Lijst 26 yogascholen in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-06-24

Samengesteld uit de beste lijsten over yogascholen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Yoga Vidya Rotterdam, Balanzs, Ashtanga Yoga Rotterdam Yoga School, Integrale Yoga Rotterdam, Bodhi Yoga en Mindfulness. Laten we het samen ontdekken!

1.Yoga Vidya Rotterdam

Yoga Vidya Rotterdam
Yoga Vidya Rotterdam is een oase van rust en bezinning midden in de stad. Bij binnenkomst word je omarmd door een warme en uitnodigende sfeer. De studio ademt professionaliteit en toewijding, wat zich weerspiegelt in de kundige begeleiding van de docenten.

Je yogabeoefening bij Yoga Vidya Rotterdam zal je zowel fysiek als mentaal transformeren. De lessen zijn uitdagend, maar toegankelijk voor alle niveaus. Je zult je lichaam sterker en flexibeler voelen, terwijl je geest tot rust komt en helderheid krijgt. Na elke les vertrek je met een gevoel van totale ontspanning en een diep gevoel van welzijn.

2.Balanzs

Balanzs

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Ashtanga Yoga Rotterdam Yoga School

Ashtanga Yoga Rotterdam Yoga School

4.Integrale Yoga Rotterdam

Integrale Yoga Rotterdam

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Bodhi Yoga en Mindfulness

Bodhi Yoga en Mindfulness
"Zoek je naar een plek waar je jouw innerlijke kracht kunt ontwaken en ruimte kunt creëren? Ontdek Bodhi Yoga en Mindfulness, een oase van harmonie en balans. Hun Hatha yoga lessen in Saswitha-stijl zijn een meesterwerk van kracht en ontspanning, waardoor je zowel spierkracht opbouwt als innerlijke rust vindt. Het vriendelijke en deskundige personeel zorgt voor een gastvrije sfeer, waar je je welkom en geïnspireerd voelt.

Ervaar de helende vibes van Hatha yoga, geleid door een ervaren docent die je door de subtiele bewegingen loodst. Ontdek de opbouwende energie van Kundalini yoga, waar ademhaling en beweging samenkomen om je geest te verheffen. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, Bodhi biedt een thuis voor alle niveaus en aspiraties. Laat je meeslepen door de betoverende sfeer, waar zweverigheid en spiritualiteit samenkomen om je een diepgaande transformatie te bieden. Ontwaak jouw ware potentieel bij Bodhi Yoga en Mindfulness, waar lichaam, geest en ziel versmelten."

6.Yoga met Monique

Yoga met Monique
Wil je een keer ervaren hoe het is om helemaal tot rust te komen en alle stress van je af te laten glijden? Dan is yoga bij Monique echt iets voor jou. De yogalessen worden gegeven in een fijne, rustige ruimte en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Monique is een ervaren yoga-docente die de lessen altijd met veel enthousiasme en passie geeft. Na een les voel je je weer helemaal in balans en kun je er weer helemaal tegenaan.

Monique verhuurt ook ruimtes voor bedrijven. De ruimtes zijn schoon, keurig en hebben een fijne sfeer. Monique en Esther zijn altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Ik huur zelf ook zo nu en dan een ruimte bij Monique en heb er hele goede ervaringen mee. Ik kan het zeker aanraden!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Namasté Studio Yoga Mindfulness

Namasté Studio Yoga Mindfulness
Namaste Studio Yoga Mindfulness Yin Yoga is een ware uitkomst voor mij als triatleet. Yoga creëert niet alleen balans in mijn lichaam, maar vermindert ook het risico op blessures. Het stretcht mijn spieren, versterkt mijn core en geeft me de mentale helderheid die cruciaal is voor mijn trainingen.

Stephanie's lessen bij Het Park bij de Euromast zijn een oase van ontspanning en empowerment. Omringd door de weelderige bloemen, geniet ik van yogalessen die mijn lichaam en geest verjongen. De mindfulness-aspecten van yoga zijn een welkome aanvulling op mijn ijverige trainingsschema, waardoor ik mijn gedachten kan ordenen en me volledig kan richten op het nu.

8.The Love at First Tribe

The Love at First Tribe
Ervaar de liefde op het eerste gezicht bij Tribe, de meest geliefde yogastudio van Rotterdam. Onze deskundige leraren leiden je met passie door betoverende yogalessen die je lichaam en geest zullen transformeren.

Maar Tribe is meer dan alleen yoga. Het is een gemeenschap waar je na elke les kunt genieten van een welverdiende kop thee en een gezellig praatje. Verbind je met gelijkgestemde yogi's terwijl je de weldadige effecten van yoga deelt. Tribe is niet zomaar een studio, het is een oase van welzijn waar je jouw innerlijke zen zult vinden.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Kompassie Yoga Studio

Kompassie Yoga Studio
Ontdek de serene oase van Kompassie Yoga Studio, waar je lichaam en geest samensmelten tot een harmonieuze eenheid. Ervaar de deskundige begeleiding van onze vriendelijke en ervaren docenten die je door dynamische yogasessies leiden, afgestemd op jouw individuele behoeften.

