Lijst 17 kringloopwinkels in Utrecht

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Used Products Utrecht, Kringloopwinkel De Waarde, Kringloopwinkel De Arm 274 (Kleding), Kringloopwinkel De Arm 247, Terre des Hommes winkel Utrecht. Laten we het samen ontdekken!

1.Used Products Utrecht

Dé winkel voor al uw alledaagse en speciale benodigdheden.

Used Products Utrecht
  • Beoordeling: 4,4/5 (222 Review by google)
  • Adres:

    Nachtegaalstraat 3, 3581 AA Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan producten, van elektronica tot huishoudelijke artikelen.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd klaar staat om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Servicebalie, Pinautomaat

**Utrecht: Een culinaire en culturele schatkamer** Ontdek de verborgen parels van Utrecht, een stad die bruist van culinaire en culturele geneugten. Wandel door de pittoreske grachten en verwonder je over de eeuwenoude architectuur, terwijl je geniet van de geuren en smaken van de lokale keuken. Van verfijnde gastronomische restaurants tot gezellige cafés, Utrecht biedt een culinaire ervaring voor elke smaak.

Verken de historische Domtoren, een symbool van de stad, en bewonder het adembenemende uitzicht over de stad. Bezoek het Centraal Museum om meesterwerken van wereldberoemde kunstenaars te bewonderen, waaronder Caravaggio en Picasso. Dompel jezelf onder in de levendige kunst- en cultuurscene van Utrecht en ervaar de unieke charme van deze historische stad.

2.Kringloopwinkel De Waarde

Duurzaamheid en betaalbaarheid

Kringloopwinkel De Waarde
  • Beoordeling: 4,0/5 (251 Review by google)
  • Adres:

    Veilingstraat 10, 3521 BH Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan tweedehands goederen

  • Productkwaliteit:

    Variërend van goed tot redelijk

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Kleding, Meubels, Boeken, Elektronica, Huishoudelijke artikelen

Ontdek de schatten in hartje Utrecht! Kringloopwinkel De Waarde, een ware oase voor kringloopliefhebbers, verwelkomt je in een sfeervolle ambiance op steenworp afstand van het bruisende Centraal Station. Laat je verrassen door een schatkamer vol unieke items, van vintage kleding tot antieke meubelstukken.

De Waarde onderscheidt zich door haar ruime assortiment en scherpe prijzen. Verlies jezelf in de eindeloze rekken vol boeken, snuffel naar verborgen parels in de hoekjes en laat je inspireren door de creatieve inrichting. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te assisteren bij het vinden van die ene speciale vondst. Vanuit Utrecht Centraal ben je binnen enkele minuten op deze unieke bestemming, waar kringlopen een ware belevenis wordt.

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.Kringloopwinkel De Arm 274 (Kleding)

Kringloopwinkel De Arm 274 (Kleding)
Kom langs bij Kringloopwinkel De Arm 274 voor een schat aan betaalbare houten kinderspeelgoed! Van klassieke blokken tot handgemaakte poppenhuizen, hier vind je urenlang speelplezier voor je kleintjes.

Verder vind je bij De Arm 274 een schitterende collectie vintage glazen serviesgoed. Prachtige theekopjes, sierlijke vazen en kleurrijke borden geven je huiskamer een unieke vintage touch. Ook kleine meubelstukken, zoals dressoirs en lampen, zijn leuk om te vinden! Kom snuffelen en ontdek verborgen pareltjes voor je interieur.

4.Kringloopwinkel De Arm 247

Kringloopwinkel De Arm 247
Bij Kringloopwinkel De Arm 247 vind je een ruime collectie tweedehandsschatten in het hart van Utrecht. Dwaal door de rijen met unieke boeken, meubels en vintage kledingstukken die nieuw leven ingeblazen worden. De Arm heeft zelfs drie vestigingen aan de iconische Oudegracht, maar hun winkel op nummer 247 springt eruit als een ware schatkamer.

