Lijst 10 kringloopwinkels in Schiebroek Rotterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-08

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Schiebroek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Isshoe - Dames en kinderschoenen, Sjerp Bloemsierkunst, Tabac & Gifts Van Beek, Hellen's Creations, Avondwinkel Schiebroek. Laten we het samen ontdekken!

1.Isshoe - Dames en kinderschoenen

Isshoe - Dames en kinderschoenen
Of je nu op zoek bent naar elegante pumps, comfortabele sneakers of schattige schoentjes voor je kleine prinses, Isshoe heeft voor iedere smaak en voetvorm wat wils. De klantgerichte medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte paar. Hun deskundig advies en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur uitstapt, klaar om de wereld te veroveren op prachtige schoenen.

Lees meer: Lijst 18 kringloopwinkels in Rotterdam

2.Sjerp Bloemsierkunst

Sjerp Bloemsierkunst
Bij Sjerp Bloemsierkunst vind je een ruime keuze aan adembenemende bloemenarrangementen. Hun vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bloemen voor elke gelegenheid.

Of je nu een opbeurend cadeau zoekt, een speciale dag wilt vieren of een dierbare wilt gedenken, bij Sjerp Bloemsierkunst vind je altijd het perfecte arrangement. Hun bloemen zijn met veel zorg en precisie samengesteld, waardoor ze een waar kunstwerk zijn. Laat je meeslepen door de betoverende geuren en kleuren en creëer een onvergetelijke indruk.

Lees meer: Lijst 14 restaurants in Schiebroek Rotterdam

3.Tabac & Gifts Van Beek

Tabac & Gifts Van Beek
Van Beek Tabaks & Geschenken; een nostalgische tabakszaak met een bijzondere ambiance. De winkel wordt gerund door een betrokken en vriendelijk echtpaar dat al jarenlang met passie hun klanten bedient.

Of je nu een pakje tabak of een bijzonder cadeau zoekt, bij Van Beek Tabak & Geschenken ben je aan het juiste adres. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan tabaksproducten, sigaren, geschenkmanden en originele cadeaus. Dankzij de uitstekende service en de persoonlijke benadering, voelt iedereen zich hier welkom. Of je nu een vaste klant bent of gewoon op zoek bent naar een speciaal cadeau, bij Van Beek Tabak & Geschenken staan ze altijd voor je klaar.

4.Hellen's Creations

Hellen's Creations
Bij Hellen's Creations creëer je samen met een ervaren coupeuse de jurk van je dromen. Of het nu een bruidsjurk is, een galajurk of een unieke creatie voor een speciale gelegenheid, Hellen's vakmanschap en oog voor detail garanderen dat je zult stralen.

Hellen weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in je jurk. Ze luistert aandachtig naar je wensen, bespreekt alle mogelijkheden en gaat pas aan de slag als je volledig tevreden bent met het ontwerp. Bij Hellen's Creations is geen enkele jurk te complex of te eenvoudig. Laat je inspireren door Hellen's expertise en creativiteit, en creëer samen een jurk die perfect past bij je stijl en persoonlijkheid.

5.Avondwinkel Schiebroek

Avondwinkel Schiebroek
Deze avondwinkel in Schiebroek heeft een openingstijd van 12.00 uur, maar helaas was de winkel nog gesloten toen ik om die tijd arriveerde. Ik moest helemaal voor niets naar deze winkel rijden.

Er lijkt hier sprake te zijn van een probleem met de sluitingstijden. De website vermeldt een openingstijd tot 01.00 uur, maar de winkel is al meerdere keren gesloten geweest voordat deze tijd was bereikt. Het zou fijn zijn als de winkel andere openingstijden op de website zou plaatsen of zich zou houden aan de huidige tijden. Ondanks dit probleem zijn de medewerkers wel vriendelijk en behulpzaam.

6.HEMA Rotterdam Schiebroek

HEMA: alles onder één dak.

