Lijst 11 kringloopwinkels in Overschie Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-02

Samengesteld uit de beste lijsten over kringloopwinkels in Overschie Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Primera overschie, IJzerhandel Overschie, Glazenwasserswinkel B.V., Royal Mini market, Comfort Auto. Laten we het samen ontdekken!

1.Primera overschie

Uw lokale supermarkt voor al uw boodschappen

Primera overschie
  • Beoordeling: 4,2/5 (175 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 191, 193, 3042 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse producten voor al uw dagelijkse boodschappen

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gratis WiFi, Pinautomaat, PostNL-punt, Primera-services

Lees meer: Lijst 10 brunch in Overschie Rotterdam

2.IJzerhandel Overschie

IJzerhandel Overschie
IJzerhandel Overschie Dennis kan bijna alles, haha! En wat hij niet kan, dat kan zijn team wél! De ijzerhandel is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken, en staat bekend om zijn uitstekende service en het uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, bouwmaterialen of ijzerwaren, bij IJzerhandel Overschie Dennis ben je aan het juiste adres. En kun je iets niet vinden? Dan helpen de vriendelijke en behulpzame medewerkers je graag verder. Lokaal kopen doe je hier!

Lees meer: Lijst 18 kringloopwinkels in Rotterdam

3.Glazenwasserswinkel B.V.

Glazenwasserswinkel B.V.
Glazenwasserswinkel B.V. is een uitstekende keuze voor al uw glasreinigingsbehoeften. Met hun uitgebreide assortiment producten en concurrerende prijzen is het een handige en betaalbare oplossing voor zowel huishoudens als bedrijven.

Of u nu professionele gereedschappen nodig heeft of milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, Glazenwasserswinkel B.V. heeft het allemaal. Hun online platform biedt een gebruiksvriendelijke winkelervaring, met duidelijke productinformatie en snelle afhandeling. Bovendien kunt u profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen, waardoor u nog meer bespaart op uw aankopen.

4.Royal Mini market

Royal Mini market
  • Beoordeling: 4,4/5 (82 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 151, 3042 AC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

Als ervaren reiziger en foodie ben ik altijd op zoek naar de beste plek om mijn dagelijkse boodschappen te doen. Ik heb onlangs Royal Mini Market bezocht en was aangenaam verrast door het brede assortiment verse producten, waaronder groenten en fruit van topkwaliteit. De winkel is brandschoon en het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen.

Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of de ingrediënten voor een uitgebreide maaltijd, Royal Mini Market heeft alles wat je nodig hebt. De prijzen zijn concurrerend en de kwaliteit is onberispelijk. Ik raad deze winkel ten zeerste aan voor al je dagelijkse boodschappen.

5.Comfort Auto

Comfort Auto
Huur vandaag nog uw bus bij Comfort Auto! Wij bieden flexibele verhuurmogelijkheden, zelfs op zondag. Onze ruime en comfortabele bussen zijn perfect voor groepsreizen, evenementen of verhuizingen. Snel en eenvoudig reserveren via onze website of telefonisch.

Ervaar onze uitstekende service en heldere prijsstructuur. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen. Of u nu een bus nodig heeft voor een dagje uit of een langere periode, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Comfort Auto: uw betrouwbare partner voor busverhuur.

6.Avondwinkel & Slijterij Overschie

Avondwinkel & Slijterij Overschie
  • Beoordeling: 3,8/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 126, 3043 AR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    16:00 tot 02:00

"Wip even binnen bij Avondwinkel & Slijterij Overschie, jouw reddende engel voor vergeten boodschappen. Hoewel een beetje extra kosten onvermijdelijk zijn, staat het vriendelijke en gastvrije personeel klaar om je met een glimlach te helpen. Laat negatieve recensies je niet afschrikken, want de service die je hier ervaart, is onovertroffen. Kom en ervaar het zelf!

Sta jij weleens met lege handen, snakkende naar een lekkernij of een vergeten boodschap? Dan is Avondwinkel & Slijterij Overschie jouw toevluchtsoord. Of je nu op zoek bent naar een fles wijn, een snelle hap of een vergeten pak melk, hun uitgebreide assortiment zal je niet teleurstellen. En met hun vriendelijke en behulpzame personeel, zal je bezoek niet alleen ontspannen, maar ook onvergetelijk zijn. Dus de volgende keer dat het noodlot toeslaat, weet je waar je heen moet: Avondwinkel & Slijterij Overschie, waar gemak en gastvrijheid samenkomen!"

7.HEMA Rotterdam Overschie

HEMA Rotterdam Overschie
  • Beoordeling: 3,6/5 (87 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 199-201, 3042 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

De HEMA in Rotterdam Overschie is een geweldige winkel voor al je dagelijkse benodigdheden. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze zorgen ervoor dat je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar nieuwe schoolspullen, kleding of eten, de HEMA heeft alles wat je nodig hebt. En als je snel foto's moet afdrukken, is de HEMA de perfecte plek om naartoe te gaan. Met hun snelle en handige afdrukservice heb je je foto's in een mum van tijd klaar.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige winkel met een breed assortiment aan producten en vriendelijk personeel, dan is de HEMA in Rotterdam Overschie de perfecte plek voor jou. Kom vandaag nog langs en ontdek zelf waarom de HEMA zo populair is. Je zult niet teleurgesteld zijn!

8.Mulder & Mo

Mulder & Mo

9.N-A-P Cars BV

N-A-P Cars BV

10.Mini Markt Overschie

Mini Markt Overschie
Daarnaast is het een fijne winkel met verrukkelijke broodjes. Helaas missen we de broodjes kebab wel. Maar gelukkig zijn de andere medewerkers ook erg vriendelijk en behulpzaam. Mini Markt Overschie is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar authentieke Balkan-producten of gewoon een lekker broodje wil eten.

11.Leuke Lapjes

Leuke Lapjes
Post suggesties