Lijst 16 keuken winkels in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-06-24

Samengesteld uit de beste lijsten over keuken winkels in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Tulp Keukens Rotterdam, Grando Keukens | Badkamers Rotterdam, Nolte Keukens Rotterdam, Keuken Kampioen Rotterdam Stadionweg, Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium. Laten we het samen ontdekken!

1.Tulp Keukens Rotterdam

Tulp Keukens Rotterdam
Bij Tulp Keukens Rotterdam vind je jouw droomkeuken, precies op maat gemaakt. Met een behangstaal in de hand kies je de kleur die perfect bij jouw interieur past. Onze deskundige adviseurs denken graag met je mee, zodat jouw keuken niet alleen prachtig is, maar ook optimaal functioneel.

De vriendelijke medewerkers van Tulp staan altijd voor je klaar. Ze begeleiden je vakkundig door het proces, van ontwerp tot montage. De levering en montage worden tot in de puntjes verzorgd, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe keuken. En wacht niet langer op maatwerk: bij Tulp Keukens Rotterdam zijn de mogelijkheden eindeloos!

2.Grando Keukens | Badkamers Rotterdam

Grando Keukens | Badkamers Rotterdam

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Nolte Keukens Rotterdam

Nolte Keukens Rotterdam
  • Beoordeling: 4,0/5 (53 Review by google)
  • Adres:

    Satijnbloem 55, Satijnbloem 53 (a, 3068 JP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Nolte Keukens Rotterdam is een droom voor elke keukenliefhebber. De showroom staat garant voor een inspirerende ervaring, en het deskundige personeel zorgt ervoor dat u de keuken van uw dromen krijgt. Van ontwerp tot installatie, Nolte Keukens Rotterdam staat voor u klaar om uw visie tot leven te brengen.

Bezoek de prachtige showroom en laat u betoveren door de hoogwaardige materialen, innovatieve apparatuur en exclusieve ontwerpen. Ons toegewijde team neemt alle tijd om uw wensen en behoeften te bespreken, zodat uw keuken perfect op maat wordt gemaakt. Ervaar de uitzonderlijke service en vakmanschap van Nolte Keukens Rotterdam, en geniet jarenlang van uw droomkeuken.

4.Keuken Kampioen Rotterdam Stadionweg

Keuken Kampioen Rotterdam Stadionweg
Het Keuken Kampioen Rotterdam Stadionweg biedt een uitstekende showroomervaring, met behulpzame medewerkers en een uitgebreide selectie aan keukens. De sloop, afvoer, bezorging en montage verlopen naadloos.

De manager en zijn assistent blinken uit in klantgerichtheid en expertise. Ze begeleiden u met kennis van zaken door het gehele proces, van ontwerp tot installatie. Hun service is uitzonderlijk en verdient een score van ver boven de 5 sterren. Het Keuken Kampioen Rotterdam Stadionweg is uw ideale partner voor een droomkeuken die perfect past bij uw wensen en stijl.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium

Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium
Al voordat de keuken werd geplaatst, hebben we een jaar lang bij Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium rondgekeken en verschillende ontwerpen en materialen bekeken. Ondanks de vele wijzigingen die we aanbrachten in kleur, materiaal en indeling, bleef Mike geduldig en hield hij zich altijd aan zijn afspraken.

Met zijn expertise en klantvriendelijkheid heeft Mike ons geholpen bij het ontwerpen van de perfecte keuken. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat en raden Marquardt Küchen Rotterdam Alexandrium van harte aan iedereen aan die op zoek is naar een kwalitatieve keuken met een persoonlijke touch.

6.Wooning Keukens & Badkamers - Rotterdam

Wooning Keukens & Badkamers - Rotterdam
Bij Wooning Keukens & Badkamers in Rotterdam vind je alles voor een droomkeuken of -badkamer. Hun ervaren adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of je nu op zoek bent naar een complete keuken of alleen een nieuwe kraan, bij Wooning vind je wat je zoekt.

Wil je een compleet nieuwe badkamer of keuken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak bij Wooning. Zij komen graag bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. En als je alles hebt uitgezocht, zorgen zij natuurlijk ook voor de installatie. Zo kun jij zorgeloos genieten van je nieuwe droomkeuken of -badkamer.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Good Kitchenstore

Good Kitchenstore

8.Keukenloods Rotterdam

Bij Keukenloods Rotterdam vind je de ideale keuken voor jouw droomhuis.

Keukenloods Rotterdam
  • Beoordeling: 3,9/5 (232 Review by google)
  • Adres:

    Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diverse Products:

    Keukenloods Rotterdam heeft een breed scala aan keukenmerken en stijlen.

  • Productkwaliteit:

    De keukens van Keukenloods Rotterdam zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een uitstekende afwerking.

