Lijst 12 golfbanen in Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-26

Samengesteld uit de beste lijsten over golfbanen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Glow MiniGolf Amsterdam, De Hoge Dijk, Golf Waterland, Amsterdamse Golf Club, Golflounge Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Glow MiniGolf Amsterdam

Glow in the dark minigolf, een unieke belevenis!

Glow MiniGolf Amsterdam
  • Beoordeling: 4,1/5 (1384 Review by google)
  • Adres:

    Prins Hendrikkade 194, 1011 TD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Innen-, buitenbaan, blacklight

  • Nadelen:

    Duur, niet veel banen, te druk

  • Minigolf
  • Glow in the dark
  • Amsterdam
  • Binnenactiviteit
  • Buitenactiviteit
Gloedvol Glow MiniGolf Amsterdam is een unieke belevenis die je niet mag missen. Dompel jezelf onder in een indoor neonwereld waar minigolf wordt getransformeerd tot een adembenemend avontuur. Met 18 gloednieuwe banen, elk met een eigen thema, ervaar je een golfreis die je zintuigen zal prikkelen. Of je nu een ervaren golfspeler bent of het voor het eerst probeert, bij Glow MiniGolf Amsterdam vind je gegarandeerd plezier en opwinding.

Verzamel je vrienden, familie of collega's voor een onvergetelijke avond vol neonlichten, kleurrijke hindernissen en swingende beats. Gloed MiniGolf Amsterdam biedt een scala aan mogelijkheden voor groepen, van verjaardagsfeestjes tot teambuilding-evenementen. De sfeervolle ambiance, met neonverlichting en aanstekelijke muziek, zorgt voor een levendige en memorabele ervaring. Kom ontdekken waarom Glow MiniGolf Amsterdam de perfecte bestemming is voor een plezierige en onvergetelijke indooractiviteit.

2.De Hoge Dijk

Wonen in het hart van Amsterdam, omringd door luxe en comfort

De Hoge Dijk
  • Beoordeling: 4,3/5 (848 Review by google)
  • Adres:

    Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, luxe appartementen, moderne voorzieningen

  • Nadelen:

    Prijzig, beperkte parkeergelegenheid, geluidsoverlast

  • luxe
  • centraal
  • modern
  • appartementen
  • Amsterdam
De Hoge Dijk, een oase voor golfliefhebbers en fijnproevers! Stap binnen in een wereld van uitgestrekte fairways, perfect onderhouden greens en state-of-the-art faciliteiten. Ons enthousiaste en deskundige personeel staat altijd klaar om uw golfervaring naar een hoger niveau te tillen.

Na uw ronde golfplezier wacht u in onze ruime brasserie een culinair avontuur. Ons team van chef-koks tovert heerlijke gerechten op tafel die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Geniet van verse seizoensproducten, verfijnde smaken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu een snelle snack of een uitgebreide maaltijd wenst, onze brasserie heeft voor elk wat wils.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Golf Waterland

"De golfbaan met een uniek uitzicht over het IJ"

Golf Waterland
  • Beoordeling: 4,3/5 (454 Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerdijk 141, 1027 AC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 22:00

  • Voordelen:

    Uitdagende baan, gunstige ligging, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Niet al te lange baan, moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer, niet altijd even goed onderhouden

  • 9-holesbaan
  • Par-3 baan
  • Pitch & putt
  • Lesfaciliteiten
  • Driving range
Wordt het u ook zo moe van de dagelijkse sleur? Geniet dan even van de vele geneugten die Golf Waterland te bieden heeft. Onze pittoreske golfbaan is een oase van rust en ontspanning, waar u even kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en kunt genieten van een heerlijk potje golf. Of u nu een ervaren golfer bent of net begint, onze baan biedt uitdagingen voor elk niveau.

En als u na uw potje golf nog wat energie over hebt, breng dan zeker een bezoekje aan onze prachtige winkel. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om uw golfswing te verbeteren, van de nieuwste clubs tot stijlvolle kleding en accessoires. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde golfer, Golf Waterland heeft alles wat u nodig hebt om uw spel naar een hoger niveau te tillen. Kom dus snel langs en geniet van een onvergetelijke golfervaring!

4.Amsterdamse Golf Club

Amsterdamse Golf Club
De Amsterdamse Golf Club biedt een idyllische setting voor golfliefhebbers. De uitstekend onderhouden baan kronkelt door weelderig groen, met uitdagende fairways en uitnodigende greens. De vriendelijke starters en attente horeca creëren een gastvrije sfeer die uw golfdag nog aangenamer maakt. Kom genieten van de rustgevende ambiance en laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid van deze golfbaan.

Voor een gastronomisch genot na uw ronde, nodigen wij u uit in ons sfeervolle restaurant. Onze chef-kok verwent u met culinaire hoogstandjes die uw smaakpapillen zullen strelen. Terwijl u geniet van verfijnde gerechten en exquise wijnen, kunt u de dag doornemen met vrienden en mede-golfers. Of u nu een ervaren speler bent of net begint, de Amsterdamse Golf Club biedt een onvergetelijke golf- en culinaire ervaring in het hart van Amsterdam.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Golflounge Amsterdam

Golflounge Amsterdam
Stap binnen in Golflounge Amsterdam, een oase van plezier en ontspanning in het hart van de stad. Of je nu een ervaren golfer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze fascinerende sport, hier ben je aan het juiste adres. Huur een bay, laat de Trackman je spel analyseren en sla er vervolgens op los! En het leuke is, er staat ook nog eens een DJ te draaien om de sfeer helemaal af te maken.

