Lijst 18 kringloopwinkels in Oude Noorden Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-07-07

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Jouw Marktkraam Rotterdam-Noord, Marokkoshop XL, KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff, Volle Kast, Set est Prêt. Laten we het samen ontdekken!

1.Jouw Marktkraam Rotterdam-Noord

Jouw Marktkraam: waar kwaliteit en versheid samenkomen

Jouw Marktkraam Rotterdam-Noord
  • Beoordeling: 4,3/5 (286 Review by google)
  • Adres:

    Zaagmolenkade 117, 3035 KD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan producten, van groenten tot huishoudelijke artikelen.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit, altijd vers en van lokale leveranciers.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd klaar staat om te helpen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Pinautomaat aanwezig, Overdekte markt, Open op zondag

Ontdek het bruisende Jouw Marktkraam in Rotterdam-Noord, een waar paradijs voor koopjesjagers en unieke vondsten. Deze levendige markt biedt een breed scala aan kraampjes onder één dak, waar je eindeloos kunt snuffelen naar verborgen schatten. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, handgemaakte sieraden of unieke kunstwerken, hier vind je gegarandeerd iets bijzonders.

Dompel je onder in de gezellige sfeer en geniet van een ontspannen dagje uit terwijl je door het aanbod struint. De vriendelijke verkopers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items voor je collectie. Of je nu een verzamelaar, kunstliefhebber of gewoon op zoek bent naar een geweldige deal, Jouw Marktkraam in Rotterdam-Noord zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Kom langs en laat je verrassen door de schatkamer aan unieke vondsten die deze markt te bieden heeft!

2.Marokkoshop XL

Authentieke smaken van Marokko

Marokkoshop XL
  • Beoordeling: 4,9/5 (479 Review by google)
  • Adres:

    Noordmolenstraat 68B, 3035 RM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan Marokkaanse producten

  • Productkwaliteit:

    Verse en hoogwaardige ingrediënten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkel, Koelkasten met verse producten, Diepvriezers met halal vlees, Kruidenrekken, Marokkaanse kookboeken

Welkom bij Marokkoshop XL, een oase voor al uw zintuiglijke verlangens. Onze winkel is een schatkamer vol betoverende geuren, die u zullen transporteren naar de exotische souks van Marokko. Van kruidige amber tot verleidelijke rozen, elke geur weerspiegelt de rijke cultuur en tradities van dit land.

Betreed onze winkel en laat u betoveren door de verleidelijke aroma's die in de lucht hangen. Of u nu op zoek bent naar een unieke geur voor thuis, een speciaal cadeau of gewoon een moment van ontspanning, bij Marokkoshop XL vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte geur, die uw huis zal transformeren in een zintuiglijk paradijs.

Lees meer: Lijst 18 kringloopwinkels in Rotterdam

3.KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff

KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff
Ben je op zoek naar unieke en hoogwaardige tweedehands kinderkleding? Dan is KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff de perfecte bestemming voor jou!

Met een brede selectie aan prachtige kinderkleding van topkwaliteit, biedt KickaBoo! de ideale oplossing voor bewuste ouders. Of je nu op zoek bent naar schattige kledingstukken voor je kleintje, of naar stijlvolle en duurzame items voor oudere kinderen, je vindt het allemaal bij KickaBoo!. En het beste van alles? Dankzij de tweedehands prijzen kun je je budgetvriendelijk voorzien van de mooiste kinderkleding.

4.Volle Kast

Volle Kast
Volle Kast is de plek voor de ware fashionista's. Het is een gezellige winkel met een uitgebreide collectie merkkleding voor dames, heren en kinderen. Met merken als Prada, Gucci en Louis Vuitton zit er altijd wel iets voor je tussen. En dankzij de zeer acceptabele prijzen is een designeroutfitje eindelijk binnen handbereik.

Deze vintage winkel is gelegen in een pittoresk straatje in het hart van de stad, omringd door talloze andere unieke boetiekjes. Volle Kast is dé plek om je garderobe te upgraden met een vleugje vintage chic. Of je nu op zoek bent naar een vintage jurk, een designertas of een paar designer schoenen, je vindt het gegarandeerd bij Volle Kast.

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

5.Set est Prêt

Set est Prêt
Set est Prêt is een kinderkledingzaak met een prachtig aanbod van kwalitatieve en duurzame kleding voor kinderen van alle leeftijden. De selectie is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit en stijl, met items van populaire merken zoals Petit Bateau, Mini Rodini en Bobo Choses.