HEMA Rotterdam Schiebroek
  • Beoordeling: 3,8/5 (154 Review by google)
  • Adres:

    Peppelweg 113, 3053 GJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    HEMA: ruim assortiment aan dagelijkse benodigdheden.

  • Productkwaliteit:

    HEMA: producten van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    HEMA: vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Pinautomaat, Mindervalidetoilet, Versgebakken brood, Koffiehoek

HEMA Rotterdam Schiebroek is een fantastische winkel met een geweldig aanbod producten. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam, waardoor een bezoek aan deze winkel altijd een plezier is. Het assortiment is fantastisch en biedt alles wat je nodig hebt, van dagelijkse benodigdheden tot leuke hebbedingetjes. De winkel is schoon en overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk vindt wat je zoekt. Al met al is HEMA Rotterdam Schiebroek een topwinkel die zeker een bezoekje waard is!

In tegenstelling tot de positieve ervaring die ik heb gehad, lijkt er helaas ook een negatieve ervaring te zijn gemeld. Het is jammer om te lezen dat iemand een slechte ervaring heeft gehad met het personeel. Het is belangrijk dat alle klanten met respect worden behandeld, ongeacht hun mening. HEMA Rotterdam Schiebroek staat bekend om zijn vriendelijke en behulpzame personeel, dus het is teleurstellend om te horen over een incident als dit. Ik hoop dat dit een geïsoleerd incident was en dat het personeel in de toekomst een betere service zal bieden.

7.PLUS Tom Vlig

PLUS Tom Vlig: dé supermarkt voor al uw dagelijkse boodschappen.

PLUS Tom Vlig
  • Beoordeling: 3,9/5 (751 Review by google)
  • Adres:

    Ganzerikplein 329, 3053 EA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

  • Diversiteit van producten:

    PLUS Tom Vlig biedt een breed scala aan producten voor al uw behoeften.

  • Productkwaliteit:

    PLUS Tom Vlig staat bekend om zijn verse en hoogwaardige producten.

  • Klantenservice:

    Het vriendelijke en behulpzame personeel van PLUS Tom Vlig staat altijd voor u klaar.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Pinautomaat, PostNL-punt, Oplaadpunt voor elektrische auto's, Gratis WiFi

PLUS Tom Vlig is een supermarkt met een ruim assortiment en vriendelijk personeel. De winkel is groot en overzichtelijk ingericht. Ik zocht sesamzaad en vond het uiteindelijk in drie schappen: bij de bioproducten, de kruiden en de oosterse keuken. Elk schap had een andere kiloprijs en kwaliteit. Uiteindelijk heb ik het sesamzaad bij de Albert Heijn gekocht, omdat het daar goedkoper was.

PLUS Tom Vlig is een goede supermarkt met een breed assortiment. De winkel is groot en overzichtelijk ingericht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze supermarkt zeker aan.

8.Quitro Fashion

Quitro Fashion
Quitro Fashion: de ultieme bestemming voor damesmode in Rotterdam Stap binnen in de sfeervolle boetiek van Quitro Fashion en ontdek een schatkist aan stijlvolle en tijdloze kledingstukken. Onze gepassioneerde modeadviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte outfit die uw unieke persoonlijkheid accentueert. Elk kledingstuk is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit, flatterende pasvorm en verfijnde details. Of u nu op zoek bent naar een moeiteloze dagelijkse look of een opvallende avondjurk, Quitro Fashion heeft alles in huis.

Bij Quitro Fashion gaat het niet alleen om mode, maar ook om een onvergetelijke winkelervaring. Onze intieme, gastvrije sfeer en persoonlijke service zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en volledig zelfverzekerd de deur uitstapt in uw nieuwe garderobe. Ontdek onze collectie en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden die Quitro Fashion te bieden heeft. Verwen uzelf met de perfecte outfit en ervaar het gevoel van stijl en zelfvertrouwen dat alleen Quitro Fashion u kan bieden.

9.Travelher

Travelher

10.Estable

Estable
Post suggesties