Dompel jezelf onder in onze ruime en goed uitgeruste zaal, omgeven door een kalmerende atmosfeer. De optimale temperatuur, ongeacht de lesvorm, zorgt voor maximaal comfort. Verlies jezelf in de bewegingen en poses, ondersteund door een scala aan hulpmiddelen die je practice naar een hoger niveau tillen. Elke sessie bij Kompassie Yoga Studio is een reis naar innerlijke rust, fysieke vitaliteit en mentale helderheid.

10.YG Studios

YG Studios
**YG Studios** Op zoek naar een intensieve workout? YG Studios biedt een geweldige HERO-les die je tot het uiterste zal drijven. Hun ervaren trainers en uitstekende faciliteiten zorgen voor een optimale trainingservaring. Na een verfrissende douche in de schone kleedkamers, kun je relaxen met een gratis kopje koffie of thee. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, bij YG Studios vind je de perfecte workout.

**Yogaveld** Wil je yoga op een unieke locatie? Yogaveld biedt elke maandagavond een les op het dak, genaamd "Yoga on the Block". Geniet van een yogasessie onder de zon, met uitzicht over de stad. De ervaren leraar zorgt voor een ontspannen en uitdagende les. En als klap op de vuurpijl is er ook nog eens heerlijk eten inbegrepen! Of je nu een yogi bent of gewoon eens iets nieuws wilt proberen, deze les is absoluut de moeite waard.

11.Hot Yoga Place

Hot Yoga Place
Kom binnen in een oase van rust en ontspanning bij Hot Yoga Place. De intieme en serene ruimte creëert een perfecte omgeving voor je yogabeoefening. Onze ervaren yogadocent staat klaar om je te begeleiden met aandacht en geduld, zodat je je op je gemak voelt, ongeacht je niveau.

Ervaar de transformatieve kracht van yoga bij Hot Yoga Place. Dompel jezelf onder in de warme en ontspannen sfeer, waar je je vrij kunt voelen om te zijn wie je bent. Onze docenten creëren een ruimte waar je je kunt focussen op je innerlijke groei en verbinding. Elke les zal je achterlaten met een gevoel van ontspanning, lichtheid en een diepe verbinding met jezelf. Ontdek de magie van yoga bij Hot Yoga Place en ervaar de positieve verandering in lichaam en geest.

12.Yoganesa

Yoganesa
Onze studio's zijn vrij van spiegels, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw oefeningen zonder jezelf te vergelijken met anderen. Zo creëren we een ruimte waar je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op een persoonlijke manier, zodat je het maximale uit elke les haalt. Of je nu een beginner of gevorderde bent, bij Yoganesa vind jij de perfecte les om je lichaam en geest te versterken, ontspannen en herbronnen. Kom vandaag nog langs en ervaar de kracht van Pilates en yoga in onze unieke en inspirerende ruimte.

13.PorQue Yoga Rotterdam

PorQue Yoga Rotterdam

14.doyoga

doyoga

15.Yoga Coolhaven

Yoga Coolhaven

16.yogastudio relax4vitality

yogastudio relax4vitality

17.Yogastudio Charles Hond

Yoga studio Charles Hond is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar authentieke en correcte yogalessen. Na het bezoeken van verschillende yogastudio's, onderscheidt deze studio zich door de persoonlijke aandacht, de begeleiding en de uitgebreide uitleg bij iedere houding. Bereid je voor op het gebruik van hulpmiddelen, zoals blokken en banden, om de houdingen te verdiepen en te verbeteren. De docenten hebben veel kennis en passie voor yoga, en zijn altijd bereid om te helpen en aan te passen.

De studio zelf heeft een prettige sfeer met veel ruimte en licht. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met yoga, bij Yoga studio Charles Hond word je warm ontvangen en begeleid op je eigen niveau. De lessen zijn betaalbaar en er is een ruime keuze aan tijdstippen. Bovendien worden er regelmatig workshops en speciale events georganiseerd. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, verbetering van je flexibiliteit of verdieping van je yogapraktijk, Yoga studio Charles Hond is een plek waar je je thuis voelt.

18.Meander Yoga

Meander Yoga

19.YOGA ROTTERDAM

YOGA ROTTERDAM

20.Justflow yoga

Justflow yoga

21.Yoga School Rotterdam

Yoga School Rotterdam

22.Royoga Rotterdam

Royoga Rotterdam

23.Life & Lotus Yoga Rotterdam

Life & Lotus Yoga Rotterdam

24.Locatie Pureyoga opleidingen, trainingen en workshops bij YogaFrans Rotterdam

Locatie Pureyoga opleidingen, trainingen en workshops bij YogaFrans Rotterdam

25.Mind your Mind yoga op locatie

Mind your Mind yoga op locatie

26.Yogapraktijk Loes aan de Maas

Yogapraktijk Loes aan de Maas
Post suggesties