Lijst 14 yogascholen in Watergraafsmeer Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-07-10

Samengesteld uit de beste lijsten over yogascholen in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Equal Yoga - Hot Power Yoga, YuYoga & Lifestyle eigenaresse Angela Kuipers, YogaZenter, FORM | Oost, Thrive Yoga Oost. Laten we het samen ontdekken!

1.Equal Yoga - Hot Power Yoga

Equal Yoga - Hot Power Yoga
Equal Yoga - Hot Power Yoga is een unieke ervaring die je niet mag missen. De eerste weekaanbieding is zeer de moeite waard! Het verwarmingssysteem is werkelijk origineel en zorgt ervoor dat iedereen gelijkmatig wordt verwarmd. De studio is geweldig, erg gezellig en de leraren zijn top. Absoluut een aanrader! Probeer zeker een Hot Fusion les, je zult er geen spijt van krijgen.

Sander is een geweldige instructeur die je met veel plezier meeneemt door de les. Hij weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen. De verwarmde panelen zorgen voor een intensieve workout, waardoor je snel resultaat zult zien. Na de les voelt je je energiek en voldaan. Kom snel langs bij Equal Yoga - Hot Power Yoga en ervaar het zelf!

2.YuYoga & Lifestyle eigenaresse Angela Kuipers

YuYoga & Lifestyle eigenaresse Angela Kuipers
**Massageopleiding bij YuYoga & Lifestyle** Wil jij jouw klanten een unieke en effectieve massage-ervaring bieden? Volg dan de face sculpting & buccal massage training van Angela Kuipers. Ontdek de geheimen van deze innovatieve technieken, die zowel de huid verbeteren als het gezicht liften. Angela's deskundige begeleiding en de heerlijke lunch maken deze training tot een onvergetelijke leerervaring.

**Power yoga met Mylaissa** Zoek je een uitdagende en energieke yogabeoefening? Dan zijn de buti lessen van Mylaissa een absolute aanrader. Haar aanstekelijke enthousiasme en duidelijke instructies maken elke les tot een inspirerende ervaring. Voel hoe je lichaam sterker en flexibeler wordt, terwijl je geniet van de positieve sfeer die Mylaissa creëert.

Lees meer: Lijst 24 yogascholen in Amsterdam

3.YogaZenter

YogaZenter
Een moment van pure ontspanning en flexibiliteit wacht op je bij YogaZenter! Ervaar de energie van onze deskundige yogadocenten in ons prachtige studio, waar we maximaal 10 studenten per sessie verwelkomen. Geniet van een persoonlijke benadering en laat je leiden door hun deskundige begeleiding.

YogaZenter biedt een oase van rust en welzijn, perfect om jezelf op te laden en te revitaliseren. Onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden op je yogareis, of je nu een beginner bent of een ervaren yogi. Kom binnen, adem diep in en laat de positieve energie van YogaZenter je lichaam en geest transformeren.

4.FORM | Oost

FORM | Oost
FORM | Oost is dé ideale studio voor een intensieve workout. Naast barrelessen, kun je er ook terecht voor studioworkouts. Je zult er gegarandeerd moe maar voldaan vandaan komen!

De studio is gevestigd in een prachtig pand in Oost. De lessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren instructeurs. Die helpen je graag bij het verbeteren van je techniek. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met barre of ballet, bij FORM | Oost ben je aan het juiste adres.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Thrive Yoga Oost

Thrive Yoga Oost
Bij Thrive Yoga Oost vind je een breed scala aan yogalessen in kleine groepen. Of je nu een beginner bent op zoek naar een zachte introductie of een ervaren yogi die je grenzen wilt verleggen, er is een les voor iedereen.

De studio heeft een warme en uitnodigende sfeer, waar je je meteen op je gemak voelt. De ervaren leraren staan klaar om je te begeleiden en helpen je om het maximale uit je practice te halen. Of je nu wilt ontspannen, energie opdoen of gewoon wat tijd voor jezelf wilt nemen, Thrive Yoga Oost is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je lichaam en geest te verwennen.

