Lijst 18 keuken winkels in Utrecht

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over keuken winkels in Utrecht, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Superkeukens Utrecht, Keuken Kampioen Utrecht, Keukenloods Utrecht, Grando Keukens | Badkamers Utrecht, ENKA Keukens. Laten we het samen ontdekken!

1.Superkeukens Utrecht

Superkeukens Utrecht
Drie jaar geleden hebben wij bij Superkeukens Utrecht een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de keuken. Nu hebben we twee nieuwe aanvullende kasten gekocht en we zijn er erg blij mee.

We willen Bram van Superkeukens Utrecht bedanken voor onze droomkeuken. Wij zijn er ontzettend blij mee. De keuken is niet alleen prachtig, maar ook nog eens heel functioneel. We koken nu met veel meer plezier dan ooit tevoren. Dankjewel Superkeukens Utrecht!

2.Keuken Kampioen Utrecht

Keukens voor iedere smaak en elk budget.

Keuken Kampioen Utrecht
  • Beoordeling: 4,3/5 (196 Review by google)
  • Adres:

    Zeelantlaan 55, 3526 AK Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Keuken Kampioen heeft een breed assortiment keukens.

  • Productkwaliteit:

    De keukens zijn van goede kwaliteit.

  • Klantenservice:

    De klantenservice is goed.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Showroom met voorbeeldkeukens, Deskundig advies, Financiering mogelijk, Montage en installatie

Ontdek het culinaire avontuur dat keuken Kampioen Utrecht te bieden heeft! Begeef je in een wereld van culinaire mogelijkheden en laat je inspireren door onze prachtige keukens. Of je nu een chef-kok van wereldklasse bent of gewoon van lekker eten houdt, wij hebben de perfecte keuken om je culinaire dromen waar te maken.

Laat je meeslepen door onze ongeëvenaarde selectie keukens, zorgvuldig samengesteld om aan al je behoeften te voldoen. Van traditionele ontwerpen tot moderne meesterwerken, je vindt gegarandeerd de keuken die perfect past bij jouw unieke stijl en smaak. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van je keukenavontuur, van de eerste inspiratiesessie tot de uiteindelijke installatie. Vertrouw op Keuken Kampioen Utrecht voor een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal doen tintelen.

Lees meer: Lijst 23 koffietentjes in Utrecht

3.Keukenloods Utrecht

Ontwerp samen met Keukenloods de keuken van je dromen

Keukenloods Utrecht
  • Beoordeling: 4,0/5 (325 Review by google)
  • Adres:

    Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment keukens van diverse merken en stijlen

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige keukens met een lange levensduur

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat meedenkt

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Eigen montageteam, Gratis parkeren, Inmeetservice, 3D keukenontwerp, Financiering mogelijk

Onze ervaring bij Keukenloods Utrecht was werkelijk uitstekend! De verkoopmedewerkers waren zeer behulpzaam en gaf ons uitstekend advies. De service was ook top, en de installatie verliep vlekkeloos. En over de keuken zelf? Die is prachtig geworden! We zijn er superblij mee!

Anderzijds hoorden wij dat een andere klant, Dirk Wagensveld genaamd, een minder positieve ervaring bij Keukenloods Utrecht heeft gehad. Wij kunnen ons dat moeilijk voorstellen, want wij waren zeer tevreden over het personeel en de service die wij ontvingen.

4.Grando Keukens | Badkamers Utrecht

Grando Keukens | Badkamers Utrecht
Bij Grando Keukens & Badkamers Utrecht weet je dat je in de beste handen bent. Onze keukendeskundige Iris Boering luisterde aandachtig naar onze wensen en adviseerde ons vakkundig. Dankzij haar expertise hebben we de perfecte keuken voor ons huis kunnen samenstellen.

De plaatsing door de deskundige monteurs verliep vlekkeloos. Zij werkten snel en netjes, en alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Het resultaat is een droomkeuken die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Van het begin tot het eind was het een prettige ervaring. We raden Grando Utrecht dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een keuken of badkamer van topkwaliteit.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Utrecht

5.ENKA Keukens

ENKA Keukens
Enka Keukens is dé plek waar je wilt zijn! Een schitterende showroom met uiterst vriendelijk personeel. Voor iedereen een aanrader! Voor mijn volgende keuken kom ik zeker weer naar Enka. Bedankt!

Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ons uitstekend bijgestaan bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Enka Keukens biedt een ruime keuze aan prachtige keukens, dus er is voor ieder wat wils. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en kunnen Enka Keukens van harte aanbevelen.

6.Artic Keukens Utrecht | DB Keukens

Artic Keukens Utrecht | DB Keukens
Laat je culinaire dromen werkelijkheid worden met Artic Keukens Utrecht. Onze keukenexperts, zoals Levi, staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van esthetisch design tot state-of-the-art apparatuur, wij helpen je de keuken te creëren die perfect past bij jouw stijl en kookbehoeften.