  • Klantenservice:

    Het personeel van Keukenloods Rotterdam is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Gratis WiFi, Kinderhoek, Rolstoeltoegankelijk, Persoonlijk advies

Keukenloods Rotterdam: de beste keuze voor een betaalbare droomkeuken! Ontdek de magische wereld van Keukenloods Rotterdam, waar dromen werkelijkheid worden zonder je portemonnee te plunderen. Onze outlet biedt een ongeëvenaarde selectie kwaliteitskeukens tegen onweerstaanbare prijzen. Laat je inspireren door onze prachtige showroom en ervaar het verschil: wij garanderen dat je nergens anders zo'n scherpe aanbieding vindt.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne keuken, een knusse hoekopstelling of een ruimtelijk eiland, Keukenloods Rotterdam heeft het allemaal. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het ontwerpen van jouw droomkeuken, rekening houdend met je persoonlijke stijl en budget. En als bonus bieden we gratis verzending van ontbrekende onderdelen, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je nieuwe culinaire paradijs.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.KeukenConcurrent Rotterdam

De keukenspeciaalzaak waar dromen werkelijkheid worden.

KeukenConcurrent Rotterdam
  • Beoordeling: 3,8/5 (229 Review by google)
  • Adres:

    Watermanweg 303, 3067 GA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruim assortiment keukens in diverse stijlen en uitvoeringen.

  • Productkwaliteit:

    Kwaliteitskeukens van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Persoonlijk advies en begeleiding door ervaren keukenadviseurs.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Showroom met diverse keukenopstellingen, 3D-keukenontwerp, Montage en installatie, Financiering mogelijk

Beste Emrah, je bent een keukenheld!

Wij waren opgelucht toen we eindelijk onze keuken van KeukenConcurrent Rotterdam geleverd kregen. Maar helaas bleken sommige onderdelen te lang of te dik. Teleurgesteld gingen we naar de winkel, waar jij ons met open armen ontving. Je luisterde aandachtig naar onze wensen en bood oplossingen die we zelf niet hadden bedacht. Je toverde een glimlach op ons gezicht en liet ons zien dat KeukenConcurrent Rotterdam meer is dan alleen een keukenwinkel. Jullie zijn keukenhelden die dromen waarmaken. Bedankt voor het omtoveren van onze keukendroom in een waar meesterwerk!

10.Bruynzeel Keukens Rotterdam

Bruynzeel Keukens Rotterdam
Bij Bruynzeel Keukens Rotterdam vindt u niet alleen een selectie van hoogwaardige keukenopstellingen, maar ook een team van deskundige adviseurs die u begeleiden bij het creëren van uw droomkeuken. Verwen uzelf met een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een klassieke of moderne keuken, samen met onze experts vindt u de perfecte oplossing voor uw ruimte en wensen.

Ervaar het gemak van onze unieke aanpak, waarbij wij geen druk zetten of onderhandelen. Bij Bruynzeel Keukens Rotterdam krijgt u direct de beste prijs, zodat u met een gerust hart kunt investeren in uw nieuwe keuken. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing, zodat u snel kunt genieten van uw culinaire meesterwerk. Bezoek Bruynzeel Keukens Rotterdam en ontdek de wereld van keukenontwerp en -genot.

11.Favori Keuken

Favori Keuken
Onze keuken is een culinair paradijs, waar gastronomie en design samenkomen. De verfijnde afwerking en hoogwaardige materialen creëren een ambiance waar u culinaire hoogstandjes kunt beleven. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat uw droomkeuken naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Bij eventuele problemen bieden wij een snelle en efficiënte oplossing. Uw culinaire avonturen verdienen alleen het allerbeste, en dat is precies wat wij u bieden. Ontdek de keuken van uw dromen en laat uw smaakpapillen dansen op de melodie van culinaire perfectie.

12.Keuken Kampioen Woonmall Alexandrium

Keuken Kampioen Woonmall Alexandrium
Ontdek Keuken Kampioen Woonmall Alexandrium, waar dromen van culinaire hoogstandjes werkelijkheid worden! Laat u ver voeren in een wereld van inspirerende keukenontwerpen en geniet van de expertise van onze deskundige adviseurs. Van klassieke tot moderne stijlen, er is voor elk wat wils.

Betreed een ruimte waar uw keukenvisie tot leven komt. Ervaar de ultieme voldoening van het creëren van de perfecte keuken, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Met onze uitgebreide collectie materialen, afwerkingen en apparaten transformeren wij uw keuken in een culinaire oase. Laat onze passie uw inspiratie zijn en maak vandaag nog een afspraak om de keuken van uw dromen te realiseren!

13.KeukenCoach Rotterdam

KeukenCoach Rotterdam
KeukenCoach Rotterdam: het beste advies voor uw droomkeuken KeukenCoach Rotterdam biedt u het ideale startpunt voor uw culinaire dromen. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen en installeren van uw droomkeuken. Wij werken samen met gerenommeerde keukenmerken en gebruiken alleen de beste materialen. Zo verzekeren we u van een keuken waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Maar bij KeukenCoach Rotterdam gaat het verder dan alleen keukens verkopen. Wij bieden een ongeëvenaarde bezorg- en installatieservice. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw keuken vakkundig wordt gemonteerd en aangesloten. En als er onverhoopt iets misgaat, staan wij altijd voor u klaar om het op te lossen. Kortom, bij KeukenCoach Rotterdam bent u verzekerd van een keuken van topkwaliteit en een service waar u op kunt bouwen.

14.bulthaup Rotterdam

bulthaup Rotterdam

15.Siematic in Rotterdam Alexandrium

Siematic in Rotterdam Alexandrium

16.Kvik Rotterdam Alexandrium

Kvik Rotterdam Alexandrium
Post suggesties