Met de toenemende vraag naar duurzame opties heeft Kringloopwinkel De Arm 247 een onmisbare rol gekregen in Utrecht. Hier worden gebruikte goederen nieuw leven ingeblazen, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Dompel jezelf onder in een wereld van hergebruik en ontdek de verborgen parels die wachten om deel uit te maken van jouw verhaal.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.Terre des Hommes winkel Utrecht

Terre des Hommes winkel Utrecht
Op zoek naar bijzondere vondsten en het steunen van een goed doel? Dan is de Terre des Hommes winkel in Utrecht dé plek voor jou. Hier vind je een schat aan netjes gesorteerde items, van vintage kleding en accessoires tot meubels en woonartikelen. De winkel is een ware ontdekkingsreis waar je urenlang kunt struinen.

Elke dag worden de schappen aangevuld met nieuwe items, dus elke bezoek is weer een verrassing. Of je nu op zoek bent naar een unieke outfit, een bijzonder cadeau of een betaalbaar meubelstuk, bij Terre des Hommes winkel vind je het allemaal. En het mooiste is: met iedere aankoop steun je het waardevolle werk van Terre des Hommes, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen wereldwijd.

6.Kraayenest Kringloop

Kraayenest Kringloop, een waar walhalla voor liefhebbers van duurzaamheid en unieke vondsten! Deze knusse winkel barst uit haar voegen van de goedkope, originele en hoogstpersoonlijke producten. Hier zie je hoe duurzaamheid en hergebruik in de praktijk worden gebracht, met een ruime keuze aan huishoudelijke apparaten en spullen.

Of je nu op zoek bent naar een retro-lamp, een vintage servies of een zeldzame plaat, bij Kraayenest Kringloop vind je het ongetwijfeld. De winkel mag dan wel klein zijn, haar aanbod is eindeloos en haar prijzen zijn onverslaanbaar. Laat je inspireren door de creatieve hergebruikmogelijkheden en geef jouw huis een unieke touch die zowel duurzaam als stijlvol is.

7.Wawollie Kringloop Utrecht ASW

Wawollie Kringloop Utrecht ASW is een paradijs voor liefhebbers van antieke meubels. Onze ruime winkel herbergt een schat aan unieke vondsten, waaronder prachtige kasten, tafels en stoelen die de charme van weleer uitstralen. Maar ook de vintage zoekers komen bij ons aan hun trekken. Van stijlvolle retro lampen tot kleurrijke accessoires, ons assortiment is een ware tijdreis door de design geschiedenis.

Hoewel onze focus ligt op kwaliteit, blijven onze prijzen vriendelijk. Zoek je een bijzonder item dat je interieur een persoonlijk tintje geeft? Dan ben je bij Wawollie Kringloop Utrecht ASW aan het juiste adres. Onze gezellige sfeer, ruime parkeergelegenheid en vriendelijke ondernemers maken het shoppen bij ons een waar genoegen. Kom langs en ontdek de verborgen schatten die wachten om jouw huis te transformeren in een stijlvolle oase.

8.emmaus domstad lombok

Welkom bij de unieke Emmaus Domstad Lombok! Een oase voor liefhebbers van tweedehands schatten, waar je een schatkamer aan verborgen parels vindt. Op zaterdag bruist de markt van activiteit, maar laat je niet afschrikken door de drukte. Hier vind je een eindeloze stroom aan gebruikte artikelen, variërend van antiek meubilair tot vintage kleding, allemaal gratis aangeboden door mensen met een hart voor hergebruik.

Stap binnen in de charmante ruimte en ontdek een eclectische verzameling. Hoewel de prijzen laag zijn, zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Van unieke decoraties tot onverwachte vondsten, er is voor elk wat wils. Laat je creativiteit de vrije loop en vind dat perfecte stuk om je huis een persoonlijk tintje te geven of gewoon nieuwe favoriete kledingstukken te scoren. Emmaus Domstad Lombok is een plek waar tweedehands betekent stijlvol, duurzaam en bovenal betaalbaar. Duik in de schatkamer en ontdek de verborgen juweeltjes die wachten om een nieuw leven te krijgen in jouw handen.

