Lijst 24 yogascholen in Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-06-22

Samengesteld uit de beste lijsten over yogascholen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Movements Studios | Hot Yoga & Pilates, Bluebirds Yoga West | Yogastudio Amsterdam, Tula Yoga Amsterdam (Westerpark), YogaYatra - Studio, The White Door Studio. Laten we het samen ontdekken!

1.Movements Studios | Hot Yoga & Pilates

Movements Studios | Hot Yoga & Pilates
Beweeg je grenzen bij Movements Studios! Ontdek de unieke gedeelde ervaring van Hot Yoga en Pilates in een opwindende en energieke omgeving. Dompel jezelf onder in 90 minuten durende lessen waarin je fysieke uitdaging omarmt en je innerlijke kracht ontdekt. Ons team van ervaren instructeurs begeleidt je tijdens elke flow, van de opbouwende warmte van Hot Yoga tot de evenwichtige precisie van Pilates.

Stap binnen in onze studio en voel de positieve vibes. Neem deel aan onze Hot Yoga-lessen en laat je lichaam opwarmen en zuiveren, terwijl je je geest kalmeert. Onze yogamatten zijn voor je gemak beschikbaar, maar zorg ervoor dat je je eigen handdoek en water meeneemt om optimaal te kunnen genieten van deze verrijkende ervaring. Na afloop van de les voel je je verfrist en verjongd, klaar om de wereld tegemoet te treden met een energiek lichaam en een heldere geest.

2.Bluebirds Yoga West | Yogastudio Amsterdam

Bluebirds Yoga West | Yogastudio Amsterdam
Ben je op zoek naar een serene en open yogastudio in Amsterdam? Dan is Bluebirds Yoga West de plek voor jou. Deze prachtige studio beschikt over meerdere praktijkruimtes, elk ontworpen om een rustige en introspectieve sfeer te creëren. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je verwelkomd door een gevoel van welzijn en kalmte.

De studio biedt een breed scala aan yogalessen, waaronder vinyasa, hatha en yin yoga. Het ervaren team van docenten is deskundig en toegewijd om jou te helpen je yogapraktijk te verdiepen en je algehele welzijn te verbeteren. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, er is een les die perfect bij jouw niveau en behoeften past. Met zijn centrale locatie en ruime openingstijden is Bluebirds Yoga West gemakkelijk toegankelijk en past het in elke drukke levensstijl.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Tula Yoga Amsterdam (Westerpark)

Tula Yoga Amsterdam (Westerpark)
Tula Yoga Amsterdam (Westerpark) is een oase van rust en ontspanning in het bruisende hart van Amsterdam. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de warme sfeer en de geur van verse thee. Tula Yoga Amsterdam biedt een breed scala aan yogalessen voor alle niveaus, geleid door ervaren en enthousiaste docenten. Na de les kun je nog even napraten en genieten van een kopje thee met je mede-yogis.

Of je nu beginner of ervaren yogi bent, bij Tula Yoga Amsterdam vind je de perfecte les. De studio is ruim en sfeervol ingericht, met comfortabele yogamatten en een ontspannen sfeer. De docenten zijn deskundig en bieden persoonlijke begeleiding, zodat je optimaal kunt profiteren van je yogapraktijk. Het lesrooster is zo samengesteld dat je altijd wel een moment kunt vinden om je mat uit te rollen. Na een les bij Tula Yoga Amsterdam voel je je verfrist, energiek en helemaal zen!

4.YogaYatra - Studio

YogaYatra - Studio
Bij YogaYatra kun je terecht voor allerlei soorten yogalessen, van hatha tot yin yoga. Er zijn ook speciale lessen voor beginners, zwangeren en kinderen. De studio is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een fijne yogastudio in Den Haag, dan is YogaYatra zeker een aanrader!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.The White Door Studio

The White Door Studio
De White Door Studio is niet zomaar een yogastudio. Het is een oase van rust en harmonie in het drukke stadsleven. Met haar warme en uitnodigende sfeer, vriendelijke personeel en heerlijke voor-de-les-thee, zorgt de studio al direct voor een ontspannen start.

Zodra je binnenstapt, word je omringd door weelderige planten en een serene ambiance. De lifestyle- en beautyproducten bij de ingang geven een luxe touch, terwijl de ruime kleedkamer met zen-gevoel en individuele douches je alvast voorbereiden op de innerlijke reis die je te wachten staat.

6.BKS Iyengar Yoga Institute Amsterdam

BKS Iyengar Yoga Institute Amsterdam
Het BKS Iyengar Yoga Instituut Amsterdam is de crème de la crème van yogastudio's. Het is een oase van welzijn en persoonlijke groei. Door middel van nauwkeurige instructies, actieve meditatie en het gebruik van hulpmiddelen, word je je bewust van je lichaam en ademhaling. De Iyengar-methode is een ware smaaksensatie voor wie op zoek is naar een diepere connectie met zichzelf.

