Lijst 31 kringloopwinkels in Den Haag

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-09

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals ReShare Store Den Haag, Schroeder Kringloop Loosduinsekade, Schroeder Kringloop Fahrenheitstraat, Emmaus Beeklaan, Kringloop de Kerketuinen. Laten we het samen ontdekken!

1.ReShare Store Den Haag

Jouw lokale supermarkt voor al je dagelijkse benodigdheden.

ReShare Store Den Haag
  • Beoordeling: 4,4/5 (293 Review by google)
  • Adres:

    Paviljoensgracht 35, 2512 BL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groots assortiment aan producten voor al je dagelijkse boodschappen.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten voor een aangename winkelervaring.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel staat altijd voor je klaar.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gemakkelijke toegang voor rolstoelgebruikers, Pinautomaat aanwezig, Gratis WiFi, Versafdeling met verse producten

Ontdek Den Haags verborgen schat: ReShare Store. Wandel binnen in een oase van stijl, waar gebruikte kleding tot leven komt in een prachtig interieur. Vind jouw unieke items te midden van een brede selectie, van chique jurken tot vintage pareltjes.

Kies bewust voor duurzaamheid en geef een tweede leven aan jouw favoriete kledingstukken. ReShare Store biedt hoogwaardige tweedehands kleding, waardoor je kunt genieten van kwaliteit zonder de aarde te belasten. Gun jezelf een modische make-over en draag bij aan een betere wereld, één outfit tegelijk.

2.Schroeder Kringloop Loosduinsekade

Kringloopwinkel met unieke vondsten

Schroeder Kringloop Loosduinsekade
  • Beoordeling: 4,0/5 (163 Review by google)
  • Adres:

    Loosduinsekade 156, 2571 BV Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan tweedehands producten

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit van gebruikte items

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Makkelijk toegankelijk, Donatiepunt voor gebruikte goederen, Workshops en evenementen, Koffiehoek

Welkom bij Schroeder Kringloop Loosduinsekade, een oase voor schatzoekers en koopjesjagers! Onze ruime winkel aan de Loosduinsekade biedt een eindeloze schat aan tweedehands pareltjes, van vintage meubels tot unieke snuisterijen. Kom binnen en ontdek een wereld vol verborgen juweeltjes die wachten op een nieuw leven in jouw huis.

Duik in ons uitgebreide aanbod en vind alles wat je hartje begeert, van antieke curiosa tot moderne vondsten. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij je zoektocht en je waardevolle advies te geven over de verborgen schatten die onze winkel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een unieke vaas voor je woonkamer of een nieuwe outfit voor een avondje uit, Schroeder Kringloop Loosduinsekade heeft het allemaal!

Lees meer: Lijst 16 koffietentjes in Den Haag

3.Schroeder Kringloop Fahrenheitstraat

Schroeder Kringloop Fahrenheitstraat
Ontdek de wonderlijke wereld van Schroeder Kringloop op de Fahrenheitstraat, een waar paradijs voor schatzoekers en koopjesjagers. Stap binnen in deze ruime kringloopwinkel, gelegen in het hart van een gezellige woonwijk, en laat u verrassen door het diverse aanbod van unieke vondsten. Van vintage meubels tot antieke curiosa en kledingstukken van topmerken, er is voor ieder wat wils.

Hoewel sommige spullen de lokale prijzen overstijgen, vindt u bij Schroeder Kringloop ook talloze koopjes. Laat u niet afschrikken door de kosten van betaald parkeren in de omgeving, want de schatten die u hier kunt vinden, zijn het dubbel en dwars waard. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte item, zodat u met een blij gevoel en een volle tas de winkel verlaat.

4.Emmaus Beeklaan

Emmaus Beeklaan
Stap binnen in het paradijs voor koopjesjagers bij Emmaus Beeklaan, de juweel van Den Haag en omgeving. Ontdek een schatkamer vol unieke vondsten, waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Van stijlvolle meubels en vintage kleding tot bijzondere snuisterijen, elk item heeft een verhaal te vertellen.