Eigenaresse Rosalie staat bekend om haar uitstekende klantenservice en haar passie voor kindermode. Ze helpt je graag bij het vinden van de perfecte outfit voor je kleine, met advies en tips die zijn afgestemd op de individuele behoeften van je kind. Met een bezoek aan Set est Prêt ben je verzekerd van een geweldige winkelervaring en een prachtige garderobe voor je kind.

6.CÉNO classics

CÉNO classics
CÉNO classics is een unieke vintagewinkel met een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige items. Van stijlvolle kledingstukken tot unieke accessoires, CÉNO classics biedt een schat aan verborgen pareltjes die wachten om ontdekt te worden. Stap binnen en laat je betoveren door de tijdloze elegantie en betaalbare prijzen.

Op de begane grond vind je een heuse vinylwinkel, waar muziekliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een uitgebreide collectie platen. CÉNO classics is meer dan alleen een winkel; het is een bestemming voor vintageliefhebbers en muziekfanaten die op zoek zijn naar unieke vondsten en een inspirerende sfeer.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

7.Maison Maas

Maison Maas
Maison Maas is een unieke vintage designwinkel in het hart van Rotterdam. Met een zorgvuldig samengestelde collectie van bijzondere kledingstukken van verschillende ontwerpers, biedt Maison Maas een oase voor modeliefhebbers. Dankzij de onberispelijke klantenservice en de passie voor mode, ervaar je hier een onvergetelijke winkelervaring.

Maison Maas onderscheidt zich door de kwaliteit en diversiteit van haar aanbod. Elk kledingstuk is met zorg geselecteerd, wat resulteert in een eclectische mix van stijlen en tijdperken. Van tijdloze klassiekers tot ongewone ontwerpen, Maison Maas heeft voor ieder wat wils. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de perfecte outfit samen te stellen, waardoor je bezoek aan deze winkel een ware belevenis wordt.

8.SHOWROOM41

SHOWROOM41
SHOWROOM41 is meer dan alleen een winkel. Het is een plek waar passie en liefde samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Zodra je binnenstapt, word je omringd door stijlvolle inrichting, zorgvuldig geselecteerde kledingstukken en accessoires. De geur van vers gemalen koffiebonen zweeft door de lucht, wat een uitnodigende sfeer creëert.

Achter de schermen werken twee gedreven ondernemers die hun ziel en zaligheid in de winkel hebben gelegd. Hun liefde voor hun vak straalt door in elk detail, van de handpicked items tot de persoonlijke service. Bij SHOWROOM41 word je niet alleen gezien als een klant, maar als een gast. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een trendy zonnebril of een stijlvol sieraad, bij SHOWROOM41 vind je het allemaal onder één dak.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

9.Stichting Remar Hollanda

Stichting Remar Hollanda
Welkom bij Stichting Remar Nederland!

Stichting Remar is een hulporganisatie met een nederig doel: het bieden van hulp en hoop aan mindervaliden en kansarmen overal ter wereld. Met een warm en meelevend hart richt Remar zich op het verbeteren van levens, het brengen van licht in donkere tijden en het creëren van een betere toekomst voor degenen die het meest kwetsbaar zijn.

10.D. Tabbernee

D. Tabbernee

11.Ding&Dingen

Ding&Dingen
Ding&Dingen is een warenhuis met een gezellige sfeer en een vriendelijk personeel. Ze hebben een eigen naaiatelier, dus u kunt uw kledingstukken zelf laten aanpassen.

Ding&Dingen is een beetje verborgen in de Zwaanshals, maar het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Je kunt hier echt leuke vondsten doen voor een goede prijs. Het personeel is erg behulpzaam en kan u helpen het perfecte kledingstuk te vinden. Ik kom zeker nog eens terug!

12.Mirac Home

Mirac Home
Stap binnen in Mirac Home en laat je betoveren door een wereld van licht en comfort. Verlicht je woonkamer met prachtige lampen die een warme en uitnodigende sfeer creëren. Ontdek hoogwaardige matrassen die je nachtrust naar een hoger niveau tillen.

Bij Mirac Home staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Geniet van gratis bezorging bij je thuis, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankopen. Ervaar de ultieme winkelervaring, waar stijl, kwaliteit en gemak samenkomen. Bezoek Mirac Home vandaag nog en transformeer je huis in een oase van comfort en verfijning.

13.Primera

Primera

14.Vintage aan de Rotte

Vintage aan de Rotte

15.Zalig 010

Zalig 010

16.Esile vintage

Esile vintage

17.R.R.R. antieke bouwmaterialen

R.R.R. antieke bouwmaterialen

18.Hayas

Hayas
Post suggesties