Lijst 19 wijnwinkels in Den Haag

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-09

Samengesteld uit de beste lijsten over wijnwinkels in Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Alsem 1900 J.P., Wijnklas, Bosman Wijnkopers, Drinxx slijterij - wijnhandel Den Haag, Sharing Wine. Laten we het samen ontdekken!

1.Alsem 1900 J.P.

Alsem 1900 J.P.

2.Wijnklas

Wijnklas
Ervaar de wondere wereld van wijn met Lucien's Wijnklas! Onze ervaren docent gidst je door de wijngebieden, onthult de geheimen van wijnbereiding en laat je kennismaken met de meest exquise wijnen. Geniet van een leerzame en vermakelijke beleving terwijl je je smaakpapillen verwent met zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Bij Lucien's Wijnklas vind je ook een schat aan betaalbare, kwaliteitswijnen. Onze deskundige sommelier, Lucien, selecteert persoonlijk elk exemplaar, zodat je gegarandeerd bent van de beste wijnen tegen scherpe prijzen. Of je nu beginner bent of een doorgewinterde wijngeniet

Lees meer: Lijst 16 koffietentjes in Den Haag

3.Bosman Wijnkopers

Bosman Wijnkopers
Bosman Wijnkopers is een ware schatkamer voor wijnliefhebbers. Hun selectie van oogstjaar 2021 is adembenemend, een symfonie van smaken en aroma's die je zintuigen zullen verleiden. Geniet van de rijke textuur en verfijnde nuances van elke druppel.

Maar wacht, er is meer! Nico, de meesterwijnmaker, heeft weer een klein wonder verricht. Bij een recente bestelling werden flessen van het uitzonderlijke oogstjaar 2021 geleverd, ook al vermeldde de factuur 2022. Deze onverwachte upgrade is een testament van hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

4.Drinxx slijterij - wijnhandel Den Haag

Drinxx slijterij - wijnhandel Den Haag
Drinxx: dé slijterij in hartje Den Haag! Ontdek onze prachtige winkel waar je overdonderd wordt door het uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere wijn, een verfrissend biertje of een exclusieve likeur, bij Drinxx vind je het gegarandeerd.

Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over de beste keuzes. Met hun jarenlange ervaring en passie voor drank helpen ze je de perfecte flessen vinden voor elke gelegenheid. Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door de veelzijdige wereld van dranken. Drinxx: jouw bestemming voor een onvergetelijke smaakbeleving!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Den Haag

5.Sharing Wine

Sharing Wine
Ontdek een oase voor wijnliefhebbers in het hart van Den Haag: Wijnwinkel Fahrenheit! Deze charmante boetiek biedt een uitgebreide selectie van uitzonderlijke wijnen die uw smaakpapillen zullen verrukken.

Elke fles in Wijnwinkel Fahrenheit is met zorg geselecteerd door een team van experts. Of u nu op zoek bent naar een klassieke Bordeaux, een verfrissende Sauvignon Blanc of een unieke natuurwijn, u vindt hier gegarandeerd uw ideale match. De vriendelijke eigenaar staat altijd klaar met deskundig advies en persoonlijke aanbevelingen, zodat u met vertrouwen de perfecte wijn kunt kiezen.

6.Prins Wijn

Prins Wijn
Bent u op zoek naar een onvergetelijke wijnervaring in het hart van Den Haag? Stap dan binnen bij Prins Wijn, de meest gerenommeerde wijnhandel van de stad, waar u met open armen wordt ontvangen. Onze ervaren sommeliers delen graag hun diepgaande kennis over de wijnen uit onze uitgebreide collectie.

Betreed ons sfeervolle wijnlokaal en laat u verleiden door de geuren en smaken van wijnen uit alle hoeken van de wereld. Van klassieke Franse wijnen tot verrassende ontdekkingen uit Nieuw-Zeeland, wij hebben voor elke smaak en gelegenheid de perfecte wijn. Bovendien zijn onze prijzen scherp, zodat u kunt genieten van de beste wijnen zonder uw budget te breken. Laat Prins Wijn u meenemen op een wijnreis en beleef de ware essentie van deze godendrank.

7.Wijnhandel Bij Ferry

Wijnhandel Bij Ferry
Kom naar Wijnwinkel Bij Ferry voor jouw wijnbeleving! Wij bieden een uitgebreid assortiment wijnen, van de dagelijkse tafelwijn tot exclusieve topwijnen. Onze ervaren eigenaar staat klaar om jou te adviseren en te helpen de perfecte wijn voor jouw gelegenheid te vinden.