Ervaar een ontspannen en informatieve sfeer bij Artic Keukens Utrecht. Onze adviseurs nemen de tijd om je wensen te begrijpen, zonder opdringerige verkooptechnieken. Je ontvangt een heldere en gedetailleerde offerte, zodat je met vertrouwen kunt beslissen. Maak van je keuken een culinaire oase en bezoek Artic Keukens Utrecht vandaag nog.

7.Keuken-centrum.nl

Keuken-centrum.nl
Welkom bij Keuken-centrum.nl, de ultieme bestemming voor liefhebbers van stijlvolle en betaalbare keukens, badkamers en vloeren. Onze enorme showrooms bieden een ongeëvenaarde selectie van topmerken, zodat u alle inspiratie vindt die u nodig hebt om uw droomhuis te creëren.

Van klassieke designs tot moderne accenten, onze deskundige adviseurs begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte keuken, badkamer of vloer die past bij uw smaak en budget. Met onze scherpe prijzen en inclusieve apparatuurgarantie, garanderen wij dat u nergens anders een betere deal zult vinden. Bezoek onze showroom vandaag nog en laat u betoveren door onze prachtige selectie en onweerstaanbare aanbiedingen.

8.Hello Kitchen Utrecht

Hello Kitchen Utrecht
Kom voor een onvergetelijke culinaire ervaring naar Hello Kitchen Utrecht!

Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe kookzone of inspiratie zoekt voor een renovatie, bij Hello Kitchen bent u aan het juiste adres. Onze uitgebreide collectie keukens en apparaten van topmerken biedt voor ieder wat wils. Laat u meeslepen door onze passie voor koken en beleef de keuken van uw dromen.

9.I-KOOK Utrecht

I-KOOK Utrecht
I-KOOK Utrecht In juli kocht ik een keuken bij I-KOOK Utrecht en die is helemaal naar mijn zin. De keuken bevalt dus prima, maar helaas zijn er wel wat zaken die niet helemaal goed zijn gegaan. En daar gaat I-KOOK Utrecht niet altijd even goed mee om. Dat is jammer.

Ik was altijd wat kritisch over keukenwinkels. Maar bij I-KOOK Utrecht werd ik geholpen door Rachid en die deed mij echt anders denken over keukenwinkels. Hij dacht met mij mee, begreep wat ik wilde en gaf goed advies. Hij liet mij een nieuwe wereld zien.

10.Betsies Kookwinkel

De kookwinkel waar inspiratie en vakmanschap samenkomen.

  • Beoordeling: 4,5/5 (405 Review by google)
  • Adres:

    Vismarkt 6, 3511 KR Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan kookbenodigdheden en apparaten.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Workshops en demonstraties, Gratis parkeren, Cadeaubonnen verkrijgbaar, Levering aan huis mogelijk, Online bestelmogelijkheid

Verlies jezelf in de eindeloze doolhof van Betsies Kookwinkel, waar sierlijke kookgerei en stijlvolle serviesstukken je smaakpapillen en ogen prikkelen. Van glinsterende messen tot met zorg gemaakte keramiek, elke centimeter is gevuld met gereedschappen en accessoires die uw culinaire ervaring naar een hoger plan tillen. Stap binnen en ontdek een wereld van gastronomische mogelijkheden die uw keuken omtoveren tot een culinair paradijs.

11.KeukenCoach Utrecht

KeukenCoach Utrecht: Uw droomkeuken binnen handbereik Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij uw wensen en stijl? Zoek niet verder dan KeukenCoach Utrecht! Ons team van ervaren keukenadviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van de keuken van uw dromen. Wij bieden een breed scala aan keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en werken samen met u om een keuken te ontwerpen die zowel functioneel als stijlvol is.

Bij KeukenCoach Utrecht begrijpen we dat uw keuken het hart van uw huis is. Daarom besteden wij veel aandacht aan elk detail, van de lay-out tot de afwerking. Wij gebruiken alleen de beste materialen en apparatuur en ons team van vakmensen zorgt voor een professionele installatie. Het resultaat is een keuken waar u jarenlang met plezier in zult koken en entertainen.

12.Tulp Keukens Utrecht

Tulp Keukens Utrecht

13.Keukensale Utrecht

Keukensale Utrecht

14.KeukenConcurrent Utrecht

KeukenConcurrent Utrecht

15.Kvik Utrecht

Kvik Utrecht

16.Brugman Keukens & Badkamers Utrecht

De mooiste keukens en badkamers onder één dak

Brugman Keukens & Badkamers Utrecht
  • Beoordeling: 3,9/5 (232 Review by google)
  • Adres:

    Hollantlaan 14, 3526 AM Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan keukens en badkamers

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit keukens en badkamers

  • Klantenservice:

    Persoonlijke en vakkundige service

  • Prijsbereik:

    €€€

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Inspirerende showroom, Deskundig advies, 3D-ontwerpen, Montage- en installatieservice

17.Bruynzeel Keukens Utrecht

Bruynzeel Keukens Utrecht

18.Maru Keukens en Interieur

Maru Keukens en Interieur
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Strijkviertel 35D, 3454 PJ Utrecht, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

Post suggesties