Lijst 34 wijnwinkels in Rotterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-06-24

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnwinkels in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Wijnkoperij Platenburg, Gevo Slijterij, Library of Spirits B.V., Odile Hemmen Wijnen & Spiritualiën, Drankenhandel Zuid Slijterij. Laten we het samen ontdekken!

1.Wijnkoperij Platenburg

Wijnkoperij Platenburg

2.Gevo Slijterij

Gevo Slijterij

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Library of Spirits B.V.

Jouw one-stop-shop voor al je drankbehoeften.

Library of Spirits B.V.
  • Beoordeling: 4,7/5 (278 Review by google)
  • Adres:

    Oude Binnenweg 111B, 3012 JB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruim assortiment aan dranken, van bier tot whisky.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit dranken, geselecteerd door experts.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Parkeren, Rollstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Pinautomaat, Cadeaubonnen

Welkom bij Library of Spirits, een waar paradijs voor drankliefhebbers! Als je een bibliotheek binnenwandelt, maar de boeken vervangen zijn door een duizelingwekkende selectie drankflessen, weet je dat je je in een bijzondere plek bevindt.

Hier vind je een keur aan dranken, van zeldzame en exclusieve flessen tot alledaagse favorieten. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met je reis in de wereld van drank, Library of Spirits heeft voor elk wat wils. De wanden zijn als een levend schilderij, gevuld met een scala aan kleuren en vormen die je uitnodigen om ze te verkennen. De geur van eikenhout en rijping hangt in de lucht, waardoor je meteen zin krijgt in een slokje. Plan zeker een bezoek aan deze unieke bestemming in, want het is een ervaring die je niet wilt missen!

4.Odile Hemmen Wijnen & Spiritualiën

Odile Hemmen Wijnen & Spiritualiën

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Drankenhandel Zuid Slijterij

Drankenhandel Zuid Slijterij

6.Slijterij Ags - Alcohol Delivery 010

Slijterij Ags - Alcohol Delivery 010

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Ketelbinkie slijterij-wijnhandel

Ketelbinkie slijterij-wijnhandel

8.Franco Miscia

Franco Miscia

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Slijterij Wijnhandel Marko Poot

Slijterij Wijnhandel Marko Poot

10.Trendhopper Rotterdam Woonmall Alexandrium

Trendhopper Rotterdam Woonmall Alexandrium
  • Beoordeling: 4,1/5 (84 Review by google)
  • Adres:

    21a Watermanweg 21, Alexandrium Shopping Center, 3067 GA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

Trendhopper Rotterdam Woonmall Alexandrium verwelkomt jou in een wereld van wooninspiratie. Onze ruim opgezette winkel biedt een uitgebreid assortiment aan prachtige banken, fauteuils en accessoires die je interieur een unieke touch geven.

Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank om in weg te zakken, een stijlvolle fauteuil als blikvanger in je woonkamer of dat ene bijzondere accessoire dat je interieur compleet maakt, bij Trendhopper vind je het allemaal. Laat je inspireren door onze veelzijdige collectie en creëer een thuis waar jij je helemaal thuis voelt.

11.'t Wijnmeisje

't Wijnmeisje

12.Harries Wine & Deli

Harries Wine & Deli
Geniet als royalty in het koninkrijk dat Harries Wine & Deli heet. Waar je als een heuse koning of koningin wordt behandeld, maar dan wel zonder al het poespas. Harries en zijn team nemen altijd de tijd voor een praatje en staan klaar met een deskundig advies. Of je nu gaat voor een verrukkelijke wijn of hapje, bij Harries ben je aan het juiste adres.

Bij Harries word je niet alleen als een koning of koningin behandeld, je voelt je er ook nog eens helemaal thuis. Het is een plek waar je graag komt, waar je altijd met een glimlach wordt ontvangen en waar je weet dat je altijd de beste wijnen en hapjes vindt. Dus kom langs bij Harries Wine & Deli en laat je verwennen als een echte royal!

13.De WijnGoeroe

De WijnGoeroe
Stap binnen in de schatkamer van de WijnGoeroe, een waar wijnhuis met een adembenemende selectie die alle zintuigen prikkelt. Laat de geuren en kleuren je verleiden terwijl Lammert, de wijze wijnmeester, je meeneemt op een reis door de wereld van wijn. Van delicate witte wijnen tot robijnrode meesterwerken, hier vind je de perfecte drank voor elke gelegenheid, elk palet en elke beurs.

Geef je over aan de smaaksensatie van een zorgvuldig samengestelde wijnproeverij, waar Lammert je de kunst van het wijnproeven meesterlijk bijbrengt. Ontdek de verborgen geheimen achter elke druppel en het verhaal van de wijnmaker die het tot leven heeft gebracht. Bij de WijnGoeroe is elke ervaring een ontdekkingsreis vol verrassingen en genot. Dompel jezelf onder in de wereld van wijn en ervaar de magie van een middag vol degustatie.

14.Wijn bij Henk

Wijn bij Henk
Kom binnen bij Wijn bij Henk en laat je verrassen door een wereld vol smaken. Henk, een gepassioneerd kenner, leidt je graag door zijn zorgvuldig samengestelde collectie wijnen. Of je nu een ervaren liefhebber bent of net begint met het ontdekken van deze godendrank, bij Henk vind je gegarandeerd een wijn die jouw smaakpapillen streelt.

