Lijst 27 keuken winkels in Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-06-19

Samengesteld uit de beste lijsten over keuken winkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Meesterslijpers, Duikelman B.V., Tulp Keukens Amsterdam, KeukenCoach Amsterdam, Kunst in je keuken. Laten we het samen ontdekken!

1.Meesterslijpers

Vakmanschap en passie voor scherpte

Meesterslijpers
  • Beoordeling: 4,9/5 (1218 Review by google)
  • Adres:

    Kinkerstraat 267-271, 1053 ES Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan messen, scharen en gereedschappen

  • Productkwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid

  • Klantenservice:

    Deskundig advies en vriendelijke bediening

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Slijpservice, Graveerdienst, Reparaties, Cadeaubonnen, Webshop

Meesterslijpers biedt een ongeëvenaarde webshop-ervaring, compleet met een service die u nergens anders zult vinden! Gratis graveren en zorgvuldig verpakte cadeaus met een persoonlijk tintje dat u bij uw bestelling kunt toevoegen. Zo zet u zich als webshop moeiteloos af van de rest!

Ervaar een ongekende service bij Meesterslijpers! Wij denken graag met u mee over het ontwerp, graveren snel en efficiënt, en u kunt uw bestelling binnen twee werkdagen ophalen. Ook in de winkel worden u gastvrijheid en expertise geboden, waardoor u verzekerd bent van een onvergetelijke ervaring.

2.Duikelman B.V.

Uw partner voor exclusief aardewerk, glas en porselein

Duikelman B.V.
  • Beoordeling: 4,6/5 (187 Review by google)
  • Adres:

    Ferdinand Bolstraat 66-68, 1072 LM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Uitgebreid assortiment glas-, kristal- en porseleinproducten

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige kwaliteitsproducten van bekende merken

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel staat voor u klaar

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime showroom, Deskundig advies, Cadeauservice, Levering aan huis, Online bestellen

Duikelman B.V.: de culinaire hemel op aarde voor elke hobbykok of professional!

Stap binnen in het walhalla van kookgerei en laat je overweldigen door een eindeloze keuze aan pannen, barbecues, spuitzakken, messen en nog veel meer. Van basisbenodigdheden tot geavanceerde apparatuur, Duikelman heeft alles om jouw culinaire dromen te verwezenlijken. Het deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren en te zorgen voor een onvergetelijke winkelervaring.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Tulp Keukens Amsterdam

Tulp Keukens Amsterdam
Stap binnen in de culinaire wereld van Tulp Keukens in Amsterdam, waar een adembenemende ervaring op je wacht. Onze ervaren adviseurs zullen je culinaire dromen omtoveren tot een werkelijkheid die je keuken zal transformeren tot een culinaire oase.

Bij Tulp Keukens staat persoonlijke aandacht centraal. Zoals Tonny, die samen met jou gisteren een meesterwerk heeft gecreëerd, waarbij geen detail over het hoofd werd gezien. Zijn uitgebreide kennis en passie voor het vak zullen je nieuwe keuken tot een kunststuk verheffen, waar jij en je geliefden eindeloos zullen genieten van culinaire hoogstandjes.

4.KeukenCoach Amsterdam

KeukenCoach Amsterdam
Ervaar de culinaire magie van KeukenCoach Amsterdam. Laat onze deskundige chef-koks je smaakpapillen prikkelen met een symphony van smaken. Van verrukkelijke voorgerechten tot tongstrelende desserts, elk gerecht is een kunstwerk. Dompel jezelf onder in een culinaire reis die je zintuigen zal doen ontploffen.

