Lijst 17 hoortoestellen winkels in Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-06-19

Samengesteld uit de beste lijsten over hoortoestellen winkels in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Beter Horen Amsterdam Oost, Beter Horen Amstelveen Noord, Audinc - Gehoorbescherming op maat / oordoppen op maat, Schoonenberg, Beter Horen Amsterdam Noord. Laten we het samen ontdekken!

1.Beter Horen Amsterdam Oost

Beter Horen Amsterdam Oost
**5 jaar tevreden met Beter Horen Amsterdam Oost** Al vijf jaar lang vertrouw ik op de hoorapparaten van Beter Horen Amsterdam Oost en ik ben bijzonder tevreden over de service die ik ontvang. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, en ik heb nooit hoeven wachten op een afspraak. Zelfs toen ik een spoedafspraak nodig had, werd ik meteen geholpen.

**Uitstekende service en klantgerichtheid** Recent had ik een minder prettige ervaring met een medewerkster op de Beukenweg, maar dit werd meteen hersteld toen ik contact opnam met de hoofdvestiging. De manager regelde direct een nieuwe afspraak en bood zijn excuses aan voor het ongemak. Dit toont aan dat Beter Horen Amsterdam Oost erg klantgericht is en bereid is om alles te doen om hun klanten tevreden te stellen.

2.Beter Horen Amstelveen Noord

Beter Horen Amstelveen Noord

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Audinc - Gehoorbescherming op maat / oordoppen op maat

Audinc - Gehoorbescherming op maat / oordoppen op maat

4.Schoonenberg

Schoonenberg
Dankzij de vlotte en professionele service van Schoonenberg Hoorservice kon mijn vader snel genieten van zijn nieuwe gehoorapparaat. De vriendelijke dame begreep zijn behoeften perfect en stemde het aanbod daarop af.

Na drie weken was het gehoorapparaat al klaar en ervaarde mijn vader een wereld van verschil. De heldere geluiden en verbeterde spraakverstaanbaarheid gaven hem een nieuwe levenskwaliteit. Schoonenberg Hoorservice biedt niet alleen eersteklas apparatuur, maar ook uitstekende service, waardoor u verzekerd bent van de best mogelijke hooroplossing.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Beter Horen Amsterdam Noord

Beter Horen Amsterdam Noord
Betere hoorzorg in Amsterdam Noord! Een uitgebreide hoortest en een mooi verslag dat naar uw huisarts wordt gestuurd? Dat vindt u bij ons! Wij bieden een veel uitgebreidere hoortest dan bijvoorbeeld Specsavers. Zo meten wij ook via het bot, zodat we nog beter zicht krijgen op uw gehoor. En onze locatie is veel prettiger dan onze vestiging in het westen!

Soms houdt goede klantenservice in dat we u niets verkopen. U had een bepaalde verwachting van een product dat u wilde aanschaffen. Wij hebben u echter eerlijk verteld dat dit product niet aan uw verwachtingen zou voldoen. Wij verkopen u liever niets dan u een product te verkopen waar u niet tevreden mee bent. Zo houden wij onze klanten tevreden!

6.Beter Horen Amsterdam Osdorp

Beter Horen Amsterdam Osdorp
In het hart van Osdorp, aan het Tussen Meer, ligt een verborgen parel voor optimale hoorzorg: Beter Horen. Ik ben al vele jaren een trouwe klant van deze winkel en met elke wisseling van personeel ben ik steeds weer onder de indruk van het hoge niveau van service en expertise.

Niet alleen word je bij Beter Horen Osdorp vakkundig geholpen bij het kiezen van het perfecte hoortoestel, maar ook ontvang je persoonlijke aandacht en begeleiding. De audiciens nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren, en bieden oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke situatie. Of je nu op zoek bent naar discrete hoortoestellen of geavanceerde technologie voor streaming en spraakherkenning, bij Beter Horen Osdorp vind je gegarandeerd het hoortoestel dat bij jou past.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.François Nicolle Hoortoestellen

François Nicolle Hoortoestellen
  • Beoordeling: 4,4/5 (30 Review by google)
  • Adres:

    Arent Janszoon Ernststraat 282, 1082 LT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

François Nicolle biedt een uitstekende service voor hoortoestellen. Tijdens een zakenreis in Amsterdam raakte een van mijn hoortoestellen verstopt. Het personeel nam mijn probleem serieus, vroeg om mijn hoortoestellen en bood me een kop koffie aan. Binnen een mum van tijd werd het probleem verholpen en kon ik weer genieten van het bruisende Amsterdam.

Als ervaren reiziger weet ik hoe belangrijk het is om goed te kunnen horen. Dankzij de snelle en efficiënte service van François Nicolle kon ik mijn zakenreis zonder onderbrekingen voortzetten. Of je nu een local bent of een bezoeker, ik raad François Nicolle ten zeerste aan voor al je hoortoestellenbehoeften. Hun deskundige personeel en uitzonderlijke service zorgen ervoor dat je weer helder en duidelijk kunt horen, zodat je ten volle kunt genieten van het leven in Amsterdam.