Ervaar de transformatieve kracht van Iyengar Yoga. Door het zorgvuldig uitlijnen van je lichaam verbeter je niet alleen je houding, maar ook je energielevels en ademhaling. Het is een investering in je welzijn, een reis naar zelfontdekking en een cadeau voor je lichaam. Ontdek de magie van Iyengar Yoga in het BKS Iyengar Yoga Instituut Amsterdam.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.You Can Yoga

You Can Yoga

8.YogaZenter

YogaZenter
YogaZenter is een knus studio waar je verschillende yogalessen kunt volgen, van krachtige Ashtanga tot dromerig Restorative. Door de kleine groepen krijg je veel aandacht.

Wil je werken aan je kracht en flexibiliteit? Volg dan een Ashtanga-les. Meer behoefte aan ontspanning en herstel? Kies dan voor een Restorative-les. Er is voor ieder wat wils. Het ervaren team van docenten staat klaar om je te begeleiden met persoonlijke aandacht en expertise. Bij YogaZenter gaat het om meer dan alleen fysieke oefeningen; het is een plek om verbinding te maken met jezelf en je lichaam.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Tula Yoga Amsterdam (Bos en Lommer)

Tula Yoga Amsterdam (Bos en Lommer)
Tula Yoga Amsterdam (Bos en Lommer) is een prachtige yogastudio gerund door enthousiaste yogi's. Ze bieden lessen voor alle niveaus en verschillende yogastijlen, waardoor het een ideale plek is voor zowel beginners als gevorderden. Het team van deskundige instructeurs staat altijd klaar om je te begeleiden en te inspireren, waardoor je je snel thuis zult voelen.

Maar Tula is meer dan alleen een yogastudio. Het is een gemeenschap waar je je verbonden voelt met andere yogaliefhebbers. De warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Tula maakt yoga toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring of niveau. Dus als je op zoek bent naar een plek om je yogareis te beginnen of je praktijk te verdiepen, dan is Tula Yoga Amsterdam de perfecte keuze voor jou.

10.Yogaspot Buitenveldert

Yogaspot Buitenveldert
  • Beoordeling: 4,9/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Arent Janszoon Ernststraat 665a, 1082 LG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 13:00

Yogaspot Buitenveldert is een betoverende oase in het hart van de stad. In deze ruime studio, zwevend op prachtige bamboevloeren, ervaar je een rustgevende ambiance die alle stress doet wegsmelten. Onze ervaren instructeurs begeleiden je vakkundig door een scala aan yogalessen, van Vinyasa tot Yin, en Pilates-sessies die je lichaam en geest in balans brengen.

Bij Yogaspot Buitenveldert nemen we jouw veiligheid serieus. Alle COVID-maatregelen worden strikt nageleefd, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw yogareis. Laat de serene sfeer je omhullen terwijl je ontspant, revitaliseert en hernieuwt. Schrijf je vandaag nog in en ervaar de transformerende kracht van yoga en Pilates bij Yogaspot Buitenveldert.

11.Natural High Yoga

Natural High Yoga

12.Yogaschool Noord NDSM

Yogaschool Noord NDSM
Ben je op zoek naar een authentieke en transformerende yogareis? Dan is Yogaschool Noord NDSM dé plek voor jou.

Onze bekroonde yin yoga-opleiding, onder leiding van de ervaren Esther, biedt een unieke blend van theorie en praktijk. Met gratis parkeergelegenheid en een gastvrije sfeer is onze studio de perfecte plek om te verdiepen in de zachte, helende kracht van yin yoga. Leid jezelf naar een hoger plan van welzijn en innerlijke rust bij Yogaschool Noord NDSM.

13.De Lijfschool - Yoga

De Lijfschool - Yoga
De Lijfschool, een oase van rust te midden van het bruisende Amsterdam. Stap binnen in een wereld waar yoga meer is dan alleen fysieke oefeningen; het is een reis naar zelfontdekking, ontspanning en welzijn.

Sinds de eerste proefles bij De Lijfschool ben ik verliefd op de serene ambiance en deskundige begeleiding. Elke les is een unieke ervaring, waarbij ervaren yogadocenten je met passie en precisie door de houdingen loodsen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde yogi, bij De Lijfschool vind je de perfecte les om je lichaam te versterken, je geest te kalmeren en je algehele welzijn te verhogen.

14.Rumah Yoga

Rumah Yoga

15.Yogaschool Noord

Yogaschool Noord

16.City Yoga Amsterdam

City Yoga Amsterdam

17.Yogaschool Amsterdam

Yogaschool Amsterdam

18.De Nieuwe Yogaschool

De Nieuwe Yogaschool

19.Bikram Yoga Amsterdam

Bikram Yoga Amsterdam
  • Beoordeling: 4,6/5 (58 Review by google)
  • Adres:

    Korte Prinsengracht 91 - Links, 1013 GR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    06:00 tot 22:00

20.Svaha Yoga Jordaan

21.Yagoy

22.Iyengar Yoga Centrum Amsterdam

Iyengar Yoga Centrum Amsterdam

23.Old School Yoga | Iyengar yoga Amsterdam

Old School Yoga | Iyengar yoga Amsterdam

24.YARAYOGA Amsterdam

YARAYOGA Amsterdam
Post suggesties