Laat je verrassen door de eclectische selectie en de ongekende prijzen. Wandel door de ruimtes en ontdek verborgen pareltjes die je interieur zullen transformeren en je garderobe zullen aanvullen. En het beste van alles? Je steunt een goed doel met elke aankoop, waardoor je je niet alleen goed voelt over je vondsten, maar ook bijdraagt aan een zinvolle zaak.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Den Haag

5.Kringloop de Kerketuinen

Kringloop de Kerketuinen
Heb je zin in een unieke en duurzame shoppingervaring? Dan is kringloopwinkel De Kerketuinen in Den Haag the place to be! Dwaal door de goed gesorteerde afdelingen en ontdek verborgen schatten tegen onverslaanbare prijzen. Van vintage kleding tot retro interieurstukken, je vindt het hier allemaal. En het beste? De opbrengst van je aankopen draagt bij aan een goed doel.

Stap binnen en laat je verrassen door het aanbod. Van stijlvolle kleding tot unieke woonaccessoires, er is voor ieder wat wils. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene bijzondere item. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid in de buurt, dus je kunt zorgeloos shoppen en je auto met een volle kofferbak weer inladen. Bezoek De Kerketuinen en ervaar het plezier van duurzaam shoppen met een hart voor mens en milieu.

6.Kringloop De Grijpstuiver B.V.

Kringloop De Grijpstuiver B.V.
Maak kennis met Kringloop De Grijpstuiver B.V., hét adres voor tweedehands schatten in Den Haag. Deze toonaangevende kringloopwinkel onderscheidt zich door een ongeëvenaard aanbod van unieke vondsten tegen onweerstaanbaar lage prijzen.

Betreed een schatkamer vol verrassingen, waar je verdwaalt in een labyrint van vintage meubels, antiek, kleding en nog veel meer. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van die ene bijzondere schat. Bij Kringloop De Grijpstuiver B.V. is elke ontdekking een ware verrijking voor je huis en je ziel.

7.Emmaus Welvaartsresten

Emmaus Welvaartsresten
Emmaus Welvaartsresten is een eclectische oase voor liefhebbers van schatten en koopjesjagers. Tussen de stapels spullen en curiosa die elke hoek en kamer vullen, vind je verrassende vondsten en vergeten juweeltjes. Het vriendelijke personeel laat je ontspannen rondneuzen en ontdekken, zonder oordeel of druk.

Deze knusse plek is als een reis door een grillig labyrint, waar elke kamer een wereld op zich is. Van boeken tot dvd's, van meubels tot vintage mode, Emmaus Welvaartsresten biedt een eindeloze schatkist voor de nieuwsgierige ziel. Laat je verrassen, vind het onverwachte en ervaar de vreugde om unieke stukken een nieuw thuis te geven.

8.Kringloop Laakhaven

Kringloop Laakhaven
Kringloop Laakhaven is een ware schatkamer voor liefhebbers van vintage en tweedehands vondsten. De uiterst vriendelijke eigenaar verwelkomt je met een kop thee en neemt alle tijd om je te helpen bij het vinden van wat je zoekt. Wandel door de eclectische collectie en laat je verrassen door het aanbod van unieke items, van meubels tot kleding en sieraden. Elke hoek biedt nieuwe ontdekkingen en de prijzen zijn zeer schappelijk.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, een vintage kledingstuk of een meubelstuk met karakter, Kringloop Laakhaven is de ideale plek om je jacht op verborgen schatten te beginnen. De eerlijke en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en helpen je graag met het vinden van het perfecte item voor jouw huis of garderobe.

9.De Kleine Beurs (DHL Servicepoint)

De Kleine Beurs (DHL Servicepoint)
De Kleine Beurs: een ware schatkamer aan unieke vondsten!

Duik in een wereld van verborgen parels en onverwachte schatten bij De Kleine Beurs. Van betoverende hebbedingetjes tot elegante meubels en geraffineerde kleding, deze kringloopwinkel biedt een overvloed aan vondsten voor de scherpste prijzen. Wandel tussen de goed gevulde schappen en ontdek verborgen juweeltjes die wachten om nieuwe herinneringen te creëren.