8.Audicien & Hoortoestel Amsterdam | Makker

Audicien & Hoortoestel Amsterdam | Makker
Bij Audicien & Hoortoestel Amsterdam sta jij centraal. Of je nu komt voor een hoortoestel of een adviesgesprek, wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen door Lonnen, Sabine of Victor. Geniet van een kopje koffie terwijl wij jouw gehoor testen en je adviseren over de beste oplossing.

Bij ons hoef je niet te wachten tot je audicien er is, want ook Sabine en Victor zijn experts op het gebied van gehoor. Zij staan klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen. Wij geloven dat iedereen het verdient om goed te horen, daarom nemen wij de tijd om samen met jou de beste oplossing te vinden. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar onze persoonlijke en deskundige aanpak.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Het Hoorhuis-hoorspecialisten

Het Hoorhuis-hoorspecialisten
Bij Het Hoorhuis staat u centraal. Onze vriendelijke en deskundige audiciens nemen uitgebreid de tijd voor u. Zij verzorgen optimale hoorzorg, op maat gemaakt. Ook na het aanpassen van uw hoortoestellen staan wij voor u klaar. Mocht uw gehoor in de loop van de tijd veranderen, dan passen wij uw toestellen kosteloos voor u aan.

Na een bezoek aan onze audicien zult u weer optimaal genieten van alle mooie geluiden om u heen. U zult beter verstaan wat mensen zeggen, zodat een gesprek voeren weer een plezier wordt. Televisie kijken en muziek luisteren wordt weer een feest. Kom gerust langs voor een gratis hoortest in onze moderne audicienszaak.

10.Beter Horen Amsterdam West

Beter Horen Amsterdam West

11.Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-West

Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-West

12.Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-Noord

Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-Noord
Recent bezocht onze gewaardeerde klant de winkel voor een hoortest. Ondanks dat er geen gehoorondersteuning werd geconstateerd, ontving onze klant een vriendelijke en informatieve service. Deze klantgerichte benadering laat zien dat we ons niet alleen richten op het verkopen van producten, maar vooral op het creëren van tevreden klanten.

13.Beter Horen Amsterdam Zuid

Beter Horen Amsterdam Zuid
Ontdek de ongeëvenaarde hoorzorg bij Beter Horen Amsterdam Zuid. Ervaar de kristalheldere luisterervaring die uw leven zal transformeren. Boek vandaag nog uw afspraak en laat ons u helpen uw gehoor te optimaliseren.

Onze ervaren audiologen staan klaar om u te begeleiden naar een wereld vol helder geluid. Met geavanceerde technologie en een persoonlijke aanpak, creëren we op maat gemaakte oplossingen die uw gehoorverlies compenseren. Laat het geluid van het leven weerklinken in uw oren en geniet van de wonderen van de hoorbare wereld.

14.Schoonenberg

Kom langs op onze open testdag en ervaar onze uitzonderlijke hoorzorgdiensten! Onze ervaren audiciens staan klaar om u te helpen uw gehoor te optimaliseren. Meld u nu aan en profiteer van onze gratis gehoortesten en deskundige begeleiding.

Bij Schoonenberg geloven we in het leveren van superieure hooroplossingen die uw levenskwaliteit verbeteren. Met state-of-the-art apparatuur en een team van toegewijde professionals, zorgen we ervoor dat u de beste hoorervaring krijgt. Ontdek onze uitgebreide selectie hoortoestellen en accessoires, ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Onze deskundige opticiens staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw hoorreis, zodat u kunt genieten van helder en moeiteloos horen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil!

15.Schoonenberg

Schoonenberg

16.Schoonenberg

Schoonenberg
Als doventolk met een passie voor het begrijpen en communiceren met slechthorenden, heeft Patrick van Schoonenberg jarenlange ervaring in het bieden van oplossingen voor gehoorproblemen. Met een diep begrip van geavanceerde hoorapparaten en een scherp oog voor de behoeften van zijn klanten, weet hij als geen ander de juiste apparaten aan te bevelen en af te stemmen op jouw specifieke situatie. Zo ervaar jij weer helder en moeiteloos geluid, waardoor je weer optimaal kunt deelnemen aan gesprekken en kunt genieten van alle geluiden om je heen.

Bij Schoonenberg Hoortechniek worden jouw gehoorproblemen serieus genomen. Patrick en zijn team nemen de tijd om aandachtig naar jouw wensen te luisteren en op basis daarvan de best passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om gehoorapparaten, reparaties of advies, bij Schoonenberg vind je de expertise en persoonlijke benadering die jij verdient. Ervaar het verschil en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis hoortest en adviesgesprek. Jouw gehoor zal je dankbaar zijn!

17.A. de Jong

A. de Jong
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Frederik Hendrikstraat 26, 1052 HV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

Post suggesties