6.Thrive Yoga Celebes

Thrive Yoga Celebes
Asaf is een geduldige en precieze leraar die speciale aandacht aan jou besteedt. Hij begrijpt dat iedereen anders is en past zijn lessen aan op jouw individuele behoeften. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, bij Thrive Yoga Celebes vind je de perfecte les voor jou. Kom langs en ervaar de transformative kracht van yoga vandaag nog!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Back in Balans

Back in Balans
Back in Balans biedt een oase van rust en harmonie voor iedereen die op zoek is naar balans in lichaam en geest. Met een kleine groepsindeling en een ruime keuze aan yogastijlen, vind je hier gegarandeerd de perfecte les voor jouw behoeften. Onze ervaren en empathische instructrice creëert een warme en gastvrije sfeer, waarin je je helemaal op je gemak voelt.

Of je nu een beginner bent of al jarenlang yoga beoefent, bij Back in Balans ben je aan het juiste adres. Onze lessen zijn zorgvuldig samengesteld met een mix van serieuze yogabeoefening en een vleugje humor. De kleine groepsindeling zorgt ervoor dat je persoonlijke aandacht krijgt en je optimaal kunt profiteren van de begeleiding van onze instructrice. En met de mogelijkheid om op een ander tijdstip in te halen, hoef je nooit een les te missen.

8.Sahaja Yoga Nederland

Sahaja Yoga Nederland
Ik kan me geen mooiere plek voorstellen dan Sahaja Yoga Nederland. De liefde en positieve vibraties die ik voel als ik daar ben, zijn onbeschrijfelijk. Ik ben zo dankbaar dat ik deze plek heb gevonden en dat ik de kans heb om te delen in de vreugde en het geluk dat het brengt. Ik hoop dat iedereen de mogelijkheid krijgt om Sahaja Yoga Nederland te ervaren. Het zal je leven veranderen.

Jai shree mata ji!

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.de Ruimte

De Ruimte is een inspirerende locatie om workshops te organiseren. Met een volledig uitgeruste keuken en tal van andere voorzieningen biedt deze locatie alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement. De knusse en uitnodigende sfeer, de centrale ligging en de uitgebreide mogelijkheden maken dit dé plek voor jouw workshop.

Verdwijn in de smalle steeg en sla linksaf bij de ingang, omringd door weelderig groen. Betreed De Ruimte en laat je verrassen door de sfeervolle ambiance, ideaal om creatieve ideeën te laten stromen en je deelnemers te inspireren.

10.USC Body & Mind

USC Body & Mind
  • Beoordeling: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Boerhaavestraat 47, 1091 AL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

USC Body & Mind biedt een prachtige, ruime zaal met een aangename sfeer. Hier kun je yoga beoefenen op verschillende niveaus, met veel aandacht voor jezelf. De zaal is echter notoir koud, dus zorg ervoor dat je warm aangekleed komt met je dikste trui, sokken en eventueel een dekentje.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.VolksYoga

VolksYoga
Ben je toe aan een moment voor jezelf? Kom dan naar VolksYoga en ervaar de helende kracht van yoga. Laat je begeleiden door onze liefdevolle en ervaren docenten, die je met zorg en aandacht begeleiden op jouw yogapad.

Dompel jezelf onder in een oase van rust en ontspanning, waar je je lichaam en geest in balans kunt brengen. Bij VolksYoga vind je een breed scala aan lessen, van rustige Yin Yoga tot dynamische Vinyasa. En na je les? Spring dan in onze heerlijke hottub en laat de stress van het dagelijks leven wegsmelten.

12.Uprising Yoga & Lifestyle

13.deyogastudio

deyogastudio
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Beukenplein 50, 1091 ML Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

14.yogaTOO

yogaTOO
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 56H, 1092 CM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 10:00

Post suggesties