Lijst 19 yogascholen in Den Haag

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-10

Samengesteld uit de beste lijsten over yogascholen in Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Den Haag, Yogashala Den Haag, YoYoga Kinderyoga & Coaching, Balanzs, Yoga lessen Den Haag | Hiko Awareness. Laten we het samen ontdekken!

1.Den Haag

Den Haag
Den Haag staat klaar om u een warm welkom te heten voor een onvergetelijke Braziliaanse belevenis. Stap binnen in deze karakteristieke studio, waar u getuige zult zijn van een betoverende bijenkomst die de rijke cultuur van Brazilië op een levendige manier tot leven wekt. Ervaar de passie en energie van Braziliaanse muziek en dans, laat uzelf meeslepen door de ritmes van de samba en bewonder de acrobatische vaardigheden van capoeira-artiesten.

Gedurende vier jaar was dit atelier een broedplaats voor creativiteit en talent, waar de liefde voor Brazilië bloeide. Nu, ook al woon ik niet meer in Den Haag, voel ik me nog steeds verbonden met de studio en het gevoel van gemeenschap dat het uitstraalt. Ik kan het ten zeerste aanbevelen om een bezoek te brengen aan dit culturele juweeltje, waar u niet alleen een voorstelling bijwoont, maar ook een diepe waardering zult ontwikkelen voor de rijke Braziliaanse cultuur.

2.Yogashala Den Haag

Yogashala Den Haag
Yogashala Den Haag, een oase van rust en welzijn, nodigt je uit om je onder te dompelen in de transformerende wereld van yoga. Ontdek de veelzijdigheid van onze dynamic yogalessen, zorgvuldig samengesteld om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen.

Vergeet de eentonigheid van poweryoga en omarm de rijkdom van Yogashala's lessen. Ervaar de kalmerende effecten van hatha yoga, de uitdagende poses van vinyasa yoga en de spirituele groei van pranayama. Met elke les voel je de stress wegebben, je gedachten kalmeren en je energie stromen. Yogashala is niet zomaar een yogaschool, het is een toevluchtsoord waar je je ware zelf kunt herontdekken en een dieper gevoel van welzijn kunt ervaren.

Lees meer: Lijst 16 koffietentjes in Den Haag

3.YoYoga Kinderyoga & Coaching

YoYoga Kinderyoga & Coaching
YoYoga Kinderyoga & Coaching is een prachtige plek waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Kinderen houden van spelen, maar hebben vaak te weinig tijd om echt te spelen. Bij YoYoga kunnen kinderen hun fantasie gebruiken en zich vrij bewegen.

Monique, de lieve juf, geeft geweldige lessen die kinderen veel mooie lessen leren. Ze leert hen over hun lichaam, ademhaling en emoties. De lessen zijn altijd leuk en leerzaam, en kinderen gaan altijd met een glimlach naar huis.

4.Balanzs

Balanzs
Beleef de ultieme yogareis met BalanZ! Onze gevarieerde yogastijlen en deskundige docenten zullen je naar nieuwe spirituele hoogten brengen. Ervaar de serene atmosfeer in onze schone locaties, waar je lichaam en geest in harmonie komen. Met BalanZ verleg je je grenzen en ontdek je de ware essentie van yoga.

Dompel jezelf onder in een wereld van welzijn en verjonging. Bij BalanZ vind je de perfecte yogasessie voor jouw behoeften. Onze ervaren docenten begeleiden je met zorg en precisie, waardoor je elke houding met vertrouwen kunt uitvoeren. Onze locaties zijn ontworpen om een oase van rust te bieden, zodat je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt overgeven aan de transformative kracht van yoga.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Den Haag

5.Yoga lessen Den Haag | Hiko Awareness

Yoga lessen Den Haag | Hiko Awareness
HIKO Awarenes Yoga beoefenen is geen doorsnee yoga zoals je die in de sportschool tegenkomt. HIKO baseert haar lessen op een breed begrip van de gezondheidsvoordelen van yoga. Ze geeft geen makkelijke uitweg, maar daagt je uit om het beste uit jezelf te halen, waardoor je lichaam en geest sterker worden.

HIKO’s begeleiding is persoonlijk en ze staat altijd klaar om je te helpen je grenzen te verleggen. Door haar lessen leer je aandachtig te ademen, je lichaam beter te begrijpen en je hoofd leeg te maken. HIKO’s yoga is niet alleen een fysieke en mentale uitdaging, maar ook een kans om jezelf te ontdekken en te groeien. Laat HIKO Awarenes Yoga jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven beginnen.

6.Yogaseads

Yogaseads
Yogaseads is een prachtige yogastudio waar ik als man met plezier mijn lessen volg. Ondanks dat ik omringd word door soepele dames, voel ik me helemaal op mijn gemak dankzij de rustige sfeer en open uitstraling.