9.Overhoop Buurtwinkel

Ontdek Overhoop Buurtwinkel, een parel op het gebied van kringloopwinkels. Stap binnen in een schatkamer van bijzondere vondsten en laat je verrassen door de uitmuntende selectie. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene unieke stuk of een complete inboedel voor je nieuwe droomhuis.

Verlies jezelf in een labyrinth van betaalbare schatten en geniet van de persoonlijke service. Van vintage sieraden tot retro meubels, elke vondst vertelt een uniek verhaal. En met een ruime keuze aan gratis geschenken bij aankopen, maak je niet alleen je huis mooier, maar ook je portemonnee blij. Kom langs bij Overhoop Buurtwinkel en ervaar het plezier en gemak van kringloop shoppen op z'n best.

10.de Gebruikte Goederen Winkel

de Gebruikte Goederen Winkel
In deze unieke winkel vind je de meest uiteenlopende schatten. Of je nu op zoek bent naar een antieke lamp, een vintage fauteuil of een stijlvolle kast, hier vind je gegarandeerd jouw pareltje. De winkel beschikt over een uitgebreid assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is.

De vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte item voor jouw interieur. De prijzen zijn bovendien zeer aantrekkelijk, zodat je voor een betaalbare prijs een prachtig stukje geschiedenis in huis haalt.

11.Weggeefwinkel Utrecht

In het bruisende hart van Utrecht, waar de geuren van heerlijke gerechten zich vermengen met het geroezemoes van de stad, vind je de Weggeefwinkel. Elke woensdagmiddag om 14.00 uur opent deze magische plek haar deuren voor iedereen die honger heeft, niet alleen naar voedsel, maar ook naar verbinding.

Of je nu een lokale bewoner bent of een reiziger op doortocht, de Weggeefwinkel verwelkomt je met open armen. Snuffel tussen de schappen vol gratis of goedkope lekkernijen en ontdek een schat aan smaken. Geniet samen met anderen van een maaltijd en ervaar de warmte van menselijke vriendelijkheid. Laat de geur van koffie en het geratel van lepels je omhullen in een sfeer van gezelligheid en saamhorigheid.

12.Kringloopwinkel De Arm 255

Kringloopwinkel De Arm 255

13.Stichting De Goede Winkel

Tweedehands winkelen voor een goed doel.

Stichting De Goede Winkel
  • Beoordeling: 3,9/5 (272 Review by google)
  • Adres:

    Sint Laurensdreef 33, 3565 AJ Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Stichting De Goede Winkel heeft een breed assortiment tweedehands goederen.

  • Productkwaliteit:

    De producten zijn doorgaans in goede staat en worden uitvoerig gecontroleerd.

  • Klantenservice:

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Donatiemogelijkheid, Workshops, Koffiecorner

14.Emmaus Domstad Parkwijk

Emmaus Domstad Parkwijk

15.Kringloop de Wijkwinkel

Kringloop de Wijkwinkel

16.Wawollie Kringloop Utrecht - Lage Weide

Steun een goed doel terwijl je unieke vondsten ontdekt.

Wawollie Kringloop Utrecht - Lage Weide
  • Beoordeling: 3,9/5 (301 Review by google)
  • Adres:

    Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote selectie tweedehands artikelen uit diverse categorieën.

  • Productkwaliteit:

    Goede staat van gebruikte artikelen, regelmatig gecontroleerd.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, bereid om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Acceptatie van contant geld en pin, Gratis Wifi, Ruime paskamers

17.Kringloop De Arm Hoograven (stichting) Kringloop Centrum Utrecht

Kringloopwinkel met een maatschappelijke missie

Kringloop De Arm Hoograven (stichting) Kringloop Centrum Utrecht
  • Beoordeling: 3,8/5 (406 Review by google)
  • Adres:

    Verlengde Hoogravenseweg 63, 3525 BB Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan tweedehands spullen, van kleding tot meubels en boeken

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit, meeste spullen zijn nog in prima staat

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Parkeergelegenheid, Pinautomaat, Mindervaliden toilet, Koffiehoek, Speelhoek voor kinderen

Post suggesties