Lijst 18 kringloopwinkels in Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-06-24

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Opnieuw & Co Rotterdam, Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam Kralingen, Jouw Marktkraam Rotterdam-Noord, ReShare Store Rotterdam, Kringloopwinkel 't Prikkie. Laten we het samen ontdekken!

1.Opnieuw & Co Rotterdam

Unieke vintagewinkel met een zorgvuldig samengestelde collectie

Opnieuw & Co Rotterdam
  • Beoordeling: 4,0/5 (267 Review by google)
  • Adres:

    Koperstraat 31, 3067 GL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Diverse collectie aan vintage kleding, accessoires en woonartikelen

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit en unieke stukken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Vintage kleding, Accessoires, Woonartikelen, Cadeaubonnen, Reparaties

Opnieuw & Co: een oase voor schatzoekers in Rotterdam! Trek je wandelschoenen aan en begeef je naar Opnieuw & Co in Rotterdam, waar een wereld vol tweedehandsschatten wacht om ontdekt te worden. Van vintage meubels die charme toevoegen aan je interieur tot unieke boeken en muziek die je bibliotheek nieuw leven inblazen, dit is een paradijs voor verzamelaars en liefhebbers van het unieke.

Stap binnen in een overzichtelijke en aantrekkelijke winkel, waar vriendelijk personeel je met een glimlach verwelkomt. Naast de ruime selectie tweedehands artikelen, biedt Opnieuw & Co ook een gezellig restaurantje waar je kunt genieten van een kopje koffie. Gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om te pinnen maken je bezoek nog gemakkelijker. Dus verzamel je vrienden, trek wat tijd uit en laat je verrassen door de schatten die je bij Opnieuw & Co vindt!

2.Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam Kralingen

Duurzaam winkelen met een goed gevoel

Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam Kralingen
  • Beoordeling: 4,1/5 (151 Review by google)
  • Adres:

    Oudedijk 94, 3061 AM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan gebruikte en vintage producten

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit, regelmatig gecontroleerd

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $-$$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, Toegankelijk voor rolstoelgebruikers, Afhaalpunt voor online bestellingen, Reparatie- en restauratiediensten

Je hart sneller laten kloppen? Kom dan snel naar Kringloop Rotterdam Kralingen! Onze charmante winkel ligt in het gezellige Kralingen en biedt een schatkist aan unieke vondsten. Van prachtige meubels op de begane grond tot een magische kelder vol speelgoed, boeken, dvd's, cd's en keukenbenodigdheden. En vergeet onze eerste verdieping niet, waar je een waar fashionwalhalla wacht met de mooiste kledingitems.

Bij Kringloop Rotterdam Kralingen staat jouw geluk centraal. Ons vriendelijke personeel verwelkomt je met open armen en helpt je graag bij het vinden van precies wat je zoekt. En hoewel we een kringloopwinkel zijn, beloven we je kwaliteit. Want jouw veiligheid en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang. Dus kom gerust langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze kringloopschatkamer.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Jouw Marktkraam Rotterdam-Noord

De gezelligste markt van Rotterdam-Noord.

Jouw Marktkraam Rotterdam-Noord
  • Beoordeling: 4,3/5 (286 Review by google)
  • Adres:

    Zaagmolenkade 117, 3035 KD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Markthal met een breed assortiment aan producten.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten van lokale leveranciers.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Overdekte markthal, Gratis WiFi, Pinautomaat, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Stap binnen in een wereld van kleurrijke kraampjes, waar elke hoek weer een verrassing biedt. Ontdek vintage schatten, van kleding en meubels tot sieraden en accessoires. Of bewonder het vakmanschap van lokale kunstenaars en ambachtslieden, die hun handgemaakte creaties met liefde en passie hebben vervaardigd. Jouw Marktkraam is niet zomaar een markt, het is een beleving waar je urenlang kunt rondstruinen, op zoek naar die ene bijzondere vondst.

4.ReShare Store Rotterdam

De ultieme bestemming voor fashionista's en trendsetters

ReShare Store Rotterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Korte Hoogstraat 11-13, 3011 GJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie aan mode en accessoires voor alle leeftijden

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van bekende en opkomende merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag advies geeft

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Proefkamers, Kleermakersdienst, Cadeaubonnen, Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk

Stap binnen bij ReShare Store Rotterdam en ontdek een schatkamer vol duurzame mode! De winkel ligt in het hartje van de stad, met een uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Laat je verrassen door de ruime keuze aan hoogwaardige tweedehands (merk)kleding, met een aparte afdeling voor mannen.

