om de winkel sprankelend te houden. Hoewel de ruimte beperkt is, zorgt hun toewijding ervoor dat je altijd iets bijzonders vindt. Laat je verrassen door de verborgen pareltjes en creëer een eigen stijl met duurzame mode en karaktervolle woonaccessoires. 't Hartje, waar kringlopen een feest wordt en duurzaamheid en charme hand in hand gaan.

12.Kringloopwinkel De Lokatie

Kringloopwinkel De Lokatie
Dwaal door de gezellige kringloopwinkel De Lokatie in Oost Amsterdam en ontdek een schatkist vol vintage parels. Van stijlvolle kleding en uniek servies tot boeiende boeken en nostalgisch meubilair, elke hoek herbergt een verborgen juweeltje. Vergezel je door het vriendelijke personeel en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Vergelijkbaar met 't Hartje, maar met een ruimer aanbod en een focus op kwaliteit, is De Lokatie een walhalla voor schatzoekers. Sla je slag tijdens een middagje snuffelen en geef vergeten voorwerpen een nieuw leven. Dompel je onder in de nostalgische sfeer en laat de unieke vondsten je interieur stralen.

13.RataPlan

De elektronicawinkel waar service en kwaliteit samenkomen

RataPlan
  • Beoordeling: 3,5/5 (175 Review by google)
  • Adres:

    Van Slingelandtstraat 39, 1051 CG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan elektronica, witgoed en bruingoed

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice, vriendelijk en behulpzaam

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Bezorgservice, Installatieservice, Reparatieservice, Verlengde garantie, Klantenservice

14.Kringloopbedrijf De Lokatie

Kringloopbedrijf De Lokatie

15.Kringloop Centrum Zuidoost

Kringloop Centrum Zuidoost

16.De Milieu Brigade Kringloopwinkel

De Milieu Brigade Kringloopwinkel

17.Kringloop Kerkstraat

Kringloop Kerkstraat

18.Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam Generatorstraat

Duurzame manier om unieke tweedehands items te vinden

  • Beoordeling: 3,8/5 (1053 Review by google)
  • Adres:

    Generatorstraat 10, 1014 AT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Kringloopwinkel met een breed assortiment aan tweedehands artikelen

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit tweedehands artikelen met soms ook nieuwe items

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed advies geeft

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Ruime openingstijden, Gratis bezorging bij aankopen boven € 100, Workshops en evenementen, Koffie- en theecorner

19.Terre des Hommes winkel Amsterdam

Terre des Hommes winkel Amsterdam

20.Kringloopwinkel RataPlan Diemen

Goed voor het milieu en de portemonnee!

Kringloopwinkel RataPlan Diemen
  • Beoordeling: 3,9/5 (297 Review by google)
  • Adres:

    Weesperstraat 140, 1112 AP Diemen, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment aan tweedehands goederen voor elk budget.

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit tweedehands producten, regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag advies geeft.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Pinnen en contant betalen mogelijk, Gratis bezorging bij aankopen vanaf € 50,-, Ophalen van goederen aan huis mogelijk

Post suggesties