Dus, in plaats van een avondje bowlen, waarom ga je niet eens naar Golflounge Amsterdam? Met of zonder golfleraar, hier maak je kennis met de golfsport op een ongedwongen manier, onder het genot van een drankje en een hapje. Wie weet ontdek je wel een nieuwe passie!

6.Golfclub AMVJ

Golfclub AMVJ
Ontdek Golfclub AMVJ: een oase van sportiviteit vlak bij Amsterdam. Geniet van uitstekende faciliteiten en verzorgde banen, allemaal binnen handbereik van de stad. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint, wij bieden een uitdagende en plezierige golfervaring voor iedereen.

Onze banen zijn strategisch aangelegd in een prachtige natuurlijke omgeving, waardoor je kunt genieten van zowel het spel als de schoonheid van de natuur. En met onze state-of-the-art oefenfaciliteiten kun je je swings verbeteren en je spel naar een hoger niveau tillen. Bovendien beschikt Golfclub AMVJ over een gezellig clubhuis waar je kunt ontspannen met vrienden, familie of collega's na een ronde golf.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Open Golfclub Olympus

Open Golfclub Olympus
Golfclub Olympus biedt een prachtige golfbaan, maar helaas schiet de horecabediening al jaren tekort. Het is frustrerend om te zien hoe personeel je bewust negeert wanneer je probeert te bestellen. Deze mentaliteit is al jaren een probleem en het lijkt erop dat er geen verbetering in zicht is.

Ondanks de slechte bediening blijft de golfbaan zelf een aantrekkelijk voordeel. De baan is goed onderhouden en de voorzieningen in het clubhuis zijn prima. Ook de menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten tegen een redelijke prijs. Als je dus op zoek bent naar een leuke golfbaan, is Olympus een goede optie. Houd er echter rekening mee dat je geduld moet hebben met de bediening.

8.Golfclub Ookmeer

Golfclub Ookmeer
**Golfclub Ookmeer: Een plezierige golfervaring voor iedereen** Welkom bij Golfclub Ookmeer, een gezellige en laagdrempelige golfclub waar iedereen zich welkom voelt. Of u nu een ervaren golfer bent of net begint, onze vriendelijke sfeer en deskundige begeleiding zorgen ervoor dat u een onvergetelijke golfervaring beleeft.

Onze uitstekende pro ziet direct waar uw verbeterpunten liggen en helpt u met gerichte tips en begeleiding uw spel te verfijnen. Voor beginners bieden we uitstekende golflessen waarmee u snel de basis onder de knie krijgt. En met onze uitdagende pitch-en-puttbaan kunt u uw wedges trainen en uw korte spel verbeteren. Kom langs en ontdek zelf waarom Golfclub Ookmeer de ideale plek is om uw golfvaardigheden te verbeteren en te genieten van een ontspannen dag op de golfbaan.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Golfrevolutie

Golfrevolutie
  • Beoordeling: 5,0/5 (67 Review by google)
  • Adres:

    Amstelborgh Borchland, Borchlandweg 6- 12, 1099 CT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

Golfrevolutie met Jerry Golfpro Amstelborgh!

Ben je op zoek naar een gepassioneerde, enthousiaste en laagdrempelige golfcoach die jouw zwakke punten feilloos weet te identificeren? Dan is Jerry jouw man. Samen met Jerry plan je flexibele lestijden in, zodat je ook buiten de lessen om kunt oefenen. Spelenderwijs leer je het spelletje beheersen, onder begeleiding van een echte professional. Stap in de wereld van golf en ervaar de onuitputtelijke passie van Jerry!

10.ANWB Golf

Ben jij op zoek naar een golfbaan waar je altijd welkom bent? Dan is ANWB Golf de perfecte keuze voor jou. Met onze vaste locatie ben je verzekerd van een vertrouwde omgeving waar je heerlijk kunt golfen.

Bovendien staan onze medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Ze reageren snel en vriendelijk, zodat je altijd kunt rekenen op een uitstekende service. Kom snel langs bij ANWB Golf en ervaar zelf de voordelen van ons vaste clubhuis en onze vriendelijke medewerkers.

11.Golf Waterland Academy

Ontdek het adembenemende Golf Waterland Academy, waar de regen de greens slechts doet glinsteren. Betreed een oase van perfecte fairways, uitdagende bunkers en glooiende heuvels. De vriendelijke bediening verwelkomt je met een glimlach, klaar om je golfervaring onvergetelijk te maken.

Daag jezelf uit met een golfcursus onder begeleiding van de ervaren golfleraar Thomas. In twee dagen tijd gidst hij je door de fijne kneepjes van het golfspel, totdat je met trots je baanpermissie in ontvangst kunt nemen. Ontdek de passie van golf bij Golf Waterland Academy en beleef een onvergetelijk weekend vol plezier, uitdaging en sportiviteit.

12.Golf and Country Club Amsterdam Business Golf B.V.

Golf and Country Club Amsterdam Business Golf B.V.
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Buikslotermeerdijk 141, 1027 AC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:00

Post suggesties