Laat je verbazen door de rijke aroma's en volle smaken van onze wijnen, zorgvuldig geselecteerd uit de beste wijngaarden ter wereld. Elk glas is een reis naar een nieuw land, een kennismaking met een andere cultuur. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Bordeaux of een fruitige Sauvignon Blanc, Henk adviseert je met kennis van zaken en passie. Ontdek vandaag nog de wonderlijke wereld van Wijn bij Henk en laat je smaakpapillen verwennen!

15.Henri Bloem Rotterdam

Henri Bloem Rotterdam

16.Chateautjes

Chateautjes
Welkom in het wijnparadijs van Châteauques! Hier vindt u een schat aan wijnen en bubbels uit alle hoeken van de wereld. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare fles voor doordeweeks of een exclusief cadeau dat indruk maakt, wij hebben het allemaal.

17.Barrels to Bottles

Barrels to Bottles

18.Wijnhandel den Toom

Wijnhandel den Toom
Bij Wijnhandel den Toom word je geholpen door echte wijnkenners. Vader en dochter bezoeken zelf de wijnkelders om de beste wijnen in te kopen. Laat je adviseren door hun expertise en ontdek verborgen parels. Geniet van een glas wijn in de sfeervolle en gezellige winkel.

Echter, bij een ander wijnhandel was mijn ervaring teleurstellend. Ondanks dat ik een specifieke Duitse wijn wilde kopen voor een vriend, besteedde de eigenaar de hele tijd aan zijn telefoon. Dit gebrek aan aandacht en kennis liet mij met een onaangenaam gevoel achter.

19.Wijnhandel Peeters

Wijnhandel Peeters
Wijnhandel Peeters is dé wijnwinkel voor de echte kenner. Met een uitgebreid aanbod van exclusieve wijnen, champagnes en whisky's vind je hier alles wat je zoekt. Het ervaren personeel staat altijd voor je klaar met deskundig advies, zodat je verzekerd bent van de perfecte keuze. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere wijn voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van een glas wijn bij het avondeten, bij Wijnhandel Peeters ben je aan het juiste adres.

Daarnaast heeft Wijnhandel Peeters een uitgebreid assortiment wijnen in het hogere segment. Voor de echte wijnliefhebber is dit dé plek om bijzondere en exclusieve wijnen te ontdekken. Het personeel is zeer deskundig en helpt je graag bij het vinden van de perfecte wijn voor jouw smaak en gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Bordeaux of een moderne Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc, bij Wijnhandel Peeters vind je het gegarandeerd.

20.Kiedo Wijnwinkel

Kiedo Wijnwinkel

21.LenselinQ wijnimport-wijnwinkel-wijnlokaal

LenselinQ wijnimport-wijnwinkel-wijnlokaal
Deze schitterende wijnbar biedt je een unieke proefervaring. Geniet van een privéwijnproeverij met een heerlijk vleeswarenplankje.

Dompel je onder in de wondere wereld van wijnen met een groepsdegustatie. Onze deskundige gastheren leiden je met passie door de nuances van elke wijn, onthullend smaaktonen, productieprocessen en herkomst. Ontdek de ongeëvenaarde gastvrijheid en huiselijke sfeer die deze plek zo bijzonder maakt.

22.Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam

Wijnkoperij De Gouden Ton Rotterdam
Kom binnen bij de Gouden Ton, het walhalla voor wijnliefhebbers in Rotterdam. Laat je omverblazen door de stijlvolle ambiance en de geur van edele druiven. Onze ervaren sommeliers staan klaar om je te begeleiden op een culinaire ontdekkingstocht door onze uitgebreide collectie.

Of je nu op zoek bent naar een exclusieve fles om cadeau te geven of een bijzondere wijn om je smaakpapillen te verwennen, bij De Gouden Ton vind je gegarandeerd het perfecte exemplaar. Verken onze schappen vol met wijnen van wereldberoemde wijnhuizen, elk zorgvuldig geselecteerd om jouw smaak te bekoren. Met onze passie voor gastronomie staan we garant voor een onvergetelijke wijnervaring, waarbij smaak en beleving hand in hand gaan.

23.Wijnhandel Jan van Breda

Wijnhandel Jan van Breda

24.De Wijnvirtuoos

De Wijnvirtuoos

25.(BAR en SHOP) Blije Wijnen

(BAR en SHOP) Blije Wijnen
In het hart van Rotterdam ligt Blije Wijnen, een oase voor liefhebbers van natuurlijke wijnen. Stap binnen in deze sfeervolle bar en shop en laat je verrassen door een zorgvuldig samengestelde selectie van ambachtelijk gemaakte wijnen. Elke slok is een avontuur, een harmonie van smaken die je smaakpapillen prikkelt.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint te ontdekken, het deskundige personeel van Blije Wijnen staat klaar om je te begeleiden. Laat je onderdompelen in de wereld van natuurlijke wijnen, ontdek de verhalen achter elke fles en ervaar de pure vreugde die wijn kan brengen. Verban de zuurpruimen en sluit je aan bij de blije wijnliefhebbers van Rotterdam!

26.Terroirwijn

Terroirwijn

27.Wijnfred B.V.

Wijnfred B.V.

28.Wijnhandel De Cave - Hillegersberg

Wijnhandel De Cave - Hillegersberg

29.WIJNHANDEL LA GIRONDE

WIJNHANDEL LA GIRONDE

30.VINVIN Wines

VINVIN Wines

31.Vinami Wijnimport

Vinami Wijnimport

32.De ProefClub

De ProefClub

33.Wijnwinkel Rotterdam

Wijnwinkel Rotterdam
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Binnenhof 56, 3068 JW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 17:30

34.Wijnstudio Primitivo

Wijnstudio Primitivo
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Ungerplein 9B, 3033 BT Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Post suggesties