Yogaseads biedt een complete studio met een ruime keuze aan yogastijlen en schema's. Het is de ideale plek om fit te blijven, te ontspannen en jezelf te ontwikkelen.

7.Helder Yoga

Helder Yoga
Ontdek de serene oase van Helder Yoga, waar je je lichaam en geest in harmonie kunt brengen. Onze levendige Vinyasa yogalessen, in het Nederlands gegeven, zijn toegankelijk voor zowel beginners als ervaren yogi's. Laat je begeleiden door onze geduldige instructeurs, die je helpen om het volle potentieel van je practice te ontsluiten.

Bij Helder Yoga ervaar je een warme en verwelkomende sfeer waar je je op je gemak voelt. We bieden gratis lesmateriaal, zodat je thuis verder kunt oefenen. En met onze handige livestreamlessen kun je zelfs vanuit het comfort van je eigen huis deelnemen. Onze lessen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust, ontspanning en fysieke revitalisering. Wordt onderdeel van onze gemeenschap van gelijkgestemde yogi's en ontdek de transformerende kracht van yoga bij Helder Yoga.

8.de Cirkel van Bhavana

de Cirkel van Bhavana
Bij de Cirkel van Bhavana ervaar je yogalessen op een ongeëvenaard niveau. Onze ervaren docenten bieden gepersonaliseerde begeleiding, waardoor je optimaal profiteert van de voordelen van yoga.

In onze groepslessen krijg je de aandacht die je verdient. We nemen de tijd om je te helpen de juiste houdingen aan te nemen en leiden je stap voor stap door de yogaoefeningen. Zo leer je niet alleen yoga, maar ook hoe je kunt ontspannen en stress kunt loslaten. Stap binnen in de Cirkel van Bhavana en ontdek de transformerende kracht van yoga onder deskundige begeleiding.

9.MyYoga

MyYoga

10.Yoga-studio Corazon

Yoga-studio Corazon
Kom tot rust in het hart van de Hatha yoga bij Corazon. Onder begeleiding van de ervaren yogi's Aad en Corrie, zul je je lichaam en geest in harmonie brengen. De studio biedt een warme en uitnodigende sfeer, waar je je direct thuis voelt.

Aad's dinsdagavondsessies zijn speciaal afgestemd op ontspanning en flexibiliteit. Door vloeiende bewegingen en weloverwogen ademhalingstechnieken, zul je stress loslaten en je lichaam soepel maken. De groepen zijn klein, waardoor je persoonlijke aandacht krijgt en je volledig kunt focussen op je yoga-reis.

11.Namasté

Namasté
Namasté, iedere woensdag geniet ik weer van mijn ontspannende yogales. De groep is gezellig en de docent is geweldig! De ruimte is rustgevend en de lessen zijn heerlijk. Na afloop voel ik me altijd lichter en meer in balans.

Het is echt een aanrader om eens een yogales te proberen! Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Yoga helpt je om stress te verminderen, je flexibiliteit te verbeteren en je algehele welzijn te verhogen. Dus aarzel niet en probeer het eens!

12.Bliss Soul

Bliss Soul
In de sfeervolle Barthkapel word je gastvrij ontvangen voor een weldadige Bliss Soul De yin yogales. Ervaar de ontspannende kracht van Yin yoga, waarbij je je lichaam zachtjes rekt en je geest tot rust laat komen. Natasja, een ervaren yogadocente, begeleidt je met passie en expertise door de houdingen.

Afsluitend dompel je je onder in een rustgevende meditatie, die je lichaam en geest in diepe ontspanning brengt. Gun jezelf dit moment van welzijn en ervaar hoe yin yoga en meditatie samenwerken om je energie te herstellen, je stress te verminderen en je innerlijke balans te hervinden. Laat je verrassen door de transformerende kracht van deze unieke yogales en stap weer opgeladen en revitaliseerd de wereld in.

13.Intuï | Talent Coaching en Yoga

Intuï | Talent Coaching en Yoga

14.Karina Delfos Yoga Lifestyle

Karina Delfos Yoga Lifestyle

15.Yoga met Lara

Yoga met Lara
  • Beoordeling: 5,0/5 (5 Review by google)
  • Adres:

    Joseph Ledelstraat 86, 2e etage, 2518 KM Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

16.Hatha yoga, Yin yoga, Power yoga yogaschool De Dolfijn

Hatha yoga, Yin yoga, Power yoga yogaschool De Dolfijn

17.Yogazodoor

Yogazodoor

18.Yoga met Yvon

Yoga met Yvon

19.Yoga aan Zee

Yoga aan Zee
Post suggesties