Bij KeukenCoach Amsterdam staat klanttevredenheid voorop. Ons team van ervaren keukenontwerpers luistert aandachtig naar jouw wensen en creëert een keuken die perfect past bij jouw smaak en levensstijl. Of je nu een moderne of klassieke keuken wenst, wij ontwerpen het met precisie en oog voor detail. Van de eerste schets tot de installatie, wij staan garant voor een vlekkeloze service.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Kunst in je keuken

Kunst in je keuken
Vergeet die saaie, massaproductie schilderijen in je keuken. Laat ons je voorstellen aan 'Kunst in je Keuken', een unieke, kunstzinnige toevoeging die je culinaire ruimte naar een hoger niveau tilt. Onze vakkundige kunstenaars transformeren je keuken in een meesterwerk, met handgeschilderde creaties die speciaal zijn afgestemd op jouw stijl.

Of je nu houdt van abstracte patronen, levendige landschappen of gastronomische scènes, wij creëren op maat gemaakte schilderijen die je eetervaring zullen verrijken. Maak indruk op je gasten met een kunstwerk dat je muren tot leven brengt en je smaakpapillen prikkelt. 'Kunst in je Keuken' is meer dan alleen een decoratie, het is een kunstzinnig statement dat je culinaire avonturen tot onvergetelijke momenten zal maken.

6.American Kitchen AMSTERDAM

American Kitchen AMSTERDAM

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Kookhuis

Kookhuis
Bij het Kookhuis ervaar je culinaire hoogstandjes met een vleugje Italiaanse finesse. Onze selectie fornuizen van Elementi di Cucina tilt jouw kookkunsten naar een ongekend niveau. Met de verfijnde designs van onze ervaren verkoopsters en de uitzonderlijke service na aankoop, is Kookhuis dé bestemming voor de culinaire fijnproever.

Onze passie voor gastronomie en onze oog voor detail weerspiegelen zich in elk aspect van onze service. Van de eerste kennismaking tot de nazorg na aankoop, wij streven ernaar om jouw gastronomische dromen te verwezenlijken. Stap binnen in de wereld van Kookhuis en ervaar de magie van koken op een ander niveau, waar smaak, stijl en service harmonieus samenkomen.

8.Keukencentrum Garnier

Keukencentrum Garnier
Keukencentrum Garnier: uw trotse gastheer in de culinaire hoofdstad Stap binnen bij Keukencentrum Garnier, de culinaire hartenveroveraar in het bruisende hart van Amsterdam. Of u nu een doorgewinterde chef bent of een thuisgourmand, wij verwelkomen u met warmte en expertise. Ons keukendesignatelier is een schatkamer aan mogelijkheden, waar eindeloze ontwerpen en stijlen wachten om uw droomkeuken tot leven te wekken.

Met een uitgebreid scala aan inbouwapparatuur van 's werelds toonaangevende merken, bent u verzekerd van een keuken die moeiteloos functioneert en uw culinaire visies tot werkelijkheid brengt. Onze gastvrije en ervaren adviseurs nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken en de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek te creëren. Uw droomkeuken wordt op maat gemaakt, zodat elke hoek, elk kastje en elk apparaat is afgestemd op uw unieke culinaire stijl.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Keukensale Amsterdam (Westpoort)

Keukensale Amsterdam (Westpoort)
Bij Keukensale Amsterdam (Westpoort) hebben we in april 2022 een prachtige keuken gekocht. De deskundige verkoper, Gino Soolsma, heeft ons uitstekend begeleid en geadviseerd. In juli werden de keukenkasten geleverd en binnenkort worden de laatste twee kastdeuren verwacht, waar we vooraf al over geïnformeerd zijn.

De keuken is prachtig geworden en voldoet volledig aan onze wensen. We zijn erg blij met het eindresultaat en kunnen Keukensale Amsterdam van harte aanbevelen. De professionele service, de hoogwaardige kwaliteit van de keuken en de persoonlijke begeleiding maken Keukensale tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een droomkeuken. Bezoek de showroom in Westpoort en laat u inspireren!

10.Keukenstunter Amsterdam Westpoort

Keukenstunter Amsterdam Westpoort
Keukenstunter Amsterdam Westpoort, een culinaire oase in het hart van Amsterdam. Betreed een wereld van inspirerende keukens en word verwelkomd door een team van gepassioneerde keukenspecialisten. Laat je betoveren door de adembenemende displays, die een ware hommage zijn aan de kunst van het koken.