10.070watt

Beleef een onvergetelijke reis door de tijd bij "070 Watt", een schatkelder vol verborgen parels die wachten om door jou ontdekt te worden. Laat je verrassen door de unieke selectie meubels en snuisterijen, elk met een eigen verhaal om te vertellen. Of je nu op zoek bent naar een vintage item om je huis op te fleuren of een tijdloos stuk om je verzameling aan te vullen, "070 Watt" heeft het allemaal.

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden en laat je betoveren door de zorgvuldig samengestelde collectie. Van elegante antieken tot eigentijdse vondsten, elk item is een getuige van het verleden en straalt een unieke charme uit. Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, "070 Watt" is een oase voor liefhebbers van tweedehands schatten.

11.Schroeder Kringloop Torenstraat

Kom langs bij Schroeder Kringloop Torenstraat, waar je een schat aan unieke vondsten kunt ontdekken. Wandel door onze zorgvuldig georganiseerde afdelingen, waar elk item zijn eigen hoekje heeft. Van vintage schatten tot moderne stijl, je vindt hier alles waar je hart sneller van gaat kloppen.

Maar wacht even, er is meer! Onze scherpe prijzen zullen je aangenaam verrassen. Neem gerust de tijd om te snuffelen, want met een beetje geluk vind je dat ene perfecte item voor een fractie van de nieuwprijs. Dus kom langs, laat je inspireren en ga naar huis met een uitzonderlijke vondst die je interieur een nieuwe glans geeft.

12.Kilo Kilo Den Haag

13.Bij Cas

Bij Cas

14.Kringloop Scheveningen

Kringloop Scheveningen

15.Kringloop Erasmus

Kringloop Erasmus

16.Kringloop Den Haag

17.Kringloop Moerwijk

Kringloop Moerwijk

18.kringloop loosduinen

19.Terre des Hommes winkel Den Haag

Terre des Hommes winkel Den Haag

20.Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg

Dude Goed Kringloop Winkel Leyweg

21.Kringloopwinkel RataPlan Den Haag

Slogan over het bijzondere punt in 10 woorden

  • Beoordeling: 3,8/5 (574 Review by google)
  • Adres:

    Laan van Waalhaven 213a, 2497 GL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse productin 10 woorden

  • Productkwaliteit:

    Kwaliteit van het product in 10 woorden

  • Klantenservice:

    Kwaliteit van de klantenservice in 10 woorden

  • Prijsbereik:

    $$$

  • Voorzieningen:

    5 voorzieningen

22.Schroeder Kringloop Kerketuinenweg

Schroeder Kringloop Kerketuinenweg

23.Kringloop Zuid-Holland

Kringloop Zuid-Holland

24.Kringloop Den Haag Hengelolaan

Kringloop Den Haag Hengelolaan

25.Kringloop Den Haag "Oude Haagweg"

26.Kringloop Den Haag-Weimarstraat

Kringloop Den Haag-Weimarstraat

27.SterK - duurzaam & sociaal

SterK - duurzaam & sociaal

28.Kringloop Den Haag Zwedenburg

Duurzaam winkelen met een goed gevoel

Kringloop Den Haag Zwedenburg
  • Beoordeling: 3,7/5 (205 Review by google)
  • Adres:

    Zwedenburg 155, 2591 BD Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan tweedehandsartikelen

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit en gecontroleerde producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    € - €€

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Pinautomaat aanwezig, Donatiemogelijkheid, Ophalen van grotere goederen mogelijk

29.Kringloop Den Haag Neherkade

Geef spullen een tweede leven en steun een goed doel.

Kringloop Den Haag Neherkade
  • Beoordeling: 3,5/5 (176 Review by google)
  • Adres:

    Neherkade 1000, 2521 PX Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment tweedehands artikelen.

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit, regelmatig gecontroleerd.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Toiletten, Pinautomaat, Gratis WiFi

30.Inboedels Den Haag

Inboedels Den Haag

31.Kringloop Espanol

Kringloop Espanol
  • Beoordeling: 1,5/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Van Musschenbroekstraat 159, 2522 AL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Post suggesties