Lijst 14 hoortoestellen winkels in Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-06-24

Samengesteld uit de beste lijsten over hoortoestellen winkels in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Beter Horen Rotterdam Zuid, Beter Horen Rotterdam Noord, Schoonenberg, Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Peppelweg, Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Hesseplaats. Laten we het samen ontdekken!

1.Beter Horen Rotterdam Zuid

Beter Horen Rotterdam Zuid

2.Beter Horen Rotterdam Noord

Beter Horen Rotterdam Noord
Beter Horen Rotterdam Noord: Waar hoorzorg samengaat met persoonlijke aandacht.

Of je nu op zoek bent naar gehoorapparaten die jouw leven zullen veranderen of oordoppen op maat die een goede nachtrust garanderen, bij Beter Horen Rotterdam Noord ben je aan het juiste adres. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te zorgen voor een hooroplossing die perfect bij jouw behoeften past. Met een ruime keuze aan modellen en de nieuwste technologieën vind je gegarandeerd de perfecte oplossing voor jouw gehoorproblemen.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Schoonenberg

Schoonenberg
Beste meneer Schoonenberg, Het spijt ons zeer te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging. Wij streven ernaar om al onze klanten een hoogwaardige service te bieden, en het is duidelijk dat we dat in uw geval niet hebben gedaan.

We hebben uw klacht besproken met de betreffende medewerker en hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt. We willen u onze excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden en hopen dat u ons nog een kans geeft om te laten zien dat we wel degelijk professionele hulp kunnen bieden.

4.Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Peppelweg

Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Peppelweg

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Hesseplaats

Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Hesseplaats
Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Hesseplaats Vandaag bezocht ik Van Boxtel Hoorwinkels op de Hesseplaats in Rotterdam en ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer ik onder de indruk was van de uitzonderlijke service die ik ontving. Op zoek naar een hoortoestel voor mijn moeder, werd ik hartelijk ontvangen door Priscilla, een deskundige audioloog.

Zij nam uitgebreid de tijd om mijn moeders behoeften te bespreken en haar verschillende hoortoestellen te laten uitproberen. Priscilla's geduld en kennis waren ongelooflijk waardevol, waardoor we een weloverwogen beslissing konden nemen. Haar vriendelijke en zorgzame aanpak maakte de hele ervaring aangenaam en geruststellend. Ik beveel Van Boxtel Hoorwinkels ten zeerste aan voor al uw audiologische behoeften. De deskundigheid en toewijding van het team zullen ervoor zorgen dat u de beste hooroplossing vindt, aangepast aan uw unieke behoeften.

6.Schoonenberg

Schoonenberg
Welkom bij Schoonenberg, dé hoorzakenspeciaalzaak waar uw gehoorproblemen met zorgvuldigheid worden aangepakt. Wij werken voornamelijk op afspraak, maar u kunt ook zonder afspraak bij ons langskomen. Onze ervaren audiciens staan klaar om u te helpen met al uw gehoorvragen.

Heeft u last van een afgebroken microfoon of andere gehoorproblemen? Wij bieden snelle en efficiënte oplossingen. Schoonenberg is uw betrouwbare partner in gehoorzorg. Onze service-uren zijn van 16.00 tot 17.00 uur, maar u kunt ook 's ochtends langskomen als dat beter uitkomt. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van het leven, met een scherp gehoor.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Schoonenberg World of Hearing

Schoonenberg World of Hearing
Schoonenberg Wereld van Horen: uw partner in gehooroplossingen

Staat u dagelijks bloot aan hard geluid? Dan is gehoorbescherming onmisbaar. Bij Schoonenberg Wereld van Horen vindt u een uitgebreid assortiment gehoorbescherming, op maat gemaakt voor uw unieke behoeften. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte gehoorbescherming, zodat u kunt genieten van een optimale geluidservaring zonder gehoorschade te riskeren.

8.Minerva Hoortechniek

Minerva Hoortechniek

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Beter Horen Rotterdam Oost

Beter Horen Rotterdam Oost

10.Schoonenberg

Schoonenberg

11.Sonova Audiological Care Nederland Bv

Sonova Audiological Care Nederland Bv
Als u op zoek bent naar hoorzorg van wereldklasse, hoeft u niet verder te zoeken dan Sonova Audiological Care Nederland B.V. Ons team van ervaren audiologen staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste hooroplossing voor uw individuele behoeften.

Wij begrijpen dat gehoorverlies een uitdaging kan zijn, maar wij zijn toegewijd om u te helpen uw leven ten volle te leven. Met behulp van de nieuwste technologie en geavanceerde hoorapparaten kunnen wij u helpen uw gehoor te verbeteren en beter te communiceren met uw dierbaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw gehoor te herstellen.

12.Van Boxtel Hoorwinkels Rotterdam-Zuid

Van Boxtel Hoorwinkels Rotterdam-Zuid
Bovendien kunt u bij Van Boxtel Hoorwinkels terecht voor een breed scala aan hygiëneproducten om uw audiologische apparaten in optimale staat te houden. Zo zijn de reinigingstissues voor oordoppen een onmisbaar hulpmiddel om uw oordoppen hygiënisch schoon te houden. Met de expertise en het uitgebreide aanbod van Van Boxtel Hoorwinkels bent u verzekerd van optimale hoorzorg en geluidskwaliteit.

13.City Horen

City Horen
"Laat je meeslepen door de culinaire hoogstandjes van Amsterdam tijdens een onvergetelijke gastronomische tour. Van traditionele kazen tot verfijnde Michelinsterrenrestaurants, onze gids neemt je mee op een culinaire reis door de stad. Ontdek verborgen schatten en geniet van de lokale specialiteiten, terwijl je je laat onderdompelen in de bruisende sfeer van Amsterdam."

"Beleef de rijke historie en cultuur van Amsterdam tijdens een begeleide historische wandeling. Onze deskundige gidsen leiden je langs iconische bezienswaardigheden en verborgen pareltjes, onthullend de verhalen en legendes die de stad gevormd hebben. Van de Gouden Eeuw tot het moderne tijdperk, je krijgt een fascinerend inzicht in de evolutie van Amsterdam."

14.Schoonenberg (GESLOTEN)

Schoonenberg (GESLOTEN)
Post suggesties