Vergeet de clichés van "dozen schuivers" en ontdek een winkel die de grenzen van het keukendesign verlegt. Van strakke, moderne lijnen tot klassieke elegantie, Keukenstunter Amsterdam Westpoort heeft voor ieder wat wils. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en creëer de keuken van je dromen, een ruimte waar passie en culinaire creaties samensmelten.

11.B&B keukenstudio Amsterdam, Italiaanse keukens

B&B keukenstudio Amsterdam, Italiaanse keukens
Bij B&B Keukenstudio Amsterdam vindt u de mooiste Italiaanse keukens. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Samen met u bekijken we uw wensen en mogelijkheden, zodat we een keuken kunnen ontwerpen die perfect bij u past.

Onze keukens worden met de grootste zorg en precisie gemaakt in Italië. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de modernste technieken. Zo bent u verzekerd van een keuken die jarenlang meegaat. Bezoek onze showroom in Amsterdam en laat u inspireren door onze prachtige keukens. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken voor uw huis.

12.beta Keukens

beta Keukens

13.REDDY Keukens Amsterdam

REDDY Keukens Amsterdam
Bij REDDY Keukens Amsterdam ontmoet je Nermin, een ervaren keukenexpert met een passie voor het creëren van jouw droomkeuken. Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze showroom en laat je inspireren door de nieuwste trends en materialen. Samen met Nermin verken je de opties die binnen jouw budget passen, zodat je een keuken krijgt die perfect aansluit bij jouw wensen en stijl.

Nermin staat bekend om zijn geduld en toewijding. Hij neemt alle tijd om naar jouw ideeën te luisteren en vertaalt deze in een persoonlijk ontwerp. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of industriële keuken, Nermin gaat de uitdaging aan om jouw visie tot leven te brengen. Ervaar de REDDY Keukens Amsterdam-ervaring en stap binnen in jouw ideale keuken, vakkundig geplaatst door het team van experts.

14.Keuken-Arena Amsterdam

Keuken-Arena Amsterdam

15.Amstel Keukens

Amstel Keukens

16.Keukentreffer West

Keukentreffer West

17.Keukenstudio van den Noort & Philip

Keukenstudio van den Noort & Philip

18.Mandemakers Keukens Amsterdam

Mandemakers Keukens Amsterdam

19.Superkeukens Amsterdam

Superkeukens Amsterdam

20.LEICHT Kitchens Amsterdam

LEICHT Kitchens Amsterdam

21.Keukenloods Amsterdam Zuidoost

Keukenloods: waar dromen keukens worden

Keukenloods Amsterdam Zuidoost
  • Beoordeling: 3,8/5 (220 Review by google)
  • Adres:

    Schepenbergweg 34A, 1105 AT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Keukenloods heeft een enorm assortiment keukens met verschillende stijlen en ontwerpen.

  • Productkwaliteit:

    De keukens van Keukenloods zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met duurzame materialen.

  • Klantenservice:

    De klantenservice van Keukenloods is uitstekend en helpt je graag bij het vinden van de perfecte keuken.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis keukenontwerp, Deskundig advies, Ruime showrooms, Eigen bezorgservice, Montage en installatie

22.Keuken Kampioen Amsterdam Arena

Keuken Kampioen Amsterdam Arena

23.KeukenTreffer

KeukenTreffer

24.KeukenConcurrent Amsterdam-Westpoort

KeukenConcurrent Amsterdam-Westpoort

25.KeukenConcurrent Villa Arena

KeukenConcurrent Villa Arena
  • Beoordeling: 3,4/5 (36 Review by google)
  • Adres:

    Villa Arena, Johan Cruijff Boulevard 216, 1101 DJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

26.Keuken Kampioen Amsterdam Westpoort

Keuken Kampioen Amsterdam Westpoort

27.Victor Keukens

Victor Keukens
Post suggesties