Bij ReShare vind je eenvoudig jouw ideale outfit dankzij de overzichtelijke indeling op type, kleur en maat. Of je nu op zoek bent naar een vintage pareltje of een eigentijds statement, hier slaag je gegarandeerd. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen en het assortiment is regelmatig aangevuld met nieuwe aanwinsten. Hoewel ReShare iets prijziger is dan andere tweedehandswinkels in de buurt, krijg je er wel een uitzonderlijke kwaliteit en een duurzame fashionstatement voor terug.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Kringloopwinkel 't Prikkie

Kringloopwinkel 't Prikkie

6.The Swapshop

The Swapshop
De Swapshop is een uniek concept dat het ruilen van kleding toegankelijk en leuk maakt. Hoewel er wel degelijke kledingstukken te vinden zijn, is het overgrote deel helaas van mindere kwaliteit. Het gaat vaak om H&M- of Bershka-achtige merken die nauwelijks waarde hebben en beter naar een goed doel zouden gaan.

Toch biedt de Swapshop genoeg mogelijkheden voor wie op zoek is naar specifieke stukken. Ik scoorde bijvoorbeeld een gave spijkerbroek met rok en kon later nog een truitje, een warme trui en een kanten bloesje bemachtigen in de Swapshop in Rotterdam. Dus hoewel het lang zoeken is, is de Swapshop zeker de moeite waard voor degene die op zoek is naar een specifiek kledingstuk.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff

KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff

8.Spullen voor in je huis

Spullen voor in je huis

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Kringloopwinkel Gi-Cycle

Kringloopwinkel Gi-Cycle

10.Stichting Keigoed

Stichting Keigoed
Stichting Keigoed is een fantastische organisatie die zich inzet voor het bieden van een nieuw thuis aan allerlei spullen. Ik heb bij hen al heel veel gedoneerd, en tot mijn grote vreugde heeft alles binnen 24 uur een nieuwe eigenaar gevonden. De medewerkers zijn enorm vriendelijk en helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste plek voor jouw spullen. Ik ga binnenkort zeker weer langs om nog meer te doneren, want ik weet dat het bij Keigoed in goede handen is.

Dankzij Keigoed hoeven we onze spullen niet weg te gooien, maar kunnen we ze een tweede leven geven. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Keigoed zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot de spullen die ze nodig hebben, en dat is echt heel waardevol. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor het werk dat ze doen, en ik hoop dat nog veel meer mensen hun steun zullen betuigen aan deze fantastische organisatie.

11.Kringloopwinkel Afrikaanderplein

Kringloopwinkel Afrikaanderplein
Op zoek naar een unieke en duurzame winkelervaring? Breng dan een bezoek aan de Kringloopwinkel Afrikaanderplein! Deze charmante winkel staat vol met schatten uit het verleden, waaronder vintage kleding, origineel speelgoed en prachtige woonaccessoires. De producten zijn netjes verzorgd en betaalbaar geprijsd, en het enthousiaste personeel staat altijd klaar om je te helpen. Met zijn georganiseerde kinderkledingsectie en milieuvriendelijke ethos, is Kringloopwinkel Afrikaanderplein de perfecte plek om unieke vondsten te scoren én een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ontdek het zelf en beleef de vreugde van duurzaam winkelen!

Met de nadruk op kwaliteit en klantenservice, biedt Kringloopwinkel Afrikaanderplein een ongeëvenaarde winkelervaring. Ondanks de corona-maatregelen heeft de winkel een warme en uitnodigende sfeer gecreëerd, waar je ongestoord kunt snuffelen tussen de schatten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en gaat graag de extra stap om je te helpen de perfecte items te vinden. Van onbeschadigde vintage kleding tot in perfecte staat verkerende woonaccessoires, Kringloopwinkel Afrikaanderplein heeft voor elk wat wils. Geef preloved items een nieuw leven en ervaar het plezier van duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Afrikaanderplein!

12.Stichting De Majum

Stichting De Majum
Stap binnen bij Stichting De Majum, een oase van vriendelijkheid waar je hartelijk wordt ontvangen door het behulpzame personeel. Het aanbod is divers, van praktische benodigdheden tot stijlvolle items zoals de jas die ik vorig jaar voor een spotprijsje van € 5 kocht. De kwaliteit was onberispelijk en hield me de hele winter lekker warm. Ik raad een bezoek aan De Majum ten zeerste aan.