Bij Wijnwinkel Bij Ferry vind je de beste wijnen voor elke smaak en budget. Wij selecteerden de wijnen met zorg, zodat jij altijd verzekerd bent van kwaliteit. Of je nu een beginner bent of een ervaren wijnliefhebber, wij helpen je graag bij jouw wijnontdekkingstocht. Bezoek onze gezellige winkel en ervaar zelf de passie voor wijn.

8.Romke's wijn en spijs

Romke's wijn en spijs
Bent u op zoek naar een bijzondere en betaalbare wijn? Zoek dan niet verder dan Romke's Wijn en Spijs. Met exclusieve distributievertegenwoordigingen van gerenommeerde producenten uit onder andere Frankrijk en Spanje, garandeert Romke een selectie wijnen van de hoogste kwaliteit. Vakmanschap, passie en gastvrijheid staan centraal bij Romke, en dat proef je terug in elke fles.

Naast het brede assortiment aan wijnen, biedt Romke ook een voortreffelijke olijfolie. Deze olijf olie is afkomstig van de beste olijfgaarden en is een ware delicatesse. Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van wijn, bij Romke's Wijn en Spijs vindt u altijd wat u zoekt. Laat u adviseren door de deskundige medewerkers en geniet van een wijnervaring die uw verwachtingen overtreft.

9.De Wijngalerij

De Wijngalerij

10.Grapedistrict

11.Slijterij De Markthof B.V.

Als wijnliefhebber weet ik dat Slijterij De Markthof een uitstekende keuze is voor bijzondere wijnen, champagnes en andere dranken. Ruim twee decennia lang vertrouw ik op hun expertise en advies.

Onlangs bezocht ik de slijterij weer eens. Hoewel ik jarenlang afwezig was, bemerkte ik direct een verandering bij het personeel. Waar ooit enthousiaste en behulpzame medewerkers werkten, trof ik nu een wat chagrijnige bediening aan. Desondanks vond ik nog steeds de drank die ik zocht, dankzij het uitgebreide assortiment van de slijterij.

12.VOF Wijnkooper

Wijnen, wijnen, wijnen, bij Wijnkooper verkopen wij de fijnste wijnen. Onze winkel in het gezellige centrum van Amsterdam is een Walhalla voor wijnliefhebbers. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van deze heerlijke drank, bij Wijnkooper vind je altijd wat je zoekt.

Erik, onze gastheer en vinoloog, weet alles van wijn. Hij helpt je graag bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een wijn om bij het eten te drinken, een wijn om cadeau te geven of een wijn om zomaar van te genieten, Erik weet raad. Kom langs en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kwaliteitswijnen. Proef, geniet en ontdek jouw favoriete wijn!

13.Porte Reffe

Welkom bij Porte Reffe, de ultieme bestemming voor wijnliefhebbers en ontdekkingsreizigers. Onze charmante winkel is een oase van heerlijke smaken en geuren, waar elk rek een verhaal vertelt over de rijke tradities van wijnbouw wereldwijd.

Ons deskundige personeel staat klaar om u te begeleiden door onze uitgelezen collectie, waarbij ze hun passie en diepgaande kennis delen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke Bordeaux, een sprankelende Prosecco of een zeldzame vondst, bij Porte Reffe vindt u gegarandeerd de perfecte wijn voor uw smaak en gelegenheid.

14.Vini Sardi

Vini Sardi, een oase voor wijnliefhebbers! Deze prachtige winkel biedt een uitgebreid aanbod aan verrukkelijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd door deskundige sommeliers. Je wordt er warm onthaald en ontvangt gepersonaliseerd advies om de perfecte wijn voor elke gelegenheid te vinden. En als klap op de vuurpijl: als je tijdens je vakantie Oud en Nieuw met champagne wilt klinken, krijg je bij aankoop twee stijlvolle plastic flûtes cadeau!

Of je nu een kenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van wijn, bij Vini Sardi vind je gegarandeerd wat je zoekt. Laat je verrassen door de rijke smaken en heerlijke aroma's die wachten om je smaakpapillen te verwennen. Dus, waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Vini Sardi en laat je meevoeren op een culinaire reis die je nog lang zal bijblijven!

15.Wijnhandel - Wine store

16.Le Bouchon

Le Bouchon

17.Bodegón

Bodegón

18.Haags Wijnhuis (Pavie wines)

Haags Wijnhuis (Pavie wines)

19.Wijnkoperij Henri Bloem Den Haag

Wijnkoperij Henri Bloem Den Haag
Post suggesties