Naast de uitzonderlijke klantenservice, is er een speciale attractie: de winkelkat. Deze charmante viervoeter vergezelt de eigenaar tijdens gesprekken en is dol op knuffels. Voor liefhebbers van katten is De Majum een waar paradijs. Dus kom langs, geniet van de gezellige sfeer en laat je verwennen door het aanbod en de hartelijkheid van Stichting De Majum.

13.Kringloopwinkel Rotterdam

'Vind unieke schatten voor een fractie van de prijs'

Kringloopwinkel Rotterdam
  • Beoordeling: 3,7/5 (240 Review by google)
  • Adres:

    Gordelweg 243, 3039 GD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan tweedehands artikelen waaronder meubels, kleding en boeken.

  • Productkwaliteit:

    Artikelen zijn over het algemeen in goede staat, maar sommige kunnen gebruikssporen vertonen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag vragen beantwoordt en advies geeft.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Proeflokalen, Gratis parkeren, Toegankelijk voor rolstoelgebruikers, Betalen met pinpas, Afhaalpunt voor online bestellingen

Ontdek het platenparadijs in Rotterdam waar verzamelaars hun hart ophalen. Onze gepassioneerde platenliefhebbers hebben met uiterste precisie een collectie samengesteld die ver boven het kringloopniveau uitstijgt. Hier vind je zeldzame pareltjes en klassiekers van bekende bands.

Elke plaat is met zorg geselecteerd en voorzien van marktconforme prijzen. In tegenstelling tot de soms willekeurige prijsstelling bij kringloopwinkels, bieden wij eerlijke tarieven die jouw platencollectie niet zullen uitputten. Duik in onze collectie en voeg vandaag nog unieke vondsten toe aan jouw muzikale schatkamer.

14.Stichting Remar Hollanda

Stichting Remar Hollanda
Stichting Remar Holland biedt een uitgebreide selectie meubels tegen ongeëvenaarde prijzen, waardoor u uw huis kunt inrichten met stijl en comfort zonder de bank te breken. Bijna nieuwe meubels van topkwaliteit tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs, waardoor u uw droominterieur kunt creëren zonder het milieu te belasten.

Daarnaast is Stichting Remar Holland meer dan alleen een meubelwinkel. Als stichting zetten wij ons in voor het helpen van mensen die het minder goed hebben in onze samenleving. Een deel van de opbrengsten van de verkoop van onze meubelen wordt gebruikt om projecten te financieren die zich richten op het ondersteunen van behoeftigen, zoals daklozenopvang, voedselbanken en re-integratieprogramma's. Door bij ons te kopen, draagt u niet alleen bij aan uw eigen thuis, maar ondersteunt u ook het welzijn van uw gemeenschap.

15.Het Goed Rotterdam Centrum

Betaalbare tweedehandswinkel met een breed assortiment.

Het Goed Rotterdam Centrum
  • Beoordeling: 3,4/5 (410 Review by google)
  • Adres:

    Mariniersweg 255, 3011 NM Rotterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Grote variatie aan producten, waaronder kleding, meubels en huisraad.

  • Productkwaliteit:

    Gemiddelde kwaliteit, met enkele hoogwaardige merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Gratis parkeergelegenheid, Donatieruimte, Rolstoeltoegankelijk, Cafetaria

De Goed Rotterdam Centrum is hét adres voor tweedehandsschatten. Alles is netjes gesorteerd en je vindt er prachtige kleding, ook voor mannen. Op de bovenverdieping vind je een uitgebreide bibliotheek met boeken in prima staat en vanaf slechts €1 per stuk.

Ik ben er al meerdere keren geweest en heb er elke keer unieke vondsten gedaan. Van een paar prachtige plantpotten voor €2 tot een comfortabele stoel voor €15. Het personeel is supervriendelijk en helpt je graag met het vinden van wat je zoekt. Het Goed is een must-visit voor iedereen die houdt van duurzaam shoppen en het vinden van verborgen parels.

16.Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam

Betaalbare en duurzame opties

Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam
  • Beoordeling: 3,8/5 (317 Review by google)
  • Adres:

    Koperslagerstraat 9, 3077 MD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan tweedehands goederen

  • Productkwaliteit:

    Goede kwaliteit voor tweedehands producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    € - €€

  • Voorzieningen:

    Parkeergelegenheid, Toegankelijk voor rolstoelgebruikers, Donatiemogelijkheden, Testmogelijkheden voor elektronica, Ophalservice voor grote items

17.Hayas

Hayas

18.Stichting DC Community Market - under construction

Stichting DC Community Market - under construction
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Van Deventerstraat 33, 3029 AW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

Post suggesties